سلام !
تکنولوژی های اینها یکی نیست ! اساس کار ناتال تابش امواج فرو سرخ و تجزیه تحلیل بازتابهای این امواج هست ( و بخاطر همین هم میتونه تمام بدن رو اسکن کنه ) و اساس کار موشن کنترلر PS3 اینه که مختصات دو نقطه از هر دسته ( یکم پیچیده تره البته ) به دستگاه میرسه و دستگاه انوها و حرکت و شتابشون رو اندازه گیری میکنه که به نسبت ناتال تکنولوژی ساده تری داره ولی یه دوربین هم داره جلوی تلویزیون که من نمیدونم دقیقاً چیکار میکنه ولی کلاً حرکت دسته ها رو تشخیص میده ! و نه کل بدن رو ! و اگر ناتال دقت کارش بالا باشه قطعاً حرفهای بیشتری برای گفتن داره ( چون گستردگی گیم پلی برای ناتال بیشتره !! )
اگه امواج فرو سرخ باش پس باید بعد چند سال شما سرطان پوست بگیری.
شما اصلاeye toy از نزدیک دیدی میگی فول موشن نیست؟ اگه بازیlbp رو باeye toy انجام بدید میتونید تمام بدن شخصیت های بازی رو کنترل کنید.
باز هم میگم ناتال تقلید پیشرفت از eye toy هست. و اگه دقت هم داشته باش تنوع بازی آن چنانی نداره ممکنه همون میلو که منو یاد سگ تن تن میندازه بهترین بازیش باش که اونم تا خود پیتر مولینیو تو یه کنفرانس اگه نیاد همون کارا رو جلو جمع انجام بده یه چشم بندی بیش نیست. در مورد گستردگی گیم پلی من چند تا سبک میگم شما کدومو میخوای با ناتال بازی کنی پس حرف بی منطق نزنید.
ّFPS
TPS
RTS
DRIVING SIMULATION
RACING
FIGHTING
HOROR
stealth action?????????????????????????
من میگم ناتال از هر نظر بهتره ولی PS3Motion هم خوبه !
البته به نظرم یک چیزی خیلی عجیب جلوه کرد و اونهم این بود که بعضی از بچه ها و حتی 2-3 تا نویسنده سایت های خارجی گفته بودند که ناتال تقلیدی از PS eye هست ! من فکر میکنم بین آی و ناتال خیلی فرق وجود داشته باشه چون ناتال از تکنولوژی فول بادی موشن سنس استفاده می کنه ....
بهرحال باید دید که در آینده چه میشه و به نظرم بازیهای این دو مشخص میکنه که کدوم بهتره
قبول کنید تقلید هست اولین بار سونی اونم تو نسل قبل یه چیز ساده تر داشت. و مایکروسافت هم استاد دزدی . اصلا میدونی مایکروسافت چجوری تاسیس شد برید بخونید اساس کار دزدی بود. آی توی هم فول موشن هست و در بازی سینگ استار وlbp همه دیدید ولی الآن یادتون رفت.
اینم ببینی بعد نیست بازیeye pet که قابلیت هایps eye رو با اینکه قدیمی تر نشون میده پس چیزی کم نداره .
http://www.youtube.com/watch?v=aPENA1Bpm68
به نظر من تکنولوژی ناتال خیلی خیلی بالاتره{خداییش از حق نگذریم,آخرته تکنولوژیه}
ولی چون ویدیویی ازش ندیدم فکر کنم یه نمه کار باهاش دردسر داشته باشه
این که بخوای با حرکات بدن و دست و پا بازی رو کنترل کنی,یه جورایی توی مخ نمیره}
در حالی که واسه ps3 یه قطعه سخت افزاریه که کنترلش با خودمونه
واسه همین من به تکنولوژی ps3 امیدوارترم{یعنی بیشتر باهاش حال میکنم.
درد سر اونجوری نداره چون بازی هایی مثل گیرز یا تیکن روش قابل بازی نیست بازی هایی مثل میلو روش میان.
بعد دقت کردین که شما باید 2 تا دسته برای بازی ها بخرید ؟؟؟ مثلا یک بازی تیر اندازی با کمان که خودش نشون داد ! در ضمن باید یک ps eye هم نوش جان فرمایید که اینجوری هزینش فکر میکنم بیشتر از ناتال در میاد
همیشه وسایل جانبی دستگاه های سونی با قیمت خوب اومده ولی این مایکروسافت که میخواد همرو تیغ بزنه.
به نظر من ناتال بهتره چون که یه تیکس ولی ps3motion رو باید دو تا چیز باسش بگیری.
این دوتا چیز تو یه بسته بندی میاد.
من میگم ناتال از هر نظر بهتره ولی PS3Motion هم خوبه !
البته به نظرم یک چیزی خیلی عجیب جلوه کرد و اونهم این بود که بعضی از بچه ها و حتی 2-3 تا نویسنده سایت های خارجی گفته بودند که ناتال تقلیدی از PS eye هست ! من فکر میکنم بین آی و ناتال خیلی فرق وجود داشته باشه چون ناتال از تکنولوژی فول بادی موشن سنس استفاده می کنه ....
بهرحال باید دید که در آینده چه میشه و به نظرم بازیهای این دو مشخص میکنه که کدوم بهتره شما هم این ویدیو رو ببینی بد نیست و تقلید کامل نیست ولی تقلید پیشرفت. و باز میگم سونی اولین بار اونم در نسل قبل یه هچین چیزی داشت.
شما هم
این ویدیو رو ببینی بد نیست و تقلید کامل نیست ولی تقلید پیشرفته هست. و باز میگم سونی اولین بار اونم در نسل قبل یه هچین چیزی داشت.
فول موشن هم که در جواب های بالایی ببینید.