Prototype VS inFAMOUS

با کدام یک بیشتر حال کردید؟

• Prototype

رای‌ها: 45 39.1%
  • inFAMOUS

رای‌ها: 70 60.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
از دوستان میخوام نظرشون هم بیان کنن
سلام
دوست عزیز با عرض پوزش باید بگم Prototype در حدی نیست که بخواد با infamous مقایسه بشه یا اونو رقیب infamous حساب کرد
الان اونایی که ps3 ندارن و infamous رو بازی نکردن میریزن سرم

والا من هر دو رو روی کنسول بازی کردم اما چیزی که نظرمو جلب کرد اینه که Prototype اصلا فیزیک نداره !!!

منظورم اینه که هر کاری هم بکنی تاثیر طبیعی توی محیط نمی بینی !!!

با توجه به گرافیک و فیزیک پیشرفته به اضافه ی داستان جذاب تر و گیم پلی روان و منطقی رای من inFamous هست

و من کاملا نظر برعکس ایشون رو دارم.....سلایق مختلفه
من هیچ قصد بدی ندارم ها فکر نکینید اما شما ایا infamous رو بازی کردی
من خودم protptype رو بازی کردم و به نظرم یه شاهکار هست چون هر کار که دوست داری رو میتونی تو این بازی انجام بدی مثل پرواز و...
اما مشکلاتی نیز داره مثل گرافیک و اینکه ادم دیگه اینقدر قبلیت داره که خسته میشه و تکراری
البته به نظر من مقایسه این بازی با infamous اشتباه چون این بازی یه بازی اختصاری برای ps3 هست
مثلا باید prototype رو با spider man wed of shadows مقایسه میکردن(البته در کل این بازی قدیمی شده اما منظور اشتباه بودن مقایسه هست)
البته درسته هرکس یه سلیقه ای داره منم prototype رو دوست دارم و در کنار infamous بازی میکنم و بازی خوبیه اما نه برای مقابله به یه بازی اختصاری چون infamous

موفق باشید

این فیموس حتی در سایت گیم اسپات اگر برین ببینید امتیاز 9 رو گرفته اما پروتوتایپ 7.2 یا یکم بیشتر رو گرفته و حتی یک ویدیو داره می تونید برید ببینید به عنوان همین تاپیک هست که مقایسه کرده .
ممنون.

این فیموس حتی در سایت گیم اسپات اگر برین ببینید امتیاز 9 رو گرفته اما پروتوتایپ 7.2 یا یکم بیشتر رو گرفته
Prototype از Gamespot امتیاز 8/5 رو گرفت...در ضمن امتیاز هیچ ربطی به برتری یه بازی نسبت به بازی دیگه نداره...
همون GSی که شما میگی به RED ALERT 3:C & Q امتیاز 7/5 رو داد و به Halo Wars که دهها بار بهتر از RA 3 هست امتیاز 6/5 رو داد پس امتیاز ملاک درستی نمی تونه باشه...
اما راجع به نظرم نسبت به این دو بازی نمی تونم نظر بدم چون هنوز Infamous رو حتی از نزدیک ندیدم چه برسه به اینکه بازی کرده باشم...ولی Prototype رو بازی کردم و به نظرم بازی خوبی بود...باید صبر کنم همین روزا پسر عموم Infamous رو میگیره بعد نظر میدم:biggrin1:
ویرایش:
نه!!! این نامردیه

پروتوتایپ در شان اینفیموس نیست
میتونم بپرسم چرا؟!
اما نه برای مقابله به یه بازی اختصاری چون infamous
اگه منظورت اختصاصی(Exclusive)هست،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟
مثل این میمونه که بگی هر بازی Stealthی که مالتی بیاد دیگه نمیشه با MGS 4 مقایسه بشه،حتی اگه MGS 5 باشه!!

آخرین ویرایش:
اگه منظورت اختصاصی(Exclusive)هست،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟
مثل این میمونه که بگی هر بازی Stealthی که مالتی بیاد دیگه نمیشه با MGS 4 مقایسه بشه،حتی اگه MGS 5 باشه!!
نه منظورمو زمانی میفهمی که از شهر اول تو infamous حد اقال 50% رو رفطه باشی
infamous از همه ی جهات بهتر از prototype است. اما این دلیل نیست که من بگم prototype بازی بدی است

،خوب چرا نباید دوتا بازی که هم سبکن(Sand Box) و خیلی از المان های استفاده شده در بازی نزدیک به هم هستن رو به دلیل انحصاری بودن یکی با هم مقایسه نکنیم؟

خوب دلیلش خیلی ساده هست! چون تو این سایت اصولا طرفداران PS3 میان به inFamous رای میدن و بقیه هم به Prorotype. یعنی اساسا این جور نظر سنجی ها قاتی باقالی ها هستن.

درست مثل مقایسه HS و NG...

خوب دلیلش خیلی ساده هست! چون تو این سایت اصولا طرفداران PS3 میان به inFamous رای میدن و بقیه هم به Prorotype. یعنی اساسا این جور نظر سنجی ها قاتی باقالی ها هستن.

درست مثل مقایسه HS و NG...
بی نهایت تایید میشه. این گونه نظر سنجی ها هیچ وقت جواب نداده و نخواهد داد چون همه چی سلیقه ای هست.

مثلا من خودم inFamous رو بازی کردم اما اصلا به دلم ننشست. پروتو تایپ رو هم هنوز بازی نکردم. پس منی که فعلا اینفیموس بازی کردم می گم خوشم نیومد ازش.

در کل به قول ماکان این نظر سنجی ها قاتی باقالی هستن و بیشتر به علاقه یه شخص و صد البته داشتن کنسول و فن بودنش ربط داره.

بحث اين موضوع قبلاً شده داخل تاپيک prototype در بخش ps3 ...
اين 2 تا اصلاً هيچ ربطی بهم ندارن...

تنها شباهت که دارن...tps هست که اصلاً ربطی نداره...

prototype بيشتر شبيه spiderman هست بازيش ...

من جفتش رو بازی کردم و ديدم واقعاً هيچ شباهتی ندارن....

بحث اين موضوع قبلاً شده داخل تاپيک prototype در بخش ps3 ...
اين 2 تا اصلاً هيچ ربطی بهم ندارن...

تنها شباهت که دارن...tps هست که اصلاً ربطی نداره...

prototype بيشتر شبيه spiderman هست بازيش ...

من جفتش رو بازی کردم و ديدم واقعاً هيچ شباهتی ندارن....
بله نظر منم همینه
prototype کپی از تمام بازی هایی چون اسپایدر من و هالک و بتمن و سوپر من و هزار تا از این من ها هست
و بازی قشنگی هم هست
اما مقایسه اون با infamous اشتباه هست (تنها شباهتشون همین tps بودنشون هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or