Pro Evolution Soccer 2016 | PC

84815702669187219715.jpg

سازنده : PES Productions
ناشر : Konami
سبک : Sports
پلتفورم : Xbox One ,Xbox 360 ,PlayStation 4 ,PlayStation 3 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : September 15, 2015

توضیحات :

خوب بازی 3-4 روز دیگه منتشر میشه از ناظم ها خواهش دارم که تاپیک رو مهم کنن ...
در مورد بازی هم ﻣﺘﻌﺼﻔﺎﻧﻪ مثل پارسال کم کاری صورت گرفته در مورد نسخه ی PC و کارگردان بازی به صراحت اعلام کرد که بازی یـ چیزی بین نسل ـه ینی نه کامل نسل هفتی نه کامل نسل هشتی (آره جون عمت :دی:|) ...

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Pro Evolution Soccer 2016 (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا
صفحه بازی در استیم >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

[TABLE="width: 700, align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]: RECOMMENDED[/TD]
[TD="align: left"]: MINIMUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OS: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2-
Processor: Intel Core i3 530-
AMD Phenom ⅡX4 925 or equivalent processor
Memory: 2 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon-
HD 4850 / Intel HD Graphics 4000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-[/TD]
[TD]
Processor: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz-
(AMD Athlon Ⅱ (X2 240 or equivalent processor
Memory: 1 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600-
Intel HD Graphics 3000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
استراتژی هاش خوب شده یه چیزایی ازش فهمیدم فقط گرافیک چمن مشکلش هست ولی بقیه امکاناتش خوب شده ولی حیف که نقل و انتقالاتش درست نیست.مسترلیگش خوب شده تغییراتی داده شده منو جدیدداره.
واسه هر سیستمی میتونید یه استراتژی بدین.

گیم پلی بازی خدایی خوب شده ، شوت های کات دار که خیلی اذیت میکردن تقریبا منطقی تر و بهتر شدن ،پاس ها ، شوت ها ،دریبل ها ، فیزیک بازیکنا ، زمین خوردن ، بلند شدن ها و ... خیلی طبیعی شده
گزینه ادیت پوزیشن هم خدا رو شکر تغییر کرده

نقل و انتقالات ، لایسنس وگرافیک (روی pc ) میشه گفت نقطه ضعف های بازی هستند که امیدوارم به زودی بهتر بشه ...
من که راضیم ، با اینکه تصمیم داشتم سیستم رو ارتقا بدم ولی همین حالا روی حالت متوسط خیلی روون بازی اجرا میشه درحالی که با نسخه 15 مشکل داشتم

فیفا که کرک نشده سریع مقایسش می کنید؟ فیفا هم خیلی پیشرفت کرده طبق نسخه ی دموش اما نمی شه نظر قطعی داد

اما نسخه PC متاسفانه باز گرافیکش نسل قبلی هست اما گیم پلی خوبی داره هوش مصنوعی بهتر شده دیگه داور الکی هم خطا نمی گیره 1 انگشت بزنی فرتی خطا بگیره
اما نظر شخصیم اینه که 2 نفره PES بیشتر حال می ده با اینکه فیفا بازی بهتری هست

فیفا که کرک نشده سریع مقایسش می کنید؟ فیفا هم خیلی پیشرفت کرده طبق نسخه ی دموش اما نمی شه نظر قطعی داد

اما نسخه PC متاسفانه باز گرافیکش نسل قبلی هست اما گیم پلی خوبی داره هوش مصنوعی بهتر شده دیگه داور الکی هم خطا نمی گیره 1 انگشت بزنی فرتی خطا بگیره
اما نظر شخصیم اینه که 2 نفره PES بیشتر حال می ده با اینکه فیفا بازی بهتری هست

جمله اخر رو خوب اومدی...دونفره واقعا pes بیشتر حال میده... ولی تکنفره فقط فیفا... در هر حال امسال pes خیلی بهتر شده...مشکلاتی هم که الان داره بیشتر گرافیکش هست...

به نظر من pes الان این پتانسیلو داره که قشنگ فیفا رو پشت سر بزاره
من حاضرم چند سال دیگه بهش وقت بدم تا ببینم چه میکنه البته فعلا fifa شاخ تره
خودم از 2002 pes باز بودم تا 2009
کلا به ایندش امیدوارم

خوب منم نصبیدم یکم بازی کردم :دی
اول از همه قبل اینکه برم داخل بازی پچ گرافیکی پست اولو ریختم الان گرافیک راضی کنندس و در کل عذاب آور نیست اما مطمئنن رو PC باید خیلی بیشتر از این چیزا رو تجربه میکردیم فقط نمیدونم چرا چمناش یک بار موکت میشه یک بار سه بعدی :| مثلا موقعی که بازی داره شروع میشه از پای بازیکنا فیلم میگیره اونجا چمنا سه بعدیه خیلی هم گرافیک خوبی داره اما باز میبینی طرف کارت میگیره زمین چمنه شده موکت :| باز موقع خوشحالی کردن گل چمن سه بعدیه :|

گرافیکو بزاریم کنار گیم پلی خیلی خوب شده، همون نسخه قبلی هست که کامل تر شده و خیلی از مشکلاتش رفع شده اما هنوز که هنوزه پاس تو عمقاش مثل نسخه قبل از هر جا بدی یک راست میرسه به طرف و یا شوتاش از نسخه قبلی هم تخیلی تر شده کافیه بشوتی یک جوری میره کنج دروازه آدم هنگ میکنه :دی احتمال خراب شدنش خیلی کمه.
انیمیشنا خیلی پیشرفت داشته، هنوز فیفا 16 رو بازی نکردم ولی نسبت به 15 بنظرم خیلی از فیفا بهتر هست، فیفا پر از باگای جور وار جو انیمیشنی توی حرکات بازی کنا هست مخصوصا موقع زدن گل و خوشحالی کردن و کارت گرفتنو اینا ولی این توی همه موارد انیمیشن تر و تمیز کار شده.

صورت بازیکنا عالی طراحی شده درست مثل خود بازی کن تا الان که فقط با چلسی بازی کردم تمام بازی کنا با بهترین جزئیات مثل خودشون ساخته شدن و از این نظرم خیلی از فیفا بهتر عملکرده.

اما خوب هنوز زیاد بازی نکردم نمیتونم بگم آدم چقد لذت میبره یا از فیفا بیشتر حال میده یا نه ولی در کل تا اینجا خیلی کار داره این سری تا بتونه تکمیل کنه خودشو.

می گم جدیدا این بکس سونی خیلی میان در تاپیک ها ما 1 برنامه بذاریم به تاپیک هاشون حمله کنیم:d

تا 1 بازی PC یکم مشکل داره سریع پیداشون می شه همه ی این مشکلات از عمد برای فروش بیشتر هست چرا که کنسول های این نسل فعلا هکنشدن هک بشن بره

نمیشه اینجا رمزی دری پیکری چیزی گذاشت این طرفدارای حلبی پلمپ شده اینجا پیداشون نشه آقا گرافیکش از ps4 پایینتره 16 بیتی هر کوفتی هست به خودمون مربوطه کسیم مجبور نکردن بشینه پاش بازی کنه هرکی لذت نمیبره بازی نکنه پول برای بازی ندادین طلبکارم هستین هروقت برای بازی خرج کردین بگین پولمون رو حروم کردیم ادم بازی میکنه که لذت ببره حالشو ببره نه اینکه اعصاب خودشو خورد کنه

دوستان عزیز همه بازیبازها اول pc بازن بعد کنسول باز.پس بیخودی چپ و راست نکنید.منی که بازی رو رو کنسول میزنم با خیلی از دوستان هم آنلاین رو pc میزنم چون خیلیا دسترسی به کنسول ندارن(بحث مالی هم نیست چون فقط و فقط فوتبال میزنن)
من که میگم گرافیکش پایینه چون واسم آزاردهنده هست که چرا واسه pc که محدودیت پردازشی و گرافیکی نداره چرا کم کاری میکنن.حالا شما باز حرف خودتون رو بزنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or