shahin wilson کاربر سایت Apr 20, 2012 #47 من خریدم فوق العاده ست مثل یکشه. گرافیکش واقعا رفته بالا نسبت به یکش و خشونت و اکشنش 10 برابر بیشتر از 1کش شده.
من خریدم فوق العاده ست مثل یکشه. گرافیکش واقعا رفته بالا نسبت به یکش و خشونت و اکشنش 10 برابر بیشتر از 1کش شده.
гадюка کاربر سایت Apr 20, 2012 #50 نوشته شده توسط babak appel: تاریخ دقیق عرضش کی؟ بیشتر... 24 اپریل هستش.
hustler کاربر سایت Apr 21, 2012 #51 جونه من نگین مربوط نمیشه و ... خواهشا بگید اولا ریجن فیری هست یا نه ثانیا با lt2 پچ میشه یا نه ممنون sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
جونه من نگین مربوط نمیشه و ... خواهشا بگید اولا ریجن فیری هست یا نه ثانیا با lt2 پچ میشه یا نه ممنون sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Apr 21, 2012 #52 شروع بازی که عالی بود حالا ببینیم ادامه اش چطوره
s.1 کاربر سایت Apr 21, 2012 #53 اخرش یه کارت بهم می دن اما دلم نمیاد جوابتون رو ندم بازی ریجن فری هست پچ lt2 هم داره آخرین ویرایش: Apr 21, 2012
shahin wilson کاربر سایت Apr 21, 2012 #56 نوشته شده توسط rewabian: بریم بگیریم ببینیم چیه!! رو lt 2 اجرا میشه دوستان؟ بیشتر... بله اجرا می شه.
ORTEZA\/\/ کاربر سایت Apr 21, 2012 #57 آقا اونجا که میگه دنبال دکتر بگرد کجا پیداش کنم همون اوایل بازیه تقریبا؟؟؟؟؟
sam1990 کاربر سایت Apr 21, 2012 #59 نوشته شده توسط ORTEZA\/\/: آقا اونجا که میگه دنبال دکتر بگرد کجا پیداش کنم همون اوایل بازیه تقریبا؟؟؟؟؟ بیشتر... LS بزن اون فلش که زده شد دقیقا برو وسط فلش منظورم از جایی که فلش باز میشه روی زمین اونجا دکتر معلوم میشه
نوشته شده توسط ORTEZA\/\/: آقا اونجا که میگه دنبال دکتر بگرد کجا پیداش کنم همون اوایل بازیه تقریبا؟؟؟؟؟ بیشتر... LS بزن اون فلش که زده شد دقیقا برو وسط فلش منظورم از جایی که فلش باز میشه روی زمین اونجا دکتر معلوم میشه
amirgolo کاربر سایت Apr 21, 2012 #60 نوشته شده توسط heavyrain1366: یعنی باریش ارزش خریدن داره البته منطورم وقت گراشتن باری بیشتر... په نه په
نوشته شده توسط heavyrain1366: یعنی باریش ارزش خریدن داره البته منطورم وقت گراشتن باری بیشتر... په نه په