چشم هرچی شما بگی ! من هم اینک اندکی تحول را در روح و روان خویش حس میکنم !دوستان چند صفحه ای است که در این تاپیک یه سری صحبت هایی بین یه سری از کاربران می شود که اصلا جالب نمی باشد. لطفا در صحبت های خود کمی بیشتر دقت کنند و به یکدیگر احترام بیشتری بگزارند تا سوء تفاهمی برای کسی پیش نیاید. بیشتر صحبت من با Miesam و SHvIRUS می باشد
تذکر داد دیگه !!! حتما باید اعدام بشم؟چشم اشکان جان ولی بهتر نیست یک تذکر مختصری هم به این شایان رهام بدی همش دارن بنده رو مسخره میکنن سر این پرنس
ولی چشم
حق باتوئه ! هالک از روی این دست رد بشه که همه چی داره غیر از نمک !در ضمن چرا شایان باید دو بار تذکر داده بشه؟؟؟؟
مگه بدبخت چی کار کرد گفت داستان رو اشتباه داری میگی درستشم گفت×!!!!
کدوم دمو منظورته؟اصولا بازی پرنس خیلی زیبا ولی یکی از بد ترین قسمت های اینکه که بعد از دیدن اون دمو به اون زیبایی یک هو میاد بازی حالت برا یک دو دقیقه بهم میخوره
هرکدوم از نسخه هاش رو که بازی کنی اولش فکر میکنی کنترلش بده اما بعد از نیم ساعت ...من اخرشم با این کنترل پرنس ادت نمیکنم سش خیلی خوب ولی دو و یکش خیلی بد
میگم قبول دارید نسخه دیوم بازی بهتر از سیوم بازی اخه خیلی باحال تر هم از نظر خون و هم از نظر کنده شدن کله ببینم در نسخه دیوم بازی خنجر زمان نیست
ولی درکل من که بییخال یکش شدم رفتم سراغ دیوم بجز کنترلش دیوم بهتر از سیوم از نظر گرافیکم در یک سطح هستن
شاهزاده در نسخه دو خنجر رو نداره.ولی ما ادم ها رو که میکشیم یک چیزی مثل شماره سش نوری میشه میاد تو بدن پرنس چی این

نوشته شده توسط qx_roham_xp:مگه تو داستان SoT این نبود که 3 چیز انسان رو در برابر شن های زمان مقاوم می کنه
1.خنجر زمان
2.گردنبند فرح
3.ورد هایی مخصوص(که وزیر خوند×!!!!)
خوب فرح هم گردنبندش رو داد به ما دیگه و برای همینم بود تو WW به هیولای شنی یا حد اقل دارک پرنس نشدیم دیگه
حالا یک سوال
چرا اول پرنس T2T گردنبند رو انداختیم تو دریا یعنی آیا اون وسوسه ها به قیمت تبدیل شدن به دارک پرنس می ارزید؟؟؟؟
یک نکته ی اخلاقی پستت رو ویرایش کن چون یکی از بزرگترین برتری های T2T دارک پرنس بود فکر کنم از قلم انداختی![]()
ببخشید تاپیک رو منحرف میکنمیک نکته ی اخلاقی اگه می خواین به لباس و حجاب و این ها توجه کنید به هیچ صورت دیگه پرنس رو ادامه نده

والا در جواب شما من خودم که با پرنس تاریکی روبه رو شدم تا اونجایی که یادمه در نهایت پرنس ولش کرد و رفت دنبال فرح(باید در نظر داشت که پرنس تاریکی هم خوده پرنسه و پرنس که نمیتونه خودشا بکشه)...در هنگامی که پرنس داشت میرفت پرنس تاریکی هم مدام داد میزد تو نمی تونی منا نادیده بگیری و بری....تمام این وقایع همانطور که گفتم در ذهن پرنس اتفاق میفتهفرزاد جان اخه اقا بهزاد که نیست الان ولی میگفت با گرفتن تمامی لایف ها می تونی پرنس تاریکی رو کشت
درجواب اقا رهام فقط سکوت بهترین چیز هست برای شم
اون مدال از نظر شما شبیه گردنبند بود !!!!!من یه سوال دارم اون مدالی که تو شماره ی دو روی سینه ی پرنس بود همون گردنبند فرح هست؟!