Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

تو همین تاپیک چند نفر گفتن که انلاین کدش رو گرفتن خوب لطفا بیایین یه توضیحی بدین که به چه شکل هست بازی در قسمت انلاین و پینگ تایم چقدر باید باشه؟

به همه دوستان بگم که این موتور جدید هستش و برای بار اول کونامی ازش استفاده کرده در pes و باید مشکل داشته پس صبور باشید نسخه های بعد و همچنین پچ ها و dlc های آینده این عنوان رو به عالی شدن یا بهترین شدن میبرند!

یه سی چهل دستی تا الان بازی کردم اما هنوز باورم نمیشه این pes هستش :d
کلا میتونستن یه عنوان جدید بزارن روش چمیدونم یه سوپر ساکری یه چی تو این مایه ها
والا اون موقع گفتیم توی پست 15 همین تاپیک :
آخه این
scare3.gif
چییییه!!! اگر اون PES 2014 رو نمیدیدم با DLC بازی اویل 6 اشتب میگرفتمش
facepalm.gif

انگاری به جای گان زامبیا ، دارن فوتبال میزنن به بدن
خدایی مثل زامبی میدون .
zomby.gif
بازیکن یه چرخش سریع نداره
بازی کلا شده شبیه سازی لیگ ایران ، سرعتا پایین ، پاسا بی دقت ، شوتا هچل هفت ، بدنا داغون ، دوربین و تصویر بردار قاطی باقالیا
این pes شده مثل پرسپولیس ، هی هر سال میگیم امسال دیگه میترکونه امسال صدریم امسال ... اما
آخر فصل سوال برنامه نود میشه : به نظر شما دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیس در این فصل چه بود 1.حسش نبود 2.پولش نبود 3.داور قش کرده بود اونوری:d 4.ایشالله سال بعد
شرمنده دیگه حاشیه رفتم آخه اعصاب برای آدم نمیمونه
mafia.gif

اونهایی که مشکل سرعت دارند وقتی دارید بازی میکنید استپ رو بزنید و برید روی گیم ستینگ بزنند و بعد رو اسپید گیم{فکر کنم گزینه آخری باشه} و بعد سرعت رو روی+2 بگذارند!
اگه حل نشد شاید مشکل فریم دهی دارید و اگر اینها همه درست بود باید بدونید که گیم پلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبلی!!!
سرعت که من دارم بازی میکنم خیلی خوبه بعضی وقت ها بازی کن تخت گاز میگیره همه رو رد میکنه!!!:d

خدایی مثل زامبی میدون .
zomby.gif
بازی کلا شده شبیه سازی لیگ ایران ، سرعتا پایین ، پاسا بی دقت ، شوتا هچل هفت ، بدنا داغون ، دوربین و تصویر بردار قاطی باقالیا
این pes شده مثل پرسپولیس ، هی هر سال میگیم امسال دیگه میترکونه امسال صدریم امسال ... اما
آخر فصل سوال برنامه نود میشه : به نظر شما دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیس در این فصل چه بود 1.حسش نبود 2.پولش نبود 3.داور قش کرده بود اونوری:d 4.ایشالله سال بعد
mafia.gif

انجین بازی بلکل تغییر کرده! اگه گیم پلی بازی میخواست مثل نسخه های قبل باشه که بیکار نبودن انجینو عوض کنن :دی
بنظر من هرچی که هست صد برابر نسخه های قبلی بهتره!
هر چی که هست متفواته و مثلا PES 11-13 همش کپی همدیگه نیست!
اگه میخوای تند تر بشه GameSpeed رو ببر بالا خیلی بهتر میشه!

گیم پلی بازی هم خیلی Real شده و فقط در چند تا از موارد از ریشه های بازی جدا شدن بده! مثل شوت کردن دروازبان یا ضربه آزاد زدن!
انیمیشن ها فوق العاده هستن! ولی باگ توی گیم پلی بشدت دیده میشه! چمن بازی بشدت بد ساخته شده از نزدیک خوب دیده میشه ولی از بالا مثل موکت میمونه و اصلا حالت طبیعی نداره!
تکسچرای صورت خیلی بی کیفیت هستن که این قبل از ریلیز هم معلوم بود! انیمیشن های صورت فوق العاده عالی و پر جزئیات هستن!
مستر لیگ بازی مثل نسخه های قبل ساده و در حد رقیب خودش نیست! بعضی وقتا اینقدر بازیکنا به هم گیر میکنن که اعصاب آدم بهم میریزه! بعضی از چهره ها واقعا افتضاح ساخته شدند که فقط باید منتظر پچ بود!
تیما هم که طبق معمول هرساله لایسنز نیستن!:دی

کلا بازی تحول عظیمی توش ایجاد شده و بنظر من این خیلی خوبه! فقط این تحول تاثیر خاصی روی سری نزاشت و بازم نتونست تمام هوادارای قبلیشو برگردونه و بلکه طرفدارای قبلیش رو هم بعضیاشو پروند :دی
و این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که این بازی مخصوص این نسل هست و چون آخر نسلیه زیاد روش کار نشده و باید منتظر نسخه نسل بعدی بازی با این انجین قدرتمند باشیم!

خدایی مثل زامبی میدون .
zomby.gif
mafia.gif

گل گفتی به خصوص اون شبیه سازی لیگ ایران را!

سلام به همگی!
در اولین جمله ام بگم که فیفا در خطر هستش!
بعد این که هرکی با گیم پلیبازی مشکل داره باید بیشتر بازی کنه!
...
و این رو هم بگم که فیفا خیلی بهتر و این هنوز برای مقایسه شدن با فیفا کوچولو هستش!

فیفا در خطره!!؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم الان مسئولان EA SPORTS اصلا فکر خطر را هم نمیکنند!!!!
-----------------------
در ضمن سرعت بازی اشکالی نداره، خوشبختانه واسه من هم هیچ افت فریمی نداره ولی چون حرکات بازیکنان واقعی نیست، اینجور وانمود میشه که سرعت پایینه!

دوستان مثل اینکه گروه PESEdit اولین پچ رو واسه PES 2014 داده بیرون! به عنوان کسی که تجریه 10 سال Pro بازی داره میگم این حرف رو :d به هیچ وجه پچ های این گروه PESEdit رو نصب نکنید. چون اولا فایل های بازی رو دستکاری میکنن و گیم پلی و روند بازی رو هر سال با این پچ هاشون به گند میکشن! و دوما همیشه با نصب پچ ها افکت های گرافیکی اورجینال بازی رو برمیدارن و به سلیقه ی خودشون دستکاری میکنن! سوم هم اینکه وجود لگ در بازی و بیرون پریدن های متوالی و خارج شدن یهو در مستر لیگ و لیگ و ... تازه بخش کوچکی از مشکلات این پچ ها هسش! این موارد رو بر حسب تجربه شخصی نسخه های مختلف Pro بهتون گفتم حالا خود دانید/:) توصیه: فقط و فقط از پچ های رسمی کونامی و DLC های کونامی استفاده کنید. واسه درست شدن نام تیم ها و .... کونامی گفته که قراره یه پچ غیر رسمی بده تا اون ها درست بشه پس عجله نکنید:)
چیزی که شما میگید درسته ولی منی که عشق لیگ انگلیسم نمیتونم با london Fc و اینا بازی کنم ونم با لباسای بد شکل
حالا واقعا خود سازنده ها میخوان پچی چیزی واسه لایسنس شدن لیگ انگلیس بدن؟

سلام/

آقا حتما سرعت بازی رو بزارید روی 1+ خیلی تغییر میکنه بازی. اصلا انگار واقعی تر میشه. امتحانش ضرری نداره که. بزارید و بازی کنید و حالش رو ببرید!:x

چیزی که شما میگید درسته ولی منی که عشق لیگ انگلیسم نمیتونم با london Fc و اینا بازی کنم ونم با لباسای بد شکل

نخیر . مگه کشکه؟ لایسنس این ها دست فیفا هست , الکیه که مگه کونامی بیاد برای خودش پچ بده!8-|

ایول راست میگی، ولی میشه خودت اسمش را بکنی Chelsea و پیراهنش را هم خودت یه سر و دستی بهش بکشی. ;)

دوستان بازی کاملا متحول شده و طبیعتا هم دلیل اصلیش چیزی نیست جز موتورش فاکس انجین... این موتور بسیار قویه و برای این مدت کم کونامی بیشتر از این نمیتونست رو این نسخه کار کنه مطمئنا هدف کونامی نسل بعد هستش اونم با بهینه کردن موتور و اضافه کردن قابلیت های زیاد به بازی و برطرف کردن عیب های این نسخه... منم موافقم نقص و نکته منفی داره بازی ولی انصافا گیم پلی بازی جهش خیره کننده ای داشته حتی با ایراداتش... بازم میگم یکم کنترل بازی بیاد دستتون خوشتون میاد چون بازی کلا تغییر کرده تو ذوق ادم میخوره ولی یکم عادت کنین به هیچ وجه بازی خسته کننده نیست ... امسال هم طبیعتا pes با توجه به ابتدای کارش با تحول جدیدش نمیتونه با فیفا مقایسه بشه ولی به نظرم این موتور جا بیفته میتونه با قدرت با ignite رقابت کنه ... چون pes تواین چند ساله پشت هم از فیفا شکست خورده تنها برگه برندشو اینده میدونه هر چند که این صبر برای اینده برای گیمرها چندان خوشایند نیست.. !!

دوستانه ما اینو نمیخان باور کنن که بازی کلا موتورش تغییر کرده و ازش نباید انتظار داشت که 10تا پله رو یدفعه بره بالا.
این موتور نزدیکه 5 ماه یا کمتر وقت داشته تا بازیو بده بیرون.
انتظار دارید معجزه کنه!!
بنظر من اینقدر هم که تو این مدت کم تونسته اینگونه تغییر ایجاد کنه کافیه.
بحث pes 13 بااین کلا فرق داره/به این دلیل که pes 13 یه موتور داشتو این یه موتوره کاملا جداگانه
گ.ه خوردن میان تو 5 ماه بازی میسازن! من 1 ماهه دارم رو یه بازی 2 بعدی زپرتی کار میکنم هنوز خیلی به دلم ننشسته که بخوام عرضش کنم, کلی هم برنامه واسش دارم, بعد اینا باید بیان 5 ماه سر یه بازی AAA اونم با موتور کاملا جدید کار میکنن؟
اینا اگه واسشون کیفیت مهم بود میومدن همون 13 رو کمی عوض میکردن میدادن بیرون 2 ماه هم زمان نمیبرد, در عوض کلی وقت داشتن واسه کار کردن رو نسخه ی نسل بعدی!

سلام و درود.

من 2013 رو خیلی خیلی کم بازی کردم، دمو رو بازی کردم اما واقعا FIFA 13 بهتر ازش بود.
ولی برای PES 2014 حساب خوبی باز کردم. حتی کونامی خودش در زمان PES 2013 گفته بود ما روی 2014 تمرکز و پیشرفت خوبی خواهیم داشت.

اول یه تشکر از علی آقای گل بابت سایت بروزش.

خب ما نیز این بازی رو یک دست کامل و سوپراستار زدیم. رئال رو برداشتم: می توان نوشته های زیر رو توی کلمه ای در رابطه با بازی خلاصه کرد:
"قابل قبول و در حال پیشرفت"

خب بازی رو برابر منچستر گذاشتم. دقیقه ی بازی هم پیشفرض بود که نمی دونم چند بود ولی کل بازی برای من 15-20 دقیقه طول کشید حالا بین همین دوتاست ...
خیلی سریع نکات قابل قبول و اونایی که میشه گفت پیشرفت داشته رو می گم.

نکات مثبت :

گیم پلی بازی : پاسکاری ها-شوت زنی ها- سانتر ها و حرکت با توپ بازیکنان و ... و وسعت بخشیدن به آن
عکس العمل های فوق العاده طبیعی دروازه بان ها، آغاز بازی توسط آنها و مواردی این چنین .( واقعا هیرت زده شدم :x )
فیزیک بازیکنان انیمیشن ها بهتر شده اند
طراحی منو و متشکلات خوب آن

نکات منفی:
گزارشگر بد
جر بد استادیوم
( موارد بالا از جذابیت بازی می کاهند)
لایسنس نبودن تیم های مطرح ( مانند همیشه :| که معلوم نیست چرا لایسنس نمی کنه )
تکسچرهای بد صورت بازیکنان
هوش مصنوعی همچنان در حد خوب نشده است

نمره ی بین 7.5 تا 8.25 برای این عنوان میتونه به حق باشه ... از سایتی به سختگیری GameSpot باید انتظار 7 یا 7.5 داشت ولی از سایت IGN فکر می کنم کاملا منطقی نمره داده :)

به امید پیشرفت PES ....

راستی بچه ها من یه مشکلی دارم، اینجا مطرح می کنم دیگه توی تایپک مشکلات نمی خواستم بگم:
توی Setting بازی برای من کنترلر رو نمی خونه :| در حالی که وصله و توی فیفا 13 و دموی 14 هم راحت ازش استفاده می کنم

میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه ؟ Run as Admin هم کردم ولی بازم نشد ..

مرسی

راستی بچه ها من یه مشکلی دارم، اینجا مطرح می کنم دیگه توی تایپک مشکلات نمی خواستم بگم:
توی Setting بازی برای من کنترلر رو نمی خونه :| در حالی که وصله و توی فیفا 13 و دموی 14 هم راحت ازش استفاده می کنم

میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه ؟ Run as Admin هم کردم ولی بازم نشد ..

مرسی

سلام
در ستینگ و در همان تب کنترلر, گزینه فعال رو از XInput به DirectInput تغییر بدید.

به عنوان یه طرفدار FIFA باید به konami تبریک گفت آخه به نظر من پیشرفت داشته و اقلا الان میشه گفت این سری بیشتر به شبیه ساز بودن نزدیک شده!!:d سریای قبل که کلا بازی خلاصه میشد به دو سه بازیکن تو هر تیم که یه خورده سرعتشون ببالاتر از بقیه بود!! اما بازم هنوز خیلی خیلی مشکل داره به نظر من دیگه دروازه بانا بیش از حد سیواشون خوب شده!!کسی تونسته پشت 18 تاحالا گل بزنه آیا؟؟:| شوت میزنی مثل موشک میره گوشه دروازه اما دروازه بان مثل واکاشی زوما(!!) شیرجه میزنه سیوش میکنه حتی مشتش نمیکنه که کرنری چیزی بشه!!!:| هنوزم مشکل لیسانس داره بازی که معلوم نیس کی کونامی قصد داره یه فکری واسه این فاجعه بکنه!

دوستانی که ناراحتن میگم برید پولتونو از کونامی پس بگیرین بابا بازی مفت میگیرین بعد ناراحتم هستین مگه پولتون رفته تو جیب کونامی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or