Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

ببین؟!!!!!؟
اگه زمان انتشار بازیو عقب مینداختن خوده شما و برخی از دوستان(مخاطب خاص) جزء اولین یوزرهای بودین که میومدید میگفتید:آی اوی چرا تاخیر خورد-چرا دارن بد کار میکنن موتوره جدیدشون توزرد شد و .... .
همیشه سعی کنید منصف باشید.
این موتور اولین سالشه که داره رو pes کار میکنه.
نباید تو همین اولین مرحله کله پاش کرد

چرا اینجوری میگی دوست گرامی؟ بزرگوار! ای کاش در جریان NBA Live بودی. (شایدهم باشی) اونها ( EA SPORTS ) بعد از چند سال انتشار بازیشون متوقف شده بود به دلایلی که اینجا لازم نیست عنوان بشه، میخواستن سال گذشته NBA Live 13 را بدن بیرون. من خودم میخواستم برم به جای NBA2k همون NBA LIVE را بخرم ببینم چی کار کردن! (دقیقا عین FIFA و PES امسال) اما به ناگهان مسوولان EA خودشون گفتن بازی خیلی ناقصه و ما نمیخواهیم طرفداران خودمون را از دست بدهیم و این شد که اون نسخه را منتشر نکردن تا امسال با قدرت بیان جلو! حالا ما اعتراض کردیم!؟؟؟ نه رفت دوباره همون 2K را خریدم.
باور کن شرکت کونامی خیلی بچه بازی درآورده، یعنی چی پچ بدن تا بازی را درست کنن. یعنی میخوان همینجور تا سال دیگه بازی را با پچ جلو ببرن!؟؟؟ این که خیلی مسخره میشه! نمیشه؟ باور کن مشکل من اصلا با چهره بازیکن ها نیست. ساختار بازی مشکل داره.

ببین؟!!!!!؟
اگه زمان انتشار بازیو عقب مینداختن خوده شما و برخی از دوستان(مخاطب خاص) جزء اولین یوزرهای بودین که میومدید میگفتید:آی اوی چرا تاخیر خورد-چرا دارن بد کار میکنن موتوره جدیدشون توزرد شد و .... .
همیشه سعی کنید منصف باشید.
این موتور اولین سالشه که داره رو pes کار میکنه.
نباید تو همین اولین مرحله کله پاش کرد

پس ندن بیرون خیلی بهتره! یادمه سر pes 9 یا 8 2 سال پشت هم یه نسخه رو دادن چون میخواستن تغییراتی ایجاد کنن ولی بازم گند زدن.امسالم میتونستن اینکار رو بکنن اگه قابلیت ساختن یه چیز خوب رو ندارن.شما هم بهتره به جای اینکه الکی طرف بازی رو بگیری,یکم واقع بینانه با موضوع برخورد کنی ...

اون عده از دوستانی که pes14 رو به باد انتقاد گرفتن معلومه که اصلا این بازی رو درست حسابی انجام ندادن
تو این بازی از واکنش دروازبان ها بگیر تا تکل زدن و زمین خوردن بازیکن ها و از همه جالب تر نحوه ی هد زدنشون فرق کرده و بازی خیلی خیلی طبیعی تر شده
فقط میخام یه بار با دقت به نحوه ی هد زدن بازیکن ها در حالت حمله نگاه کنید انصافا رفلکس بدنیشون تو این صحنه ها بی نظیره
شو ت از راه دورشون هم خیلی منطقی شده یعنی با هر بازیکنی نمیتونی از راه دور یا پشت محوطه گل بزنی چون بازیکن ها و مخصوصا بازیکن های معروف خیلی دقیق شبیه سازی شدن و شما فقط با یه بازیکن شوت زن مثل رونالدو یا مثلا جرارد میتونید حریفتون رو اذیت کنید چیزی که تو واقعیت هم وجود داره . یه چیز قشنگ دیگه نحوه ی خوشحالی بعد از گل بازیکن هاست اگر تو خونه ی حریف بازی داشته باشی و هوادار ها سر صدا راه انداخته باشن وقتی با رونالدو بهشون گل میزنی خوشحالی معروف خودش (calm down ) رو انجام میده که خیلی قشنگه . نحوه ی پنالتی گرفتنش هم خیلی سخت تر و دقیق تر شده و مثل گرفتن یه پنالتی واقعیه چون باید جهت دقیق رو تشخیص بدید مثلا اگه حدس میزنید طرف بزنه چپ این رو هم باید حدس بزنید که وسط بالا یا پایین میزنه . مدافعین بازی هم خیلی هوشیار تر شدند دیگه مثل pes های قبلی نیست . وقتی دروازبان رو دریبل میزنی اگه مدافع بره رو خط دروازه قرار بگیره یه عکس العمل کاملا طبیعی و قشنگ نسبت به توپ روی خط نشون میده و همین جوری بی تفاوت و مسخره وانمیسته نگاش کنه.
اما بازی نکته های منفی هم داره و بدترینش آهسته شدن بازی تو محوطه ی جریمه هستش و این که دروازبان ها نمیتونن دبل سیو داشته باشن
در کل به نظر من pes 14 یه نسخه ی کامل برای لذت بردن از یه فوتبال کامپیوتری هستش .

کافیه سری به سایتهای مرتبط با بازی بزنید! همه از فیفا شدن بازی گلایه دارند! یه بازی خراب رو دادند بیرون! اون نمراتش هم که کمتر از پارسال شد واقعا به حق کمتر شد! اون 6 گیم اسپات واقعا لایقشه!
کنترل بازی تا سرعت شده فیفا! اونم یه تقلید ناقص و پر از اشکال! اون گرافیک مصنوعی - پلاستیکی رو که از تو عکس ها هم معلومه
متاسفانه این سری راهش اونقدر گم شده که منتشرش نکنند سنگین تره! اون دسته از عزیزانی هم که هی دفاع میکنند! بهتره تعصبو بذارند کنار! این نسخه واقعا از pes 2013 هم ضعیف تره! البته یه سری پیشرفتها داشته ولی پسرفتها سنگینی میکنه

دوستانه ما اینو نمیخان باور کنن که بازی کلا موتورش تغییر کرده و ازش نباید انتظار داشت که 10تا پله رو یدفعه بره بالا.
این موتور نزدیکه 5 ماه یا کمتر وقت داشته تا بازیو بده بیرون.
انتظار دارید معجزه کنه!!
بنظر من اینقدر هم که تو این مدت کم تونسته اینگونه تغییر ایجاد کنه کافیه.
بحث pes 13 بااین کلا فرق داره/به این دلیل که pes 13 یه موتور داشتو این یه موتوره کاملا جداگانه

اون عده از دوستانی که pes14 رو به باد انتقاد گرفتن معلومه که اصلا این بازی رو درست حسابی انجام ندادن
تو این بازی از واکنش دروازبان ها بگیر تا تکل زدن و زمین خوردن بازیکن ها و از همه جالب تر نحوه ی هد زدنشون فرق کرده و بازی خیلی خیلی طبیعی تر شده
فقط میخام یه بار با دقت به نحوه ی هد زدن بازیکن ها در حالت حمله نگاه کنید انصافا رفلکس بدنیشون تو این صحنه ها بی نظیره
شو ت از راه دورشون هم خیلی منطقی شده یعنی با هر بازیکنی نمیتونی از راه دور یا پشت محوطه گل بزنی چون بازیکن ها و مخصوصا بازیکن های معروف خیلی دقیق شبیه سازی شدن و شما فقط با یه بازیکن شوت زن مثل رونالدو یا مثلا جرارد میتونید حریفتون رو اذیت کنید چیزی که تو واقعیت هم وجود داره . یه چیز قشنگ دیگه نحوه ی خوشحالی بعد از گل بازیکن هاست اگر تو خونه ی حریف بازی داشته باشی و هوادار ها سر صدا راه انداخته باشن وقتی با رونالدو بهشون گل میزنی خوشحالی معروف خودش (calm down ) رو انجام میده که خیلی قشنگه . نحوه ی پنالتی گرفتنش هم خیلی سخت تر و دقیق تر شده و مثل گرفتن یه پنالتی واقعیه چون باید جهت دقیق رو تشخیص بدید مثلا اگه حدس میزنید طرف بزنه چپ این رو هم باید حدس بزنید که وسط بالا یا پایین میزنه . مدافعین بازی هم خیلی هوشیار تر شدند دیگه مثل pes های قبلی نیست . وقتی دروازبان رو دریبل میزنی اگه مدافع بره رو خط دروازه قرار بگیره یه عکس العمل کاملا طبیعی و قشنگ نسبت به توپ روی خط نشون میده و همین جوری بی تفاوت و مسخره وانمیسته نگاش کنه.
اما بازی نکته های منفی هم داره و بدترینش آهسته شدن بازی تو محوطه ی جریمه هستش و این که دروازبان ها نمیتونن دبل سیو داشته باشن
در کل به نظر من pes 14 یه نسخه ی کامل برای لذت بردن از یه فوتبال کامپیوتری هستش .
یکی از اون دوستان منتقد بنده هستم که حتی بعد متنفر شدن از بازی یه 7-8 باری قسمت training رو هم رفتم که بازی خوب دستم بیاد شاید نظرم عوض شد.حتی 96 تومن هم دادم واسه کد آنلاینش که اونو هم امتحان کنم ببینم بقیه چه جوری بازی میکنن شاید ایراد از من pes فن باشهکه متاسفانه متوجه شدم همه مثل من سردرگم هستند و اصلا بازی و توپ به اختیار ماها نمیچرخه و همینجوری باید شانسی شانسی توپ برسه دستت

دوستان بازی کاملا متحول شده و طبیعتا هم دلیل اصلیش چیزی نیست جز موتورش فاکس انجین... این موتور بسیار قویه و برای این مدت کم کونامی بیشتر از این نمیتونست رو این نسخه کار کنه مطمئنا هدف کونامی نسل بعد هستش اونم با بهینه کردن موتور و اضافه کردن قابلیت های زیاد به بازی و برطرف کردن عیب های این نسخه... منم موافقم نقص و نکته منفی داره بازی ولی انصافا گیم پلی بازی جهش خیره کننده ای داشته حتی با ایراداتش... بازم میگم یکم کنترل بازی بیاد دستتون خوشتون میاد چون بازی کلا تغییر کرده تو ذوق ادم میخوره ولی یکم عادت کنین به هیچ وجه بازی خسته کننده نیست ... امسال هم طبیعتا pes با توجه به ابتدای کارش با تحول جدیدش نمیتونه با فیفا مقایسه بشه ولی به نظرم این موتور جا بیفته میتونه با قدرت با ignite رقابت کنه ... چون pes تواین چند ساله پشت هم از فیفا شکست خورده تنها برگه برندشو اینده میدونه هر چند که این صبر برای اینده برای گیمرها چندان خوشایند نیست.. !!

البته در این مواردی که گفتین شکی نیست، یه سری خوبی های دیگه ای هم داره. از جمله همین رقابت های Champions League یا واسه ما آسیایی ها رقابت های لیگ آسیا. در کل اکثریت مطلب شما مورد تاییده!
اگه کلا رقیبی به نام فیفا نبود، اصلا یه شاهکار بود ولی! ، ولی حالا مثل خیلی از چیزهای دیگه ای که تو این دنیا واسشون رقیب پیدا میشه از جمله همین کنسولها، این موارد را نه با PES های گذشته، که باید فقط و فقط با FIFA مقایسه کنین. که در اون صورت ورق کاملا بر میگرده. مثلا در مورد همین خوشحالی بازیکنان! آیا فیفا را تو این 3 سال اخیر بازی کردین!؟ اگه نه باید بدونین که اونجا خوشحالی ها را خودتون مدیریت میکنین و هر کاری خواستین انجام میدهید. از این موارد خیلی هست که واقعا از حوصله بحث خارجه.
دوستانه ما اینو نمیخان باور کنن که بازی کلا موتورش تغییر کرده و ازش نباید انتظار داشت که 10تا پله رو یدفعه بره بالا.
این موتور نزدیکه 5 ماه یا کمتر وقت داشته تا بازیو بده بیرون.
انتظار دارید معجزه کنه!!
بنظر من اینقدر هم که تو این مدت کم تونسته اینگونه تغییر ایجاد کنه کافیه.
بحث pes 13 بااین کلا فرق داره/به این دلیل که pes 13 یه موتور داشتو این یه موتوره کاملا جداگانه

اوکی. اصلا این بازی را با توجه به تمام این پیش فرض های مربوط به موتور جدید FOX و پچ ها و dlc های آینده میگیم قابل قبوله. اما وجدانا سال دیگه که انشاالله همه مون صحیح و سالم بودیم ، خواستیم راجع به PES 2015 نظر بدیم ، این لحظات یادمون باشه و بدونیم که چه چیزهایی را امسال در وصف این بازی گفتیم! (خودم را هم حساب کردم که حرفی توش نباشه)

آخرین ویرایش:
من خودم زیاد فوتبال بازی نمیکنم.:d

دور همی با دوستان جمع شدیم pes2014 بازی کنیم .حالمون بهم خورد این چه فوتبالی بود :)) (اومدیم کلاس بزاریم pes 2014 زود تر شما داریم) .سریع پاکش کردم ..o:-)همون pes2013 رو نصبیدیم تا این ورژن رو کونامی درست کنه. امید وارم باگ هاش درست بشه.چون pes یه دونست:thumbup:

حالا چیشد konami متور هندا 1000 رو کنار گزاشت به جاش متور گازی سوار شد من گفتم بازی با گرافیک ps4 و xbo one میاد چیبشه دست کم یک حالی بدن واسه ps2 هم لینکش کنن بعدم اسمش رو میزاشتن pes flashback

من نظر شخصیم رو میگم دوستان فیفا باز من رو میشناسن تو اکثر کاپ ها هم شرکت کردم
انصافا امسال pes من رو خیلی جذب کرد خیلی واقعی شده و سخت برای همین خیلی لذت بردم ازش گرافیکش هم به جز چهره بازیکنها از همه نظر بالاتره از فیفای امسال من نمیدونم بچه ها چرا اینجوری نقد میکنن احتمالا مثل 10 15 دست اول من شما هم نتونستین با بازی ارتباط یرقرار کنین

من نظر شخصیم رو میگم دوستان فیفا باز من رو میشناسن تو اکثر کاپ ها هم شرکت کردم
انصافا امسال pes من رو خیلی جذب کرد خیلی واقعی شده و سخت برای همین خیلی لذت بردم ازش گرافیکش هم به جز چهره بازیکنها از همه نظر بالاتره از فیفای امسال من نمیدونم بچه ها چرا اینجوری نقد میکنن احتمالا مثل 10 15 دست اول من شما هم نتونستین با بازی ارتباط یرقرار کنین
دیگه متمعا شدم pes گند زده وقتی ترفدار fifa ازش رازی باشه تبیعتا ترفدارهای pes نارازی اند

دوستان مثل اینکه گروه PESEdit اولین پچ رو واسه PES 2014 داده بیرون! به عنوان کسی که تجریه 10 سال Pro بازی داره میگم این حرف رو :d به هیچ وجه پچ های این گروه PESEdit رو نصب نکنید. چون اولا فایل های بازی رو دستکاری میکنن و گیم پلی و روند بازی رو هر سال با این پچ هاشون به گند میکشن! و دوما همیشه با نصب پچ ها افکت های گرافیکی اورجینال بازی رو برمیدارن و به سلیقه ی خودشون دستکاری میکنن! سوم هم اینکه وجود لگ در بازی و بیرون پریدن های متوالی و خارج شدن یهو در مستر لیگ و لیگ و ... تازه بخش کوچکی از مشکلات این پچ ها هسش! این موارد رو بر حسب تجربه شخصی نسخه های مختلف Pro بهتون گفتم حالا خود دانید/:) توصیه: فقط و فقط از پچ های رسمی کونامی و DLC های کونامی استفاده کنید. واسه درست شدن نام تیم ها و .... کونامی گفته که قراره یه پچ غیر رسمی بده تا اون ها درست بشه پس عجله نکنید:)

سلام به همگی!
در اولین جمله ام بگم که فیفا در خطر هستش!
بعد این که هرکی با گیم پلیبازی مشکل داره باید بیشتر بازی کنه!
من اولین بار که بازی رو نصبیدم حالم ازش بهم خورد بعد از 5 تا بازی بهتر شود بازی برام ولی الان که حدود 5 ساعت از آخرین بار بازی کردن میگذره ورفتم بازی رو بازی کنم انصافا به کونامی تبریک میگم و واقعا کیف کردم!
در قدم اول انگیزه خودتون رو نسبت به بازی کردن بازی بیشتر کنید بقیش حله!
از نظر گرافیکی از pes2013 به طور کلی بهتر شده با دلیل میزارم!
این قیافه مسی هستش!
2014:
72de3dad211.jpg

2013:
72de3dad212.jpg
پیشرفت کاملا واضح هستش!
عکس دارم هنوز ولی این یک نمونه هستش!
و این رو هم بگم که فیفا خیلی بهتر و این هنوز برای مقایسه شدن با فیفا کوچولو هستش!

آخرین ویرایش:
تنها اشکال بازی آهسته بودن حرکات بازیکناس..شوت..پاس..!

تا حالا 3بار گل به خودی زدم..رو کرنرا شلوغ میشه هرکاریم میکنم هیچی عمل نمیکنه!!!
گرافیک عالیه.گیم پلی بد نیست.

این پاسای هوایی پشت مدافعین هم خیلی تخیلیه!..بازیکن با سرعت نور بهش میرسه!!
کلا اون نرمو روونیه نسخه های قبلیو نداره.
بازی بسیار خشکو بی روحه.
ولی با همه این تفاسیر بازم به سمت فیفا نمیرم.

تو فیسبوک پیس هم همه از بازی بد گفتن برید ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or