گیم پلی رو باید عوض میکردن.همه از اون گیم پلی تخیلی و مسخره که بزن برو گل بزن بود خسته شده بودن.اگر گیم پلی رو عوض نمیکردن خیلی خوب میشد
دوست عزیز الان همه PES FAN ها تعجب کردن که بازیشون SIM شده و واقعا وقت لازم دارن تا بتونن باهاش درست بازی کننگیم پلی رو باید عوض میکردن.همه از اون گیم پلی تخیلی و مسخره که بزن برو گل بزن بود خسته شده بودن.

دقيقا زد تو خال! دوست عزيز همه مشكل سر همين قلق داشتنه!!!!!وگرنه تا الان همه ميرفتيم زير پرچم فيفا، سينه ميزديم!اين تاپيك هم ديگه وجود نداشت.اصل شبيه سازي همينه.باورتون نميشه .دارم بال در ميارم كه اين بازي دوباره داره برميگرده به سمت شبيه سازي.واي چه حالي ميده وقتي آدريانو تراكتور گند ميزنه يا عين شتر بوش ميره!(احتمالا دوستان ساكر بازي هستند كه Replay گند زدن ها رو سيو كرده باشن.طرف 3 بار پشت سر هم زده توي تيره و از قلق هم خبري نبوده....!!!)اين يعني نهايت هيجان...!!اگر قلق داشت كه ديگه بدرد نميخورد.يكي از دلايلي كه از 2008 متنفر و 2009 رو خيلي عالي نميدونم.و شاید شما بگید که در FIFA شوت ها بده و دروازه بان ها همه توپ هارو میگیرن(در تک به تک ها)ولی امسال FIFA دروازه بان هارو ضعیف تر کرده(در موقعیت های تک به تک) و اگر چند دست FIFA 10 بازی کنید قلق شوت ها دستتون میاد تا شوت های محکم بزنید!

شما زیاد خودت رو ناراحت نکن ، اینجا زندان نیست که شما دست های مارو ببندی و نذاری نظر بدیم من وقتی Demo رو بازی کردم حق دارم بیام اینجا نظرم رو در مورد این بازی بگم شما هم نمیتونی جلوم رو بگری( اصلا بحث مقایسه رو کاری ندارم) ، نظر دادن که جرم نیست!دوستان فيفا باز.اينجا تاپيك PES هست.(همچنين دوستان ساكر باز، سعي كنيم توي تاپيك بچه هاي فيفا نريم.هر كس از يه چيزي خوشش مياد و...)
اين بحث FIFA VS PES هم به جايي نميرسه.
به نكته ديگه اينكه از دوستداران فيفا خواهش ميكنم اين شغل حساس و خطير تستر بودن اين بازي رو به فن هاي اين بازي واگذار كنن.

شاید تو فیفا 09 توپ سبک بود ولی تو pes 2009 هم توپ خیلی سنگین بود. :biggrin1:فیفا که مشااله انگار نه انگار که اینی که وسط زمین هست توپه:laughing:
انگار نه انگار 750 گرم وزن داره:laughing:
عین توپ پینگ پونگ میمونه![]()
اولا که من پسر خالت نیستم که اینجوری با من حرف میزنی.شما وزن دقیق این 2 بازیکن رو میدونین؟ من فکر میکنم شما در تشخیص بازیکن ها یکم مشکل دارین چون صفحه ی قبل هم گیر داده بودین که از دور نمیشه تشخیص داد کی کیه!
فرق که سر تا فرق دارن ولی فرقش رو کسی متوجه میشه که بازی کرده باشه.در فیفا از لحاظ نرمی بازیکن فرقی بین رونی و فردیناند نیست.همینطور که دنی آلوس که مدافع هست رو بنده میزاشتم نوک حمله بخاطر سرعتش و زرت زرت هم برام گل می زد.
مشکل از شماست ، هرچی به ذهنت میرسه مینوسی بعد انتظار داری کسی هم چیزی نگه.مطمئنا مشکل از جنابعالی هست.در تایپیک forza ,gt هم هرجوری دلت خواست باهام حرف زدی که صدای بچه های دیگه هم در اومد ولی رو حساب بچگیت چیزی بهت نگفتم.ولی دیگه زیاد داری تند میری.زیاد لات بازی در نیار چون من از تو خیلی لات ترم.
ببین فیفا کلا آسونترین فوتبالیه که تو عمرم دیدم.هیچ روش خاصی نمیخواد برا گل زدن.کافیه از وسط زمین روی دکمه سانتر رو تا آخر بگیری تا بره تو گل به همین سادگی.فرق که سر تا فرق دارن ولی فرقش رو کسی متوجه میشه که بازی کرده باشه.
شما هم احتمالا داشتی رو آماتور بازی میکردی ، فقط نگو World Class یا Legendry که اون وقت شرایط عوض میشه چون بیشتر از کل زمانی که شما فیفا و PES بازی کردی من فقط فیفا بازی کردم.
مشکل از شماست ، هرچی به ذهنت میرسه مینوسی بعد انتظار داری کسی هم چیزی نگه.
پ.ن: صحبتی غیر از PES اگر دارین در پروفایل من ادامه بدین! بحث فیفا رو هم شما کشوندی وسط ، تو تاپیک FIFA یه نفر در مورد PES صحبت میکنه؟

هرکی نسخه دمو رو بازی کنه متوجه پیشرفت عالی پرو شده.البته بعضی ضعفهاش هنوز سر جاشن ولی هرچی باشه همون که راه رفتنشون رویه زمینه و مثل فیفا سر نمیخورن کافیه.
امسال پرو رنسانسی کرده
فیفا هم یه رنسانس اساسی میخواد تا بازیکنهاش سر نخورن
من هفته پیش دان کردم.فکر کردین فقط خودتون بازی کردین:laughing:خیلیم عالی بودشما مطمئنی pes 2010 رو بازی کردی؟:laughing:
طاهرا خیلی سرعتی دانلود کردی!!!!سرعت اینترنتت چنده؟؟؟100 مگابایته؟؟؟نه؟:laughing: