Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

ببین امیر نظر داده ولی گفته Pes :sick: اینه خوب اینجا تایپیکه Pes هست به نظرت کسی که از فیفا خوشش میاد باید بیاد تویه تایپیک Pes بگه بده نمیشه که ;)
درضمن من خودم هم Fifa رو دوست دارم هم PES و ;)

موفق باشید

با عرض معذرت
ما که هیچی نمی گیم که نمیشه دوستان طرفدار فیفا (:sick::sick:) هرچی که می خوان درباره این بازی زیبا بزنند و ما هیچی نگیم!!!(:evil:)نمی شه که!!!
حالا اگه ما بیایم تو تاپیک FIFA (:sick:)از جور حرفا بزنیم سرمارو می زنند!!
لطفا مراعات کنید و خبر های جدید و عکس های جدید از این بازی اصیل و با سابقه و محبوب را به کاربران طرفدار PES (:love::love:)منتقل کنید.
دوست عزیز از اشتباه شما گذشتم
دیگه تکرار نشه:evil:

من قصدم بی احترامی به این کاربر نبود گفتم از این طرفداری های بی مورد از فیفا تو این تاپیک نشه
نه آخه شما یک جوری جواب دادی انگار گناه کرده ... :-"
باید به نظر دیگان احترام گذاشت ... :biggrin1: یا اگرم اینجا جای نظرش نیست با احترام جواب داد .
من هم نه فن فیفا هستم نه PES هردوشون باحالن . :love:

از این جور مشکلاته فن بازی و ... قبلا هم زیاد داشتیم
اگر دوستان یادشون باشه قرار شد طرفدارهای این 2 تا عنوان یعنی فیفا و PES تو تاپیکهایه مربوط به خودشون
فعالیت کنن اون هم راجع بازی و حواشی اون بحث کنن نه که بیخودی تعریف یا تکذیب کنن
چون در اصل این کار به جز کل کل راه افتادن فایده دیگه ای نداره
پس به نظر من و با احترام به نظره هر 2 طرف لطفا از ابراز نظرهای تحریک کننده دست بردارید
اصولا فکر نمیکنم دوستی که اینقدر از هر کدوم از این عنوانها بدش میاد لزومی داشته باشه تو تاپیکش بره و بازی رو مسخره یا کوچیک کنه
در هر صورت از همه دوستان عذر میخوام وقتتون رو گرفتم
موفق باشید

من از جمع عذرخواهی می کنم. اگر من کسی رو ناراحت کردم ببخشید!!
من از دوستان می خوام اگر اطلاعات جدیدی از بازی دارن در اختیار کاربرای محترم قرار بدن.
با تشکر.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or