Pro Evolution Soccer 2016 | PC

84815702669187219715.jpg

سازنده : PES Productions
ناشر : Konami
سبک : Sports
پلتفورم : Xbox One ,Xbox 360 ,PlayStation 4 ,PlayStation 3 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : September 15, 2015

توضیحات :

خوب بازی 3-4 روز دیگه منتشر میشه از ناظم ها خواهش دارم که تاپیک رو مهم کنن ...
در مورد بازی هم ﻣﺘﻌﺼﻔﺎﻧﻪ مثل پارسال کم کاری صورت گرفته در مورد نسخه ی PC و کارگردان بازی به صراحت اعلام کرد که بازی یـ چیزی بین نسل ـه ینی نه کامل نسل هفتی نه کامل نسل هشتی (آره جون عمت :دی:|) ...

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات
Pro Evolution Soccer 2016 (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا
صفحه بازی در استیم >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

[TABLE="width: 700, align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]: RECOMMENDED[/TD]
[TD="align: left"]: MINIMUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OS: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2-
Processor: Intel Core i3 530-
AMD Phenom ⅡX4 925 or equivalent processor
Memory: 2 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon-
HD 4850 / Intel HD Graphics 4000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-[/TD]
[TD]
Processor: Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz-
(AMD Athlon Ⅱ (X2 240 or equivalent processor
Memory: 1 GB RAM-
Graphics: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600-
Intel HD Graphics 3000 or better
DirectX: Version 9.0c-
Hard Drive: 9 GB available space-
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible sound card-
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
آقا جوگیر نشین دیگه :دی
اول اینکه منطقی باشین، با یک پچ 20 مگی چجور ممکنه بازی یک نسل جابجا بشه گرافیکش؟ حالا نهایت میگی شیدرای گرافیکیش فرقیده و افکت بهش اضافه شده (که نشده) ولی تکسچرارو میخوای چیکار کنی؟ تکسچرا خیلی ضعیف تر هست و با یک پچ 20 مگی هیچ تفاوتی توش ایجاد نمیشه.
منم این پچو ریختم غیر تغییر کنتراست و بهتر شدن رنگا و ... خیلی فرق خاصی نکرده، علاوه بر عکسای مقایسه که اون دوستمون گذاشته و مشخصه خیلی فرق نکرده منم اینارو میزارم:

ممکنه با پچ گرافیکش خیلی بهتر بشه اما نه به این زودی باید صبرید.
بله حداقل یه پچ 1 گیگ به بالا میخواد تا بازی در حد ps4 بشه

@snake2000
شما جوری حرف میزنی انگار کسی چیزی بارش نیست خودتی خودت ؟
چپ بری راست بیا بازی با این چیزا درست بشو نیست بعدم حجم زبان بازی (انگلیسی) سر جمع 500 مگ هم نمیشه! هیچ چیز این اختلاف رو نمیتونه توجیه کنه الا تکسچر با کیفیت تر و مدل سازی قوی تر و ..... درضمن نسخه ی پی سی 7.2 GB ـه با مخلفات و زبان های دیگه تازه میرسه به حجم کنسولی (نسل هفت) این ینی فاجعه .....

آخرین ویرایش:
@snake2000
شما جوری حرف میزنی انگار کسی چیزی بارش نیست خودتی خودت ؟
چپ بری راست بیا بازی با این چیزا درست بشو نیست بعدم حجم زبان بازی (انگلیسی) سر جمع 500 مگ هم نمیشه! هیچ چیز این اختلاف رو نمیتونه توجیه کنه الا تکسچر با کیفیت تر و مدل سازی قوی تر و ..... درضمن نسخه ی پی سی 7.2 GB ـه با مخلفات و زبان های دیگه تازه میرسه به حجم کنسولی (نسل هفت) این ینی فاجعه .....
قربون آدم چیز فهم
الآن این کاربر snake2000 فقط میخواد اینو برسونه که نسخه پی سی در حد ps4 هست و گاها میگه با این مدهای آبکی که اومده ۳۰% بهتر شده نسبت به ps4!!!!!!!!!!!!
ببین ما هممون از خدامونه که نسخه پی سی در حد نسل هشت باشه ولی نیست و کونامی گند زده
شما هم آقای snake خواهشن هم خودتو هم دیگران رو گول نزن چون با این مدها فقط کنتراست تغییر میکنه
همه کاربران ایرانی و خارجی هم گفتن که فرقشون تو گرافیک خیلیه

دوستان عزیز مدی که گذاشتم تا به الان بهترین مد گرافیک هست و واقعا گرافیک رو شدیدا برای نسخه pc افزایش میده ولی خب فعلا به نسخه ps4 نمیرسه ولی از خود نسخه اصلی pc خیلی بهتره.
موفق باشید.

پچ یا هر کوفت زهرمار دیگه ای تو اون دنیا هم نمیتونه کیفیت و گرافیک بازی رو ببره بالا.من نمیدونم چه اصراریه به مغز ملت بکنن که با یه فایل 200 کیلو بایتی یه نفر بی کار که تو 2-3 روز ساخته یه بازی که 1 سال یه تیم حرفه ای روش کار کردند رو میشه جهش گرافیکی دادش

پچ یا هر کوفت زهرمار دیگه ای تو اون دنیا هم نمیتونه کیفیت و گرافیک بازی رو ببره بالا.من نمیدونم چه اصراریه به مغز ملت بکنن که با یه فایل 200 کیلو بایتی یه نفر بی کار که تو 2-3 روز ساخته یه بازی که 1 سال یه تیم حرفه ای روش کار کردند رو میشه جهش گرافیکی دادش
به شدت تایید میشه

دوستان یه مشکل دارم من
بازی خیلی روون برا من اجرا میشه ولی موقع صحنه اهسته ی گل ها خیلی کند میشه و به سختی رد میشه و ارم بیست سالگی سوکر که باید سریع رد بشه حدود یکی دو دقیقه طول میکشه که رد بشه چیکار باید بکنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بحث گرافیکو کلا بزارین کنار یکم به خود بازی دقت کنین چقد خوب شده :دی

تازه بعد از دوروز دارم باهاش ارتباط برقرار میکنم، دموی فیفا 16 رو نزدم ببینم اون در چه حدیه ولی فعلا نکته خیلی مثبتی که بازی داشته بنظرم هوش مصنوعیش هست، خیلی حرفه ای شده، من روی Professional دارم بازی میکنم در همین حال بازیکنا مقابل خیلی خوب حرکاتو تشخیص میدن و بخوای تک نفره یکی رو دریبل بدی یا باید اینقدر سرعتت زیاد باشه و ناگهانی عمل کنی نتونه بگیره یا هم سه دور دور خودت بچرخی تا طرف هنگ کنه :| از اونورم اینقدر سریع و حرفه 1 و 2 میکنن با هم و میان طرف دروازت نمیشه گرفتشون، جای گیری بازیکناشونم خیلی خوب و هماهنگه یعنی قاطی نمیکنن گند بزنن تو روند پاس کاری، مخصوصا وقتی Gamespeed روی +2 هست بازی بشدت سریع و هیجانی هست بشدت کیف میده :دی
در کل اولین باره توی این چند سال هوش مصنوعیه یک فوتبال اینقدر روم تاثیر میزاره :دی

هر کار کردم از انیمیشنای بازی سوتی بگیرم اصلا نمیشه :| خیلی بی نقص ساخته شده، در هیچ صورتی باگ نمیگیره دست این بره تو شیکم اون یا ...، به بهترین حالت ممکنه و با جزئیات خیلی بالا هم موشن کپچر شده در کل حداقل از این نظر خیلی خیلی از رقیبش جلوتر هست:دی جاهایی که شلوغ هم میشه خیلی حالت حرکت بازیکنا روون و خوب هست و باگ نمیگیره.

فقط دوتا چیز بشدت رو اعصابه، دروازه بانا مثل بت تو دروازه وایستادن توی شوتای سریع خیلی دیر عکس العمل نشون میدن و غیر طبیعیه خوب کار نشده، مخصوصا وقتی شوتای بازی اینقدر تخیلی و پر سرعت میره گوش دروازه باز دروازه باناشم اینطوری ـن :|
و یکی دیگشم گزارشگر فوق مضخرفش هست :| من این گزارشگرا رو اصلا نمیشناسم ولی این هرکی هست صداش بشدت رو اعصابه، آرزوم بود بعد از سال ها گزارشگر بازی رو عوض کنن و یکی جدید رو بزارن + چهار تا دیالوگ دیگه هم بهش بدن تا وسط بازی خوابش نبره حالا صداش که بدتر شده هیچ حرفاشم کمتر شده کل مسابقه خیلی نکته مهمی رو بگه اوت و گل و شوت و اسم بازیکنا :|
جدی من جای کونامی میبودم با دیدن گزارشگر فیفا کلا بازی رو حالت Mute عرضه میکردم بیرون سنگین تر بود :دی

شوتاش با اینکه تخیلیه و آرکیده بشدت حال میده و گلای خیلی قشنگی میشه باهاش زد که توی فیفا نمیشه، همین امروز فقط دوتا گل سیو کردم از بس خوب بود و به عنوان یک طرفدار فیفا که 5 ساله دارم بازی میکنم خداییش تو PES خیلی گلای خفن تری میشه زد و لذت گل زدن هم بیشتره :دی

در کل راضی ـم ازشون :x

آخرین ویرایش:

ده هرچی میکشیم تواین چندساله واسه حرفه ای بودنه بیش از حد این تیمه دیگه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or