Prototype 2 | Xbox 360

سلام
دوستان یه سوال
از اونجایی که من خیلی رویه اچیومنت و گیم اسکور حساسم میخوام بدونم اگر تا اخرش برم و فقط ماموریتایه اصلی بخوام انجام بدم رویه حالت نرمال چقدر بهم گیم اسکور میده تا اخر بازی ممنون

اگر ممکنه يه کم از بازي هم بگيد ، همش شده بحث اجرا شدن و نشدن که فکر نکنم جاش اينجا باشه
دوستاني که بازي کردن بي زحمت بگن پيشرفتش نسبت به نسخه قبلي چطوره?!
دوربين ok هست?
داستان و گيم پلي بهتر شده
ممنون ميشم بحثهاي متفرقه رو تموم کنيد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

سلام
دوستان یه سوال
از اونجایی که من خیلی رویه اچیومنت و گیم اسکور حساسم میخوام بدونم اگر تا اخرش برم و فقط ماموریتایه اصلی بخوام انجام بدم رویه حالت نرمال چقدر بهم گیم اسکور میده تا اخر بازی ممنون

چون روی گیم اسکور حساسی پیشنهاد میکنم یکم حوصله کنی رو بازی رو کامل (با ماموریت های جانبیش) بری چون در غیر این صورت نزدیک به 400 گیم اسکور از دست میدی، یعنی نهایت 600 میگیری.
من خودم نیم ساعت پیش بازی رو 1000 تایی کردم. چون اچیومنت آنلاین نداره خوراکه. البته برای 1000 کردن باید بازی رو (تقریبا) 2بار بری، واسه این میگم تقریبا چون اگه همون بار اول رو Hard رفته باشی بار دوم فقط برای Full Upgrade میری و وسطاش کامل میکنی.
بازم میگم اگه اچیومنت باز هستی (و وقت هم داری) پیشنهاد میکنم از دست ندی.
موفق باشی.

دوستاني که بازي کردن بي زحمت بگن پيشرفتش نسبت به نسخه قبلي چطوره?!
دوربين ok هست?
داستان و گيم پلي بهتر شده

گرافیک بهتر شده.
داستان خوبه.
گیم پلی همچنان روون هست و پیشرفتایی کرده و چیزای جدیدی اضافه شده.
ولی خیلی راحت تر از نسخه ی قبل شده.
دوربین هم ردیفه، هرچند از نظر من تو نسخه ی قبل هم مشکل نداشت.

دوستان من هم اون ارور unreadable رو میده دستگام رفتم یه دی وی دی دیگه گرفتم باز خوب نشد و حتی از رو هارد پاک کردم باز نشد میشه از ایمیجی که از روش رایت زده شده باشه (خودم هم دانلود کردم)؟نصب میشه بازی ولی میره توش ارور میده میاد بیرون
احتمالا شما ال تی2 دارین و دی یو دیتون ال تی3 هست برای همین اجرا نمیشه.

خب منم بازی گرفتم اوایل بازی هستم
خواستم ببینم چطور ماموریتهایه فرعی رو میشه تشخیص داد؟میخواستم ماموریتی از همین اول بازی از دست ندم.
ایا میشه تا انتهایه بازی رفت بعد ماموریتهایه فرعیش انجام داد یا نه با رد کردن مراحل اصلی دیگه نمیشه برگشت ماموریت فرعی انجام داد؟
انجام ماموریتهایه فرعی اچیومنت داره یا خیر؟
ببخشید سوالام زیاد شد

خب منم بازی گرفتم اوایل بازی هستم
خواستم ببینم چطور ماموریتهایه فرعی رو میشه تشخیص داد؟میخواستم ماموریتی از همین اول بازی از دست ندم.
ایا میشه تا انتهایه بازی رفت بعد ماموریتهایه فرعیش انجام داد یا نه با رد کردن مراحل اصلی دیگه نمیشه برگشت ماموریت فرعی انجام داد؟
انجام ماموریتهایه فرعی اچیومنت داره یا خیر؟
ببخشید سوالام زیاد شد

ماموریت های فرعی از طریق Blackwatch Station ها قابل دسترسی هستن که تو نقشه با علامت یه ستاره ی زرد رنگ مشخص میشن. (البته برای هر منطقه بعد از مدتی به طور خودکار نمایان میشه). برای این ماموریت ها باید یه افرادی رو Consume کنی تا بتونی بری. آسونه. یکم بازی کنی دستت میاد.
به غیر از اینا یه سری Collectibles هست که شامل فایل های صوتی هست که باید جمع کنی و تیم های تحقیقاتی که باید بکشی و Lair ها که باید نابود کنی.
تو همون منوی نقشه که جهت راست رو بزنی میره تو قسمت Collectibles و روی نقشه که حرکت کنی تو قسمت های مختلف یه فرکانسی مشاهده میشه که بری اونجا یکی از این آیتم هایی که گفتم هست.
بله بعد از اینکه بازی رو تموم کنی Free Roam داره و میشه اونایی که نرفتی رو بری.
بله اچیومنت داره. زیاد هم داره. ;)

آقا یه سوال.کلا چند ساعت گیم پلی داره؟تو حالت آسون و سخت.
ممنون

با احتساب همه ی ماموریت های جانبی بین 8 تا 10 ساعت. آسون و سختش زیاد فرقی نداره چون در کل آسون شده.
ولی در کل پیشنهاد میشه (اگه وقت داری) یه بار روی Normal بری که Upgrade ها رو تا جایی که ممکنه بگیری، بعد با + New Game روی Hard بری واسه اچیومنت بیشتر.

ماموریت های فرعی از طریق Blackwatch Station ها قابل دسترسی هستن که تو نقشه با علامت یه ستاره ی زرد رنگ مشخص میشن. (البته برای هر منطقه بعد از مدتی به طور خودکار نمایان میشه). برای این ماموریت ها باید یه افرادی رو Consume کنی تا بتونی بری. آسونه. یکم بازی کنی دستت میاد.
به غیر از اینا یه سری Collectibles هست که شامل فایل های صوتی هست که باید جمع کنی و تیم های تحقیقاتی که باید بکشی و Lair ها که باید نابود کنی.
تو همون منوی نقشه که جهت راست رو بزنی میره تو قسمت Collectibles و روی نقشه که حرکت کنی تو قسمت های مختلف یه فرکانسی مشاهده میشه که بری اونجا یکی از این آیتم هایی که گفتم هست.
بله بعد از اینکه بازی رو تموم کنی Free Roam داره و میشه اونایی که نرفتی رو بری.
بله اچیومنت داره. زیاد هم داره. ;)
داداش دستت درد نکنه کامل بود.
پس من به نظرتون یه دور بازی برمرو حالت easy یا normal تا اخر بعد که تمام شد مامورتایه فرعی انجام بدم و اخر سرهم رویه هاردش بازی کنم.
گرفتن اپگریدا که کاره خاصی نباید انجام داد(منظورم اینه که باید فایلایه خاصی جمع اوری کرد) یا نه همینکه میری جلو خودش خود به خود باز میشه

داداش دستت درد نکنه کامل بود.
پس من به نظرتون یه دور بازی برمرو حالت easy یا normal تا اخر بعد که تمام شد مامورتایه فرعی انجام بدم و اخر سرهم رویه هاردش بازی کنم.
گرفتن اپگریدا که کاره خاصی نباید انجام داد(منظورم اینه که باید فایلایه خاصی جمع اوری کرد) یا نه همینکه میری جلو خودش خود به خود باز میشه

خواهش. ;)
آره همون بار اول رو Normal برو که هم دستت بیاد و یه مقدار آپگرید بشی، بعد بار دوم رو Hard برو که کاملش کنی.
آپگریدها در واقع 2 نوع هستن.
یکی آپگرید معمولی که با جمع کردن XP از طریق انجام ماموریت ها و Level Up شدن به دست میاد.
یکی هم Mutation ها هستن که باید موجوداتی که با علامت "بازو"ی زرد رنگ تو نقشه هستن رو Consume کنی تا چیزایی که داری مثل Blade و Claws و غیره آپگرید بشه و قوی تر بشه.
درکل 46تا از این Mutation ها تو بازی هست که براشون اچیومنت هم گذاشته.

دوستان یک سوال به شدت اضطراری

من بازی رو روی 52 درصد تموم کردم الکس رو کشتم و تمام ولی من شنیدم میشه الکس رو کنترل کرد پس چی شد؟

دوستان یک سوال به شدت اضطراری

من بازی رو روی 52 درصد تموم کردم الکس رو کشتم و تمام ولی من شنیدم میشه الکس رو کنترل کرد پس چی شد؟

خیر دوست عزیز نمیشه الکس رو کنترل کرد.
البته اگه منظورتون حالت داستانیه نمیشه، تو مولتی پلیر رو نمیدونم.

خواهش. ;)
آره همون بار اول رو Normal برو که هم دستت بیاد و یه مقدار آپگرید بشی، بعد بار دوم رو Hard برو که کاملش کنی.
آپگریدها در واقع 2 نوع هستن.
یکی آپگرید معمولی که با جمع کردن XP از طریق انجام ماموریت ها و Level Up شدن به دست میاد.
یکی هم Mutation ها هستن که باید موجوداتی که با علامت "بازو"ی زرد رنگ تو نقشه هستن رو Consume کنی تا چیزایی که داری مثل Blade و Claws و غیره آپگرید بشه و قوی تر بشه.
درکل 46تا از این Mutation ها تو بازی هست که براشون اچیومنت هم گذاشته.

این که رو نرمال بذاری کاملا غلطه
چون بازی خیلی راحته
باید هارد بذاری بعد برا بار دوم بری insantly

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or