Prototype 2 | Xbox 360

خداییش خیلی بازیه باحالیه ولی نمی دونم چرا تموم نمیشه هرچی میری جلو هنوز mission های جدید میاد الان 8 ساعت شده دارم بازی می کنم باید آخراش باشه فکر کنم .واقعا ازدستش ندید.

دوستان نسبت به یکش خیلی پیشرفت کرده؟چون از یک اصلا خوشم نیومد به نظرم خیلی بازی بیخودی بود این یکی رو بگیرم پشیمون نمیشم؟

آخرین ویرایش:
دوستان نصبت به یکش خیلی پیشرفت کرده؟چون از یک اصلا خوشم نیومد به نظرم خیلی بازی بیخودی بود این یکی رو بگیرم پشیمون نمیشم؟

منم از یکش خوشم نیومد ولی این نسبت به یکش پیشرفت های زیادی داشته و از این خوشم امد.

این ماموریتی که باید یه دکتر رو پیدا کنی چیجوریه؟
بالای هر برجی رفتم نتونستم پیداش کنم اینو.
توروخدا کمک کنید

برو بالا یک ساختمان بلند بعد LS بزن
بعد همه چی نارنجی میشه از یک نقطه دوباره رنگی میشه
برو اونجایی که اون نقطه هست

دوست عزیز تارجت یا علامتی نمیاد
بالای یه ساختمون بلند برو بعد ls رو بزن , بعد ببین از کدوم قسمت روشنایی برمیگرده یه دکتر هست که نقاب و لباس ابی پوشیده برو پیشش همین....

منم بازی را گرفتم ، شماره اول را روی PC بازی کرده بودم و اصلا ازش خوشم نیومده بود .
اما این شماره به نظرم بازی واقعی تر و سیاه تر شده و درجه فانتزی بازی هم کمتر شده .

---------- نوشته در 09:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 PM ارسال شده بود ----------

منم امروز بازی را گرفتم .
راستش شماره اول را روی pc بازی کرده بودم و اصلا هم از بازی خوشم نیموده بود ، اما این شماره از بازی رو خیلی بیشتر جذبم کرد ، بازی یه جورایی واقعی تر و سیاه تر شده . اون حالت فانتزیش به نظرم کمتر شده و همین باعث شده که جذاب تر بشه .

همین کارارو میکنم ولی هیچی روی نقشه معلوم نمیشه
یعنی target روی نقشه پیدا نمیشه

ببین منم همین مشکل رو داشتم. مکان دکتر خیلی دور تر از جاییه که هستی. برو بالای یه ساختمون وقتی همه جا نارنجی می شه، از یه جا یهو بر می گرده به رنگ اصلی. انقدر برو تا پیداش کنی.

همین کارارو میکنم ولی هیچی روی نقشه معلوم نمیشه
یعنی target روی نقشه پیدا نمیشه

عزیزه من
راهنمایی بازی میخوندی دیگه.....
وقتی نارنجی میشه
نقطه برو سمتش تو نقشه معلوم نیست ولی باید بری سمت نقطه
وقتی رسیدی باز دوباره بزن
میفهمی دکتر کدومه....
و من هم بازی رو هارد تموم کردم
همه ماموریت های جانبی هم تکمیل کردم
رو هم رفته 15 ساعت طول کشید
گیم پلی زیادی اسانی داشت.و در کل خوب بود

بازی رو تموم کردم پیشنهاد می کنم اونایی که تازه می خوان بازی رو شروع کنن رو easy نرن چون خیلی خیلی ساده بود . ولی خود داستان و گیم پلی عالی بود .

مامورینت های باز خیلی تکراری هست هی باید یکی رو پیدا کنی بکشی و چهر ه شون بزاریرو صورتت تا الان که من بازی کردم همش همینطوری بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or