Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

نمیدونم شما چرا بر عکس همه عالم فکر میکنی!!!!
واقعا بازیکنا سنگینن -فکر میکنم توی FIFA 08 هم همین تراکتور بازی به راه بود!!!
دقیقا انگاری نیروی جاذبه شده 20 به جای 10:biggrin1:

در کل jef hardy عزیز خودت بازی کن میفهمی-!!!وقتی انگشتات درد گرف به حرف من پی میبری:biggrin1:
واقعا من یکی فکر نکنم با سرعت الان PES کنار بیام چون من هر سال هم PES هم FIFA رو بازی میکنم ولی اگه اینطوری باشه امسال باید غید PES رو زد چون حال پس به همون سرعتش بود!
ممنون از دوستان

نمیدونم شما چرا بر عکس همه عالم فکر میکنی!!!!
واقعا بازیکنا سنگینن -فکر میکنم توی FIFA 08 هم همین تراکتور بازی به راه بود!!!
دقیقا انگاری نیروی جاذبه شده 20 به جای 10:biggrin1:

در کل jef hardy عزیز خودت بازی کن میفهمی-!!!وقتی انگشتات درد گرف به حرف من پی میبری:biggrin1:

من عادت ندارم فن بوی گونه و متعصبانه نظر بدم.
بد و بیراه من به پرو در این چند شماره اخیرش رو همه در این سایت میدونن.از همین آقای hustler بپرس که من چقدر از این بازی انتقاد کردم قبل از اومدنش اما از وقتی نسخه دمو رو دانلود کردم و دارم بازی میکنم میبینم که بازی واقعا عالی شده و دوباره داره به اصالت خودش بر میگرده.
در پست قبلیم هم گفتم شما حتما دوست داری بازیکنا مثل نسخه های قبل عین مرغ باشن که دو ساعت دنبالشون بدویی هی از اینور و اونور لایی بکشه.تا حالا دنبال مرغ دویدی؟:biggrin1:
من عادت ندارم اگر بازی ایی خوب باشه بخاطر تعصب رو یه بازی دیگه بگم بده یا اگر بد باشه بخاطر تعصب بگم خوبه.
بنده الان دو ساله دارم فیفا میزنم بجا پرو.چون شمار های قبل واقعا افتضاح بود.
ولی این شماره در یک کلام عالی شده.
درضمن انقدر از گرافیک فیفا نگید.چون گرافیک پرو فیفا رو غورت میده مخصوصا در طراحی صورت و تناسب اندام.ماشا اله هنوز در فیفا همه بازیکنا رشیدن و عین رستم میمونن.به قول داداشم وقتی داری بازی میکنی اگه به اسم نگا نکنی نمیفهمی این یارو walcott هست یا مثلا adebayor ولی در پرو از همون winning eleven 3 که در ایران به فوتبال 99 معروف بود شما راحت میفهمیدی که این بازیکن مثل ortega یا davids هست.چیزی که هنوز که هنوزه فیفا توش مونده.
در کل jeff hardy این بازی واقعا عالی شده و دوستداران یک فوتبال ناب و real رو واقعا راضی میکنه

آخرین ویرایش:
من عادت ندارم فن بوی گونه و متعصبانه نظر بدم.
بد و بیراه من به پرو در این چند شماره اخیرش رو همه در این سایت میدونن.از همین آقای hustler بپرس که من چقدر از این بازی انتقاد کردم قبل از اومدنش اما از وقتی نسخه دمو رو دانلود کردم و دارم بازی میکنم میبینم که بازی واقعا عالی شده و دوباره داره به اصالت خودش بر میگرده.
در پست قبلیم هم گفتم شما حتما دوست داری بازیکنا مثل نسخه های قبل عین مرغ باشن که دو ساعت دنبالشون بدویی هی از اینور و اونور لایی بکشه.تا حالا دنبال مرغ دویدی؟:biggrin1:
من عادت ندارم اگر بازی ایی خوب باشه بخاطر تعصب رو یه بازی دیگه بگم بده یا اگر بد باشه بخاطر تعصب بگم خوبه.
درضمن انقدر از گرافیک فیفا نگید.چون گرافیک پرو فیفا رو غورت میده مخصوصا در طراحی صورت و تناسب اندام.ماشا اله هنوز در فیفا همه بازیکنا رشیدن و عین رستم میمونن.به قول داداشم وقتی داری بازی میکنی اگه به اسم نگا نکنی نمیفهمی این یارو walcott هست یا مثلا adebayor ولی در پرو از همون winning eleven 3 که در ایران به فوتبال 99 معروف بود شما راحت میفهمیدی که این بازیکن مثل ortega یا davids هست.چیزی که هنوز که هنوزه فیفا توش مونده.
در کل jeff hardy این بازی واقعا عالی شده و دوستداران یک فوتبال ناب و real رو واقعا راضی میکنه
شما نسخه دمو FIFA 10 رو DL کردی؟!
اگه اون رو میدیدی اینقدر از PES 2010 تعریف نمیکردی چون واقعا FIFA هم گرافیکش-گیم پلیش-وزن توپ-قدرت بازیکنا رو تغییر داده و همه دارن ازش تعریف میکنن تازه فیفا گیم پلی رو سخت تر کرده و سرعت رو کم تر ولی کسی ایرادی ازش نگرفته چون واقعا براش وقت گذاشتن و در این که امسال PES بد میشه من شک ندارم چون KONAMI نمیتونه تو یه سال تغییر درست و حسابی ایجاد کنه و حداکثر سال 2011 و حداقل سال 2010 این بازی خوب میشه یعنی یا PES 2012 یا PES 2011 چون این همه تغییر واقعا وقت میبره و یه شرکتی مثل KONAMI نمیتونه همه ی تغیرات رو در یک سال به صورت کامل و درست در بیاره!
به نظر من PES 2009 هم بد نبود و اون ها(بازیکن ها)مرغ نبودن و خروس بودن:biggrin1:چون بازیکنا مذکر بودن:biggrin1:
و یه چیز دیگه هم این هست که شما میگی گرافیک PES از FIFA بیشتره من اینو قبول دارم اما شما PES 2010 رو از نظر گرافیک با FIFA 10 مقایسه کنی میبینی امسال FIFA یه سرو گردن از PES بالاتر بود و گیم پلی فیفا هم که امسال عالی شده و PES هم با همین رنگ و لعاب بهتر(ولی نه با سرعت کمتر)و هوش مصنوعی بیشتر دفاع و دروازه بان ها میتونه به اوج خودش برسه!
ولی یه چیز هم هست که مثلا در FIFA ما حداقل 20 نوع دریبل داریم ولی در PES شاید رو هم دیگه(البته اگه تو این نسخه دریبل های جدید اضافه شده باشه)5 تا دریبل داریم:eek:مثلا تو FIFA حتی C.RONALDO هم دریبل مخصوص خودش رو داره:eek:
و شاید شما بگید که در FIFA شوت ها بده و دروازه بان ها همه توپ هارو میگیرن(در تک به تک ها)ولی امسال FIFA دروازه بان هارو ضعیف تر کرده(در موقعیت های تک به تک) و اگر چند دست FIFA 10 بازی کنید قلق شوت ها دستتون میاد تا شوت های محکم بزنید!
یک چیز دیگه هم هست که دریبلینگ 360 درجه هست که با مشاهدات دوستان در دمویی که از FIFA 10 بیرون اومده کامل نیست و شاید در نسخه اصلی FIFA 10 این دریبلینگ هم درست بشه و من از شما میخوام در مورد دریبلینگ 360 درجه در PES 2010 (نسخه دمو)توضیح بدی;)
البته اگه در PES 2010 بشه سرعت بازی رو درست کرد(به حالت اول برگردوند)این بازی هم خوب میشه;)
به هر حال امید وارم هر دو فوتبال(PES 2010 OR FIFA SOCCER 10)موفق باشند
همه ی این حرف ها نظر شخصی من بود و لطفا منو شهید نکنید
چقدر حرف زدم فکم درد گرفت:biggrin1:
اتفاقا امسال دروازه بان ها بسیار قوی تر از پارسال شدن و توپ های بیشتری رو دفع میکنن حتی از فاصله ی خیلی کم نمیدونم شما چطور میگی دروازه بان ها امسال ضعیف تر شدن!
من شنیده بودم(از پسر خالم)که تو FIFA 10 دروازه بان ها بهتر شدن اما تک به تک هارو راحتر گل میخورن(زیاد محسوس نیست)

آخرین ویرایش:
ه قول داداشم وقتی داری بازی میکنی اگه به اسم نگا نکنی نمیفهمی این یارو walcott هست یا مثلا adebayor ولی در پرو از همون winning eleven 3 که در ایران به فوتبال 99 معروف بود شما راحت میفهمیدی که این بازیکن مثل ortega یا davids هست.چیزی که هنوز که هنوزه فیفا توش مونده.
ببخشید اصلا دوست ندارن وارد بحث های این تاپیک بشم یعنی حوصلش رو هم ندارن راستش ولی فک میکنم این مشکل ـه شما باشه چون من از فاصله 10 متری هم همه ی بازیکن ها رو میتونم بدونه دیدنه اسمشون تشخیص بدم.
من دموی PES10 رو امروز بازی کردم این مشکلی که شما داری میگی مربوط به هیکل بازیکن ها نیست مربوط به طراحی چهره ی بازیکناس ، کلا فیفا روی کنسول ها توی این نسل یه مشکل بزرگ داشته اونم چهره ی بازیکن هاست که برخلاف نسخه ی PC زیاد واقعی نیست وگرنه از لحاظ طراحی بدن بازیکن ها و هیکلشون فیفا هیچ مشکلی نداره.
به آواتار من نگاه کنید ، صورت Wayne Rooney اصلا شبیه ـه خودش نیست در حالی که بدنش کاملا مثل خودش میمونه قد نسبتا کوتاه و چاق.
ولی امسال FIFA دروازه بان هارو ضعیف تر کرده(در موقعیت های تک به تک)
اتفاقا امسال دروازه بان ها بسیار قوی تر از پارسال شدن و توپ های بیشتری رو دفع میکنن حتی از فاصله ی خیلی کم نمیدونم شما چطور میگی دروازه بان ها امسال ضعیف تر شدن!
-----------------------------
مشکل بزرگی که من با PES10 داشتم دوربینش بود و نبود روح در بازی ، شما وقتی فیفا بازی میکنید سرعت و هیجان رو احساس میکنی ولی توی PES اینجوری نبود.

آخرین ویرایش:
ببخشید اصلا دوست ندارن وارد بحث های این تاپیک بشم یعنی حوصلش رو هم ندارن راستش ولی فک میکنم این مشکل ـه شما باشه چون من از فاصله 10 متری هم همه ی بازیکن ها رو میتونم بدونه دیدنه اسمشون تشخیص بدم.
من دموی PES10 رو امروز بازی کردم این مشکلی که شما داری میگی مربوط به هیکل بازیکن ها نیست مربوط به طراحی چهره ی بازیکناس ، کلا فیفا روی کنسول ها توی این نسل یه مشکل بزرگ داشته اونم چهره ی بازیکن هاست که برخلاف نسخه ی PC زیاد واقعی نیست وگرنه از لحاظ طراحی بدن بازیکن ها و هیکلشون فیفا هیچ مشکلی نداره.
به آواتار من نگاه کنید ، صورت Wayne Rooney اصلا شبیه ـه خودش نیست در حالی که بدنش کاملا مثل خودش میمونه قد نسبتا کوتاه و چاق.

شما اگه همین نسخه 10 فیفارو هم بازی کنی متوجه میشی تو ساختار تناسب اندام به هیچ عنوان به پای پرو نمیرسن.کلا این مشکل همیشه در فیفا وجود داشته.مخصوصا کولشون که خیلی حالت رستمی داره:biggrin1:

دو سوال فنی:biggrin1::
1. به قول آقای:rsoft قضیه این مه جلوی دروازه چیه؟
2.دریبلینگ 360 درجه در بازی وجود داره؟
1-توضیح دادم که!مثلا اومدن مه درست کنند -صفحه مثلا مات شده- و فقط این مه در سمت دو دروازه وجود داره!!!ولی وسط زمین مه نیست:biggrin1:
2-حالا 360 درجه رو ولش کن- اگه شما تونستی راه بری و یک نفر رو درپل کنی پیش من جایزه داری!!!
حالا اونا یک چرتی گفتن شما باید باور کنی؟؟؟
هرسال خالی میبندند!!!
اومدن ابرو رو درست کنند زدند چششم کور کردند!
من خدا وکیلی از 2009 بیشتر لذت میبردم-کلا درپل های زیبای اون کجا- این گیم پلی مضخرف کجا- الانم واقعا میگم اگه کاپی بخوایم با رفقا بندازیم روی 2009 میندازیم!(همه رفقا باهم بازی کردیم و تصمیم گرفتیم)واقعا بخوای شرطی بازی کنی این بازی رو-ریسک کردید
ن عادت ندارم اگر بازی ایی خوب باشه بخاطر تعصب رو یه بازی دیگه بگم بده یا اگر بد باشه بخاطر تعصب بگم خوبه.
اگه واقعا شما این شما ره رو بهتر از 2009 دیدی که بحث کردن فایده نداره!
در ضمن دیگه روی فیفا بحث نکنیم بهتره- اون خودش رو کنده و رفته قضیش مثل Wiiبحث رو نباید به اونطرفا کشید!
ولی قیافه ها رو هم نگاه کنی خدایش ......
ولش -در کل -من هیجان و سرعت و جو بازی رو بیشتر میپسندم تا همینطوری هی پاس بدی تا بازی کن حریف نتونه توپ رو ازت بگیره!!!(اینا با هم کلی فرق دارند)

آخرین ویرایش:
1-توضیح دادم که!مثلا اومدن مه درست کنند -صفحه مثلا مات شده- و فقط این مه در سمت دو دروازه وجود داره!!!ولی وسط زمین مه نیست:biggrin1:
2-حالا 360 درجه رو ولش کن- اگه شما تونستی راه بری و یک نفر رو درپل کنی پیش من جایزه داری!!!
حالا اونا یک چرتی گفتن شما باید باور کنی؟؟؟
هرسال خالی میبندند!!!
اومدن ابرو رو درست کنند زدند چششم کور کردند!
من خدا وکیلی از 2009 بیشتر لذت میبردم-کلا درپل های زیبای اون کجا- این گیم پلی مضخرف کجا- الانم واقعا میگم اگه کاپی بخوایم با رفقا بندازیم روی 2009 میندازیم!(همه رفقا باهم بازی کردیم و تصمیم گرفتیم)واقعا بخوای شرطی بازی کنی این بازی رو-ریسک کردید

اگه واقعا شما این شما ره رو بهتر از 2009 دیدی که بحث کردن فایده نداره!
در ضمن دیگه روی فیفا بحث نکنیم بهتره- اون خودش رو کنده و رفته قضیش مثل Wiiبحث رو نباید به اونطرفا کشید!
ولی قیافه ها رو هم نگاه کنی خدایش ......
ولش -در کل -من هیجان و سرعت و جو بازی رو بیشتر میپسندم تا همینطوری هی پاس بدی تا بازی کن حریف نتونه توپ رو ازت بگیره!!!(اینا با هم کلی فرق دارند)
آهان حالا فهمیدم.
یعنی با این جمله آخرت دقیقا فهمیدم منظورت چیه.
شما هم عین پسر دائیه بنده هستی.یعنی از فوتبال simulation بدت میاد.
حرف اخره:
این شماره PES بهترین شماره ایی هست که تا حالا ساخته بودن.
کارگردان بازی هم گفته بود که چون بازی بازهای اروپایی بیشتر SIMULATION دوست دارن ما این شماره رو SIM خواهیم ساخت.
آره گفتم که شما دوست داری با C.RONALDO عین PES 09 مثل مرغ لایی بکشی
اتفاقا این رو جای دیگه نگو.چون اگه واقعا به نظرت PES 09 رو شما فوتبال میدونی واقعا برات متاسفم.(من اصلا PES9 رو فوتبال نمیدونم که بخوام PES 2010 رو ازش بهتر بدونم).

چرا PES بازها که همیشه تو این تاپیک بودن نمیان همه چیز رو درست بگن؟!
فعلا که همه غیر از آقای KHASTE-TANHA دارن از بازی بد میگن!!!

دوست من شک نکن که من دارم عین حقیقت رو میگم.
حالا یه سوال؟شما از فوتبال SIM خوشت میاد یا مثل نسخه های قبل فانتزی.
اگه SIM دوست داری عاشق این شمارش میشی ولی اگر نه مثل بقیه بدت میاد.
لطفا جواب سوالم رو بده

دو سوال فنی:biggrin1::
1. به قول آقای:rsoft قضیه این مه جلوی دروازه چیه؟
2.دریبلینگ 360 درجه در بازی وجود داره؟
من دمو رو بازی نکردم ولی شاید این مه ناشی از ترقه در کردن تعدادی از تماشاگرنماها باشه:دی مخصوصا اگه این لیگ خسته ایتالیا باشه یادم میاد قبلنا رسم بود قبل بازی ترقه در میکردن تا 5 دقیقه زمین پیدا نبود:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or