Prototype 2 | Xbox 360

من 1 رو تموم کردم
گرافیک 1 واقعا چرت بود!
آیا این گرافیکش خوب شده؟
بعد بعضی مراحل و دشمناشن مث 1 هستش که رو مخ باشه؟
مثلا میگه سوار تانک بشو وقتی سوار میشی یه هیولا میاد همه ماموریتو خراب میکنه در صورتی که اصلا نباید هیولاهه اونجا باشه :|

من 1 رو تموم کردم
گرافیک 1 واقعا چرت بود!
آیا این گرافیکش خوب شده؟
مثلا میگه سوار تانک بشو وقتی سوار میشی یه هیولا میاد همه ماموریتو خراب میکنه در صورتی که اصلا نباید هیولاهه اونجا باشه :|

گرافیک که نسبت به 1 خیلی پیشرفت کرده و در کل بدک نیست، خوبه.
از نسخه ی اول خیلی آسون تره.
کلا اگه اچیومنت باز هستی خوراکه 1000تایی کردنه. کمه کمش 900 تا میگیری.

من 1 رو تموم کردم
گرافیک 1 واقعا چرت بود!
آیا این گرافیکش خوب شده؟

گرافیک 1 تو زمانه خودش بنظر من خوب بود
و مثل 1 نیست رو مخ باشه ولی تنوع نداره

اين سرچ کردن و پىدا کردن دکترها واقعا رو اعصابه . دکتر اولى را پىدا کردم ولى دکتر شفل ىا ىه همچىن چىزى رو اصلا نمىشه پىدا کرد . کلا قلق خاصى داره؟

اين سرچ کردن و پىدا کردن دکترها واقعا رو اعصابه . دکتر اولى را پىدا کردم ولى دکتر شفل ىا ىه همچىن چىزى رو اصلا نمىشه پىدا کرد . کلا قلق خاصى داره؟

کار خاصی نداره میری روی یک ساختمان بلند از نیروی balck watch استفاده میکنی(همون که همه جا نارنجی میشه) بعد از وسط های یک ساختمان یک نیرو ابی میاد همین طور ادامه میدی تا رسیدی به اونجا دوباره همون کار رو انجام میدی و فردی رو که میخوای بکشی استخوان هاشو نشون میده و دورش نارنجی هست.امیدوارم فهمیده باشی تناه راهش همینه و چیز دیگه ای هم نداره.

دوستان دستگاه من LT+3 هستش و من این بازی رو گرفتم.وقتی گذاشتم تو دستگاه بازی اجرا شد ولی بعد از 10 دقیقه ارور کثیف بودن دیسک رو میده و دیگه بازی اجرا نمیشه! ارور Unreadable Disk میده! کسی می دونه مشکل بازی چیه؟

دوستان دستگاه من LT+3 هستش و من این بازی رو گرفتم.وقتی گذاشتم تو دستگاه بازی اجرا شد ولی بعد از 10 دقیقه ارور کثیف بودن دیسک رو میده و دیگه بازی اجرا نمیشه! ارور Unreadable Disk میده! کسی می دونه مشکل بازی چیه؟

احتمالا مشکل از دیسکتونه

دوستان من هم اون ارور unreadable رو میده دستگام رفتم یه دی وی دی دیگه گرفتم باز خوب نشد و حتی از رو هارد پاک کردم باز نشد
میشه از ایمیجی که از روش رایت زده شده باشه (خودم هم دانلود کردم)؟
نصب میشه بازی ولی میره توش ارور میده میاد بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or