سلاماز دوستان میخوام نظرشون هم بیان کنن
من هیچ قصد بدی ندارم ها فکر نکینید اما شما ایا infamous رو بازی کردیو من کاملا نظر برعکس ایشون رو دارم.....سلایق مختلفه
Prototype از Gamespot امتیاز 8/5 رو گرفت...در ضمن امتیاز هیچ ربطی به برتری یه بازی نسبت به بازی دیگه نداره...این فیموس حتی در سایت گیم اسپات اگر برین ببینید امتیاز 9 رو گرفته اما پروتوتایپ 7.2 یا یکم بیشتر رو گرفته
میتونم بپرسم چرا؟!نه!!! این نامردیه
پروتوتایپ در شان اینفیموس نیست
اگه منظورت اختصاصی(Exclusive)هست،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟اما نه برای مقابله به یه بازی اختصاری چون infamous
نه منظورمو زمانی میفهمی که از شهر اول تو infamous حد اقال 50% رو رفطه باشیاگه منظورت اختصاصی(Exclusive)هست،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟
مثل این میمونه که بگی هر بازی Stealthی که مالتی بیاد دیگه نمیشه با MGS 4 مقایسه بشه،حتی اگه MGS 5 باشه!!
،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟
بی نهایت تایید میشه. این گونه نظر سنجی ها هیچ وقت جواب نداده و نخواهد داد چون همه چی سلیقه ای هست.خوب دلیلش خیلی ساده هست! چون تو این سایت اصولا طرفداران PS3 میان به inFamous رای میدن و بقیه هم به Prorotype. یعنی اساسا این جور نظر سنجی ها قاتی باقالی ها هستن.
درست مثل مقایسه HS و NG...
بله نظر منم همینهبحث اين موضوع قبلاً شده داخل تاپيک prototype در بخش ps3 ...
اين 2 تا اصلاً هيچ ربطی بهم ندارن...
تنها شباهت که دارن...tps هست که اصلاً ربطی نداره...
prototype بيشتر شبيه spiderman هست بازيش ...
من جفتش رو بازی کردم و ديدم واقعاً هيچ شباهتی ندارن....