برو بگیر / ولی انتظار یه بازیه توپ رو نداشته باش![]()

داستان توی Pgr ؟! همون Nfs کافیه که بجای بازی کردن باید بشینیم فیلم سینمایی ببینیم !

چی چی انتظار بازی توپ رو نداشته باشیم
بازیش خیلی هم توپه فکر کردی 8.5 گرفتن از گیم اسپات کار هر بازیی هست؟
بهترین ریسینگ سال این بازی هست و اگر کسی خوشش نیاد به این دلیله که ریسینگ باز نیست
تنها مشکل عدم وجود داستان و هیجان هست که...![]()
تنها مشکل عدم وجود داستان و هیجان هست که...
دیگه انقدرها هم که شما میگی بد نیست گرافیکش و اون طور که من توی تریلرها دیدم گرافیک خیلی جالبی داره ولی از نظر واقع گرایانه بودن یه کم ضعف داره و به قول بعضی ها ماشینها یه حالت پلاستیکی دارن. اون عکسهای قبلی هم که خیلی ها توش کف میکردن من یه جایی ( یادم نیست اینجا بود یا وبلاگ حمید ) گفتم که از حالت Photo Mode استفاده شده و توی اون حالت کیفیت بازی بالاتر میره و چیزهایی مثل Anti Aliasing تغییراتی با داخل بازی داره. ولی کلآ گرافیکش قابل قبول و حتی در بعضی جهات ( مثل افکتهای بارون و ... و از همه مهمتر طراحی شهر ) عالیه.دقیقاَ درسته این بازی یه شبیه سازه ولی متاسفانه نه این بازی نه forza نتونستن به حد قابل قبولی برسن باز حالا forza خیلی بهتره اما این واقعاَ گند زده تو این سری هر چیزی که تا حالا نشون داده بود تو عکسها cg بوده .
مارو باش گفتیم بالاخره یه رقیب خوب برای gt پیداشد . نه بابا اینطوریا که بوش میاد این بازیا حالا حالا ها جا دارن در حد nextgen واقعی بشن (نظر شخصیه) به هر حال توصیه می کنم کسی اگه می خواد ازش لذت ببره قبلش gthd رو بازی نکنه.