Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

تا جایی که من تحقیق کردم و پیگیر بودم نسخه UC هم که زودتر ریلیز شده
فاقده زبانه انگلیسی هست ( البته منظورم لیک شده ها هست )
تا الان نه UC و نه پال با زبان انگلیسی نیومده
با این اوصافی هم که از دیشب اینترنت پیدا کرده و خودتون میدونید چجوری شده:d
دانلود کردن تقریبا غیر ممکن شده متاسفانه

بچه ها من در مورد بن شدن بادستکاری ایمیج زیادمطمن نیستم.چون تو11 من از سایت pespatch یه پچ 2.5 گیگابایتی گرفتم و با نرم افزاری که ایمیج رو دستکاری میکنه بازی رو پچ کردم.تمام تیمها لایسنس شد و کلی تغییرات تو منو و........... با همون سی دی هم انلاین و لایو بازی کردم حتی اپدیتهای خود کونامی رو هم میگرفت.الان هم که انلاین میشم مشکلی نیست وهیچ اثری از بن و..... نمیبینم.حالا نمیدونم اساتید نظرشون چیه؟اینقدر گفتید به شک افتادم چون به سرم زده بود همین نسخه المانی رو بگیرم و منو رو انگلیسی کنم گزارشگرش مهم نیست.اما اینکه میگید بن میشیم...........................

بچه ها من در مورد بن شدن بادستکاری ایمیج زیادمطمن نیستم.چون تو11 من از سایت pespatch یه پچ 2.5 گیگابایتی گرفتم و با نرم افزاری که ایمیج رو دستکاری میکنه بازی رو پچ کردم.تمام تیمها لایسنس شد و کلی تغییرات تو منو و........... با همون سی دی هم انلاین و لایو بازی کردم حتی اپدیتهای خود کونامی رو هم میگرفت.الان هم که انلاین میشم مشکلی نیست وهیچ اثری از بن و..... نمیبینم.حالا نمیدونم اساتید نظرشون چیه؟اینقدر گفتید به شک افتادم چون به سرم زده بود همین نسخه المانی رو بگیرم و منو رو انگلیسی کنم گزارشگرش مهم نیست.اما اینکه میگید بن میشیم...........................

شما که تجربه عملی دارید و خودتون انجام دادید دیگه چرا میپرسید؟!
تا الان که نه پچی نه .... نیومده
یه کم صبر کنید تا یه پچه درست حسابی بیاد و یه نسخه با گزارشگره انگلیسیش رو هم
بگیر و بعد یکجا انجام بده

راستی آپدیتهایه خوده کونامی رو میگرفت رو پچ اثری نمیگذاشت؟
چون تو آپدیتهایه خوده کونامی یادمه به غیر از باگ گیری و اضافه کردنه
کفش و .. جدید یه سری نقل و انتقالها و ترکیبهایه جدیده تیم ها رو هم اعمال میکرد
این ها رو اون پچ تاثیری نداشت ؟!

موفق باشید

جدا اومده تشکر از مطلع کردنتون عزیز کدوم فروشگاه هست بگین تا برم برا داداشم بگیرمش این کچلم کرد :)) دیگه رو مخمه دیگه تشکر .

---------- نوشته در 04:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

تا جایی که من تحقیق کردم و پیگیر بودم نسخه UC هم که زودتر ریلیز شده
فاقده زبانه انگلیسی هست ( البته منظورم لیک شده ها هست )
تا الان نه UC و نه پال با زبان انگلیسی نیومده
با این اوصافی هم که از دیشب اینترنت پیدا کرده و خودتون میدونید چجوری شده:d
دانلود کردن تقریبا غیر ممکن شده متاسفانه
سلام محمد رضا جان آقا در اینکه شما فعالین شکی نیست عزیز الان مهدی میگه زبان انگلیسی پالش اومده تو یکی از فروشگاه هاهست حالا پرسیدم کجا فعلا جواب نداده برا پچم باز حق با شماست این پچای خود کونامی فقط کفشو بعضی ترکیبو نقل وانتقالاتو انجام میده همین .

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

میگم نکنه کاری که علی جان انجام داده با زبان ورژن دمو رو انگلیسیشو گذاشته تو اصلی کپی کرده دادن بیرون اخه من رفتم سایت pes دیدم زده 14 اکتبر عرضه میشه تاریخام گیجمون میکنن اگه باز شما اطلاعات دقیق دارین کمک کنین بدونیم این نسخه فایناله یا دستکاری کردن تشکر .

دوست عزیز من هم این رو میدونم منتها میگم اگه بازی دستکاری نشده باشه چه دلیلی داره که بن بشیم؟

منظورشون اینه که به حرفه این فروشگاه ها اطمینانی نیست
چون هنوز تو سایتهایه معتبره خارجی همچین خبری تایید نشده
اون فروشگاه هم که خودش بازی رو نساخته ، از همین لینکایی که هست گرفته و پچ کرده
و برای اینکه 3000-4000 تومن بگیرن به راحتی دروغ میگن متاسفانه ( البته فک کنم این فروشگاه اونیه که 4500 میگیره ؟!)

منظورشون اینه که به حرفه این فروشگاه ها اطمینانی نیست
چون هنوز تو سایتهایه معتبره خارجی همچین خبری تایید نشده
اون فروشگاه هم که خودش بازی رو نساخته ، از همین لینکایی که هست گرفته و پچ کرده
و برای اینکه 3000-4000 تومن بگیرن به راحتی دروغ میگن متاسفانه ( البته فک کنم این فروشگاه اونیه که 4500 میگیره ؟!)
دقیقا من هم همینو میگم!

دوست عزیز من هم این رو میدونم منتها میگم اگه بازی دستکاری نشده باشه چه دلیلی داره که بن بشیم؟
سلام دوست عزیز همونجور که علی جان گفتن و محمد رضا گل خوب منم اون بالا گفتم حدس زدم بازی دستکاری شدست حدس زدم خوب بخری بری لایو بن میشی دیگه پس نخر بمون نسخه اصلیش بیاد دوست عزیز خودتم به دردسر ننداز همین .

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 AM ارسال شده بود ----------

خود سایت pes گفته 14 اکتبر میاد و زده اصلا برین توش این سایتای دیگه فقط ادیتش کردن میفروشن به ملت کسی کار بلد باشه نمیخره تا نسخه اصلی بیاد بخره الکی اعصابمونم خورد نکنیم میاد دیگه ولی انصافا این 2 lt از یه طرف بعد xgd 3 هم از یه طرف عین بختک یهو جفتشون از اسمون نازل شدن .

دوستان به این هم توجه داشته باشید که تاریخ ریلیز اصلی بازی باسه اروپا 14 اکتوبر هستش یعنی 13 روز دیگه ولی ممکن هست حتی یکی دوروز قبلش تو اینترنت پخش بشه

یا علی

دوستان به این هم توجه داشته باشید که تاریخ ریلیز اصلی بازی باسه اروپا 14 اکتوبر هستش یعنی 13 روز دیگه ولی ممکن هست حتی یکی دوروز قبلش تو اینترنت پخش بشه

یا علی
من امروز بازار بودم دوستم گفت نمیدونم نهایت تا فردا که 1 شنبه میاد انگلیسیش دیگه نمیدونم تا چه حد درست گفتا .

دوستان اگر کسی نسخه انگلیسی ورژنه UC رو پیدا کرد برای فروش یا دانلود(فروشگاه یا لینکه دانلود)
به من خبر بده
خیلی ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or