Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

خدایی پیشرفت این سری چشمگیر هست... یکی از دغدغه های من نبود لایسنس لیگ ها بصورت کامل بود که البته با پج درست میشد ولی بازی اصلی وقتی داشته باشه یه حالی دیگست :d :x
حالا توی PES 2014 خیلی از لایسنس های انجام شده رو در زیر می تونید ببینید که همانطور که میدانید AFC Championship هم هستو تیمای ایرانی :x

پیشنهاد می کنم حتما پیج بازی توی ویکی رو ببینید : اینــــــــــجا

66655659613141990325.png

24434265021827060072.png

Fox Engine Make Belive :d and Contestation

کلا از پیشرفت PES شدیدا استقبال میشه.این AFC Champions League هم عالیه.فقط خدا کنه قیافه بازیکنای ایرانی خوب دربیارن
کلا PES توی ساخت قیافه ها هیچ وقت بد عمل نکرده! توی نسخه های قبلم مشخص بود!
ولی اگه قیافه بازیکنای ایرانی با استفاده از عکس اصلی صورتشون بسازن خیلی عالی میشه! دیگه کاملا شبیه میشه!

بجز اون تریلر باریرن با بایرن که دو تا نوب بازی میکردن تریلری دیگه ی از گیم پلی اومده؟
بخصوص رئال بارسا
خیلی دوست دارم ببینم مسی و رونالدو رو چطوری ساختن
تو سری های قبلی که مث اسب میدویدن اصلا چیزی بهاسم بازی گروهی نبود :|
فقط کافی بود به این دوتا پاس بدی بری سمت دروازه
هر تیمی هم غیر از اینا ورمیداشتی حتی ممکن بود از یه نوب که یکی از این دوتا تیم ورداشته شکست بخوری

بجز اون تریلر باریرن با بایرن که دو تا نوب بازی میکردن تریلری دیگه ی از گیم پلی اومده؟
بخصوص رئال بارسا
خیلی دوست دارم ببینم مسی و رونالدو رو چطوری ساختن
تو سری های قبلی که مث اسب میدویدن اصلا چیزی بهاسم بازی گروهی نبود :|
فقط کافی بود به این دوتا پاس بدی بری سمت دروازه
هر تیمی هم غیر از اینا ورمیداشتی حتی ممکن بود از یه نوب که یکی از این دوتا تیم ورداشته شکست بخوری
تریلر گیم پلی که اومده ولی بصورت مستقیم از بازی نیست و از صحنه های کات شدش هست!
تریلر 9 دقیقه ای صفحه قبلو بگیر خیلی چیزای جدید توش نشون میده!

فقط یک چیزش که خیلی منو عذاب میداد ضربه آزاد زدنش بود!:| ضربه آزاداش نشونه داشت!؟!؟! واقعا اگه داشته باشه و نشه برشداشت به دوقرونم نمیرزه:دی

تریلر گیم پلی که اومده ولی بصورت مستقیم از بازی نیست و از صحنه های کات شدش هست!
تریلر 9 دقیقه ای صفحه قبلو بگیر خیلی چیزای جدید توش نشون میده!

فقط یک چیزش که خیلی منو عذاب میداد ضربه آزاد زدنش بود!:| ضربه آزاداش نشونه داشت!؟!؟! واقعا اگه داشته باشه و نشه برشداشت به دوقرونم نمیرزه:دی

یه چیزی تو مایه های نشونه ی FIFA هست ... مطمئن باش تو بازی های اصلی و رسمی نیستش :d احتمالا برداشته بشه یا یا مثلافقط برای Level Easy که مختص توئه :d استفاده بشه

یه چیزی تو مایه های نشونه ی FIFA هست ... مطمئن باش تو بازی های اصلی و رسمی نیستش :d احتمالا برداشته بشه یا یا مثلافقط برای Level Easy که مختص توئه :d استفاده بشه
:دی
والا یکی از دلایلی که من PES رو ول کردم دقیقا همین قضیه سختیش بود!
من اون زمان PES باز بودم روی آخرین درجه میزاشتم هر بازی 4 تا گل میزدم! بخاطر همین خیلی برام مسخره شده بود دیگه! دقیقا اگه PES 2014 نخواد یک Difficulty جدید و خیلی سخت به بازی اضافه کنه اصلا حال نمیده بازیش کنی!:|

:دی
والا یکی از دلایلی که من PES رو ول کردم دقیقا همین قضیه سختیش بود!
من اون زمان PES باز بودم روی آخرین درجه میزاشتم هر بازی 4 تا گل میزدم! بخاطر همین خیلی برام مسخره شده بود دیگه! دقیقا اگه PES 2014 نخواد یک Difficulty جدید و خیلی سخت به بازی اضافه کنه اصلا حال نمیده بازیش کنی!:|

تو که راست میگی :d

اتفاقا جرات داشتی رئال-بارسا مینداختی با هر تیمی دوست داری جلو رئال بازی می کردی لولش هم Super Star بذار اونوقت ببینم چند مرده حلاجی ...
ببین من جلوی همه ی تیما توی FIFA 13 با Level Legendary بازی می کنم ولی جلوی بارسا همیشه World Class بازی می کنم و بیشتر از 1 گل محاله بتونید اختلاف در آخر بازی داشته باشید محاله ...

اما توی PES باز هم قابل قبوله با اینکه تبلیغشون رونالدو و رئال هست ولی اونقدر ها هم شاخ و فضایی مثل فیفا نکردند

امسال یه بازی زیبا و تماشایی از PES خواهیم دید ... مطمئن باشید :x

تو که راست میگی :d

اتفاقا جرات داشتی رئال-بارسا مینداختی با هر تیمی دوست داری جلو رئال بازی می کردی لولش هم Super Star بذار اونوقت ببینم چند مرده حلاجی ...
ببین من جلوی همه ی تیما توی FIFA 13 با Level Legendary بازی می کنم ولی جلوی بارسا همیشه World Class بازی می کنم و بیشتر از 1 گل محاله بتونید اختلاف در آخر بازی داشته باشید محاله ...

اما توی PES باز هم قابل قبوله با اینکه تبلیغشون رونالدو و رئال هست ولی اونقدر ها هم شاخ و فضایی مثل فیفا نکردند

امسال یه بازی زیبا و تماشایی از PES خواهیم دید ... مطمئن باشید :x
کسی که PES بازه بیاد فیفا نمیتونه حرکت کنه از بس واسش سخته!
اون موقعی که روی حالت انتقال بودم روی درجه پایین فیفا هم نمیتونستم ببرم:دی ولی اینقدر با PES عادت کرده بودم! البته منظورم از درجه آخر همون Top player هست! سوپر استار رو اضافه نکرده بودم!
کلا من فقط PES 11 میزدم! 2012 و 2013 رو خیلی کم بازی کردم:دی 2013 رو فقط یک بازی زدم که اصلا خوشم نیومد چون کپی نسخه قبل بود!تازه بعد از دوسال فیفا بازی کردن رفتم با یک PES باز کل انداختم برای اولین بار PES 2013 رو دیدم و ازش 1-0 ـم بردم :دی

من فقط امیدوارم واسه فروش تو اروپا pes به fifa تبدیل نشه چون دمو هایی که دیدم خیلی فیزیک ها به فیفا نزدیک شده بود کاش سازنده هاش بفهمن که pes باز ها به خاطر pes بودن بازیمیکننش و تغییر خیلی زیادی ندن یهو
واسه من که اگه این هد زدن و چند تا مشکلات گیم پلی بازی حل می شد بس بود ولی خب مثل اینکه تغییرات در پیش است. :|

کسی که PES بازه بیاد فیفا نمیتونه حرکت کنه از بس واسش سخته!
اون موقعی که روی حالت انتقال بودم روی درجه پایین فیفا هم نمیتونستم ببرم:دی ولی اینقدر با PES عادت کرده بودم! البته منظورم از درجه آخر همون Top player هست! سوپر استار رو اضافه نکرده بودم!
کلا من فقط PES 11 میزدم! 2012 و 2013 رو خیلی کم بازی کردم:دی 2013 رو فقط یک بازی زدم که اصلا خوشم نیومد چون کپی نسخه قبل بود!تازه بعد از دوسال فیفا بازی کردن رفتم با یک PES باز کل انداختم برای اولین بار PES 2013 رو دیدم و ازش 1-0 ـم بردم :دی

مجید مردک با از اون حرف ها زدیا :d من خودم از پرو 3 پلی استیشن 2 تا پرو 2012 داشتم پرو بازی میکردم و الان یک ساله که FIFA13 بازی میکنم:bighug: و رو حالت World Class تمام تیم ها رو لوله میکنم
:d

مجید مردک با از اون حرف ها زدیا :d من خودم از پرو 3 پلی استیشن 2 تا پرو 2012 داشتم پرو بازی میکردم و الان یک ساله که FIFA13 بازی میکنم:bighug: و رو حالت World Class تمام تیم ها رو لوله میکنم

منکه میگم مجید نوبه :d اره باء WC خیلی هم سخت نیست ولی Legendary سخت هست که من در برابر اکثر تیمای بزرگ بازی کردم و تونستم ببرم الا Barca :| از بس شانس دارند... یه کاری می کنم دفاع نذاره کسی وارد شه، یه دفعه میبینی مسی از پشت محوطه هم دور تر یه شوت میزنه دقیقا جایی می زنه که هیچکس نمی تونه بگیره :| یا مثلا ضربه کاشته هاشو طوری میزنه که بخوره به تیرک ... دروازه بان هر چقدر هم کش بیاد نمی تونه بگیره خب :|

ولی توی PES اینطوری نیست باز مثلا رئال که تبلیغش هست انقدر ها هم قوی نیست :|

نخیر! منظورم اینه که وقتی رو حالت انتقال هستی یکم میره رو اعصاب! چون دیفیکالتی فیفا خیلی سخت تره نسبت به PES !
حالا مقایسه رو بزارین کنار!

-----

میگم نسخه دمو بازی مثل هرسال عرضه میشه؟؟؟ یا امسال فرق کرده؟؟؟ من دوتا نسخه قبلو که نسخه دموشونو گرفتم اصلا خوشم نیومد دیگه اصلیشو نصبم نکردم:دی
اینم همین چند وقت دیگه میاد یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or