Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

سلام.عیدتونم مبارک:love:
من همین یک ساعت پیش دان کردم و بازی کردم و فقط میتونم بگم فوق العاده شده.البته بهترم میتونست باشه ولی با این حال بازم عالی شده.راستش من دموی فیفا10 رو دیدم و بین فیفا و پرو فکر میکنم امسال پرو بهتر باشه.گرافیکشم خیلی توپ شده .ورزشگاه انفیلد خیلی خوب شبیه سازی شده.

سلام لتفا دیگه فیفا 10 فوتبال طبییی رو با ساکر 10 فوتبال داخله سالن مقایسه نکنید. با تشکر:mad:
دوست عزیز قرار شد دیگه این دو بازی رو یه جون هم نندازیم:-":biggrin1:
فقط این شماره رو با شماره های قبلی مقایسه میکنیم......
--------------------------------------------------------------------------------------------
حالا یک سوال:من از فوتبال طبیعی خوشم میاد ولی از تمام شماره های قبلی pes هم خوشم می اومد....:biggrin1:
حالا چیکار کنیم...:confused:

--------------------------------------------------------------------------------------------
حالا یک سوال:من از فوتبال طبیعی خوشم میاد ولی از تمام شماره های قبلی pes هم خوشم می اومد....:biggrin1:
بستگی به خود شما داره فوتبال طبیعی رو چطور تعریف کنید

سلام.عیدتونم مبارک:love:
من همین یک ساعت پیش دان کردم و بازی کردم و فقط میتونم بگم فوق العاده شده.البته بهترم میتونست باشه ولی با این حال بازم عالی شده.راستش من دموی فیفا10 رو دیدم و بین فیفا و پرو فکر میکنم امسال پرو بهتر باشه.گرافیکشم خیلی توپ شده .ورزشگاه انفیلد خیلی خوب شبیه سازی شده.

شما نسخه PC رو دانلود کردی یا 360؟

من از شما یه سوال دارم:
انقدر می گفتن که تو PES 2009 وقتی تو موقعیت های حساس گل بزنی بازیکن پیراهنشو در می اره
ایا شما به چنین موردی برخورد کردین؟؟

نظر من اينکه اگر قرار بود واقعی بشه بايد 4سال پيش ميشد نه الان که همه دنبال
گيم پلی روان ميگردن
Need for speedبرای اين با بقيه گيم های ماشينی فرق داشت که گيم پلی دوست داشتنی داشت و گر نه خوب تو Sim بنظر من هيچ وقت به Forza نميرسه

گيم پلی روان ميگردن
Need for speedبرای اين با بقيه گيم های ماشينی فرق داشت که گيم پلی دوست داشتنی داشت و گر نه خوب تو Sim بنظر من هيچ وقت به Forza نميرسه
اگه خیلی گیم پلی simo دوست نداری و روون دوس داری برو fifa street بازی کن.انقدر روونه:laughing:

گيم پلی روان ميگردن
:love:absolutely:love:

Fifa از Pes بهتره...او او دلت بسوزه فیفا از پرو بهتره:biggrin1:شوخی کردم:biggrin1:
هیچی Pes نمیشه...ولی اینطور که از تعاریف تاپیک PES 2010 بخش PS3 برمیومد به بازی گند زدن

آخرین ویرایش:
Fifa از Pes بهتره...او او دلت بسوزه فیفا از پرو بهتره:biggrin1:شوخی کردم:biggrin1:
هیچی Pes نمیشه...ولی اینطور که از تعاریف تاپیک PES 2010 بخش PS3 برمیومد به بازی گند زدن
منم 2009 رو بیشتر از این پسندیدم- ولی بهر حال توی دو تاپیک فیفا و پرو باید به نفعشون حرف بزنی -نزنی میکشنت!!!

خدایش نه فیفا 10 به اندازه 09 حال میده-نه پرو 2010 به اندازه 2009

کلا نسخه های قبلی بهتر بودن(اینا هم خدایش یا پیشرفت نکردند یا کم و روی جزئیات - یا پس رفت کردن)

به نظرم pes10 خیلی بهتر از pes9 چون هم گرافیکش بهتر شده هم طراحی استادیوم ها :smile:البته 2 تا استادیوم که تا این جا بیشتر ندیدیم :cool: ولی در کل بهتر شده . شوت ها ودروازه بان هم خیلی بهتر شده دیگه کشکی گل نمیخوره ولی بازم یه ذره ضعف داره . سختی بازی هم به نظرم خیلی خوب شده :love:نسبت به pes9 که زیادی اسون بود . در کل خیلی نسبت به قبل پیشرفت کرده ولی من زیادبا gameplayesh حال نکردم:( البته باید عادت کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or