Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

خوب خوشحالم که دوستان دارن کم کم علاقه نشون می دن

اینو بگم در صورت ارایه cd فقط هزینه خود لوح (فکر کنم 250ت) و همچنین ارسال اون باشه.اینم اصلا ارزش فکر کردن به نظر من نداره

من خودم 2 تا کتاب گرفتم که در یکیش در مورد تاریخ ایران در عصر هخامنشیان هست که شهر بابل جز قلمرو ایران بوده و دیگری هم در همین دور و برها هست

اگه بگم همین 2 کتاب رو حدود 180 ت پول دادم در برابر یه cd 250 ت اصلا جای حرف زدن نداره

وحید جان

اول ورودت رو به سایت و همچنین طرفدران پرنس خوش آمد می گم و امیدوارم هم دوستی و هم همکاری پایدار باشه .

از اطلاعات خوبت ممنون.ولی سعی کن اطلاعاتت متفرقه نباشه

من خودم در صورا ارایه اطلاعاتم به صورت pdf می ذارم که برای همه راحت تر باشه .

فرزاد جان.خوشحالم که شما رو هم دوباره می بینم

منتظر خبرهای خوب شما هم هستیم

به قول حامد

موفق باشیم

خيلي ممنون چشم سعي ميکنم اطلاعاتم خارج از موضوع نباشه

در متون قديمي آمده است كه نمرود يكي از پادشاهان دوره كهن ميان رودان را ، غرور فرمانروايي چنان فرا گرفت كه تحمل هيچ قدرت ديگري را نداشت. او دستور داد برج بلندي بسازند. آنقدر بلند كه به درهاي آسمان نزديك شود. پس از اتمام برج بر فراز آن ايستاد و تيري را به سوي خداوند پرتاب كرد. ناگهان طوفاني عظيم برخاست و بخش هايي از برج خراب شد و از آن پس بود كه انسان ها به زبان هاي مختلف صحبت كردند تا پيش از آن همه مردم به يك زبان سخن مي گفتند و زبان يكديگر را مي فهميدند ، اما پس از آن بود كه جدايي حاصل شد. امروزه بسياري بر سر كاربرد اين برج اختلاف نظر دارند. گروهي از باستان شناسان مي گويند كه اين برج يكي از زيگورات هايي است كه پادشاهان بين الهنريني مي ساختند و نمونه هاي ديگري از آن نيز وجود دارد.
متاسفانه از اين برج چيزي باقي نمانده و سازندگان بازي Prince of Persia
از روي قوه تخيل خود اين برج را باز سازي کرده اند
e5jqfn

خيلي ممنون چشم سعي ميکنم اطلاعاتم خارج از موضوع نباشه

وحيد جان.منظورم اين نبود چون اصلا خارج نشده بودي...

وحيد جان بسيار عالي بود....ولي قسمت قسمت ننويس.اگه برات سخته كه همين طوري ادامه بده ولي اين جوري رشته داستان (البته كاملا واقعي) از دست همه خارج ميشه

باغ معلق بابل
e5jry1

بخت النصر دستور داد باغهاي معلق را بسازند تا غيبتهاي طولاني خود را نزد ملكه جبران كند، و هم چنين براي همسرش در جلگة يكنواخت فرات، خاطرة كوچكي از كوهستانهاي پوشيده از جنگل وطنش ايران را فراهم آورد .
ايجاد باغهاي سلطنتي در زمينهايي كه اصولاً مختص كشاورزي نبودند، مسألة جديدي نبود.

پيش از آن پادشاه، ظاهراً مجنون آشوري «سان حريب» (705ـ681 قبل از ميلاد) دستور داده بود، به دور معبد خداي سرزمينش «آشور» در نينوا سوراخهايي در كف صخره يي آن حفر كنند. اين سوراخها از طريق كانالهاي زيرزميني كه آب در آنها جاري بود، به يكديگر متصل بودند؛ آن گاه اين سوراخها با خاك پر شد و به اين ترتيب پي مناسب براي باغ فراهم آمد.

البته اين باغ آشوري، قابل مقايسه با «باغهاي سميراميس» نبود. برابر نوشته هاي هم رأي و مشابه نويسندگان يوناني و رومي در زمان احداث باغهاي معلق و نيز نويسندگان يوناني و رومي زمانهاي سپسين، باغهاي معلق سميراميس چه از نظر زيبايي و جلال و شكوه و تأسيسات و چه از نظر گوناگوني و تعدد نوع گياهان و گلها، در جهان آن روزگار بي مثال و بي همتا بود.

بخت النصر به تمام سربازان خود دستور داده بود كه هنگام لشكركشيهاي خود به سرزمينهاي دور، هر آن چه را كه از گياهان ناشناخته مي ديدند، از ريشه درآورده و با سرعت، آنها را به بابل ارسال دارند.

به ندرت كارواني پيدا مي شد كه گياهي جديد از سرزمين خود نياورده باشد و به ندرت كشتيهايي پيدا مي شدند كه يك روئيدني جديد را از سرزمينهاي دوردست نياورده باشند. به اين ترتيب در بابل يك باغ بزرگ رنگارنگ ايجاد شد كه نخستين باغ گياه شناسي جهان به شمار مي آمد .

احتمالاً هر يك از هفت تراس، باغي مخصوص به خود داشت. از اين رو به باغ بابل كلمة جمع «باغهاي معلق» اطلاق مي شده است.

با اين وجود اين هفت تراس و تأسيسات مستقل با هم يك مجموعة كامل را مي ساختند: در لبة خارجي هر تراس هزاران گياه پيچك و بالارونده و آويز روييده بوده، كه تا باغ تراس زيرين خود امتداد مي يافتند و به اين ترتيب از هفت باغ مجزا يك مجموعة كامل مي ساختند.

يك كوه بزرگ سبز با شيب تند با تعداد بيشماري از درختان، پرچينها، بيشه ها و گلها كه در مجموع آويزان و يا معلق به نظر مي آمدند ـ و از اين جهت به اين مجموعه، صفت باغهاي «معلق» داده شده است.

برده ها به ويژه در تابستان كه درجة حرارت تا 50 درجة سانتيگراد بالا مي رفت، بدون وقفه از چاه آب مي كشيدند و آب را به داخل كانالهاي كوچك متعدد مي راندند. از طريق اين كانالها آب از بالاترين طبقة باغ به تمام شبكه هاي پايين تر تأسيسات جاري مي شد.

در تمام طبقات، جويبارها و آبشارهاي كوچك جريان داشت؛ درون حوضها و بركه هاي كوچك، اردكها و مرغابيها شنا مي كردند و قورباغه ها ميخواندند؛ زنبورها، پروانه ها و سنجاقكها از اين شكوفه به آن شكوفه مي پريدند ـ و درحالي كه شهر بابل زير تيغ آفتاب گرم تابستان بود، «باغهاي سميراميس» فارغ از محنت كم آبي و گرما، شكوفا و سبز و خرم بود.

به طور مسلم اين ـ دوگانگي و تضاد در يك محيط ـ بود كه باغ بابل را در مقام پرافتخار دوم، در فهرست عجايب هفتگانة جهان قرار داد.

البته وجود اين قسمت در بازي تاييد نشده ولي امکان ندارد سازندگان از سمبل شهر بابل چشم پوشي کرده باشند

نوشته شده توسط behzadr:
وحيد جان.منظورم اين نبود چون اصلا خارج نشده بودي...

وحيد جان بسيار عالي بود....ولي قسمت قسمت ننويس.اگه برات سخته كه همين طوري ادامه بده ولي اين جوري رشته داستان (البته كاملا واقعي) از دست همه خارج ميشه

چشم بهزاد جان لطفا يه توضيح کامل بده يعني به نظرت به اين شکلي موضوع بازي منحرف ميشه

نه وحيد جان

من گفتم در هر مورد قسمت بازي طوري توضيح بديم كه قاطي با هم نشه.مثلا همين بابل تمام مطالب يه جا جمع بشه.مثلا خودم براي داشتن مطالب خوبت مجبورم كه تيكه تيكه كپي پست كنم.

باز هم هر جور خودت راحتي.

بايد بگم مطالبت در مورد شهر بابل نقص نداره....

نظرت با يه فايل pdf چي هست؟

در مورد برج بابل لازم هست نکاتی رو بگم.

برج بابل در آغاز بنا به عناون نشان و نماد شهر بابل بود و برهمین اساس بنا می شد.به قدری ساخت این بنا عظیم بود که تا صدها سال برای کارگران زمینه کار کردن را ایجاد می کرد.حتی بدین منظور برای کارگران هم شهرکی درنزدیکی برج ساخته شد تا کار ساخت و ساز به سهولت انجام شود.اندیشه حاکم در آن موقع این بود که هر چی آهسته تر کار کنیم باز هم سریع پیش رفته ایم.

در واقع اندیشه و دلیل این بود که:جوهره همه اقدامات اندیشه بنای برجی است که به ملکوت چنگ می زند.در کنار این اندیشه دیگر چیزها جز فرعیات هست.

در کناراین اندیشه هرگز نگرانی وجود نداشت.چون اندیشه بشر به افزون بود.اندیشه شاه همین بود که هنر معماری در سالیان دور پیشرفت خواهد کرد .بنابراین چرا امروز خود را تا سرحد مرگ خسته کنیم؟

چنین اندیشه ای نیروها رو فلج ساخت و باعث شد تا آنها بیش از پیش در غم برج باشنند.و در بند بنای شهرک کارگری شدن.هر قومی خواستار زیباترین کوی بود(همین اشاره به داستان بازی خواهد داشت)از این رو برخورد هایی بین آنان رخ می داد که به درگیری های خونینی بدل می شد و این نبرها را پایانی نبود.

این درگیری ها دلیل جدیدی برای رهبران بود که بدون تمرکز نیروها نمی توان کار ساخت برج بابل رو پایان برد و بهتر است فرجام رسانیدن برج به دوران پس از جنگ و انعقاد پیمان همه جانبه صلح واگذار شود.

[font=Times New Roman (Arabic)]از سوی دیگر تمام مدت را که نمی شود جنگید ؛ در زمان فروکش کردن درگیری ها ، شهر زیبا تر و بهتر گسترش می یافت . تمام این ها انواع احساسات و درگیری های جدید را در پی خواهد داشت[/font]

[font=Times New Roman (Arabic)]به این ترتیب دوران نخستین نسل سپری شد ، اما هیچ یک از آیندگان دگرگونی نیافتند . تنها توانایی های هنری فزونی می یافت و همواره به همین وسیله اندیشه های جنگ خواهانه بالا می گرفت[/font] .
[font=Times New Roman (Arabic)]با آمدن دومین یا سومین نسل بی معنا بودن اندیشه ی " برجی که به ملکوت چنگ زند " آشکار شد اما اهالی شهر چنان با هم آمیخته بودند که دیگر ترک کردن شهر ممکن نبود[/font].

[font=Times New Roman (Arabic)]امروزه تمامی آنچه تاکنون درباره ی این شهر در افسانه ها و اشعار آمده است ، آکنده از اشتیاق فرا رسیدن یک روز است ، روزی که پیش بینی شده که در آن ، شهر توسط پنج ضربه ی سریع و پیاپی مشتی غول آسا ویران می شود[/font]

[font=Times New Roman (Arabic)]از این نشان شهر همچنان یک مشت هست

از داستان ها و نوشته ها بر می یاد که کار برج بابل و ساخت اون هیچ وقت به پایان نرسیده و در بازی هم ما شاهد دیدن یه برج ناتمام هستیم.

خوب اگه جالب بود بگید تا بازم در مورد این شهر زیبا بازم من و وحید براتون اطلاعات بذاریم.

(عكس از بازي)

[/font]

آخرین ویرایش:
سلام بهزاد جان
بابا چه کردي!!!
Wow
واقعا حال کردم
خوشحالم که از لينکا خوشت اومد!!!
عکس ها رو از کجا اوردي؟
تو هر چي دوستم داري صدام کن;)
با رزولوشن 1600*1024 هم بزار من مي خوام يا حد اقل لينک بده!
بازم محشر بود
يعني اين عکس روي کاور بازي هست؟

خيلي جالب بود ..
بهزاد اگه اطلاعات خوبي داشته باشه که بيشترم ميتوني بدي ..من منظورم اين بود که دنگ و فنگ داره..
ولي اگه نظرت اينجوري هست واقعا خوبه..
فعلا

سلام

فاشيست جان.بيشتر به خاطر علاقه خودم هست كه دوست دارم دوستانم هم از اين اطلاعات خوب بي بهره نمونن.حالا شايد خيلي ها علاقه نشون ندن.ولي همين تعداد اندك هم براي دل گرمي كافي هستن.

تو هر چي دوستم داري صدام کن

شرمنده.نشد ويرايش كنم.بازم معذرت...

با رزولوشن 1600*1024 هم بزار من مي خوام يا حد اقل لينک بده

رهام جان.همينجا خودم برات آپ مي كنم و با كيفيت توپ برات مي ذارم...

يعني اين عکس روي کاور بازي هست؟

آره.اين يكي ديگه مال باكس شات اصلي بازي هست.

خوشحالم كه تو هم خوشت اومد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or