Pro Evolution Soccer 2016 | PC

84815702669187219715.jpg

سازنده : PES Productions
ناشر : Konami
سبک : Sports
پلتفورم : Xbox One ,Xbox 360 ,PlayStation 4 ,PlayStation 3 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : September 15, 2015

توضیحات :

خوب بازی 3-4 روز دیگه منتشر میشه از ناظم ها خواهش دارم که تاپیک رو مهم کنن ...
در مورد بازی هم ﻣﺘﻌﺼﻔﺎﻧﻪ مثل پارسال کم کاری صورت گرفته در مورد نسخه ی PC و کارگردان بازی به صراحت اعلام کرد که بازی یـ چیزی بین نسل ـه ینی نه کامل نسل هفتی نه کامل نسل هشتی (آره جون عمت :دی:|) ...

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Pro Evolution Soccer 2016 (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا
صفحه بازی در استیم >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

[TABLE="width: 700, align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]: RECOMMENDED[/TD]
[TD="align: left"]: MINIMUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OS: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2-
Processor: Intel Core i3 530-
AMD Phenom ⅡX4 925 or equivalent processor
Memory: 2 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon-
HD 4850 / Intel HD Graphics 4000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-[/TD]
[TD]
Processor: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz-
(AMD Athlon Ⅱ (X2 240 or equivalent processor
Memory: 1 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600-
Intel HD Graphics 3000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
یادتون میاد تا پی ای اس 2013 بهترین گرافیک رو در بین شبیه سازا داشت
حتی پی ای اس 2006 چندسال از تکنولوژی اون موقع هم جلو تر بود دوستان

اما حالا یه بازی مزخرف داریم با گلیم پلی متوسط رو به بالا
گزارشگر مزخرف چمن مزخرف

دوستان عزیز من یه مشکل دارم

من با لپتاپ بازی میکنم با توجه به اینکه دو تا کارت گرافیک داره تو setting که میرم چون گرافیک اولو خودش انتخاب کرده نمیتونم بازی رو روی high بزارم و فقط قسمت low فعاله و medium و high غیر فعالن ممکنه راهنمایی کنید؟

لپتاپم lenovo z510

دوستان عزیز من یه مشکل دارم

من با لپتاپ بازی میکنم با توجه به اینکه دو تا کارت گرافیک داره تو setting که میرم چون گرافیک اولو خودش انتخاب کرده نمیتونم بازی رو روی high بزارم و فقط قسمت low فعاله و medium و high غیر فعالن ممکنه راهنمایی کنید؟

لپتاپم lenovo z510
دوست عزیز روی بازی کلیک راست کن و run with nvidia graphics processor رو انتخاب کن

این چمنه یا زمین رو موکت کردن

بهترین بازی pes 06 بعدش هم نسخه سه سال قبل

- - -ویرایش - - -

چطوری دادا
من هر sweet fx پیدا کردم یا رنگ رو خیلی مصنوعی کرد یا خیلی پر رنگ شد

بله رنگ ها یه مقدار پر رنگ تر میشن ولی جزئیات چمن خیلی بهتر میشه .

1.jpg

بازی از لحاظ گرافیکی روی pc یه افتضاح به تمام معناست،کاملا مشخصه از روی نسخه کنسولای نسل هفت پورت شده،شرم آوره،سال قبل هم همین کارو کرد کونامی...تنها مورد قابل اعتنا ارتقای گیم پلی بازیه،دوستانی هم که از نمرات بازی میگن،اون نمرات برای کنسولهای نسل هشتم بوده نه pc...کافیه یه سرچ بکنید و ویدئو تفاوت گرافیکی پلتفرمها رو ببینید تا سرتون رو بکوبید به دیوار...امیدوارم با مودهای گرافیکی بازی کمی قابل تحمل تر بشه،چون بخوای یا نخوای یه گیم پلی خوب در کنار یه گرافیک چشم نوازه که میتونه ترغیبت کنه به بازی کردن...بحث لایسنس و نقل و انتقالات هم که دیگه از قبل اظهر من الشمس بود و نیازی به توضیح نداره...

بازی خیلی خوب شده.

گرافیک بازی رو فاکتور بگیریم. که انشاالله با پچ PES GALAXY که میاد حل میشه.
گیم پلی و به خصوص هوش مصنوعی بازی قشنگ یک یا دوم مرحله رفته جلو.

توی PES 2015 هوش مصنوعی یار های خودی تو درجه های سختی بالا به شکل بالائی مسخره میشد، و اصلا نمیتونستی یه پاس درست رو بدی، ولی تو این نسخه قشنگ تغییر کرده، بازیکن ها تحت فشار بازیکن دیگه پاس اشتباه میدن ولی وقتی آزادن خیلی راحت بازی می کنند.
یک نکته خیلی جالبی که برام بود نمیدونم واقعا اینطور یا بار روانی روی من بود، وقتی با اختلاف یک گل جلو بودم، قشنگ حریف هرچی دقایق میرفت جلو تر بیشتر فشار میاورد و تیم عقب میکشید!
اشتباه بازیکن ها مثل لیز خوردن وقتی زمین خیس و بارونیه خیلی باحاله نکته بعدیش اینه یه جا زدم یکی از بازیکن هارو زمین ولی داور هیچ خطائی نگرفت بازیکن بلند شد برای چند ثانیه گیر داده بود به داور دنبالش میدوئید و اعتراض میکرد که خیلی برام جالب بود! این مسئله اصلا توی 2015 نبود!!
اینکه شوت میزنی یا موقعیت خراب میشه بازیکن ها به شکل طبیعی احساساتشون بیان می کنند هم خیلی ارتقاء پیدا کرده. تو نسخه قبل کلا 4 تا انیمیشن بود همش همون کار هارو میکردن . . .

کلا خیلی گیم پلی بازی ارتقاء پیدا کرده و کاملا یه سطح جدید ولی خب گرافیک . . .

به عنوان کسی که از نسخه سال 98 فیفا و پی ای اس رو داره بازی می کنه(تا 2010 بیشتر طرف pes بودم بعدش تا الان بیشتر طرف فیفا رفتم) این نسخه بهترین گیم پلی رو بعد از نسخه معروف و عالی 2006 داره. حیف که نسخه pc نسل هفتم هست و گرافیکش به پای وان و ps4 نمیرسه...البته با پچ های ارتقا گرافیک تا حدودی کیفیت ها بهتر میشن اما به نسخه نسل هشتم نمی رسند... کیفیت و افکت ها و تاثیر باران و گل و پخش شدن چمن های بازی روی نسل هشتم واقعا زیبا هستند...

حیف یه قرون بابت این مضخرف بدی بس که گرافیک بدی داره رو کامپیوتر بعد یه دست بازی کردن درجا پاک کردم حیف اون برقی که بخاطر دانلود کردنش مصرف کردم:((:((:(( به قرآن حیف تاپیک که واسه این بازی درست کردن:)):)):))

حیف یه قرون بابت این مضخرف بدی بس که گرافیک بدی داره رو کامپیوتر بعد یه دست بازی کردن درجا پاک کردم حیف اون برقی که بخاطر دانلود کردنش مصرف کردم:((:((:(( به قرآن حیف تاپیک که واسه این بازی درست کردن:)):)):))
پچ های زیادی واسه گرافیک بازی میاد که چمن رو سه بعدی میکنه و نور پردازی و رنگا رو بهتر میکنه و کلا تاثیر خیلی میزاره و مشکلاتشو حل میکنه، مهم خود بازی هست.

چند دستی بازی کردم گیم پلی که حرف نداره واقعا عالیه از همه مهمتر داورشه که نصبت به نسخه های قبل خیلی بهتر شده الکی خطا نمیگیره کارتای بیخودم نمیده برای هر بازی هم باید پلن خاصی داشته باشین همه تیم ها رو با یه پلن نمیشه برد کاملا معلومه که هر نسخه ای که میاد پیشرفت میکنه فقط گرافیکشه که اونم زیاد مهم نیست مهم اینه که حس فوتبال واقعی رو به آدم میده ما که لذت بردیم ایشالا پچهای خود کونامی هم میاد برای ترانسفر
اینم بگم بازم لایسنس تیمها و استادیوم حالمو گرفت

درود
همین حالا نیم ساعت بازیش کردم.
گیم اسپات خواب بوده بهش 9 داده؟ گرافیک درحد x360 هست روی PC ! حیف این pc که این جور کم لطفی بهش میکنن!!!
تغییرات گیمپلی خوب شده مثلا دریبل های ریز میتونی بزنی ولی عیبش اینکه راحت مثل نسخه 14 گل میزنی و گل میخوری!!!!
یکم تو بخش پوزیشن ها تغییراتی داده مثلا پلنی که میزنین باید روی بازیکن برین انتخابش کنیدو دکمه پاس همونA رو نگه دارید و بعدش بتونید بازیکن رو تو هر پستی که می خواهید بذارید!
چهره بازیکن های معروف رو فقط بهتر کرده ولی بازیکنهای دیگه رو نه!
شاید تاسال 2020 بتونه یه نسخه خوب بزنه!!!!
(خوب شدCPYکرک فیفا15 رو داد.)

------
نمره 9 حقش هست ، من زود قضاوت کردم، گیمپلی خیلی بهتر از نسخه قبلی شده وگلزنی هم که گفتم اینجاهم زود قضاوت شد،امیدوارم نسخه بعدی رو روی PC بهتر و به pc بازا اهمیت بیشتری بدن.
بازی عالی هست باید 2ساعت بازی کنید تا بفهمین من چی میگم مثل من زود قضاوت نکنید.
حالا درسته گرافیکش نسبت به نسل 8 اونم فقط تو چمن ضعیفه ولی بقیه جاها خوبه،
من که این بازی رو مفت دانلود کردم وکرک هم مفتی هست دیگه مگه می خوام چیکار کنم برم برای کنسول 200 تومن بدم درحالی که روی PC راضی کننده هست.
باز هم میگم مثل من زود درمورد هیچ بازی ای قضاوت نکنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or