Pro Evolution Soccer 2016 | PC

84815702669187219715.jpg

سازنده : PES Productions
ناشر : Konami
سبک : Sports
پلتفورم : Xbox One ,Xbox 360 ,PlayStation 4 ,PlayStation 3 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : September 15, 2015

توضیحات :

خوب بازی 3-4 روز دیگه منتشر میشه از ناظم ها خواهش دارم که تاپیک رو مهم کنن ...
در مورد بازی هم ﻣﺘﻌﺼﻔﺎﻧﻪ مثل پارسال کم کاری صورت گرفته در مورد نسخه ی PC و کارگردان بازی به صراحت اعلام کرد که بازی یـ چیزی بین نسل ـه ینی نه کامل نسل هفتی نه کامل نسل هشتی (آره جون عمت :دی:|) ...

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Pro Evolution Soccer 2016 (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا
صفحه بازی در استیم >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

[TABLE="width: 700, align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]: RECOMMENDED[/TD]
[TD="align: left"]: MINIMUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OS: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2-
Processor: Intel Core i3 530-
AMD Phenom ⅡX4 925 or equivalent processor
Memory: 2 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon-
HD 4850 / Intel HD Graphics 4000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-[/TD]
[TD]
Processor: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz-
(AMD Athlon Ⅱ (X2 240 or equivalent processor
Memory: 1 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600-
Intel HD Graphics 3000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
این که همون 2015 هستش!!!! فقط گیمپلی کمی بهتر شده. حتی سبک و سیاق منو رو هم عوض نکردن!!! پس کی بود میگفت منو خیلی بهتر از 2015 شده؟!!!!:|

کلا امسال هم همون نسخه پارساله فرقی نکرده
خاک بر سرشون
این نمره ها واسه نسخه PS4 و X1 هستن، کونامی با پر رویی تمام اومده نسخه X360 رو واسه PC داده.

درسته که گیم پلی بازی کلیتش مثل پارساله ولی تعقیراته زیادی هم داشته که مثبت بوده
ببینید سازنده ها بازی رو طوری طراحی کردن که شما دائما پاسکاری بکنی
تکروی کردن تو بازی خیلی خیلی سخته منظورم اینه که نمیشه r1 رو بگیری و بری به امان خدا
باید طرح و نقشه و پلن داشته باشی برای رسیدن به دروازه حرف
ولی خیلیهامون دوست نداریم یه خورده زحمت بدیم بریم training بازی رو انجام بدیم ببینیم تیم سازنده دقیقا چه چیزی رو ازمون میخاد تو زمین مسابقه پیاده بکنیم
قلقهای بازی رو هم حاضر نیستسم دستمون بیاد
به نظر من قبل از انجام بازی حتما برید training رو انجام بدید تا از بازی لذت بیشتری ببرید
موفق باشید

شواینی و دانته هنوز تو بایرنن؟:-/
سه تا عکس آخری هم پرسپولیس با صنعت نفت هست. یعنی لیگ ایران را هم اضافه کردن؟ اون با اسم درست بازیکن ها؟!! (عالیشاه، مبعلی، مکانی، قربانی )
این عکس ها را خودتون گرفتید یا اینکه از این ور اون ور اینترنت برداشتید به جای عکس های PES16 آوردید اینجا؟:-/ :)

سه تا عکس آخری هم پرسپولیس با صنعت نفت هست. یعنی لیگ ایران را هم اضافه کردن؟ اون با اسم درست بازیکن ها؟!! (عالیشاه، مبعلی، مکانی، قربانی )
این عکس ها را خودتون گرفتید یا اینکه از این ور اون ور اینترنت برداشتید به جای عکس های PES16 آوردید اینجا؟:-/ :)

همه ی عکس ها از داخل بازی PES 2016 هستش و با نرم افزار Fraps گرفته شده دوست عزیز.... بله 4،5 تا تیم هم از ایران داره....

آره، شواینی و دانته هنوز تو بایرنن. کلا نقل‌وانتقالات هیچ‍‌کدوم انجام نشدن؛ پیرلو، توز و ویدال هنوز تو یووه هستن یا مثلا پدرو هنوز تا بارسائه.
نفت تهران و پرسپولیس هم مربوط می‌شن به تیم‌های AFC که از نسخه 2014 فک کنم هستن.
گرافیک بازی روی High خیلی بهتر از این عکساست ولی خب بازم چیز خاصی نیست! :d احتمال می‌دم کسی که عکس گرفته تنظمیاتش روی Low بوده...

آره، شواینی و دانته هنوز تو بایرنن. کلا نقل‌وانتقالات هیچ‍‌کدوم انجام نشدن؛ پیرلو، توز و ویدال هنوز تو یووه هستن یا مثلا پدرو هنوز تا بارسائه.
نفت تهران و پرسپولیس هم مربوط می‌شن به تیم‌های AFC که از نسخه 2014 فک کنم هستن.
گرافیک بازی روی High خیلی بهتر از این عکساست ولی خب بازم چیز خاصی نیست! :d احتمال می‌دم کسی که عکس گرفته تنظمیاتش روی Low بوده...

عزیز دل من بازی رو تنظیمات High بازی کردمو عکس گرفتم تشریف ببر تو تاپیک مقایسه بازیها PES VS FIFA ببین هر دو بازی رو کنار هم تصاویرش رو رو آخرین تنظیمات گرفتم ... دوست داشتی میتونم برات فیلمم بگیرم از قبل وارد شدن به بازی تنظیمات و خود بازی...

مشخصات سیستم من :
VGA : R9 270x 2 gb Gddr5
CPU : AMD FX 8350 8 core 4.GHZ
Ram : 16 GB DDR3 1600
MONITOR : ASUS VS 24

بنظرت با این سیستم این بازی رو دارم رو LOW بازی میکنم برادر دیگه بازی افتضاحه چرا بهونه میارید ....

عزیز دل من بازی رو تنظیمات High بازی کردمو عکس گرفتم تشریف ببر تو تاپیک مقایسه بازیها PES VS FIFA ببین هر دو بازی رو کنار هم تصاویرش رو رو آخرین تنظیمات گرفتم ... دوست داشتی میتونم برات فیلمم بگیرم از قبل وارد شدن به بازی تنظیمات و خود بازی...

مشخصات سیستم من :
VGA : R9 270x 2 gb Gddr5
CPU : AMD FX 8350 8 core 4.GHZ
Ram : 16 GB DDR3 1600
MONITOR : ASUS VS 24

بنظرت با این سیستم این بازی رو دارم رو LOW بازی میکنم برادر دیگه بازی افتضاحه چرا بهونه میارید ....

والا منم روی High بازی می‌کنم ولی گرافیک بهتره. البته همونجور گفتم روی High هم چیز خاصی نیست در کل...

در مورد اون قسمت بولد شده بگم که بازی به هیچ وجه افتضاح نیست! درسته نسخه PCـش پورت درست حسابی و نسل بعدی نداره ولی بازی به شدت زیباست. یکی از بهترین فوتبال‌های ده سال گذشته‌اس! :d

دوستان میتونید فایل های ادیت گرافیکی رو دانلود و بعدش هم تو محل نصب بازی قرار بدید .

حجم آنچنانی ای ندارن ، ولی تاثیرشون رو گرافیک و به خصوص کیفیت چمن خیلی زیاده .

این چمنه یا زمین رو موکت کردن

بهترین بازی pes 06 بعدش هم نسخه سه سال قبل

- - -ویرایش - - -

دوستان میتونید فایل های ادیت گرافیکی رو دانلود و بعدش هم تو محل نصب بازی قرار بدید .

حجم آنچنانی ای ندارن ، ولی تاثیرشون رو گرافیک و به خصوص کیفیت چمن خیلی زیاده .

چطوری دادا
من هر sweet fx پیدا کردم یا رنگ رو خیلی مصنوعی کرد یا خیلی پر رنگ شد

بازی بهتر شده اما همچنان 4 ایراد اصلی داره:
1.لایسنس (عین همیشه اما با لایسنس کردن یورو که انحصاریشه و همینطور لیگهای قهرمانان و اروپا کمی تلخی شکست کاهش یافته و ای کاش حداقل رو اسامی تیمهای ملی کار میکردن)
2. داوری (تکل دو پا از پشت کارتی نمیده )
3.گزارشگر (آیینه دق)
4.گرافیک(دیگه نگو چمن=موکت)
بهتر شده اما تا فیفا راه داره هنوز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or