Project Natal VS Ps3 Motion

Wii فروشش الان تو آمریکا 13% کمتر شده به شکلی که در ماههای ابتدایی 2009 خوب میفروخت ولی در ادامه فروشش نصف ماههای قبل شده
شما همین یک ماه مد نظرت هست؟ یعنی این چند میلیونی که تو این 3 سال فروخته مهم نیست؟ چیزی که معلومه اینه مایکرو و سونی عمرا نمیتونن به فروش wii برسن!
چیزی که مشخصه اینه که eye سونی انچنان دقیق عمل نمیکنه و جای کار خیلی داشت
نزن این حرفو. اونایی که eye pet رو دیدن که همچین نظری ندارن! تو همون دمویی هم که موشن کانترل معرفی شد هم مشکلی به اون صورت ندیدم! حتی به نظرم ترکینگ به مراتب بهتری نسبت به ناتال داره!
در کل نظرم اینه این نوع تکنولوژی ها که فقط برای بازیهای محدودی بدرد میخورن هیچوقت موفق نمیشن! اونم وسط نسل! من هنوزم کنترلی که تو گیرز یا cod دارم رو به همه اینا ترجیح میدم(منظور دسته 360:biggrin1:)

شما همین یک ماه مد نظرت هست؟ یعنی این چند میلیونی که تو این 3 سال فروخته مهم نیست؟ چیزی که معلومه اینه مایکرو و سونی عمرا نمیتونن به فروش wii برسن!

نه ! این 13% افت برای نیمه اول سال 2009 هستش !! یعنی 6 ماه ! :biggrin1: تو ژاپن هم به همین ترتیب داره پیش میره منتهی بدتر ! ولی خب هنوز هم خیلی از 360 , PS3 جلوتره !

اصلا" موضوع فروش بیشتر کدام کنسول نیست چرا بحث رو به بیراهه میکشونید
ناتال هم خیلی پیشرفته تر از PS3 motion هست تونمایشگاه E3 معلوم شد...
پس این بحثا برای چیه؟:-"

نزن این حرفو. اونایی که eye pet رو دیدن که همچین نظری ندارن! تو همون دمویی هم که موشن کانترل معرفی شد هم مشکلی به اون صورت ندیدم! حتی به نظرم ترکینگ به مراتب بهتری نسبت به ناتال داره!
در کل نظرم اینه این نوع تکنولوژی ها که فقط برای بازیهای محدودی بدرد میخورن هیچوقت موفق نمیشن! اونم وسط نسل! من هنوزم کنترلی که تو گیرز یا cod دارم رو به همه اینا ترجیح میدم(منظور دسته 360:biggrin1:)

خب نمونه ی یکی که استفاده کرده صفحه ی قبل هست دیگه:دی! بعدشم محمد جان اگه خیلی خوب و دقیق بود همون موقع انقلابی میشد و کلی واسش بازی میساختن و اینا سونی هم این قدر راحت بی خیالش نمیشد!!
دسته ی 360 که جاش روی سره بندست:دی

من ناتال رو با PMC مقایسه کردم و هنوز که هنوزه نمیدونم سیستم بکار رفته در PS eye چیه !! ولی این رو میدونم که با ناتال میشه شوتر ( اول شخص و سوم شخص ) رانندگی ( سیمولیشن ریسینگ ) و موتور سواری و استراتژی و ... میشه روشون خیلی حساب وا کرد ! به هر حال این نظره من هستش و اصراری به درست بودنش ندارم ! ولی اگه یه مدت دیگه صبر کنی حتماً مایکرو بیشتر از قابلیت های ناتال خواهد گفت !! مطمعن باش !

سرطان پوست هم نمیگیری !! از این امواج پره تو فضای اطرافت !!;)

راستی sadra-hhh مصاحبه یکی از اعضای تیم Alan wake رو خوندی ؟ گفته فک میکنه میشه گیم پلی بازی با ناتال باشه !!

حتما تو شوتر به جای تفنگ یا دستتو مثل تفنگ میگیری یا بیل دستت میگیری. واسه رییسینگ هم در قابلمه خیلی به کار میاد.
قابلیت دیگه چی میخوای داشته باش فقط اسکن حرکت و شناسایی حرکت صورت اصولا هم سونی هم مایکرو سافت دیر یاد این کارا افتادن چون نینتندو کار خودشو کرد و گند زد به این نسل رقابتو از بین برد.

شما لینک این مصاحبه رو بده همه ببینیم بخندیم آخه چجوری میخوان الن ویک رو با ناتال هماهنگ کنن؟ این از اون حرفا بود.

حتما تو شوتر به جای تفنگ یا دستتو مثل تفنگ میگیری یا بیل دستت میگیری. واسه رییسینگ هم در قابلمه خیلی به کار میاد.
قابلیت دیگه چی میخوای داشته باش فقط اسکن حرکت و شناسایی حرکت صورت اصولا هم سونی هم مایکرو سافت دیر یاد این کارا افتادن چون نینتندو کار خودشو کرد و گند زد به این نسل رقابتو از بین برد.

شما لینک این مصاحبه رو بده همه ببینیم بخندیم آخه چجوری میخوان الن ویک رو با ناتال هماهنگ کنن؟ این از اون حرفا بود.
اول بگم برای هماهنگ کردن با آلن ویک که کاری نداره با دسته بازی می کنی وقتی خواستی چراغ قوه روشن کنی میگی turn on روشن میشه! بگو turn off خاموش میشه!
برای ریسینگ اشکال نداره در قابلمه می گیریم دستمون!:biggrin1: (طبیعتره! تا بایه کنترل بازی کنی!!:laughing:)
انشالله سال دیگه صبر کنید halo reach نشون میده که چطور یه fps رو ناتالی باز می کنید!:smile:

شما میتونین از کارد و چنگال برای بازی های شمشیری استفاده کنید و در بازی های شوتر هم تفنگ اب پاش فقط روی xbox اب نریزید. بجای این که برین ریموت wiiرو با مال ps3 مقایسه کنین اومدین natal رو با یک ریموت مقایسه میکنین ! اگه چیز مزخرفی بود 100 سال اسپیل برگ نمیومد دربارش تو e3 حرف بزنه و و و و

راستی sadra-hhh مصاحبه یکی از اعضای تیم Alan wake رو خوندی ؟ گفته فک میکنه میشه گیم پلی بازی با ناتال باشه !!

آیا Alan wake از Project Natal پشتیبانی می‌کند؟

Oskari Hakkinen از Remedy گفت:" گرچه Natal یک تکنولوژی بسیار عالیست ولی متاسفانه کار ما ارتباطی با Natal ندارد."

در مقابل مارکوس از Remedy گفت:" من می‌دانم که Alan wake می‌تواند با Natal هماهنگ شود. البته منظور فقط نحوه کنترل بازی است."

دوستان پیشنهاد میکنم این فیلم جالب رو ببینید و لذت ببرید !!
هم ایده ایی برای ناتال داره و هم طنزه !!

ایدههای IGN برای ناتال:biggrin1:

از طرفی اینکه من میزان فروش رو مطرح کردم صرفاً برای بررسی میزان محبوبیت Wii بود و نه چیز دیگه ! چون فکر میکنم که این دو ( فروش و محبوبیت ) با هم رابطه مستقیم دارن ! اگر هم که به نظر دوستان منطقی نیست که خب شرمنده !:-":biggrin1:

دوست عزیز با این حرفت معلوم شد تا حالا ویدیوی از ناتال ندیدی و فقط از رو هوا حرف میزنی ! بحث کردن با شما بی فایدست خوش باش;)

:blink::blink::blink::blink::blink::shocked::shocked::scare::o:o:o:oهمين الان تريلر هاي سال 2009 رو ديدم من فكر نميكردم ديگه دراين حد باشه natal رو ميگم من از الان بايد به فكر خريد يه xbox 360 باشم .اين ناتال حالا چند ماه بعد مياد .قيمتش چجورياس.واي چه حالي ميده كشتي كج.
ويرايش:مي ارزه من ps3 مو بفروشم يا نه .:(

آخرین ویرایش:
اخه این چه سوالیه میفرمایید:confused:با هرکدوم حال میکنی.اگه من بودم 360 و ناتال رو با 100تا ps هم عوض نمیکردم.ببین چی دوس داری بعد تصمیم بگیر.
حالا اين ناتال كي مياد در مورد قيمتش صحبت نشده.بعد اين ناتال قابليت دو نفري رو داره .مثلا تيكن من و برادرم چاقم بازي كنيم.ميشه شمشير بازي هم كرد يا نه .

حالا اين ناتال كي مياد در مورد قيمتش صحبت نشده.بعد اين ناتال قابليت دو نفري رو داره .مثلا تيكن من و برادرم چاقم بازي كنيم.ميشه شمشير بازي هم كرد يا نه .
ببین هنوز در مورد قیمتش و تاریخ عرضه صحبت قطعی من نشنیدم. خودشون میگین بعد از E3 سال دیگه خیلی چیزا مشخص میشه. در مورد نحوه بازی کردن هم همین طور. ولی خودشون گفتند که هر بازی رو میشه باهاش انجام داد. باید ببینیم چیکار می کنند دیگه

100% تو بازیهایی غیر از بازیهای دکستاپی استفاده از ناتال با همراه شدن دسته 360 ممکن میشه نمونش همین کلیفی که چند روز پیش تو مصاحبش گفت بازیه من برای استفاده از گیم پد طراحی شده و ناتال در اون هیچ گونه حرفی برای گفتن نداره.
به عنوان مثال همین آلن ویک که بعضی ها اونو با استفاده از دوربین ناتال ممکن میدونند
بیان بگند چه جوری میخوان یا با چه دستوری میخوان کارکترو 10متر راه ببرند وووو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or