سلام دوستان..
یکی دو روز اینترنت من قطع بود نتونستم بیام سر بزنم.. اما در هر حال من دمو بازی رو دانلود کردم و حالا نظرم رو میگم..
اول از همه منو های بازی عوض شده یعنی خیلی عوض شده و میشه گفت یکجوری جذابتر شده و از اون حالت سادگی قبل در اومده..
بعد از انتخاب تیم و تنظیمات وارد تونل ورزشگاه میشیم از اونجا میشه پیشرفت گرافیک رو به خوبی دید به طوری که چهره بازیکنها به بهترین شکل ممکن طراحی شده ، همچنین لباس بازیکنها که واقعا خوب طراحی شده..
بعد نمای از استادیوم و چمن رو نشان میده.. طراحی استادیوم رو خوب کار کردن و جزئیات زیادی هم بهش اضافه کردن..
اما نکته جالب چمن ورزشگاه هست که فوق العاده طراحی شده و خیلی راحت میشه گفت از این بهتر نمیتونستند درستش کنند..
بعد از این که متوجه شدیم گرافیک پیشرفت های زیادی کرده وارد بازی میشیم..
گیم پلی نسبت به نسخه های قبل تغییر کرده و بسیار زنده تر (واقعیتر) شده که به نظرم بهترین گیمپلی ممکن برای این بازی هست..
اگر یادتون باشه تو سری های قبل با چند حرکت ساده میشد بازیکنها رو فریب داد و خیلی راحت به گل رسید که روند کار تکراری میشد..
اما تو این بازی خبری از این حالات نیست و باید با تاکتیک تیم یا تکنیک فوق العاده جلو بری و گل بزنی که خود این کار باعث میشه که
هر کسی نتونه این گیم پلی رو تحمل کنه و باید حتما یک چیزایی از PES سرش بشه تا بتون راحت بازی کنه..
نکته دوم روانی بازی هست که اون هم فکر کنم به خاطر کنترل 360 درجه باشه که شما میتونید به هر سمتی که به خواهید حرکت کنید که بازی رو خیلی روان و واقعی میکنه..
اما یک *****ی قرار دادن که حرکات رو محدود یا کند میکنه که این رو هم برای واقعی تر کردن بازی انجام دادن.. طوری که شما تو سرعت نمیتونید تغییر جهت سریع بدین و باید حتما سرعت رو کم کنید (مثل واقعیت)..
نکته که خیلی خیلی به چشم میاد و خیلی خیلی ممتاز هست برگشت بازیکنها به دفاع هست که به بهترین شکل ممکن انجام میشه طوری که اگر تیم در حالت دفاع باشه بازیکنهای میانی با سرعت به دفاع میان و یار گیری میکنن..!!

این عدم برگشت سالهاست که یک شکاف برای بازی های PES محسوب میشه که امسال به خوبی جبران شده..
همچنین در مواقع حمله هم همین اتفاق انجام میشه و بازیکنها با سرعت به حمله اضافه میشن..که کلا این حرکت از کونامی بعید بود..
اما این بازی سه تا مشکل اساسی داره که هنوز حل نشده..
یکی استیل حرکتی بازیکن ها هست که با وجود اینکه اصلاح شده ولی باز هم اصلا جالب نیست و تو ذوق میزنه..
دومی دروازه بانها هست که هنوز مرخص تشریف دارن البته دروازه بان خودی نه مال کامپیوتر..شاید با دردست گرفتن کنترل دروازه بانها بشه یک جوری تو حالات تک به تک بهترشون کرد..
سومی هم مدافع ها هست که با وجود اینکه خیلی خوب بر میگردن و جا گیری های خیلی خوبی هم انجام میدن ولیباز هم هوش پایینی دارن و نمیشه زیاد روشون حساب کرد..
در آخر هم به عنوان کسی که یک عمره دارم PES بازی میکنم از این نسخه راضیم مخصوصاً از گیم پلی بازی که اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشه و فوق العاده جالب بود..
گرافیک بازی پیشرفت خوب کرده بود و حتی موی دست بازیکنها و چین و چروک لباس بازیکنها در هنگام راه رفتن هم نشون میداد.. چهره بازیکنها هام که واقعا خوب کار شده بود..
به نظر من اگر قسمت لایو بازی هم درست کنن این نسخه بهترین نسخه ممکن خواهد شد..