Prototype VS inFAMOUS

با کدام یک بیشتر حال کردید؟

• Prototype

رای‌ها: 45 39.1%
  • inFAMOUS

رای‌ها: 70 60.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان ولی واقعا infamous یه سر و گردن از pro بهتر بود چرا چون گرافیک بسیار خوب و مهمتر داستان بازی در هر صورت باید گفت که انحصاریه سونی برنده این رقابت شد
با عرض پوذش از فن های عزیز 360

دوستان من هر دو تا رو بازي كردم....
prototype فقط ميتونم بگم گيم پليش خوب بود و بقيه مواردش افتضاح!! گرافيكش اصلا جالب نبود و مهم ترين نكته ي بازي هم كه اعصاب منو خورد ميكرد هوش مصنوعي دشمنان و مردم شهر بود كه واقعا در حد بازي ماريو پارتي واسه كنسول نينتندو ميكرو بود:biggrin1:
ولي infamous همه چيزش خوب بود و من همين امروز تمومش كردم:biggrin1: ولي prototype اصلا حال نميداد 2-3 تا mission بيشتر نرفتم:sick:

شما که فن 360 تشریف دارید پس هر چیم بگیم InFAMUS بهتره شما باز حرف خودتو میزنی.چون اصلا بازیش نکردی.یا بهتر بگم PS3 نداری.چون اگه داشتی اون موقع تو انتخابت تجدید نظر میکردی.
هر کی جفتش رو بازی کرده میدونه کدوم بازی سرتره.و متفق القول اینفیموس رو انتخاب میکنن.فنهای 360م بخاطر اینکه دستشون بهش نمیرسه میان جانبداری میکنن فقط بخاطر اینکه روی PS3 دارها رو کم کرده باشن.انگار که دارن با یه عنوان انحصاری از مایکروسافت مقایسه میکنن:biggrin1:بابا بر اعصابتون مسلسل باشید:biggrin1:به قول یارو میگه:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میووووووووووو!:biggrin1:

من خودم تا چند ماه دیگه میخوام برم PS3 بگیرم و درضمن من فن نیستم و موقعی که این پست ها رو دادم دمو اینفموس رو دیده بودم و از بازی خوشم نیومد و اگه توجه کرده باشید بعد از پست ricosev من دیگه پست ندادم چون چیز هایی رو گفت که من نمیدونستم و با این پستش من رو قانع کرد مطمئن باشید اگه فن بودم دوباره پست میدادم و شما آقای KratoooOooos شما بیشتر از من داری فن بازی در میاری تازه من که از اون ایراد های بنی اسرائیلی مثل:بد بودن گرافیکش نگرفتم یکی از دوستان گفت داستان پروتوتایپ کلیشه ایه و من هم جوابش رو دادم.
موفق باشید:love:

من خودم تا چند ماه دیگه میخوام برم PS3 بگیرم و درضمن من فن نیستم و موقعی که این پست ها رو دادم دمو اینفموس رو دیده بودم و از بازی خوشم نیومد و اگه توجه کرده باشید بعد از پست ricosev من دیگه پست ندادم چون چیز هایی رو گفت که من نمیدونستم و با این پستش من رو قانع کرد مطمئن باشید اگه فن بودم دوباره پست میدادم و شما آقای KratoooOooos شما بیشتر از من داری فن بازی در میاری تازه من که از اون ایراد های بنی اسرائیلی مثل:بد بودن گرافیکش نگرفتم یکی از دوستان گفت داستان پروتوتایپ کلیشه ایه و من هم جوابش رو دادم.
موفق باشید:love:
عزیزم اینجا ما که دعوا نداریم.چرا میزنی ما رو!:biggrin1:تو اینجور تاپیکها کسایی که بازیهای نامبرده رو امتحان نکردن حق نظر دادن ندارن:biggrin1:شما فقط دو تا تریلر زاقول:biggrin1:از بازی دیدی داری هر چی بد وبیراهه نصیب بنده خدا میکنی:biggrin1:شما نه گرافیک-نه گیم پلی-نه داستان-نه صداگذاری نه......رو از نزدیک لمس کردی پس لزومی نداره بیای از بازی بد بگی.
ایشالله شما هم PS3 دار بشی.دعا کن ما هم دوباره PS3 دار بشیم.:biggrin1:(بزرگترین اشتباه زندگیم بود):biggrin1:مطمئن باش جزو اولین انتخاباته و از خریدش به هیچ وجه من الوجوه پشیمون نمیشه:biggrin1:و ازش خیلی لذت میبری.یا علی!

بابا خوب اون شهر رو برق گرفته ميخواي مردم برات برقصن
آقای KratoooOooos چرا هر کی پست میده به شما بر می خوره نظر شخصیم بود. infamus از لحاظ فنی عالی بود (ولی همه چیز تو بعد فنی خلاصه نمیشه) ولی من باهاش ارتباط برقرار نکردم.

آقای KratoooOooos چرا هر کی پست میده به شما بر می خوره نظر شخصیم بود. infamus از لحاظ فنی عالی بود (ولی همه چیز تو بعد فنی خلاصه نمیشه) ولی من باهاش ارتباط برقرار نکردم.
ببخشيد توروخدا رست ميگيد خودم هم اينو حس كردم

شما مثل اینکه تاپیک رو اشتباهی اومدی.:eek:
همه چیز inFAMOUS عالیه فقط این stuntهاش اعصاب و روان آدم رو داغون میکنه.:mad:
ولی تروفی میده عین هلو(=لنکرانی).:biggrin1:

من هردو بازي رو كردم...
ولي چي بگم.هر كي يه نظري داره...
غير از گيمپلي و يه ازادي عمل مناسب بقيه ي اجزاي prototype افتضاحي بيش نبود...
من نميدونم infamous چطور با اون عزمت و جلال و شكوهش 9 گرفت ولي prototype 8/5 ... :eek:
اگه پرو 8/5 بگيره اينفيمس نمرش بالاي 10 بايد باشه...
البته همه نظر شخصي منه و به عنوان كسي كه سه الي 4 بار اينفيمس رو تموم كرده (ولي خاك بر سرم كه پلاتينيومش رو نتونستم بگيرم :(( ) به اينفيمس راي دادم...
لطفا كسايي كه از اينفيمس بد ميگن بيان ايراد هايي كه از ديد خودشون ديدن رو هم بگن ديگه...
توي مجله ي بازي رايانه تو قسمت نقد اينفيمس نقطه ي ضعف بازي رو عملكرد ضعيف دوربين ياد كرده...
كس ديگه اي هم از اين مشكل گله داشته ؟!؟
من كه بازي رو خيلي كم نقص ديدم و دست سازندگانش رو از همينجا ميبوسم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or