Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی 8.5 گرفته از یه سایت سخت گیر مثل گیم اسپات پس مطمئنا بازی خوبی هست اونایی که حال نکردن احتمالا یا nfs باز هستن یا اصلا ریسینگ خوششون نمیاد...

تحلیلم از بازی :دی

گرافیکش زیاد خوب نیست ولی قابل تحمل / بیشترین چیزی که تو بازی منو اذیت کرد این که وقتی تصادف میکنیم خیلی غیر طبیعی و کلا یه جور بدی هست / چون زیاد بازی نکردم راجع به گیم پلی و ... نظری نمیدم !

خوب : وجود موتور سیکلت در بازی / تاثیر شب و روز

بد : گرافیک نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفتی نداشته

زشت : وجود نداشتن سیستم دمیج خوب در بازی ( Damage )

نمره ی من به بازی :

گرافیک : 8

گیم پلی : تا اینجا 7

صدا گذاری : 9

کلا : 8

برو بگیر / ولی انتظار یه بازیه توپ رو نداشته باش :دی

چی چی انتظار بازی توپ رو نداشته باشیم

بازیش خیلی هم توپه فکر کردی 8.5 گرفتن از گیم اسپات کار هر بازیی هست؟
بهترین ریسینگ سال این بازی هست و اگر کسی خوشش نیاد به این دلیله که ریسینگ باز نیست
تنها مشکل عدم وجود داستان و هیجان هست که... :(

داستان توی Pgr ؟! همون Nfs کافیه که بجای بازی کردن باید بشینیم فیلم سینمایی ببینیم !

nfs فقط چند دقیقه اولش پر از دمو هست که بعد از چند مسابقه تمرکز اصلی روی مسابقات برده میشه...

من که دوست دارم بعد از تمام کردن هر مسابقه یا هر ماموریت در هر بازیی دمویی زیبا ببینم نه اینکه همش پشت سر هم ماموریت ماموریت ماموریت و بعدش هم اسم سازندگان!
خلاصه هر کس نظری داره دیگه....

موفق باشید ;)

چی چی انتظار بازی توپ رو نداشته باشیم

بازیش خیلی هم توپه فکر کردی 8.5 گرفتن از گیم اسپات کار هر بازیی هست؟
بهترین ریسینگ سال این بازی هست و اگر کسی خوشش نیاد به این دلیله که ریسینگ باز نیست
تنها مشکل عدم وجود داستان و هیجان هست که... :(

من که ازش خوشم نیومد ( ولی ارزش خرید داشت )

میخواستم یه چیزای دیگه ای از بازی بگم :

یک نقطه ی خوبی که بازی داره و اونو از FM 2 متمایز میکنه ، تنوع در مسابقات ( زمین مسابقات ) .

یک نقطه ی خوب دیگه هم اینه که تو محیط بازی خیلی کار کردن ( یادمه چن وقت پیش تو یکی از تاپیکا داشتیم راجع به عکس بریتنی اسپیرز " خواننده ی زن آمریکایی " در محیط بازی صحبت میکردیم ) .

ولی بر عکس روی ماشین ها اصلا خوب کار نشده .

Gameplay بازی خیلی خوبه ( از نظر من ) آدم مثله بعضی بازی ها از بازی خسته نمیشه !

تنها مشکل عدم وجود داستان و هیجان هست که...

هیجانش بد نیست / ولی این که نمیشه ماشین ها رو اسپرت کرد باعث میشه که آدم هیجان زیادی نداشته باشه .

هیچ قصد بدی از دادن این پست ندارم ولی بعضی از دوستان این بازی رو با NFS اشتباه گرفتن که با سرعت 340 تا سر پیچ عین بلبل میپیچی و هیچی هم نمیشه ! خب سبک این بازی و Forza , GT و ... با NFS , Burnout , ... فرق داره و شبیه سازی هست. یعنی به جای اینکه بتونی زمان رو نگه داری و سر پیچ قِر بدی باید واقعی رانندگی کنی.

دقیقاَ درسته این بازی یه شبیه سازه ولی متاسفانه نه این بازی نه forza نتونستن به حد قابل قبولی برسن باز حالا forza خیلی بهتره اما این واقعاَ گند زده تو این سری هر چیزی که تا حالا نشون داده بود تو عکسها cg بوده .
مارو باش گفتیم بالاخره یه رقیب خوب برای gt پیداشد . نه بابا اینطوریا که بوش میاد این بازیا حالا حالا ها جا دارن در حد nextgen واقعی بشن (نظر شخصیه) به هر حال توصیه می کنم کسی اگه می خواد ازش لذت ببره قبلش gthd رو بازی نکنه.

دقیقاَ درسته این بازی یه شبیه سازه ولی متاسفانه نه این بازی نه forza نتونستن به حد قابل قبولی برسن باز حالا forza خیلی بهتره اما این واقعاَ گند زده تو این سری هر چیزی که تا حالا نشون داده بود تو عکسها cg بوده .
مارو باش گفتیم بالاخره یه رقیب خوب برای gt پیداشد . نه بابا اینطوریا که بوش میاد این بازیا حالا حالا ها جا دارن در حد nextgen واقعی بشن (نظر شخصیه) به هر حال توصیه می کنم کسی اگه می خواد ازش لذت ببره قبلش gthd رو بازی نکنه.
دیگه انقدرها هم که شما میگی بد نیست گرافیکش و اون طور که من توی تریلرها دیدم گرافیک خیلی جالبی داره ولی از نظر واقع گرایانه بودن یه کم ضعف داره و به قول بعضی ها ماشینها یه حالت پلاستیکی دارن. اون عکسهای قبلی هم که خیلی ها توش کف میکردن من یه جایی ( یادم نیست اینجا بود یا وبلاگ حمید ) گفتم که از حالت Photo Mode استفاده شده و توی اون حالت کیفیت بازی بالاتر میره و چیزهایی مثل Anti Aliasing تغییراتی با داخل بازی داره. ولی کلآ گرافیکش قابل قبول و حتی در بعضی جهات ( مثل افکتهای بارون و ... و از همه مهمتر طراحی شهر ) عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or