Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

یه چند تا چیز باید به بازی اضافه کنن::دی
1.این حرکت دروازه بانا: تو فیفا این دروازه بانه مثه سگهه :دی
2.گل های تکراری: پس 2 هفته بازی کنی همه گلاش تکراری میشه ولی تو فیفا نه:دی
3.این گزارشگره :)) HI John Hi every one Imrealy looking to this match :)) یاده اسکوبی دوو میفتم:))
4.داور:|
5.جووو ورزشگاه:دی
6.رگ گردن بازیکنا:))
7. برخورد نکردن توپ با سر و پای بازیکنا:دی اینگار هوارو میشوته:دی

یه چند تا چیز باید به بازی اضافه کنن::دی
1.این حرکت دروازه بانا: تو فیفا این دروازه بانه مثه سگهه :دی
2.گل های تکراری: پس 2 هفته بازی کنی همه گلاش تکراری میشه ولی تو فیفا نه:دی
3.این گزارشگره :)) HI John Hi every one Imrealy looking to this match :)) یاده اسکوبی دوو میفتم:))
4.داور:|
5.جووو ورزشگاه:دی
6.رگ گردن بازیکنا:))
7. برخورد نکردن توپ با سر و پای بازیکنا:دی اینگار هوارو میشوته:دی

ببخشید شما قبل از اینکه بازی دست منتقدا برسه بازی رو تجربه کردی ؟

خخخخخ :d

دوستان به نظرمن کهpes روبه پیشرفت هستش واین پیشرفت برای هردو گروه خوبه
خودم بااینکه طرفدارفیفا هستم ولی به شدت ازپیشرفت pesخوشم میادچونکه این کارباعث میشه رقابت بین این دوشدیدبشه
ورقابت شدیدهم کیفیتهاروبالامیبره
لان چندسالی میشه pesخیلی عقب افتاده ورقابتشون کم رنگ شده
امیدوارم هرچه سریعترpesجایگاه اصلی خودشوپیداکنه وهمینطورفیفاهم بالاترازاون!

من فقط امیدوارم واسه فروش تو اروپا pes به fifa تبدیل نشه چون دمو هایی که دیدم خیلی فیزیک ها به فیفا نزدیک شده بود کاش سازنده هاش بفهمن که pes باز ها به خاطر pes بودن بازیمیکننش و تغییر خیلی زیادی ندن یهو
واسه من که اگه این هد زدن و چند تا مشکلات گیم پلی بازی حل می شد بس بود ولی خب مثل اینکه تغییرات در پیش است. :|
من نمیدونم چرا نمیتونم خودم رو راضی کنم یه دست فیفا بزنم. فیفا 12رو هم خریدم نصب کردم اما راضی نشدم بازی کنم و دوباره پاک کردم:d
در مورد هد زدن که واقعا ادم بعضی وقتها حرصش در میاد. کاش امسال باز رئال رو الکی قوی نکنند. خدایی حال ادم به هم میخوره

من نمیدونم چرا نمیتونم خودم رو راضی کنم یه دست فیفا بزنم. فیفا 12رو هم خریدم نصب کردم اما راضی نشدم بازی کنم و دوباره پاک کردم:d
در مورد هد زدن که واقعا ادم بعضی وقتها حرصش در میاد. کاش امسال باز رئال رو الکی قوی نکنند. خدایی حال ادم به هم میخوره
ینی شما بارسایی هستی؟؟عشق به مسی؟؟؟
منم همین طور هر کس هم رئالی هست سخت در اشتباهه رئالی مغرور ولی بارسایی ها دوست داشتنی
فیفا هم خوبه میتونی رو پایی بزنی

ینی شما بارسایی هستی؟؟عشق به مسی؟؟؟
منم همین طور هر کس هم رئالی هست سخت در اشتباهه رئالی مغرور ولی بارسایی ها دوست داشتنی
فیفا هم خوبه میتونی رو پایی بزنی
بارسا که بله. اما تا جایی که میتونم دوست دارم تنوع تیم داشته باشم. بارسا و رئال و من سینی دیگه خدایی خیلی تکراری شده. اینکه چیپ بندازی پشت دفاع و رونالدو با سرعت از دل بازیکن رد بشه و شوتی بزنه که هیچ بنی بشری نگیره خیلی روی مخ هست. من سی دی کی انلاینم رو فقط و فقط به خاطر این چیزها فروختم چون واقعا اعصاب خورد کن شده بود.

مسی؟؟بارسا؟؟؟پویل؟؟؟؟شمارهه 10؟؟؟:-&
رئال؟؟؟؟شماره 7؟؟؟؟رنگ سفید؟؟؟؟؟@};-
(اون شکلکی که سبزه برای رئاله)
اون گل زیبا هم برای بارسا

من فقط امیدوارم واسه فروش تو اروپا pes به fifa تبدیل نشه چون دمو هایی که دیدم خیلی فیزیک ها به فیفا نزدیک شده بود کاش سازنده هاش بفهمن که pes باز ها به خاطر pes بودن بازیمیکننش و تغییر خیلی زیادی ندن یهو
واسه من که اگه این هد زدن و چند تا مشکلات گیم پلی بازی حل می شد بس بود ولی خب مثل اینکه تغییرات در پیش است. :|
PES به یک تغیر کلی نیاز داره!
وقتی هر سال دارن PES بازا کوچ میکنن میرن فیفا باز میشن باید Konami یک تغیر کلی بده تا PES بازا برگردن!
من الان هر کسی رو میشناختم PES ـو ترک کرده و بازی نمیکنه!
به سایتا و وضعیت بازی هم نگاه کنی میبینی توی این چند ساله چقدر بد افت داشته PES !!!

من یادم میاد زمانی که ما PES 6 بازی میکردیم اگه کسی اسم فیفا میاورد کلی بهش میخندیدیم!!! اصلا فیفارو بازی محسوب نمیکردیم!!! ولی الان با این سیاستای بد کونامی توی این چند سال واقعا بد افت کرد!
حالا بخاطر همون طرفدارای کمی که داره نباید به همون روند گذشته عمل کنه !!!

من الان همین چند تا تریلری که دیدیم عاشق بازی شدم! فیزیک و انیمیشنش منو خیلی جذب کرد و دیگه مثل سالای گذشته نیست که ولش کنم و اصلا بازیش نکنم!

---------------------

آقا یکی بگه دموی بازی قراره منتشر بشه؟؟ کی؟؟

PES به یک تغیر کلی نیاز داره!
وقتی هر سال دارن PES بازا کوچ میکنن میرن فیفا باز میشن باید Konami یک تغیر کلی بده تا PES بازا برگردن!
من الان هر کسی رو میشناختم PES ـو ترک کرده و بازی نمیکنه!
به سایتا و وضعیت بازی هم نگاه کنی میبینی توی این چند ساله چقدر بد افت داشته PES !!!

من یادم میاد زمانی که ما PES 6 بازی میکردیم اگه کسی اسم فیفا میاورد کلی بهش میخندیدیم!!! اصلا فیفارو بازی محسوب نمیکردیم!!! ولی الان با این سیاستای بد کونامی توی این چند سال واقعا بد افت کرد!
حالا بخاطر همون طرفدارای کمی که داره نباید به همون روند گذشته عمل کنه !!!

من الان همین چند تا تریلری که دیدیم عاشق بازی شدم! فیزیک و انیمیشنش منو خیلی جذب کرد و دیگه مثل سالای گذشته نیست که ولش کنم و اصلا بازیش نکنم!

---------------------

آقا یکی بگه دموی بازی قراره منتشر بشه؟؟ کی؟؟

من pes6 رو نتونستم بازی کنم. اون سال رفتم دانشگاه و اونجا پی سی نداشتم و شرایط طوری بود که نمیتونستم بازی کنم و از اواخر pes7 دوباره برگشتم. نمیدونم pes6 چطور بوده که بچه ها اینقدر تعریفش رو میکنند اگه اشتباه نکنم روی کاورش هم عکس ادریانو بود. اما توی سالهای اخیر pes9 خیلی تکراری بود و pes 10 رو به نظرم خوب بود.

من pes6 رو نتونستم بازی کنم. اون سال رفتم دانشگاه و اونجا پی سی نداشتم و شرایط طوری بود که نمیتونستم بازی کنم و از اواخر pes7 دوباره برگشتم. نمیدونم pes6 چطور بوده که بچه ها اینقدر تعریفش رو میکنند اگه اشتباه نکنم روی کاورش هم عکس ادریانو بود. اما توی سالهای اخیر pes9 خیلی تکراری بود و pes 10 رو به نظرم خوب بود.
PES 6 دیگه اوج PES بود که دیگه اصلا تکرار نشد!!! که بعد از نسخه 2011 هم دیگه کونامی روند تکرارو پیش برد و سری بشدت افت کرد...
-------

کیا با این خاطره دارن؟:دی
pro-evolution-soccer-22.jpg

آخ من وقتی اینو دیدم تمام بچگیم اومد جلو چشمم:دی چه بازی ها که با رفق نمیزدیم:دی تازه من که تا سال 2009 همینو بازی میکردم:دی شاهکاری بود برا خودش!

PES 6 دیگه اوج PES بود که دیگه اصلا تکرار نشد!!! که بعد از نسخه 2011 هم دیگه کونامی روند تکرارو پیش برد و سری بشدت افت کرد...
-------

کیا با این خاطره دارن؟:دی
pro-evolution-soccer-22.jpg

آخ من وقتی اینو دیدم تمام بچگیم اومد جلو چشمم:دی چه بازی ها که با رفق نمیزدیم:دی تازه من که تا سال 2009 همینو بازی میکردم:دی شاهکاری بود برا خودش!

هاااااااا دیدی گفتم ادریانو بود:d خوب چیش فرق میکرد؟ ادم رو وسوسه میکنید برم دانلود کنم اونم بعد 7-8 سال

هاااااااا دیدی گفتم ادریانو بود:d خوب چیش فرق میکرد؟ ادم رو وسوسه میکنید برم دانلود کنم اونم بعد 7-8 سال
گیم پلیش
گیم پلی pes 6 از pes 2013 بهتر بود :x
یه قسمتی بود هر جامی رو که میبوردی اونجا نشونش میداد.من بخاطر کامل شدن اون قسمت صبح تا شب تو لیگ های مسخره با تیم های مسخره بازی میکردم تا بتونم جام اون لیگ رو داشته باشم.:dآخرم نتونستم کاملش کنم ,هعیییییی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or