Prototype VS inFAMOUS

با کدام یک بیشتر حال کردید؟

• Prototype

رای‌ها: 45 39.1%
  • inFAMOUS

رای‌ها: 70 60.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
اخه نميشه inFAMOUS رو با Prototype مقايسه كرد كه
Prototype اكشن قابل تحسيني داشت ولي inFAMOUS مهشر بود از هر زمينه
inFAMOUS خيلي بازيه عالي بود از هر نظر

واقعا inFamouse تنها بازی Sandbox ای بود که من تا تهش رفتم و ازش خوشم امد. هر چند Prototype نزدم ولی ولی inFamouse که خیلی قشنگ بود. با توجه به نظر دوستان هم مثل اینکه inFamouse کلا از Prototype بهتر بوده...

infamous

چون اصلا prototype در حد infamous نیست

ولی در هر دو شخصیت پردازی خیلی خوب بود
------------

لطفا دوستانی که هردو رو بازی کردن نظر بدن

InFAMOUS:love:
میدونم که نباید بیشتر از این بحث رو کش داد ولی مقایسه این دو بازی کاملا اشتباهه.
بدلیل اینکه InFAMOUS تنها رو یه پلتفرم عرضه شده.ولی پروتوتایپ برای هر سه پلتفرم حاضر.
پس اونهایی که شانس امتحان کردن پروتوتایپ رو دارن بیشترن.و به اون رای میدن.ولی اینفیموس تنها رو یه پلتفرم موجوده و شانس امتحان کننده هاش خیلی کمتره.ولی خودمونیم با این حال بازم رای بیشتر اورده.

منم هر دو رو بازی کردم infamous رو با اون نمیشه مقایسه کرد خیلی سر تر هست از هر لحاظ
از ساختمون بالا رفتن تو infamous به نظر من از Ac هم بهتر بود(نظر منه)

سلام
من in famous رو بازی نکردم ولی دموش رو دیدم از هر نظر تک بود ولی از نوع قهرمانش خوشم نیومد (مثل krank 2 هست)
prototype گرافیک خوبی نداشت داستان تکراری و... ولی اگه در عمق بازی برید میبینید prototype قابلیت stealth داره که خیلی بکار میاد و باحاله و میتونی به سرباز ها دستور بدی. که فکر نکنم in famous این رو داشته باشه

دیشب(قبل از ساعت 12AM) داشتم با دستگاه پسرعموم Infamous بازی میکردم(بالاخره کار خودمو کردم:biggrin1:)خدا وکیلی Infamous فقط از لحاظ گرافیک بهتره(اونم نه خیلی خفن اما انصافاً در برابر Prototype گرافیک بهتری داره)ولی از لحاظ غنای داستان و گیم پلی Prototype بازی جالب تریه...
هرچند که رای های چیز دیگه ای نشون میده....

دیشب(قبل از ساعت 12AM) داشتم با دستگاه پسرعموم Infamous بازی میکردم(بالاخره کار خودمو کردم:biggrin1:)خدا وکیلی Infamous فقط از لحاظ گرافیک بهتره(اونم نه خیلی خفن اما انصافاً در برابر Prototype گرافیک بهتری داره)ولی از لحاظ غنای داستان و گیم پلی Prototype بازی جالب تریه...
هرچند که رای های چیز دیگه ای نشون میده....

من هر دور رو بازی کردم اما انصافا از لحاظ داستان و فیزیک و گرافیک inFamous سر تره

از نظر داستان که PRO یک کلیشه ی تمام عیاره!
از نظر گرافیکم که هپروته!
از نظر گیم پلی تنها برتریش نسبت به INFAMOUS خشونتشه! که اونم برای سانی برتری حساب میشه که علاقه ی خاصی یه خالی کردن خشم و عقده های خودشون از طریق بازی دارن! ویلا در کل از نظر گیم پلی هم IF بهتره!
و در کل هم INFAMOUS برنده است!

از نظر داستان که PRO یک کلیشه ی تمام عیاره!
از نظر گرافیکم که هپروته!
از نظر گیم پلی تنها برتریش نسبت به INFAMOUS خشونتشه! که اونم برای سانی برتری حساب میشه که علاقه ی خاصی یه خالی کردن خشم و عقده های خودشون از طریق بازی دارن! ویلا در کل از نظر گیم پلی هم IF بهتره!
و در کل هم INFAMOUS برنده است!
ببین دوست عزیز سعی تو ادبیاتی که بکار میبری تجدید نظر کنی...
شما شاید به دلایل شخصی احساسات مختلفی نسبت به بازی های متفاوت داشته باشی ولی حداقل من برای ارضاء عقده های درونی بازی نمی کنم و صرفاً هدفم سرگرمیه...
یعنی به نظر شما هرکی Prototype بازی میکنه دنبال التیام عقده های درونیه؟
تنها و تنها تاسف...

ببین دوست عزیز سعی تو ادبیاتی که بکار میبری تجدید نظر کنی...
شما شاید به دلایل شخصی احساسات مختلفی نسبت به بازی های متفاوت داشته باشی ولی حداقل من برای ارضاء عقده های درونی بازی نمی کنم و صرفاً هدفم سرگرمیه...
یعنی به نظر شما هرکی Prototype بازی میکنه دنبال التیام عقده های درونیه؟
تنها و تنها تاسف...
خیر! کسی که صرفا برای لذت بردن از خشونتش بازی میکنه دارای عقده هست!
اما یه کی هست که برای سرگرمی بازی میکنه اما بدش هم نمی یاد یه کم خشونت چاشنیه کار باشه! خوب این اشکال نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or