golddante
کاربر سایت
البته باید بازی بیادو ببینیم ولی از عکسایی که دیدم به نظر میاد این خیلی خرتر باشهدرسته نسخه جدید Pro گرافیکش این طور که عکس هاشو دیدیم بهتر شده ولی فکر نکنم به پایه Fifa برسه؟
البته باید بازی بیادو ببینیم ولی از عکسایی که دیدم به نظر میاد این خیلی خرتر باشهدرسته نسخه جدید Pro گرافیکش این طور که عکس هاشو دیدیم بهتر شده ولی فکر نکنم به پایه Fifa برسه؟
کجا سیاهه؟:biggrin1:
حتما شما فرانسه رو خیلی برمیداری!:biggrin1:
ولی بی شوخی کجاش سیاهه؟...

PES توی گرافیک تازگی ها از FIFA کم اورده ولی گیمپلیش خیلی عالیه و بعضی مواقع از FIFA بهتره .من خودم از طرفدارای FIFA هستم. من اولین بازی فوتبالی رو که رو xbox 360 ام بازی کردم FIFA09 بود. قبلا رو PES,PC رو بازی میکردم. واسه همین فکر میکردم PES09 برای دو سه تا بازی بد نباشه. بعد از اینکه فیفا رو بازی کردم گفتم برم یه کمی هم PES بازی بکنم. وقتی وارد PES شدم !!!!!
فیفا انمیشن زیادی داره و مثلا سر هر موقعیت توپ هر کجا که باشه وقتی شوت کنی, انمیشنی داره که مثلا توپو تو اون موقعیت شوت کنه. ولی مثلا تو PES وقتی توپ هواست بخوای شوت کنی دو ساعت صبر میکنه تا با اون انمیشن های مسخرش توپو شوت کنه.
![]()
دوست عزیز اطفا نظرتو برای خودت نگه دارمن خودم از طرفدارای FIFA هستم. من اولین بازی فوتبالی رو که رو xbox 360 ام بازی کردم FIFA09 بود. قبلا رو PES,PC رو بازی میکردم. واسه همین فکر میکردم PES09 برای دو سه تا بازی بد نباشه. بعد از اینکه فیفا رو بازی کردم گفتم برم یه کمی هم PES بازی بکنم. وقتی وارد PES شدم !!!!!
فیفا انمیشن زیادی داره و مثلا سر هر موقعیت توپ هر کجا که باشه وقتی شوت کنی, انمیشنی داره که مثلا توپو تو اون موقعیت شوت کنه. ولی مثلا تو PES وقتی توپ هواست بخوای شوت کنی دو ساعت صبر میکنه تا با اون انمیشن های مسخرش توپو شوت کنه.
![]()

به نظرات دیگران احترام بزارین ...دوست عزیز اطفا نظرتو برای خودت نگه دار![]()
تو فن PES باید به FIFA ای ها توهین کنی ؟