Project Natal VS Ps3 Motion

100% تو بازیهایی غیر از بازیهای دکستاپی استفاده از ناتال با همراه شدن دسته 360 ممکن میشه نمونش همین کلیفی که چند روز پیش تو مصاحبش گفت بازیه من برای استفاده از گیم پد طراحی شده و ناتال در اون هیچ گونه حرفی برای گفتن نداره.
به عنوان مثال همین آلن ویک که بعضی ها اونو با استفاده از دوربین ناتال ممکن میدونند
بیان بگند چه جوری میخوان یا با چه دستوری میخوان کارکترو 10متر راه ببرند وووو
بله کسی هم انتظار نداره که شما بتونید گیرز بازی کنید ولی مثلا اون موقع که سوار ماشین میشد یا مثل موقع بورمک سواری به نظرم شما نمیشه از ناتال استفاده کرد ؟؟؟ یا مثلا زمانی که اسلحه ثابت هستش و شما باید فقط شلیک کنید ؟؟؟ و خیلی بازی ها

شما اصلا دقت کردین که به جز lair هیچ بازی دیگه ای از six axis استفاده ای به اون صورت نکرد ؟؟؟ و به همین دلیل بود که سونی بیخیال این قضیه شد ! حالا بعید نیست این تقلید بزرگی هم که از wii کرده مثله six axis نشه :laughing:

بله کسی هم انتظار نداره که شما بتونید گیرز بازی کنید ولی مثلا اون موقع که سوار ماشین میشد یا مثل موقع بورمک سواری به نظرم شما نمیشه از ناتال استفاده کرد ؟؟؟ یا مثلا زمانی که اسلحه ثابت هستش و شما باید فقط شلیک کنید ؟؟؟ و خیلی بازی ها

شما اصلا دقت کردین که به جز lair هیچ بازی دیگه ای از six axis استفاده ای به اون صورت نکرد ؟؟؟ و به همین دلیل بود که سونی بیخیال این قضیه شد ! حالا بعید نیست این تقلید بزرگی هم که از wii کرده مثله six axis نشه :laughing:

مهم اینه که همه بازی با ناتال انجام بشه نه قسمتی از اون.

اما اگه سونی از دستهWII تقلید کرده مایکروسافت هم از روps eye toy تقلید کرده این به اون در . :laughing::laughing::laughing::):):):laughing::laughing::):):laughing::laughing::p

یکم تحقیق هم بد نیست heawenly swordکم ازsixaxis استفاده کرد؟ lairهم بازی جالبی بود من که خوشم اومد یکم اول باید به کنترلش عادت کنی.

دوست عزیز با این حرفت معلوم شد تا حالا ویدیوی از ناتال ندیدی و فقط از رو هوا حرف میزنی ! بحث کردن با شما بی فایدست خوش باش;)

شما بیخودی هم یه چیزی نگود دیدم خوبم دیدم یه خانومه داشت با پسره حرف میزد نقاشی بهش داد آبو با دتش تکون داد و از همین بچه بازیا.

شما هم برو با ناتال تیکن بازی کن خوش باش البته یادت نر ادی رو برداری.

:blink::blink::blink::blink::blink::shocked::shocked::scare::o:o:oهمين الان تريلر هاي سال 2009 رو ديدم من فكر نميكردم ديگه دراين حد باشه natal رو ميگم من از الان بايد به فكر خريد يه xbox 360 باشم .اين ناتال حالا چند ماه بعد مياد .قيمتش چجورياس.واي چه حالي ميده كشتي كج.
ويرايش:مي ارزه من ps3 مو بفروشم يا نه .:(
:o

شما ساده نباش اگه ناتال اون چیزی بود که نشون دادن میومدن زنده پخش میکردن.

کشتی کج آخه میخوای کیو بزنی ده دقیقه بعد خسته میشی و بد بخت همسایه پایینی :D و در مورد سوال آخر شما حاضری GOD OF WAR 3رو با این بچه بازیا عوض کنی؟

آخرین ویرایش:
کشتی کج آخه میخوای کیو بزنی ده دقیقه بعد خسته میشی و بد بخت همسایه پایینی :D و در مورد سوال آخر شما حاضری GOD OF WAR 3رو با این بچه بازیا عوض کنی؟
اگه مایکرو بدونه شما طرفدارشی سریع خودکشی میکنه.
خود من یه ngرو خیلی بیشتر از gow میپسندم.خواهشا نظرات شخصی و عجیبتون در مورد یکی از پرسروصداترین تکنولوژیهای عصر حاضر رو برا خودتون نگه دارید.

خود من یه ngرو خیلی بیشتر از gow میپسندم.خواهشا نظرات شخصی و عجیبتون در مورد یکی از پرسروصداترین تکنولوژیهای عصر حاضر رو برا خودتون نگه دارید.

نمیدونم چرا ما این سر و صدا هارو نمیشنویم؟

در ضمن با قابل مقایسه نیست و همه قبول دارن!

فقط لایر نبود شما برو کیل زون رو بازی کن دسته ها رو باید این جوری به چرخونی یا حتی این فیموس با six axis باید پاور اخر رو هدایت کنی این ها کمه ؟:biggrin1:

مهم اینه که همه بازی با ناتال انجام بشه نه قسمتی از اون.

اما اگه سونی از دستهWII تقلید کرده مایکروسافت هم از روps eye toy تقلید کرده این به اون در . :laughing::laughing::laughing::):):):laughing::laughing::):):laughing::laughing::p

یکم تحقیق هم بد نیست heawenly swordکم ازsixaxis استفاده کرد؟ lairهم بازی جالبی بود من که خوشم اومد یکم اول باید به کنترلش عادت کنی.

شما بیخودی هم یه چیزی نگود دیدم خوبم دیدم یه خانومه داشت با پسره حرف میزد نقاشی بهش داد آبو با دتش تکون داد و از همین بچه بازیا.

شما هم برو با ناتال تیکن بازی کن خوش باش البته یادت نر ادی رو برداری.

:o

شما ساده نباش اگه ناتال اون چیزی بود که نشون دادن میومدن زنده پخش میکردن.

ببین من خودم heawenly sword بازی کردم و تا اخرش رفتم والله به جز پرتاب به سپر و 4 تا تیر کمون چیز دیگه ای ندیدیم
خدا وکیلی تا حالا ps eye از نزدیک دیدی ؟؟؟؟اخه با ps eye تو میتونی باهاش اسکیت بازی کنی ؟؟؟ من خودم تیکنش رو دیدم واقعا خیلی مسخره بود طرف مشت میزد بازی انگار نه انگار
بعد اون ناتال بود ؟؟؟ اخه چرا از چیزی که اطلاعات نداری حرف میزنی ! اون پروژه مایلو بود که با ناتال کار میکرد نکنه از نظر شما اون مسخره بازیه ؟؟؟

راستی جناب عالی نکنه میخوای با دسته های تقلیدی تیکن بازی کنی ؟؟؟ 5 دقیقه بعد به هم دیگه پیچ میخوری در ضمن شما ساده نباش ! چون هیچی از ناتال ندیدی معلومه که هیچی هم نمیدونی ! اصلا نمایشگاه e3 دیدی ؟؟؟ ندیدی که زنده پخش کردند ؟؟؟

من خودم طرفدار gow هستم ولی این حرفت نهایت مسخرگی رو داشت!
فقط لایر نبود شما برو کیل زون رو بازی کن دسته ها رو باید این جوری به چرخونی یا حتی این فیموس با six axis باید پاور اخر رو هدایت کنی این ها کمه ؟:biggrin1:
دوست عزیز این کار ها فقط یک بخش کوچیکی از بازی نه وسیع ! باید مثل دسته wii کار میکرد نه اینجوری که یه بشقاب پرت کنی شما هدایتش کنی !

خدا وکیلی تا حالا ps eye از نزدیک دیدی ؟؟؟؟اخه با ps eye تو میتونی باهاش اسکیت بازی کنی ؟؟؟ من خودم تیکنش رو دیدم واقعا خیلی مسخره بود طرف مشت میزد بازی انگار نه انگار
بعد اون ناتال بود ؟؟؟ اخه چرا از چیزی که اطلاعات نداری حرف میزنی ! اون پروژه مایلو بود که با ناتال کار میکرد نکنه از نظر شما اون مسخره بازیه ؟؟؟

راستی جناب عالی نکنه میخوای با دسته های تقلیدی تیکن بازی کنی ؟؟؟ 5 دقیقه بعد به هم دیگه پیچ میخوری در ضمن شما ساده نباش ! چون هیچی از ناتال ندیدی معلومه که هیچی هم نمیدونی ! اصلا نمایشگاه e3 دیدی ؟؟؟ ندیدی که زنده پخش کردند ؟؟؟

من خودم طرفدار gow هستم ولی این حرفت نهایت مسخرگی رو داشت!

من نگفتم همه کارایی های ناتال رو داره ولی ناتال تقلید پیشرفته از رویeye toy هست مثل دسته های سونی.

کسی نگفت با دسته به قول شما تقلیدی تیکن بازی کرد گفتم با ناتال اگه تونستی بازی کن و همون طور کهsuper smash bros رویwii بازی شد تیکن هم با دسته به قول شما تقلیدی اجرا میشه ودر مورد ندیدن هم دیدم تا هرکی نمیتونه بفهمه کور بشه اون چیزی هم که زنده نشون دادن با همونeye toy هم میشه اجرا کرد آخه من موندم یه دو تا توپ زدن چی داره که خودتونو کشتید. شما هم معلومه هیچی از سابق مایکروسافت نمیدونی.

سلام !

Wii فروشش الان تو آمریکا 13% کمتر شده به شکلی که در ماههای ابتدایی 2009 خوب میفروخت ولی در ادامه فروشش نصف ماههای قبل شده ! در ژاپن هم به همین ترتیب ! ضمن اینکه بازیهای خوب هم کم داره ! ( جواب قسمتی که گفتید امکان نداره فروشش کم بشه ! )

اما در مورد نحوه کار کردن ناتال ! باید بگم که این موضوع رو میتونید در سایت سازندش ببینید که لینکش رو اینجا میذارم !

http://www.3dvsystems.com/technology/tech.html
این سازنده اون دوربینه نیست ! اول که Natal تو E3 نشون دادن شایعه شد برای این شرکته ولی بعد خود ماکرو گفت که برا این شرکت نیست

ولی مثلا اون موقع که سوار ماشین میشد یا مثل موقع بورمک سواری به نظرم شما نمیشه از ناتال استفاده کرد ؟؟؟ یا مثلا زمانی که اسلحه ثابت هستش و شما باید فقط شلیک کنید ؟؟؟ :laughing:
احسن خودت جواب حرف منو دادی...پس به این نتیجه رسیدی که هر بازی ای رو نمیشه بطور فول کنترل از ناتال استفاده کرد باید یه جا دسته رو بزاری زمین بعد با ناتال حال کنی بعد یهو دسته رو برداری وادامه ...پس نتیجه میشه ناتال+گیم پد=موشن کنترل PS3:biggrin1:

(حالا شما هم انتظار نداشته باش تو هر سبک از بازی یه مرحله هواپیما سواری داشته باشه که تو با Sixaxis حسابی حال کنی دیگه اون به خلاقیت بازیساز بستگی داره)

ببین اقای نمیدونم چی چی! باز شما اومدید از اون نظرات عجیبتون دادید.بازم فن بازی دراوردید.من نمیدونم اخه کجای NG رو باید با GOW مقایسه کرد.مثل اینکه دوباره هوس مرخصی کردی نه؟:laughing:خواهشا رو هوا حرف نزنید و ما رو ازرده خاطر نکنید.در ضمن NG SIGMA 2 هم که داره واسه PS3 میاد پس خواهشا انقدر NG NG نکن خودتو خفه کردی.

احسن خودت جواب حرف منو دادی...پس به این نتیجه رسیدی که هر بازی ای رو نمیشه بطور فول کنترل از ناتال استفاده کرد باید یه جا دسته رو بزاری زمین بعد با ناتال حال کنی بعد یهو دسته رو برداری وادامه ...پس نتیجه میشه ناتال+گیم پد=موشن کنترل PS3:biggrin1:

(حالا شما هم انتظار نداشته باش تو هر سبک از بازی یه مرحله هواپیما سواری داشته باشه که تو با Sixaxis حسابی حال کنی دیگه اون به خلاقیت بازیساز بستگی داره)

اون جمع تفریق ها نفهمیدم یعنی چی ؟؟؟ ولی اینو مطمئن باش که موشن هم نمیشه ازش استفاده فول کرد ! چون انالوگ نداره مگه اینکه سونی اصلا یک دفعه بیاد دسته wii کپی کنه که به نظرم دیگه خیلی ضایع بازی میشه !

راستی مثلا شما با ناتال میتونی خیلی استفاده کنترل کم کنی مثلا میتونی تو بازی بگی go و طرف حرکت کنه بعد بگی right یا left و خیلی کارای دیگه ولی باید صبر کرد تا ببینیم میکروسافت اخرش چی کار میکنه

من که کلا با six axis حال نکردم و به نظرم سونی میتونست خیلی بیشتر از این روش کار کنه تا سوتی مثل lair نده ! یا حداقل تو بازی ها بیشتر ازش استفاده میکرد

موفق باشید

ببین اقای نمیدونم چی چی! باز شما اومدید از اون نظرات عجیبتون دادید.بازم فن بازی دراوردید.من نمیدونم اخه کجای NG رو باید با GOW مقایسه کرد.مثل اینکه دوباره هوس مرخصی کردی نه؟:laughing:خواهشا رو هوا حرف نزنید و ما رو ازرده خاطر نکنید.در ضمن NG SIGMA 2 هم که داره واسه PS3 میاد پس خواهشا انقدر NG NG نکن خودتو خفه کردی.
خوشبختانه با شما هیچ صحبتی ندارم چون قبلا جوابتو دادم پسرجان.

نوشته شده توسط ;:
تو تایپیک ناتال و موشن بحث ng ,gow دیگه خیلی جالبه.ضمنا انقدر بحث نکنید.هم ng هم gow بازیهای بزرگین.یکی با ng حال میکنه یکی هم با gow.یکی هم با هردوتاش.
در مورد ناتال هم شکی نیست که اگه هیچ بازیی روش اجرا نشه و فقط پروژه مولینیو واقعیت داشته باشه باید گفت که قدم بزرگی برای صنعت گیم برداشته شده که با هیچ قدمی قابل
مقایسه نیست.

با این حرفت کاملا موافقم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or