Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

و شاید شما بگید که در FIFA شوت ها بده و دروازه بان ها همه توپ هارو میگیرن(در تک به تک ها)ولی امسال FIFA دروازه بان هارو ضعیف تر کرده(در موقعیت های تک به تک) و اگر چند دست FIFA 10 بازی کنید قلق شوت ها دستتون میاد تا شوت های محکم بزنید!
دقيقا زد تو خال! دوست عزيز همه مشكل سر همين قلق داشتنه!!!!!وگرنه تا الان همه ميرفتيم زير پرچم فيفا، سينه ميزديم!اين تاپيك هم ديگه وجود نداشت.اصل شبيه سازي همينه.باورتون نميشه .دارم بال در ميارم كه اين بازي دوباره داره برميگرده به سمت شبيه سازي.واي چه حالي ميده وقتي آدريانو تراكتور گند ميزنه يا عين شتر بوش ميره!(احتمالا دوستان ساكر بازي هستند كه Replay گند زدن ها رو سيو كرده باشن.طرف 3 بار پشت سر هم زده توي تيره و از قلق هم خبري نبوده....!!!)اين يعني نهايت هيجان...!!اگر قلق داشت كه ديگه بدرد نميخورد.يكي از دلايلي كه از 2008 متنفر و 2009 رو خيلي عالي نميدونم.
به اميد كم كردن قدرت اينتر ...!:evil:
ويوا ميلان:love:

............................................................................................................

دوستان فيفا باز.اينجا تاپيك PES هست.(همچنين دوستان ساكر باز، سعي كنيم توي تاپيك بچه هاي فيفا نريم.هر كس از يه چيزي خوشش مياد و...)
اين بحث FIFA VS PES هم به جايي نميرسه.
به نكته ديگه اينكه از دوستداران فيفا خواهش ميكنم اين شغل حساس و خطير تستر بودن اين بازي رو به فن هاي اين بازي واگذار كنن.

دوستان فيفا باز.اينجا تاپيك PES هست.(همچنين دوستان ساكر باز، سعي كنيم توي تاپيك بچه هاي فيفا نريم.هر كس از يه چيزي خوشش مياد و...)
اين بحث FIFA VS PES هم به جايي نميرسه.
به نكته ديگه اينكه از دوستداران فيفا خواهش ميكنم اين شغل حساس و خطير تستر بودن اين بازي رو به فن هاي اين بازي واگذار كنن.
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن ، اینجا زندان نیست که شما دست های مارو ببندی و نذاری نظر بدیم من وقتی Demo رو بازی کردم حق دارم بیام اینجا نظرم رو در مورد این بازی بگم شما هم نمیتونی جلوم رو بگری( اصلا بحث مقایسه رو کاری ندارم) ، نظر دادن که جرم نیست!
شما هم بهتره اول به طرفدارای PES بگی شغل حساس ـه تستر رو بودن رو بذارن کنار چون باز دوباره در مورد وزن توپ دعوا میشه تو تاپیک فیفا.

فیفا که مشااله انگار نه انگار که اینی که وسط زمین هست توپه:laughing:
انگار نه انگار 750 گرم وزن داره:laughing:
عین توپ پینگ پونگ میمونه:-"
اما PES همیشه وزن توپ رو به بهترین شکل ممکن در می آورد.مخصوصا این شماره که واقعا سنگینی توپ رو حس میکنی.فیزیک بازیکن و حرکتشون رو زمین و همینطور حرکت توپ روی زمین واقعا تو فیفا افتضاح به تمام معناست البته با تمام پیشرفتهایی که در این سالها داشته ولی هنوز مونده به PES برسه.بازیکنا در فیفا انگار کفش حاکی روی یخ پاشونه دارن سر میخورن ولی در PES بازیکنا واقعا پاهاشون رو زمینه و وقتی داری مثلا با اشلی کول میدوی قشنگ میفهمی این بازیکن وزنش کمه ولی وقتی داری با تری راه میری خیلی زیبا میفهمی این بازیکن وزنش زیادتره.
البته یک نکته که در فیفا خیلی بهتره اینه که زمین در فیفا خیلی بهتر مقیاس بندی میشده و خیلی بزرگتره ولی در پرو زمین خیلی کوچیکه و به قولی سه سوت میرسی آخر زمین

مثلا با اشلی کول میدوی قشنگ میفهمی این بازیکن وزنش کمه ولی وقتی داری با تری راه میری خیلی زیبا میفهمی این بازیکن وزنش زیادتره.
شما وزن دقیق این 2 بازیکن رو میدونین؟ من فکر میکنم شما در تشخیص بازیکن ها یکم مشکل دارین چون صفحه ی قبل هم گیر داده بودین که از دور نمیشه تشخیص داد کی کیه!

فیفا که مشااله انگار نه انگار که اینی که وسط زمین هست توپه:laughing:
انگار نه انگار 750 گرم وزن داره:laughing:
عین توپ پینگ پونگ میمونه:-"
شاید تو فیفا 09 توپ سبک بود ولی تو pes 2009 هم توپ خیلی سنگین بود. :biggrin1:
توپهای جدید خیلی سبکترند.
به امید توپی یه کمه سنگین تر تو fifa10:biggrin1:

شما وزن دقیق این 2 بازیکن رو میدونین؟ من فکر میکنم شما در تشخیص بازیکن ها یکم مشکل دارین چون صفحه ی قبل هم گیر داده بودین که از دور نمیشه تشخیص داد کی کیه!
اولا که من پسر خالت نیستم که اینجوری با من حرف میزنی.
دوما وزن دقیق رو نه ولی فکر کنم تری یه 10-15 کیلوئی باید سنگین تر باشه.
در فیفا از لحاظ نرمی بازیکن فرقی بین رونی و فردیناند نیست.همینطور که دنی آلوس که مدافع هست رو بنده میزاشتم نوک حمله بخاطر سرعتش و زرت زرت هم برام گل می زد.
ولی در پرو تفاوت فردیناند و رونی از زمین تا آسمونه.
مطمئنا مشکل از جنابعالی هست.در تایپیک forza ,gt هم هرجوری دلت خواست باهام حرف زدی که صدای بچه های دیگه هم در اومد ولی رو حساب بچگیت چیزی بهت نگفتم.ولی دیگه زیاد داری تند میری.زیاد لات بازی در نیار چون من از تو خیلی لات ترم.

در فیفا از لحاظ نرمی بازیکن فرقی بین رونی و فردیناند نیست.همینطور که دنی آلوس که مدافع هست رو بنده میزاشتم نوک حمله بخاطر سرعتش و زرت زرت هم برام گل می زد.
فرق که سر تا فرق دارن ولی فرقش رو کسی متوجه میشه که بازی کرده باشه.
شما هم احتمالا داشتی رو آماتور بازی میکردی ، فقط نگو World Class یا Legendry که اون وقت شرایط عوض میشه چون بیشتر از کل زمانی که شما فیفا و PES بازی کردی من فقط فیفا بازی کردم.
مطمئنا مشکل از جنابعالی هست.در تایپیک forza ,gt هم هرجوری دلت خواست باهام حرف زدی که صدای بچه های دیگه هم در اومد ولی رو حساب بچگیت چیزی بهت نگفتم.ولی دیگه زیاد داری تند میری.زیاد لات بازی در نیار چون من از تو خیلی لات ترم.
مشکل از شماست ، هرچی به ذهنت میرسه مینوسی بعد انتظار داری کسی هم چیزی نگه.
پ.ن: صحبتی غیر از PES اگر دارین در پروفایل من ادامه بدین! بحث فیفا رو هم شما کشوندی وسط ، تو تاپیک FIFA یه نفر در مورد PES صحبت میکنه؟

آخرین ویرایش:
فرق که سر تا فرق دارن ولی فرقش رو کسی متوجه میشه که بازی کرده باشه.
شما هم احتمالا داشتی رو آماتور بازی میکردی ، فقط نگو World Class یا Legendry که اون وقت شرایط عوض میشه چون بیشتر از کل زمانی که شما فیفا و PES بازی کردی من فقط فیفا بازی کردم.
مشکل از شماست ، هرچی به ذهنت میرسه مینوسی بعد انتظار داری کسی هم چیزی نگه.
پ.ن: صحبتی غیر از PES اگر دارین در پروفایل من ادامه بدین! بحث فیفا رو هم شما کشوندی وسط ، تو تاپیک FIFA یه نفر در مورد PES صحبت میکنه؟
ببین فیفا کلا آسونترین فوتبالیه که تو عمرم دیدم.هیچ روش خاصی نمیخواد برا گل زدن.کافیه از وسط زمین روی دکمه سانتر رو تا آخر بگیری تا بره تو گل به همین سادگی.
legendry هم شما فکر کن بازی نکردم تا دلت خوش باشه.
این آیدیه من تو psn هست.mohammad_khoshge و skill point هم در حدود 1100 ولی با آدمی که 4000 هزار هم بوده بازی کردم خیلی خیلی راحت آبکشش کردم.
در ضمن اونی که من گفتم فرق داره هیچ ربطی به legendry نداره.من از لحاظ ساخت نوع بازیکنا گفتم.اصلا بیخیال
جنابعالی که فن فیفا هستی اومدی این تایپیک رو داری به گند میکشی.

هرکی نسخه دمو رو بازی کنه متوجه پیشرفت عالی پرو شده.البته بعضی ضعفهاش هنوز سر جاشن ولی هرچی باشه همون که راه رفتنشون رویه زمینه و مثل فیفا سر نمیخورن کافیه.
امسال پرو رنسانسی کرده:-"
فیفا هم یه رنسانس اساسی میخواد تا بازیکنهاش سر نخورن:biggrin1:
اهان یادم اومد:biggrin1:باید این سانترهای مسخرشم درست بشه.خیلی فضایی سانتر میکنن.هیکلشون هم درست بشه خوب میشه.کلا خوب بشه دیگه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
هرکی نسخه دمو رو بازی کنه متوجه پیشرفت عالی پرو شده.البته بعضی ضعفهاش هنوز سر جاشن ولی هرچی باشه همون که راه رفتنشون رویه زمینه و مثل فیفا سر نمیخورن کافیه.
امسال پرو رنسانسی کرده:-"
فیفا هم یه رنسانس اساسی میخواد تا بازیکنهاش سر نخورن

شما مطمئنی pes 2010 رو بازی کردی؟:laughing:
طاهرا خیلی سرعتی دانلود کردی!!!!سرعت اینترنتت چنده؟؟؟100 مگابایته؟؟؟نه؟:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or