من عادت ندارم فن بوی گونه و متعصبانه نظر بدم.
بد و بیراه من به پرو در این چند شماره اخیرش رو همه در این سایت میدونن.از همین آقای hustler بپرس که من چقدر از این بازی انتقاد کردم قبل از اومدنش اما از وقتی نسخه دمو رو دانلود کردم و دارم بازی میکنم میبینم که بازی واقعا عالی شده و دوباره داره به اصالت خودش بر میگرده.
در پست قبلیم هم گفتم شما حتما دوست داری بازیکنا مثل نسخه های قبل عین مرغ باشن که دو ساعت دنبالشون بدویی هی از اینور و اونور لایی بکشه.تا حالا دنبال مرغ دویدی؟:biggrin1:
من عادت ندارم اگر بازی ایی خوب باشه بخاطر تعصب رو یه بازی دیگه بگم بده یا اگر بد باشه بخاطر تعصب بگم خوبه.
بنده الان دو ساله دارم فیفا میزنم بجا پرو.چون شمار های قبل واقعا افتضاح بود.
ولی این شماره در یک کلام عالی شده.
درضمن انقدر از گرافیک فیفا نگید.چون گرافیک پرو فیفا رو غورت میده مخصوصا در طراحی صورت و تناسب اندام.ماشا اله هنوز در فیفا همه بازیکنا رشیدن و عین رستم میمونن.به قول داداشم وقتی داری بازی میکنی اگه به اسم نگا نکنی نمیفهمی این یارو walcott هست یا مثلا adebayor ولی در پرو از همون winning eleven 3 که در ایران به فوتبال 99 معروف بود شما راحت میفهمیدی که این بازیکن مثل ortega یا davids هست.چیزی که هنوز که هنوزه فیفا توش مونده.
در کل jeff hardy این بازی واقعا عالی شده و دوستداران یک فوتبال ناب و real رو واقعا راضی میکنه
شما نسخه دمو FIFA 10 رو DL کردی؟!
اگه اون رو میدیدی اینقدر از PES 2010 تعریف نمیکردی چون واقعا FIFA هم گرافیکش-گیم پلیش-وزن توپ-قدرت بازیکنا رو تغییر داده و همه دارن ازش تعریف میکنن تازه فیفا گیم پلی رو سخت تر کرده و سرعت رو کم تر ولی کسی ایرادی ازش نگرفته چون واقعا براش وقت گذاشتن و در این که امسال PES بد میشه من شک ندارم چون KONAMI نمیتونه تو یه سال تغییر درست و حسابی ایجاد کنه و حداکثر سال 2011 و حداقل سال 2010 این بازی خوب میشه یعنی یا PES 2012 یا PES 2011 چون این همه تغییر واقعا وقت میبره و یه شرکتی مثل KONAMI نمیتونه همه ی تغیرات رو در یک سال به صورت کامل و درست در بیاره!
به نظر من PES 2009 هم بد نبود و اون ها(بازیکن ها)مرغ نبودن و خروس بودن:biggrin1:چون بازیکنا مذکر بودن:biggrin1:
و یه چیز دیگه هم این هست که شما میگی گرافیک PES از FIFA بیشتره من اینو قبول دارم اما شما PES 2010 رو از نظر گرافیک با FIFA 10 مقایسه کنی میبینی امسال FIFA یه سرو گردن از PES بالاتر بود و گیم پلی فیفا هم که امسال عالی شده و PES هم با همین رنگ و لعاب بهتر(ولی نه با سرعت کمتر)و هوش مصنوعی بیشتر دفاع و دروازه بان ها میتونه به اوج خودش برسه!
ولی یه چیز هم هست که مثلا در FIFA ما حداقل 20 نوع دریبل داریم ولی در PES شاید رو هم دیگه(البته اگه تو این نسخه دریبل های جدید اضافه شده باشه)5 تا دریبل داریم

مثلا تو FIFA حتی C.RONALDO هم دریبل مخصوص خودش رو داره

و شاید شما بگید که در FIFA شوت ها بده و دروازه بان ها همه توپ هارو میگیرن(در تک به تک ها)ولی امسال FIFA دروازه بان هارو ضعیف تر کرده(در موقعیت های تک به تک) و اگر چند دست FIFA 10 بازی کنید قلق شوت ها دستتون میاد تا شوت های محکم بزنید!
یک چیز دیگه هم هست که دریبلینگ 360 درجه هست که با مشاهدات دوستان در دمویی که از FIFA 10 بیرون اومده کامل نیست و شاید در نسخه اصلی FIFA 10 این دریبلینگ هم درست بشه و من از شما میخوام در مورد دریبلینگ 360 درجه در PES 2010 (نسخه دمو)توضیح بدی

البته اگه در PES 2010 بشه سرعت بازی رو درست کرد(به حالت اول برگردوند)این بازی هم خوب میشه

به هر حال امید وارم هر دو فوتبال(PES 2010 OR FIFA SOCCER 10)موفق باشند
همه ی این حرف ها
نظر شخصی من بود و لطفا منو شهید نکنید
چقدر حرف زدم فکم درد گرفت:biggrin1:
اتفاقا امسال دروازه بان ها بسیار قوی تر از پارسال شدن و توپ های بیشتری رو دفع میکنن حتی از فاصله ی خیلی کم نمیدونم شما چطور میگی دروازه بان ها امسال ضعیف تر شدن!
من شنیده بودم(از پسر خالم)که تو FIFA 10 دروازه بان ها بهتر شدن اما تک به تک هارو راحتر گل میخورن(زیاد محسوس نیست)