jeff hardy
کاربر سایت
به نظر من تا بازی نیاد هیچ چیزی معلوم نیست
با عرض معذرت من چایی نخورده پسر خاله شدم اومدم پست دادم:biggrin1:
توروخدا این حرفهای قدیمی و پیش پا افتاده رو تمومش کنید.شما پیشرفت رو در چند تغییر ساده میبینی ولی من پیشرفت رو همون چیزی میبینم که فیفا نشون داده.
شما میگی فیفا رنگ و لعاب داره!تا کی میخواین از این حرفهای تکراری بزنین.من خودم تا 2سال پیش همین حرفارو میزدم ولی دیگه دیدم تاریخ مصرفش گذشته پس شما هم دیگه از این حرفای تاریخ گذشته نزن.
شما میگی نقطه ضعفا برطرف بشه خوب میشه پس معلومه شما فقط یه فوتبال فانتزی دوس داری که در این صورت جای ایرادی نمیمونه.
تازه منم نیومدم از پرو بد بگم تا طرفدارهای فیفا خوشحال بشن.من نظرمو در مورد تریلری که از گیم پلی دیدم گفتم.
امیدوارم بی احترامی تلقی نشه:
تا زمانی که پرو طرفدارهای دو اتیشه و فنی مثل شما داره انتظار پیشرفتی نباید داشت.
این شکلک و دهن کجی به هوادارای این بازی تشزیف ببرید همون تاپیک فیفا ،منم امیدوارم بد برداشت نکنید، موفق باشی
فکر نمیکنم خیلی هم خنده دار باشه شما یا PES بازی نکرده بودی یا فیفا چون از چند نسخه اخیر فیفا به شدت سعی کرده به PES شبیه بشه این حرفم من در نیاوردم 4 تا فروم خارجی رو هم نگاه کنید همین و میگن دوستایی هم که تو همین سایت هستن و دقیق و نه مثل شما به دید مسخره کردن به این 2 بازی نگاه کردن همین نظر رو دارن مثل همین دوستمون:این دیگه از خنده دار ترین حرف های سال بودش. بابا اصلا تنها چیزی که تو این دو بازی از زمین تا آسمون باهم فرق داره همین گیم پلیش هست. تاجایی هم که من دیدم هر روز FIFA داره کارهای جدیدی تو گیم پلی اعمال میکنه که تاحالا PES انجام نداده و من نمی دونم از کجا این حرف رو در آوردین. در کل فکر کنم متعصب ترین فرد در کل بازی سنتر شما باشین که حاضر نیستید حرف هیچ کدوم دیگه از PES یا WE بازهای قدیمی رو قبول کنید. موفق باشید
برهان جان من نمی خوام وارد این بحث بشم . اصلا هم جاش اینجا نیست . ولی شما اگه از چندین شماره قبل فیفا و pes به این دو بازی نگاه کنی. می بینی که تو هر شماره جدیدی که از فیفا می یاد . این بازی به خیلی از المان های pes نزدیک شده و در نهایت در اخرین شماره به قدری شبیه به pes بود که خیلی از pes باز ها ( از جمله خودم ) می تونستیم فیفا رو تحمل کنیم و دیگه اون گیم پلی عذاب اور رو برامون نداشت . اینکه دروازه بان دست خودت نباشه و توپ های شوت شده خودش اکثرا تو چارچوب باشه و احتیاج به تنظیم دقیق نداشته باشه و اعمال سرعت بیشتر در بازیکن ها ( مخصوصا موقع دریبل زدن ) و نمی دونم محکم تر شدن شوت ها ( قبلا تو فیفا توپ ها خیلی سنگین بود انگار !! ) و ... همگی از ابتدا در pes وجود داشت . ولی بعد ها به فیفا اضافه شد . البته اصلا قصدم بحث در مورد این دو بازی نیست . هر کسی یه سلیقه ای داره . ولی شواهد زیادی هست که می گه این فیفا بوده که خودشو به المان های pes نزدیک کرده . که یه سری رو اشاره کردم بهشون .
دقیقا ! وقتی در بزرگترین بازار صنعت گیم ( ژاپن ) کلی فروش می کنه و یه عالمه طرفدار داره و بسیار محبوب هست . احتیاجی به تغییر نمی بینه کونامی و ما هم ازش حمایت می کنیم همیشه .
موفق باشید
دوست عزیز من PES رو سال های سال هست که بازی می کنم. از اون روزی که PS2 خریدم یکی از اولین بازی های من همین PES بودش و تا الان هم هر سال بازی کردم. من نگفتم که تو این سایت همه هم نظر با من هستند گفتم اکثریت از این روند کار کونامی ناراضی هستند همین. من خودم تا وقتی که PS2 داشتم دست سمت FIFA نمی بردم ولی نمی دونم چرا نمی خواید قبول کنید که از زمانی که نسل جدید آغاز شد و Xbox اومدش، EA به طور چشمگیری در ضمینه Sport جهش پیدا کرد. من بعد از بازی کردن FIFA 07 به بعد واقعا متوجه شدم که بازی فوتبال واقعی یعنی چی. البته من هر سال هم FIFA رو بازی می کنم و هم PES ولی شما مثل اینکه فقط PES میزنی. در هر صورت تمام دنیا هم بسیج بشن شما باز هم حرف خودتون رو میزنید و حق هم دارین چون یک نظر کاملا شخصی هست. موفق باشیفکر نمیکنم خیلی هم خنده دار باشه شما یا PES بازی نکرده بودی یا فیفا چون از چند نسخه اخیر فیفا به شدت سعی کرده به PES شبیه بشه این حرفم من در نیاوردم 4 تا فروم خارجی رو هم نگاه کنید همین و میگن دوستایی هم که تو همین سایت هستن و دقیق و نه مثل شما به دید مسخره کردن به این 2 بازی نگاه کردن همین نظر رو دارن مثل همین دوستمون:
دوست عزیز من PES رو سال های سال هست که بازی می کنم. از اون روزی که PS2 خریدم یکی از اولین بازی های من همین PES بودش و تا الان هم هر سال بازی کردم. من نگفتم که تو این سایت همه هم نظر با من هستند گفتم اکثریت از این روند کار کونامی ناراضی هستند همین. من خودم تا وقتی که PS2 داشتم دست سمت FIFA نمی بردم ولی نمی دونم چرا نمی خواید قبول کنید که از زمانی که نسل جدید آغاز شد و Xbox اومدش، EA به طور چشمگیری در ضمینه Sport جهش پیدا کرد. من بعد از بازی کردن FIFA 07 به بعد واقعا متوجه شدم که بازی فوتبال واقعی یعنی چی. البته من هر سال هم FIFA رو بازی می کنم و هم PES ولی شما مثل اینکه فقط PES میزنی. در هر صورت تمام دنیا هم بسیج بشن شما باز هم حرف خودتون رو میزنید و حق هم دارین چون یک نظر کاملا شخصی هست. موفق باشی

من هم امیدوارم که هر دو تا فوتبال خوب باشن و همه لذت ببریم:biggrin1:دوست عزیز من خیلی سعی کردم قبول کنم فیفا خوب شده اینو جدی میگم
ولی هر دفعه که عنوان جدیدش اومد بدون پیشداوری خریدم ولی خدایی یه دست هم نتونستم بازی کنم شایدم ایراد از منه؟؟؟؟
من همیشه بدون فن بازی حقیقت رو میگم
شایدم خیلیها با فیفا حال کنن ولی من یه دست هم تا الان نتونستم کامل بازیش کنم
ایندفه هم جفتش رو خواهم گرفت و امیدوارم هر دو خوب باشن![]()
فکر نمیکنم خیلی هم خنده دار باشه شما یا PES بازی نکرده بودی یا فیفا چون از چند نسخه اخیر فیفا به شدت سعی کرده به PES شبیه بشه این حرفم من در نیاوردم 4 تا فروم خارجی رو هم نگاه کنید همین و میگن دوستایی هم که تو همین سایت هستن و دقیق و نه مثل شما به دید مسخره کردن به این 2 بازی نگاه کردن همین نظر رو دارن مثل همین دوستمون:

نگا کن شما ...
قدیما به دلیل دور بودن گیمپلی فیفا از PES , PES بازها ازش اجتناب نمیکردن ... دلیلش افتضاح و نا کامل بودن گیمپلی بود که اون رو جبران کرد و کلا با PES فرق داره ...
من فن فیفا یا PES نیستم و هردوشونو هر وقت حال کردم بازی میکنم ولی کونامی تو دو سال اخیر هرچی فن داشت پروند ...![]()
کردم ...
البته اینو گفتم تاپیک از خشکی دربیاد) 
من هم امیدوارم که هر دو تا فوتبال خوب باشن و همه لذت ببریم:biggrin1:
خوب من هم همین رو میگم. ولی شما قبول نمی کنی. این یکی دیگه از تقلیدهایی بود که PES کردش. این رو دیگه هیچ جوری نمی تونید انکار کنید چون تو FIFA 08 بود ولی PES 08 نبودش و تو سال بعد به صورت کاملا پیش رفته توی هر دو تا فوتبال قرار گرفتش.مد جدید بازی رو یادتون میاد become a legend ؟ خودش یه پیشرفت بود که فوتبالو از یکنواختی در میاورد
خوب الان چه ربطی داشتش که داری میخندی خوش تیپ؟ حالت خوب نیستا.دوست عزیز میشه بگی این دو تا بازی کی میاد تو بازار ایران که ما هم لذت ببریم ؟!!:laughing:
یه تحقیقی بکن میبینی تو نسخه ی ژاپنی بازی بوده،از قبل از جام جهانی 2006 تو نسخه های ژاپنی با همون winning eleven این مود وجود داشت.خوب من هم همین رو میگم. ولی شما قبول نمی کنی. این یکی دیگه از تقلیدهایی بود که PES کردش. این رو دیگه هیچ جوری نمی تونید انکار کنید چون تو FIFA 08 بود ولی PES 08 نبودش و تو سال بعد به صورت کاملا پیش رفته توی هر دو تا فوتبال قرار گرفتش.
خوب من هم همین رو میگم. ولی شما قبول نمی کنی. این یکی دیگه از تقلیدهایی بود که PES کردش. این رو دیگه هیچ جوری نمی تونید انکار کنید چون تو FIFA 08 بود ولی PES 08 نبودش و تو سال بعد به صورت کاملا پیش رفته توی هر دو تا فوتبال قرار گرفتش.
خوب الان چه ربطی داشتش که داری میخندی خوش تیپ؟ حالت خوب نیستا.
FIFA بسته به ریجنش از اواسط تا اواخر مهر میاد.
PES هم اگه اشتباه نکنم 30 مهر میادش
یه تحقیقی بکن میبینی تو نسخه ی ژاپنی بازی بوده،از قبل از جام جهانی 2006 تو نسخه های ژاپنی با همون winning eleven این مود وجود داشت.

بله،منم کاملا با نظرت موافقم و باید صبر کرد ولی چیزی که ما از PES توی شماره های قبلی دیدیم یه خورده ......البته آرش جان هرکی یک سلیقه ای داره واقعا نمیشه تغییر دادش و من نظر کاملم رو توی پست 202 گفتم.
نه بابا بادمجون واکس میزدم:biggrin1: راستی این نامرئی بودن هم خوب چیزی هستش ها:biggrin1:
آقا جان چرا شما نمیخوای یه سری حقیقت رو قبول کنی.من از 11 سالگیم با ps1 تا همین 2 سال پیش همش pes بازی میکردم.البته اون موقعها به نام winning eleven میشناختن.از فوتبال 98 بعد 99 بعد 2000 تا 2007 شب و روزم pes بود.2 تا برادرمم همینطور.اگرم کسی اسم فیفا جلوم میاورد با کله میرفتم تو صورتش :biggrin1:این قضیه ادامه داشت تا زمانی که فیفا 08 اومد.دوست من باید قبول کرد که فیفا از سال 2008 واقعا تغییرات فوق العاده ایی انجام داده.من هر سال میام اینو میگم نمیدونم چرا بعضی ها درک نمیکنن..
PES یک گیم پلی خاصی داره که مارو یک چند سال درگیر خودش کرده و این گیم پلی هیچ وقت تغییر خاصی نکرده و امیدواریم دیگه هم نکنه..
ما هیچ وقت نمیتونیم این گیم پلی رو به خاطر داشتن چندتا مشکل جزئی ترک کنیم.. شاید فیفا از بعضی لحاظ برتر باشه ولی هیچ وقت اون گیم پلی که ما میخوایم رو نداره و به خاطر همین هم اگر فیفا از تصاویر واقعی تو بازیش استفاده کنه باز هم میلی به رفتن به اون سمت نداریم..
حقیقت برای من مثل شتر مرغ دویدن یا کم پشتی چمن و گرد نبودن توپ و یک شکل بودن داور ها اصلا مهم نیست من به اصل بازی فکر میکنم.. مشکل ها هم داره درست میشه همونطور که 2009 خیلی از مشکلات 2008 رو درست کرد..
یارو خفن ترین فن PES داره میگه واقعا بازی عالی شده و پیشرفت خوب کرده بعد شما با دیدن یک ویدئو میان میگین از قبلیم بدتر شده..!!!