شما که فن 360 تشریف دارید پس هر چیم بگیم InFAMUS بهتره شما باز حرف خودتو میزنی.چون اصلا بازیش نکردی.یا بهتر بگم PS3 نداری.چون اگه داشتی اون موقع تو انتخابت تجدید نظر میکردی.
هر کی جفتش رو بازی کرده میدونه کدوم بازی سرتره.و متفق القول اینفیموس رو انتخاب میکنن.فنهای 360م بخاطر اینکه دستشون بهش نمیرسه میان جانبداری میکنن فقط بخاطر اینکه روی PS3 دارها رو کم کرده باشن.انگار که دارن با یه عنوان انحصاری از مایکروسافت مقایسه میکنن:biggrin1:بابا بر اعصابتون مسلسل باشید:biggrin1:به قول یارو میگه:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه میووووووووووو!:biggrin1:
عزیزم اینجا ما که دعوا نداریم.چرا میزنی ما رو!:biggrin1:تو اینجور تاپیکها کسایی که بازیهای نامبرده رو امتحان نکردن حق نظر دادن ندارن:biggrin1:شما فقط دو تا تریلر زاقول:biggrin1:از بازی دیدی داری هر چی بد وبیراهه نصیب بنده خدا میکنی:biggrin1:شما نه گرافیک-نه گیم پلی-نه داستان-نه صداگذاری نه......رو از نزدیک لمس کردی پس لزومی نداره بیای از بازی بد بگی.من خودم تا چند ماه دیگه میخوام برم PS3 بگیرم و درضمن من فن نیستم و موقعی که این پست ها رو دادم دمو اینفموس رو دیده بودم و از بازی خوشم نیومد و اگه توجه کرده باشید بعد از پست ricosev من دیگه پست ندادم چون چیز هایی رو گفت که من نمیدونستم و با این پستش من رو قانع کرد مطمئن باشید اگه فن بودم دوباره پست میدادم و شما آقای KratoooOooos شما بیشتر از من داری فن بازی در میاری تازه من که از اون ایراد های بنی اسرائیلی مثل:بد بودن گرافیکش نگرفتم یکی از دوستان گفت داستان پروتوتایپ کلیشه ایه و من هم جوابش رو دادم.
موفق باشید
بابا خوب اون شهر رو برق گرفته ميخواي مردم برات برقصنمن با گیم پلی پرو بیشتر حال کردم ولی در کل infamus تو بقیه بخشا بهتر بود ( infamus یه تم گرفته ای داشت نمی دونم چرا:confused: )
معلومه فن دو اتیشه هستی :biggrin1:اگه ميخوايد طمع بازيهاي PS3را بشيد با هيچ كنسول ديگه اي نبايد بازي كنيد چون دست و پايتان شل ميشود
آقای KratoooOooos چرا هر کی پست میده به شما بر می خوره نظر شخصیم بود. infamus از لحاظ فنی عالی بود (ولی همه چیز تو بعد فنی خلاصه نمیشه) ولی من باهاش ارتباط برقرار نکردم.بابا خوب اون شهر رو برق گرفته ميخواي مردم برات برقصن
ببخشيد توروخدا رست ميگيد خودم هم اينو حس كردمآقای KratoooOooos چرا هر کی پست میده به شما بر می خوره نظر شخصیم بود. infamus از لحاظ فنی عالی بود (ولی همه چیز تو بعد فنی خلاصه نمیشه) ولی من باهاش ارتباط برقرار نکردم.
ما هرچي باشيم اينيم ديگه اما قبول دارم ناتال پيشرفتش بيشتره