Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

مطالب بسیار جالب بود دستتون درد نکنه
ضمنا به این لینک هم یک سری بزنید بد نیست مطالبش قابل تامله

smile.gif
به جاي اينكه لينك بدي خودت شروع به نوشتن كن..خيلي بيشتر حال مي ده به همه...

سلام
خيلي ممنون بهزاد جان منتظر عکس هات هستم!
در مورد بابل هم دارم ترجمه مي کنم ;)چه شود اين سيدي ها بهزاد جان!
نگفتيد بچه ها دقيقا چقدر مونده؟

در مورد بابل هم دارم ترجمه مي کنم
wink.gif
چه شود اين سيدي ها بهزاد جان!
نگفتيد بچه ها دقيقا چقدر مونده؟

چرا رهام جان به تاپيك ديگه و انجمن طرفدارها سر نمي زني....برو ببين انجا چه خبره!

سلام وحيد و بهزاد جان
و همچنين همه ي دوستان ديگه
من کسي نيستم اينجا که بخوام تبريک بگم اما با اين حال با عرض پوزش از بزرگان ورود وحيد جان رو به اينجا تبريک مي گم!
من پست هات رو توي بازيکده ديده بودم اونجا که خيلي عالي بود اميدوارم اينجا هم ما رو بي نصيب نکني!
به نظر من Pdf خيلي خوب هست !
حيف که با اطلاعات دقيقي که شما ها دارين من نميتونم تو اين سيدي کمکي کنم اون چيز هايي هم که بعد از 3 روز ترجمه کردم دقيقا همين ها بود حتي کمتر!
اگر باور نداريد مي زارم اينجا اما جاي يک پست رو الکي پر مي کنه(گيل هم که در کار نيست :p)
خيلي دلم مي خواست منم تو اين سيدي سهمي داشته باشم!

وحيد جان اگر اشکالي نداره من مطلب بازيکده ي تو رو تو تايپيک پرنس بزارم(قصد کمک دارم نه تعارف يا چيز ديگه اي)
خوشحال مي شم اين مطلب اونجا هم باشه!چون واقعا کامل و عالي هست!
منتظر اجازت هستم

عجب بازیی بشه این Prince 3.
بخاطر عکسا هم خیلی ممنون همشهری
جالب بودن مخصوصا باکس شات.

سلام همشهري عزيز.خوشحالم كه شما رو هم مي بينم (اگه يادم باشه احمد بودي)

قابلي نداشت....هنوز كو تا 45 روز ديگه....

سلام

رهام جان.اينها تنها گوشه اي از تاريخ شهر بابل بود.فكر كنم اگه بگردي مطلب فراوان پيدا كني....پس اصلا تو نباشي اين تاپيك لنگ لنگ ميشه...منتظر مطالبت هستم.

راستي اگه يه زحمت بكشي خيلي بهتره.اين مطالب رو جمع كن و خودت pdf كن.اين جوري كلي كار رو راحت مي كني....اصلا جمع آوريشون و تبديل كردنشون پاي تو...اين جوري تمام كارهاي سخت رو تو كردي...

خيلي ممنون لطف داري
من که از خدام هست!!!هر کمکي که بتونم انجام بدم چي بهتر از اين
هر کاري که بگي چشم من انجام مي دم;)
فقط باز هم مي گم اگه بشه غير از اينجا هم يک جوري با تو و بقيه ي بچه هاي پروژه ارطبات بر قرار کرد کار خيلي راحت تر ميشه!
حالا با اين حال بازم من دارم مقاله هام رو نگاه مي کنم يک وقت ديدي نکته ي باحالي پيدا کردم!
کم کم دارم به تاريخ علاقه مند مي شم!

نوشته شده توسط behzadr:
سلام همشهري عزيز.خوشحالم كه شما رو هم مي بينم (اگه يادم باشه احمد بودي)

قابلي نداشت....هنوز كو تا 45 روز ديگه....
آره بهزاد جون کاملا درست یادته من احمدم.
در ضمن 45 روز نه
تاریخ release این بازی اول نوامبر سال 2005 هستش که به تقویم من میشه 30 روز تمام
با محاسبه ی دنگ و فنگ های موجود برای رسیدن به ایران اگر مثل اسپلینتر سل 3 اونجوری ناجور نباشه یک هفته ی دیگه هم اضافه میشه که میشه 37 روزتمام.
ولی اگه از اون قفل های ناجور اسپلینتر سل داشته باشه اونوقت باید به این 37 روز 30 روز دیگه هم اضافه کنی تا برای PS2 به بازار بیاد. البته من نسخه ی PC رو ترجیح میدم.
هم گرافیکش بهتره همم با موس و کیبرد بیشتر حال میده.
تنها مشکلش زمان ارائه شدن بازیه که میفته وسط درسای دانشگاه من بدبخت. آخه یکی نیست به این یوبی سافت بگه مریض میشین بازیه رو وسط تابستون بدین که ما بیکار تریم؟؟؟

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
وحيد جان اگر اشکالي نداره من مطلب بازيکده ي تو رو تو تايپيک پرنس بزارم(قصد کمک دارم نه تعارف يا چيز ديگه اي)
خوشحال مي شم اين مطلب اونجا هم باشه!چون واقعا کامل و عالي هست!
منتظر اجازت هستم
خواهش ميکنم اين براي من يه افتخار
ولي ذکر منبع يادت نره ميدوني که !!

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام وحيد و بهزاد جان
و همچنين همه ي دوستان ديگه
من کسي نيستم اينجا که بخوام تبريک بگم اما با اين حال با عرض پوزش از بزرگان ورود وحيد جان رو به اينجا تبريک مي گم!
من پست هات رو توي بازيکده ديده بودم اونجا که خيلي عالي بود اميدوارم اينجا هم ما رو بي نصيب نکني!
به نظر من Pdf خيلي خوب هست !
حيف که با اطلاعات دقيقي که شما ها دارين من نميتونم تو اين سيدي کمکي کنم اون چيز هايي هم که بعد از 3 روز ترجمه کردم دقيقا همين ها بود حتي کمتر!
اگر باور نداريد مي زارم اينجا اما جاي يک پست رو الکي پر مي کنه(گيل هم که در کار نيست :p)
خيلي دلم مي خواست منم تو اين سيدي سهمي داشته باشم!

بهزاد جان کارت بسيار عالي بود روهام جان مچکرم در مقابل شماها من عددي نيستم
ويه چيز ديگه سايت بازي دات يکي از سايتهاي بود که واقعا بهش علاقه خاصي داشتم با اين که من عضو سايت بازيکده هستم (دوستان لطفا سياسي نکنند) بايد بگم اگه از اون تعداد نفراتي که باعث محبوبيت اين سايت شده بودند اشاره کنم يکي بهزاد جان وديگري روهام بود و...
و يه پيشنها به بهزاد جان و روهام و دوستان دارم نظرتون در رابطه با تبادل فايلها چيه
يعني ارسال سي دي به ديگر از طريق پست مثلا من کمي ازدموها و والپيپر بازيهارو دارم و که ميتونم براتون بفرستم خوشحال ميشم اگه شما ها هم قبول کنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or