Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

من 3 تا عکس از تريلر گرفتم FashisT جان با 3 اندازه اما کيفيتشون خيلي خوب نيست :neutral:
به حر حال ديدنشون خالي از لطف نيست :exclaim:
princemovieimage1.png.xs.jpg

princemovieimage2g.png

princemovieimage3m.png

اميدوارم خوشت بياد هر چي باشه دست سازه :p

آخرین ویرایش:
خوب دوستان اميدوارم بنده حقير هم بتوانم به شما پرشيايي ها کمک کنم من عضو سايت بازيکده ميباشم با نام کاربري gorden_sols من ميتونم تاريخچه شهر بابل رو براتون بنويسم همون طور که تايپيکي با عنوان تاريخ و تمدن ۲۵۰۰ ساله ايران در سايت بازيکده دارم اميدوارم دوستان راضي باشند تا ما را هم در سفر شاهزاده ايراني سهيم بدانند
اينم نمونه کار من
http://www.bazikade.com/forum/topic.php?code=4337&pg=1

شهر بابل در 88 كيلومتري جنوب بغداد و شمال حله قرار گرفته است. اين شهر قدمتي 4000 ساله دارد و از دوران حمورابي (قدرتمندترين پادشاه بابل) پايتخت بابل شد. وي در 43 سال سلتنطت خود (2025 تا 2067 پ. م ) اين شهر را به اوج قدرت رساند. با تاسيس سلسله هخامنشيان بدست كوروش بزرگ ، آخرين دولت آنها يعني بابل هم سقوط كرد

سلام.

ممنون پرهام جان خیلی زحمت کشیدی

راستی تمام این دموها من دان کردم .خدا می دنه چقدر خرجشون کردم.

امین جان امیدوارم adsl هم دور و شما هم پیدا بشه.

این دموها هم خیلی توپ هست.از دست ندید

سلام

خوب خوشحالم که دوستان دارن کم کم علاقه نشون می دن

اینو بگم در صورت ارایه cd فقط هزینه خود لوح (فکر کنم 250ت) و همچنین ارسال اون باشه.اینم اصلا ارزش فکر کردن به نظر من نداره

من خودم 2 تا کتاب گرفتم که در یکیش در مورد تاریخ ایران در عصر هخامنشیان هست که شهر بابل جز قلمرو ایران بوده و دیگری هم در همین دور و برها هست

اگه بگم همین 2 کتاب رو حدود 180 ت پول دادم در برابر یه cd 250 ت اصلا جای حرف زدن نداره

وحید جان

اول ورودت رو به سایت و همچنین طرفدران پرنس خوش آمد می گم و امیدوارم هم دوستی و هم همکاری پایدار باشه .

از اطلاعات خوبت ممنون.ولی سعی کن اطلاعاتت متفرقه نباشه

من خودم در صورا ارایه اطلاعاتم به صورت pdf می ذارم که برای همه راحت تر باشه .

فرزاد جان.خوشحالم که شما رو هم دوباره می بینم

منتظر خبرهای خوب شما هم هستیم

به قول حامد

موفق باشیم

نوشته شده توسط behzadr:
امین جان امیدوارم adsl هم دور و شما هم پیدا بشه.

72.gif
72.gif
خدا از دهنت بشنوه ولی کم کم داره میاد اول از شهر های بزرگ مثل مشهد و تبریز و اصفهان و ... بعد تازه نوبت ما میشه!!!

براي دان كردن دموها مي توني يه كافي نت گير بياري و البته براي گير آوردنشون هم يه راه كاملا ساده تر و مقروم به صرفه تر هست....

بهتره سري به همون تاپيك دوم پرنس بزني.....

سلام
با تشکر از زحمتای همه دوستان.
یه سه تا عکس از تریلر بازی گرفتم.میزارم.شاید در حد بقیه نباشه ولی خب دیدنش ضرر نداره.
عکس اول در مورد درشکه سواری داش پیرینسه.انگار جدی جدی پیرینس سوار درشکه میشه.(مواظب باش نیفتی دستو پات بشکنه.)
e6a80k.jpg

عکس دوم در مورد یه باباییه که انگار پیرینس باید باهاش بجنگه.مثل شماره دوم از این سری بازی.انگار این بارم این اتفاق باید بیفته.یعنی نبردی رو در رو.(Face to Face)
e6a89g.jpg

عکس سوم به نظر من از همه قشنگ تره.این دارک پیرینس میتونه مثل ژیمناستیک کارا.از یه میله صاف با قطر کم(توجه کنین میلسا.نه یه چیزی که روش واستادن راحته.قطرش کمه) روش وامیسته.عجب.مهم اینه که این حالت به نظر من جدیده.شاید این یکی از اون سورپیریزا باشه.
e6aa6u.jpg

خوش باشین.

سلام

از عكس هايي كه گذاشتي ممنون.عكس سومت گرچه مبهم بود ولي جالب بود.

در مورد ارابه راني اين جزيي از بازي هست كه بايد ردش كنيم كه يه نوع مسابقه همراه با جنگيدن هست.فكر كنم يكي از جذاب ترين قسمت هاي بازي همين قسمت باشه.

ولي بيشترين قسمت تاريك بازي مربوط به شاهزاده تاريكي هست كه يوبي داره اين قسمت مانور بيشتري ميده.خلق يه شخصيت اسرار آميز....

سلام.

با دستي پر اين پست رو براتون مي زنم.

اول از همه باكس شات بسيار باحال بازي براي كنسول ps كه قبلا گذاشتم اين بار با كيفيت بالا و توپ

حالشو ببريد.

عكسي بسيار زيبا از Farah كه اين يكي داغ داغ....

بايد بگم با كيفيتش در راه هست.منظورم با رزوليشن بالاتر...خودتونو براي سورپرايزي داغ آماده كنيد...

سلام.

با دستي پر اين پست رو براتون مي زنم.

اول از همه باكس شات بسيار باحال بازي براي كنسول ps كه قبلا گذاشتم اين بار با كيفيت بالا و توپ

حالشو ببريد.

عكسي بسيار زيبا از Farah كه اين يكي داغ داغ....

بايد بگم با كيفيتش در راه هست.منظورم با رزوليشن بالاتر...خودتونو براي سورپرايزي داغ آماده كنيد...
با عرض معذرت فكر كنم پست رو 2 بار ارسال كردم
هر كار كردم نتونستم پاكش كنم.شرمنده

آخرین ویرایش:
سلام يه سري عكس مي ذارم كه بعدا براتون قراره در ابعاد كاغذ ديواري براتون بذارم.

خوب تمام اين عكس ها در سايز 1600×1200 هست با كيفيتي خيلي خوب.ولي براي دوستانم كمي كيفيت رو پايين مي يارم تا راحت تر به دست بيارن

و باكس شات رو هم دوباره آپ كردم

فعلا....

آخرین ویرایش:
سلام

با عرض شرمندگي صفحه قبل خيلي سنگين شد.برا همينم من مجبور شد با اين پست به صفحه بعدي بيارمشون.تا راحت تر باز بشه.

سلام يه سري عكس مي ذارم كه بعدا براتون قراره در ابعاد كاغذ ديواري براتون بذارم.

خوب تمام اين عكس ها در سايز 1600×1200 هست با كيفيتي خيلي خوب.ولي براي دوستانم كمي كيفيت رو پايين مي يارم تا راحت تر به دست بيارن

فعلا....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or