نه ولی خدایی حرفت تاریخی بود اینطوری هر چیزی از یه چیز دیگه ایده گرفته .
کلا تا وقتی هر جفتش نیاد و ببینیم کدوم بیشتر افراد رو جذب میکنن این بحث ها بوی آش رشته میده(ای افطاری:d)
طی مقایسه های IGN ناتال از هر لحاظ بهتره و قیمتش هم که تو پاییز منتشر میشه زی صد دلار هست همچنین طبق قول مایکروسافت اثر بازیهای معتبر جذاب و پر هزینه با ناتال سازگار خواهند بود که اخیرا در سایت CNET ویدئویی قرار داشت که بازی burnout paradise با ناتال اجرا میشد.
نه ولی خدایی حرفت تاریخی بود اینطوری هر چیزی از یه چیز دیگه ایده گرفته .
کلا تا وقتی هر جفتش نیاد و ببینیم کدوم بیشتر افراد رو جذب میکنن این بحث ها بوی آش رشته میده(ای افطاری:d)
اقايون يه بحثي هستش كه هر چيزي تكنولوژيش بهتره دليل بر خوب بودن و كار امد بودنش نيست به نظره من ps3 motion بهتره چون باعث ميشه كه بهترين بازيهاي استراتژيك روي اين كنسول اجرا شه و بدون هيچ مشكلي ميشه كنترلش كرد ايا با ناتال ميشه همچين كاري كرد؟
بابا ناتال هم يه كارهايي ميكنه ببيني كم مياري اون هم مزاياي خودشو داره اما خوب به قول دوستمون تا نخريم نميفهميم من همون طور كه گفتم نه ناتال ايده ي جديده نه MOtion اما هركدوم تو رده خودشون از هم بهترن
هر دوشون وقتی بیان مطمئنا قیمتشون حدود 40 الی 60 درصد در ایران از دبی گروون میشه و این هم به خاطر اینه که تو کشور ما هیچ نظارتی بر ورود این نوع کالا ها نمیشه و تمومشون قاچاق وارد میشن و بیشترین سود رو تاجر ها بر میدارن