Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

احتمالا دوتا دمو قبل از بازی میاد یکیش تو همین ماه میلادی و بعدی هم تو ماه اگوست.
ولی یه منبع دیگه گفته امسال یکی میاد آخر اگوست هردوتا حدس زدن و قطعی نیست.

دموی بازی که 4 مرداد به گفت خود مسئولان کونامی میاد ...

در ضمن حدس میزنم 1 دمو بیشتر نیاد

به امید پیشرفت pes و fifa ( خودم pes رو بیشتر دوست دارم) به هر حال پیشرفت به نفع گیمر هست ، مگه نه ؟؟؟
:d

دموی بازی که 4 مرداد به گفت خود مسئولان کونامی میاد ...

در ضمن حدس میزنم 1 دمو بیشتر نیاد

به امید پیشرفت pes و fifa ( خودم pes رو بیشتر دوست دارم) به هر حال پیشرفت به نفع گیمر هست ، مگه نه ؟؟؟
اولین سالیه که دارم واسه دموش انتظار میکشم:دی
تا دوسال پیش فقط میومد دانلودش میکردم میدیدم همون نسخه قبلیه باز پاکش میکردم:دی

نگفتن چه تیمایی رو داره ؟؟

اولین سالیه که دارم واسه دموش انتظار میکشم:دی
تا دوسال پیش فقط میومد دانلودش میکردم میدیدم همون نسخه قبلیه باز پاکش میکردم:دی

نگفتن چه تیمایی رو داره ؟؟

تیم ها که ...... به احتمال خیلی قوی 2.3 تیم باشگاهی و 4.5 تیم ملی هست ،
بایرن مونیخ و سانتوس قطعی شدن ( همه میدونیم :D ) فقط موندن بقیه
آره والا این نسخه 14 ش خیلی باحاله
فقط یه چیز خیلی خیلی تو ذوق میزنه ، اون نشونه گیری چیه ؟؟؟؟ شده عین انگری بردز
امیدوارم تو نسخه اصلی وردارنش

کدوم؟ اون که زمان شروع مجدد میاد؟ اون رو فکر کنم با زدن r2 بیاری مثل زمانی که بازی در جریان هست. کلا من از اومدن نشونه های اضافه توی بازی خوشم نمیاد. ادم رو یاد فیفا 98 توی ps میندازه با اون کرنرهای کذایی

احتمالا فقط برای نشون دادن توی دمو بوده!!! فقط برای این کهبگن توپ اینطوری کاد برمیداره و شوتش اینطوری میره!!! توی بازی فکر نکنم باشه اگرم باشه یک گزینه هست که باید خاموش روشن کنی یا شایدم مال Difficulty آسونش باشه!
وگرنه اینو هر شرکتی میدونه هیچ کس از همچین کاری خوشش نمیاد! اگه همچین چیزی باشه که بدی دست بچه 2 ساله هم میتونه گلش کنه!!!:دی

احتمالا فقط برای نشون دادن توی دمو بوده!!! فقط برای این کهبگن توپ اینطوری کاد برمیداره و شوتش اینطوری میره!!! توی بازی فکر نکنم باشه اگرم باشه یک گزینه هست که باید خاموش روشن کنی یا شایدم مال Difficulty آسونش باشه!
وگرنه اینو هر شرکتی میدونه هیچ کس از همچین کاری خوشش نمیاد! اگه همچین چیزی باشه که بدی دست بچه 2 ساله هم میتونه گلش کنه!!!:دی

مجید ولی خیلی رسمی میزداا فک نکنم بردارنش

یه چندتا عکس جدید.دارم بدجور امیدوار میشم به این نسخه:x

07317880753518243934.jpg

06228114828258358789.jpg
98666191674141910161.jpg

nlfb3lfls6woy9gz8h5.jpg

امضام از همه بهتره:x
میگما این رونالدوش واقعیه ؟ :|:| عجب چیز طبعییه :| لامصب هنوز تو کفشم :| یعنی رونالدو تو بازی این شکلیه؟ آقا امسال سال Pes ه :| فیفا بره بمیره اصن :دی

اون رونالدو رو ببینید
انگاری کلش رو کندن چسبوندن رو بدن واقعیش

یه نگاهی به دستاش بکنید ... من که چشمم آب نمیخوره که تو بازی هم همچین چیزی رو شاهد باشیم
ما که از خدامونه ، خدا کنه باشه ،( خدا کنه ) :دی :d

میگما این رونالدوش واقعیه ؟ :|:| عجب چیز طبعییه :| لامصب هنوز تو کفشم :| یعنی رونالدو تو بازی این شکلیه؟ آقا امسال سال Pes ه :| فیفا بره بمیره اصن :دی
نه باو چی واقعیه؟؟
راحت میشه فهمید الکیه! خودت دقت کن اگه رونالدویی که مال این نسله اینقدر واقعیه پس نسل بعد چی میشه؟؟؟ کاملا مشخصه عکس از گیم پلی نیست و از فوتبال واقعی بوده رفتن افکت دادن بهش تا یکم کامپیوتری معلوم بشه! اما بقیه عکسا واقعیه!

- - -ویرایش - - -

مجید ولی خیلی رسمی میزداا فک نکنم بردارنش
آره! ولی اینطوری خیلی از طرفداراش میپرن! معلوم نیست همون قسمت از تریلر چقدر از گیمرا رو ناراحت کرده!!!

تا حالا هرچی ازش اومده خوب بوده ولی اگه اون داستان ضربه آزاد زدنه درست نشه خیلی سِتَمه من خیلی امیدارم کپی فیفا نشه چون اگه بشه ضد حاله

تا حالا هرچی ازش اومده خوب بوده ولی اگه اون داستان ضربه آزاد زدنه درست نشه خیلی سِتَمه من خیلی امیدارم کپی فیفا نشه چون اگه بشه ضد حاله

خیالت راحت باشه اون خط ها فکر نکنم پشت 18 فعال باشن احتمالا توی نیمه خودت فقط اینجور باشه که توپ لو ندی. در غیر این صورت خریت محض هست

از اون نظر مطمئن باش درست میشه!
کپی فیفا هم نمیشه! اگه بخواد از فیفا کپی کنه دوباره مثل سالای قبل شکست میخوره از فیفا!

اون شباهتی که به فیفا پیدا کرده بخاطر اینه که انیمیشنای بازی بشدت تقویت شده و خیلی واقعی شده! نمیخوام مقایسه کنم ولی تا پارسال فیفا از نظر واقعی بودن انیمیشنا خیلی جلوتر از PES بود بخاطر همین الان که PES هم انیمیشنارو خیلی زیبا و طبیعی درست کرده یکمی شباهت میزنه ولی اصلا مثل فیفا نیست!

اون رونالدو رو ببینید
انگاری کلش رو کندن چسبوندن رو بدن واقعیش
PES اینطوریه. عکس بازیکن رو میزنن به صورت. ولی فیفا نه, کل چهره ها و تکسچر ها و ... ها رو زحمت کشیدن روش:دی
حداقل قبلا که اینجوری بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or