Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

با سلام به همگی !
بنده حقیر به عنوان یکی از طرفداران قدیمی سری WE و PES خواستم به ضعفهای pes 2009 و Wish list خودم از Pes 2010 اشاره کنم. البته من میبایست اینهارو در تاپیک خود PES2009 میزدم اما چون تا عرضه PES2010 چیزی نمونده بهتر دیدم اینها رو که دیدگاه و برداشت من از این همه مدت بازی با این شماره بودش رو اینجا بزارم و در نهایت یک Wish Request هم برای PES 2010 داشتم .
ضعفهای PES 2009 :
بنظر من جدای از مسائل گرافیکی و اهمالی که Konami این همه سال بخاطر عدم ساخت یا خرید یک Graphic Engine مناسب برای این نسل کرده و فقط تا این مدت داشته RenderWare رو Optimize میکرده از بابت انیمیشن و حرکات بازیکنها و حتی هوش مصنوعی پیش و پا افتاده ای که بازم شاهد اون در PES 2009 بودیم خیلی ها از جرگه PES بازها به گروه FIFA باز ها شتافتند !
گل زدن در بازی بشدت آسون هست !!! هیچ گاه من در سری PES مهاجم ها رو اینقدر قوی و مدافعان و درواره بانها رو اینقدر ضعیف ندیدم !!!!! انیمشین کاراکترها و بازیکنانی چون HENRY در بارسا چیزی شبیه فاجعه بود !( دقیقا موقع دویدن گردن مثل غاز خم میشد) هوش مصنوعی مدافعا واقعا اعصاب خرد کن بود . کافی بود شما دکمه X در 360 و یا مربع رو در PS3 نگه دارید تا هنگامیکه دو یا چند مدافع رو برای یک نفر میفرستادید اون بابا اگه یک سر توپ میزد همه این جماعت میرفتند خونشون !! ببینید سر توپ زدن و حرکت کردن و مانورهای 360 درجه ای با بازیکنی مثل Messi چقدر راحت هستش! ( من از سیستم کلی بازی گله ای ندارم در واقع من از راحتی بیش از حد و مانورهای نا معقول بازی که امکان میسازه شما فقط و فقط با یک بازیکن بتونید از جای دروازه خودتون برید و همه رو دریبل کنید و گل بزنید گله مندم!!)
من هیچ فوتبالی در سری PES و WE به اندازه Winning Eleven هایی که بروی ps2 منتشر میشد قبول ندارم . دقیقا در این بازی ها مثل (Winning Eleven 7 international و یا Winning Eleven 8 و یا 9 ) بازیکن حرفه ای 100% برنده بود نه گیمری که فقط بلده با یک بازیکن کار کنه ! دقیقا سیستم گل بازی مبتنی بر کار گروهی و تیمی و استراتژی بود.
اگر بخوام به گرافیک بازی یک اشاره ای داشته باشم گرافیک بازی از نمای بالا و standard خودش بد نبود و چمن بازی با افکتهای Blur که در هنگام شوت یا سانتر داشت خوب کار شده بود اما خود Detail بازیکنان ضعیف و در نمای نزدیک بهتر هست اصلا هیچ اشاره ای بهش نداشته باشم . لیسانس ها هم همیشه از همون قدیم از نقاط فاحش ضعف سری PES بوده !

چشم اندازهای PES 2010 :
اگر بنظرم تمام این مسائلی که من در بالا رو گفتم به نحوی درست بکنند سری PES به دوران طلایی خودش برمبگرده از قبیل کم کردن بسیار بالا و غیر طبیعی قابلیتهای بازیکنان معروف و همچنین گذاشتن پایه بازی بروی کار تیمی همچنین قویتر کردن سیستم Defence و قابلیتهای مدافعان و دروازه بانان و طراحی انیمشین های بیشتر و اضافه کردن اونها به بازی و ... از جمله کارهایی هست که انجام دادن اونها ظرف این مدت برای Konami سخت نبوده و ما هم اینو میدونیم !
من عکسهایی که از گرافیک PES 2010 دیدم برام بسیار جالب و امیدوار کننده بودش ولی بازم امیدوارم PES Team بیاد بروی گیمپلی تا حدودی کهنه شده بازی تمرکز کنه و اونو ازین اوضاع نجات بده !

مرسی

سلام.:smile:
گویا یارو فن بوی بارسا و لیورپول بوده!:biggrin1:
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

دوستان سلام ... من 360 دارم و قبلشم پلی2 داشتم ... 95 درصد مواقع فوتبال میزنم . قبلا پس 2009 یه مدتی فیفا 09
ولی دوباره برگشتم رو پس 2009 چون سلیقه من با پس 2009 بیشتر حال میکنه ... با پلی 2 هم بیشتر فوتبال میزدم ...
و اینکه روفیفا 09 منیجر بازی می کردم رو پس مستر لیگ ... خوب از اونجایی که با پس2009 بیشتر حال می کنم و همه
می دونیم که مشگل پس 2009 لیسنس نبودن خیلی از تیمهاشه ! میخوام بدونم که آیا میشه ازطریقه ادیت مود اسم تیمها رو
به واقعیت تبدیل کرد و اینکه کسی لیست اسم واقعی تیمها رو داره که بشه از روی اون تو ادیت مود این کارو کرد ؟!
راستی این پس2010 کی میاد؟
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام

من از FIFA 09 بدم میاد چون کنترلش چرته و با دسته خیلی مسخرس.پاهای بازیکنا این قدر سیاهه که انگار از معدن زغال سنگ آمدن!!:biggrin1:
اما PES یه چیز دیگست. میشه تاریخ انتشارش رو یه بار دیگه بگین؟;)
با تشکر.البته به FIFAیی ها برنخوره!:biggrin1:

کجا سیاهه؟:biggrin1:
حتما شما فرانسه رو خیلی برمیداری!:biggrin1:
ولی بی شوخی کجاش سیاهه؟...

من که هر کی رو نگاه میکنم قسمت بالای جورابش یکم سیاهه.البته تو اون ویدئو های بعد از گل یا هر کار دیگه ای ان طوریه.خود کریس رونالدو هم همین طوریه؟چه برسه به فرانسه!:biggrin1:

pes 2010

من خودم از طرفدارای FIFA هستم. من اولین بازی فوتبالی رو که رو xbox 360 ام بازی کردم FIFA09 بود. قبلا رو PES,PC رو بازی میکردم. واسه همین فکر میکردم PES09 برای دو سه تا بازی بد نباشه. بعد از اینکه فیفا رو بازی کردم گفتم برم یه کمی هم PES بازی بکنم. وقتی وارد PES شدم !!!!!:sick::sick::sick::sick:
فیفا انمیشن زیادی داره و مثلا سر هر موقعیت توپ هر کجا که باشه وقتی شوت کنی, انمیشنی داره که مثلا توپو تو اون موقعیت شوت کنه. ولی مثلا تو PES وقتی توپ هواست بخوای شوت کنی دو ساعت صبر میکنه تا با اون انمیشن های مسخرش توپو شوت کنه.

i7459_FIFA103.jpg

من خودم از طرفدارای FIFA هستم. من اولین بازی فوتبالی رو که رو xbox 360 ام بازی کردم FIFA09 بود. قبلا رو PES,PC رو بازی میکردم. واسه همین فکر میکردم PES09 برای دو سه تا بازی بد نباشه. بعد از اینکه فیفا رو بازی کردم گفتم برم یه کمی هم PES بازی بکنم. وقتی وارد PES شدم !!!!!:sick::sick::sick::sick:
فیفا انمیشن زیادی داره و مثلا سر هر موقعیت توپ هر کجا که باشه وقتی شوت کنی, انمیشنی داره که مثلا توپو تو اون موقعیت شوت کنه. ولی مثلا تو PES وقتی توپ هواست بخوای شوت کنی دو ساعت صبر میکنه تا با اون انمیشن های مسخرش توپو شوت کنه.

i7459_FIFA103.jpg

PES توی گرافیک تازگی ها از FIFA کم اورده ولی گیمپلیش خیلی عالیه و بعضی مواقع از FIFA بهتره .

در کل این بحث تکراری هستش چون گیم پلی این دو تا بازی کاملا باهم متفاوت هست. مبنای یکی واقعیت و اونکی فانتزی هستش:biggrin1:(همه رو میشه دریبل زد) در کل بی خیال باز دعوا میشه

i7459_FIFA103.jpg
دوست عزیز اطفا نظرتو برای خودت نگه دار:evil::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or