Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

سلام
آقا کسی از این نقل و انتقالات مسترلیگ سر در آورد ؟
اگر میشه یه توضیح کامل در موردش به من بده
یه چیز دیگه هم توی این مسترلیگ سواله ، اونم دولپوینت بازیکنهاست ( یعنی پیشرفتشون ) کجاست ؟
باتشکر

دیشب چه شانسی اوردن این حریفام ... نمیدونم مشکل اینترنتم چی بود ....

2 تا دست رو وسط بازی Connection Lost زد ... 3-0 به نفع اونا بازی رو تموم کرد
یک دست تا دقیقه ۷۵ ... 6-1جلو بودم ... Connection Lost زد 3-0 به نفع ان کرد...

این لعنت به این شانس !!!!!! کلی آمارم خراب شد ... توی Ranking بازی DAMN

3 دست دیگه رو بردم... 1 دست رو باختم انصافا طرف خوب بود البته یک دونه به تیر زدم ... ی تک به تک هم خراب کردم ... اون 2 تا موقعیت داشت ... عین 2 تا رو گل کرد...

یک دست هم مساوی کردم ( ۱-۱ ) كه یک پنالتی هم از دست دادم ...

سرعت اینترنتم خیلی خوبه اما وقتی online بازی می کنم بازی به صورت عکس اجرا میشه هر چند ثانیه یک بار حرکت میکنند

راستی به ریجن بازی ربط داره؟

دوستان هرکس پایه آنلاین هست منو ADD کنه
Sostenitore PSN ID

شما بی زحمت من Add کن ... من حافظم ایراد داره ... یادم میره ... Touraj :biggrin1:

11 به بعد من هستم ... یا شما یک ساعت بگو كه بازی کنیم ... به به

سرعت اینترنتم خیلی خوبه اما وقتی online بازی می کنم بازی به صورت عکس اجرا میشه هر چند ثانیه یک بار حرکت میکنند

راستی به ریجن بازی ربط داره؟

اگه سرعت اینترنتت خیلی خوب بود كه این مشکل رو نداشتی پس حتما خیلی خوب نیست ... پس مشکل از سرعتت هست :smile:

معلوم هست بازی کی اپدیت بشه؟

Update چرا بشه ؟؟؟

من نظرم اینه که 2011, Konami بگه ما امسال PES رو عرضه نمی کنیم و از الان برای سال بعد کار میکنیم که رمانمون بیشتره و میتونیم یه شاهکار بسازیم.
؟

اگه سرعت اینترنتت خیلی خوب بود كه این مشکل رو نداشتی پس حتما خیلی خوب نیست ... پس مشکل از سرعتت هست

کپتن امروز هوا بارونی بود و من سرما خوردم:cheesygri

سرعت اینترنتم 1MG هست و سرعت دانلودم 112 در نتیجه
سرعت خیلی خوبه

من نظرم اینه که 2011, Konami بگه ما امسال PES رو عرضه نمی کنیم و از الان برای سال بعد کار میکنیم که رمانمون بیشتره و میتونیم یه شاهکار بسازیم.
؟

پول اجازه نمیده که همچین کاری رو انجام بدن یه دلیل دیگه ای هم داره :اگر اینا 1 سال pes رو منتشر نکنن امکان داره بعضیا بخوان لبی تر بکنن و یه دست fifa بزنن اونوقت حالا بیا و درستش کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or