Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

دوستان چند صفحه ای است که در این تاپیک یه سری صحبت هایی بین یه سری از کاربران می شود که اصلا جالب نمی باشد. لطفا در صحبت های خود کمی بیشتر دقت کنند و به یکدیگر احترام بیشتری بگزارند تا سوء تفاهمی برای کسی پیش نیاید. بیشتر صحبت من با Miesam و SHvIRUS می باشد
چشم هرچی شما بگی ! من هم اینک اندکی تحول را در روح و روان خویش حس میکنم !
78.gif

چشم اشکان جان ولی بهتر نیست یک تذکر مختصری هم به این شایان رهام بدی همش دارن بنده رو مسخره میکنن سر این پرنس
ولی چشم
تذکر داد دیگه !!! حتما باید اعدام بشم؟
59.gif

در ضمن چرا شایان باید دو بار تذکر داده بشه؟؟؟؟
مگه بدبخت چی کار کرد گفت داستان رو اشتباه داری میگی درستشم گفت×!!!!
حق باتوئه ! هالک از روی این دست رد بشه که همه چی داره غیر از نمک !
67.gif

اصولا بازی پرنس خیلی زیبا ولی یکی از بد ترین قسمت های اینکه که بعد از دیدن اون دمو به اون زیبایی یک هو میاد بازی حالت برا یک دو دقیقه بهم میخوره
کدوم دمو منظورته؟
64.gif

من اخرشم با این کنترل پرنس ادت نمیکنم سش خیلی خوب ولی دو و یکش خیلی بد
هرکدوم از نسخه هاش رو که بازی کنی اولش فکر میکنی کنترلش بده اما بعد از نیم ساعت ...
خب الکی که نمینویسن زمان یادگیری About a Half Hour !!!
71.gif

میگم قبول دارید نسخه دیوم بازی بهتر از سیوم بازی اخه خیلی باحال تر هم از نظر خون و هم از نظر کنده شدن کله ببینم در نسخه دیوم بازی خنجر زمان نیست

هرکدوم از نسخه های این بازی برتری هایی نسبت به هم دارن :

نسخه POP SOT :

برتری ها : گرافیک عالی. طراحی شخصیتهای بازی . داستانی زیبا و بیاد ماندنی و کار شده !!! . موسیقی زیبا و سنتی . معما های نسبتا سخت !

نسخه POP WW :

برتری ها : گرافیک زیبا . نور پردازی و افکت های جذاب . پرنسی خشن ! و خونخوار
53.gif
. سیستم مبارزاتی آزاد یا به قول بروبچز یوبی سافت Free From Fighting System . داستانی عجیب و پیچیده ! فریاد ها و تیکه های شاهزاده در حین مبارزات ! و موسیقی راک که باعث هیجان میشد ! . وجود دو پایان مختلف . زیاد بودن دموهای رندر شده بازی .

نسخه POP T2T :

برتری ها : موسیقی سنتی . طراحی محیط . جلوه های ویژه . گیم پلی (قسمت ارابه رانی و ...) . Speed Kill . شاهزاده ای قهرمان . برگشتن فرح !
72.gif

ولی درکل من که بییخال یکش شدم رفتم سراغ دیوم بجز کنترلش دیوم بهتر از سیوم از نظر گرافیکم در یک سطح هستن

درستش اینه که اول یک رو بازی کنی بعد دو ... البته چون یک برای تو خیلی سخت تره منم بهت دو رو پیشنهاد میکنم !!!
60.gif

ولی ما ادم ها رو که میکشیم یک چیزی مثل شماره سش نوری میشه میاد تو بدن پرنس چی این
شاهزاده در نسخه دو خنجر رو نداره.
یه مدال داره که وقتی کشتی شادی بهش حمله میکنه تبدیل به طلسم میشه.
از این به بعد اون طلسم میشه مخزن شنهای زمان برای پرنس ...
76.gif

سلام
شایان جان خیلی ممنون از پستت
با موسیقی متال و راک هم من خیلی حال کردم بابا شاهکار بود دیگه(هنوزم هست×!!!!)
اما یک نکته این مدال پرنس در Ww مگه همون گردنبند فرح نیست×!!!!!!!!

مگه تو داستان SoT این نبود که 3 چیز انسان رو در برابر شن های زمان مقاوم می کنه
1.خنجر زمان
2.گردنبند فرح
3.ورد هایی مخصوص(که وزیر خوند×!!!!)
خوب فرح هم گردنبندش رو داد به ما دیگه و برای همینم بود تو WW به هیولای شنی یا حد اقل دارک پرنس نشدیم دیگه;)
حالا یک سوال
چرا اول پرنس T2T گردنبند رو انداختیم تو دریا یعنی آیا اون وسوسه ها به قیمت تبدیل شدن به دارک پرنس می ارزید؟؟؟؟
یک نکته ی اخلاقی پستت رو ویرایش کن چون یکی از بزرگترین برتری های T2T دارک پرنس بود فکر کنم از قلم انداختی;)

ببخشید پست اضافه شد
ببینم اینجا فرح نیستش
این زن که اول باید باهاش بجنگیم خیلی هم بی حجاب اسلام رو رعایت نکرده این کلیناست یا نه

اقا من نکته اخرت رو اول بگم رهام این دارک وای اخرش بود خداوکیلی چون خیلی تریپ خفن خشن داشت من مگیم باید بجای اینکه با پرنس دشمن میشد باهاش خوب میشد میرفتن دینا رو تصخیر میکردن
ولی بیشوخی خیلی دارک باحال بود با اون زنجیرش راستی رهام تو هم ازش خوشت میاد فکر کنم
درست اقا شاین ولی یک چیز یادت رفت در نسخه سه معماری ها نیز خیلی زیبا ساخته شده
برا من یک مشکلی نیست فقط یک زره برام خسته کننده هست شور که سه رو داشت برام دو ویک نداره
البته دو یک زره هست اونم فقط بخاطر اینکه که اخر بازی واقعا پرنس اینجا یک حالت هیولا گرفتتش وقتی تو دموهاش نگاه میکردم با چه خشمی این افراد رو میشکت تو خیلام میگفتم این یک انسان نیست یک هیولا یا خون اشام
اون زن هم که خیلی ***هست
بچه ها از اینکه گفتم پرنس هیولا شده ناراحت نشید از این نظر گفتم که خونخوار بودنش
من فکر میکنم شماره سه بیشتر برپایه داستان و معما بود ولی دو بیشتر بر پاییه اکشن هست چون خیلی از این قسمت هایی که تو پرنس دو هست تو سه دیده نمیشد نه
راستی هوش تو دو بهتر از سه هم هست به نظرم ببخشید البته ها

نوشته شده توسط Miesam:
ببخشید پست اضافه شد
ببینم اینجا فرح نیستش
این زن که اول باید باهاش بجنگیم خیلی هم بی حجاب اسلام رو رعایت نکرده این کلیناست یا نه
نه اون شادیه !!!!!!!!!!!!:)
البته کالینا هم دست کمی از شادی نداره!!!!!:-"

ولی اقا بهزاد میگفت که این ادامه داره یعنی پرنس تاریکی رو هم میشکم
مگه بعد از وزیر با پرنس تاریکی روبرو نشدی ؟؟؟؟
اما در جوابت نه نمیکشه...اما خب کلا پرنس تاریکی در وجودش از بین میره

میثم جان شایان بهتر 3 نسخه رو تقسیم بندی کرده بود;)
فقط وجود دارک رو یادش رفته بود
و یک نکته تا بازی ای رو تموم نکردی این قدر دربارش مطمئن نباش;)
در ضمن فرزاد جان شایدم از تو وجودش از بین نره;)
یک نکته ی اخلاقی اگه می خواین به لباس و حجاب و این ها توجه کنید به هیچ صورت دیگه پرنس رو ادامه نده و پایان دوم هم نبین و برو همون رانندگی تو تهران رو بازی کن
لطفا بحث های به این مسخرگی هم تولید نکنید
ممنون

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
مگه تو داستان SoT این نبود که 3 چیز انسان رو در برابر شن های زمان مقاوم می کنه
1.خنجر زمان
2.گردنبند فرح
3.ورد هایی مخصوص(که وزیر خوند×!!!!)
خوب فرح هم گردنبندش رو داد به ما دیگه و برای همینم بود تو WW به هیولای شنی یا حد اقل دارک پرنس نشدیم دیگه;)
حالا یک سوال
چرا اول پرنس T2T گردنبند رو انداختیم تو دریا یعنی آیا اون وسوسه ها به قیمت تبدیل شدن به دارک پرنس می ارزید؟؟؟؟
یک نکته ی اخلاقی پستت رو ویرایش کن چون یکی از بزرگترین برتری های T2T دارک پرنس بود فکر کنم از قلم انداختی;)

گردنبند فرح ؟؟؟؟؟
SOT اي كه من بازي كردم كه اينجوري نبود شايد مال تو اينجوري بود !

نكنه منظورت amulet ؟

یک نکته ی اخلاقی اگه می خواین به لباس و حجاب و این ها توجه کنید به هیچ صورت دیگه پرنس رو ادامه نده
ببخشید تاپیک رو منحرف میکنم
نمیدونم این شاید سیاست جدیدی شرکت های بازی سازی برای جذب بازیکن باشه.خیلی از بازی ها مظمونی ساده دارن ولی برای پرفروش شدن حتما از نظر خودشان باید این نکات را رعایت کنند!!
برای مثال بازی rumble roses که شاید مظمون آن جنگ در گل mud match باشه ولی با استفاده از جلوه های جذاب(از نظر خودشان نه من)
یا بازی LSL MCL که اصلا نیاز به توضیح ندارد
یا مثال بهتر بازی extreme beach volleyball که مطمئنا مظمون آن تنها بازی است که والیبال ساحلی را نشان دهد اما مطمئنا کمتر کسی از چنین بازی استقبال خواهد کرد.پس سازنده مجبور است....
به هز حال از نظر ما اونا خیلی بازن و از نظر اونا ما خیلی بسته.حالا کی درست میگه نمیدونم.
قضاوت به عهده خواننده.
نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال برداشت غلط از این نوشته نمیپذیرد!!!!!!!!!!!
با تشکر....

این که معلوم هست×!!!
نه در بازی بلکه در فیلم و کلا در اکثر موارد;)
اکثر کشور های جهان از جزابیت جنسی به عنوان زنگ تفریح یا جذب مشتری یا نوع آوری یا کلا هر چیزی که باشه استفاده می کنند چون یک جذابیت خدادادی هست و متاسفانه در کشور ما و فقط چند کشور دیگه این نیاز انسانی رو به طور ککامل از بین می برند;)
تایپیک خیلی منحرف شده و چون ما تو خود یکی از این کشور ها هستیم نمی تونیم زیاد در موردش صحبت کنیم اما به نظر من خدا هیچ نیازی و هیچ چیزی رو در انسان بیهوده و الکی نیافریده و با جلو گیری از اون در واقع داریم با خودمون مبارزه می کنیم و به عبارتی هر چیزی خوب هست به شرطی که تعادل داشته باشه;)

فرزاد جان اخه اقا بهزاد که نیست الان ولی میگفت با گرفتن تمامی لایف ها می تونی پرنس تاریکی رو کشت
درجواب اقا رهام فقط سکوت بهترین چیز هست برای شما

فرزاد جان اخه اقا بهزاد که نیست الان ولی میگفت با گرفتن تمامی لایف ها می تونی پرنس تاریکی رو کشت
درجواب اقا رهام فقط سکوت بهترین چیز هست برای شم
والا در جواب شما من خودم که با پرنس تاریکی روبه رو شدم تا اونجایی که یادمه در نهایت پرنس ولش کرد و رفت دنبال فرح(باید در نظر داشت که پرنس تاریکی هم خوده پرنسه و پرنس که نمیتونه خودشا بکشه)...در هنگامی که پرنس داشت میرفت پرنس تاریکی هم مدام داد میزد تو نمی تونی منا نادیده بگیری و بری....تمام این وقایع همانطور که گفتم در ذهن پرنس اتفاق میفته

من یه سوال دارم اون مدالی که تو شماره ی دو روی سینه ی پرنس بود همون گردنبند فرح هست؟!
اون مدال از نظر شما شبیه گردنبند بود !!!!!:) :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or