سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن
خوب دوستان اميدوارم بنده حقير هم بتوانم به شما پرشيايي ها کمک کنم من عضو سايت بازيکده ميباشم با نام کاربري gorden_sols من ميتونم تاريخچه شهر بابل رو براتون بنويسم همون طور که تايپيکي با عنوان تاريخ و تمدن ۲۵۰۰ ساله ايران در سايت بازيکده دارم اميدوارم دوستان راضي باشند تا ما را هم در سفر شاهزاده ايراني سهيم بدانند
اينم نمونه کار من http://www.bazikade.com/forum/topic.php?code=4337&pg=1
شهر بابل در 88 كيلومتري جنوب بغداد و شمال حله قرار گرفته است. اين شهر قدمتي 4000 ساله دارد و از دوران حمورابي (قدرتمندترين پادشاه بابل) پايتخت بابل شد. وي در 43 سال سلتنطت خود (2025 تا 2067 پ. م ) اين شهر را به اوج قدرت رساند. با تاسيس سلسله هخامنشيان بدست كوروش بزرگ ، آخرين دولت آنها يعني بابل هم سقوط كرد
سلام
با تشکر از زحمتای همه دوستان.
یه سه تا عکس از تریلر بازی گرفتم.میزارم.شاید در حد بقیه نباشه ولی خب دیدنش ضرر نداره.
عکس اول در مورد درشکه سواری داش پیرینسه.انگار جدی جدی پیرینس سوار درشکه میشه.(مواظب باش نیفتی دستو پات بشکنه.)
عکس دوم در مورد یه باباییه که انگار پیرینس باید باهاش بجنگه.مثل شماره دوم از این سری بازی.انگار این بارم این اتفاق باید بیفته.یعنی نبردی رو در رو.(Face to Face)
عکس سوم به نظر من از همه قشنگ تره.این دارک پیرینس میتونه مثل ژیمناستیک کارا.از یه میله صاف با قطر کم(توجه کنین میلسا.نه یه چیزی که روش واستادن راحته.قطرش کمه) روش وامیسته.عجب.مهم اینه که این حالت به نظر من جدیده.شاید این یکی از اون سورپیریزا باشه.
اول از همه باكس شات بسيار باحال بازي براي كنسول ps كه قبلا گذاشتم اين بار با كيفيت بالا و توپ
حالشو ببريد.
عكسي بسيار زيبا از Farah كه اين يكي داغ داغ....
بايد بگم با كيفيتش در راه هست.منظورم با رزوليشن بالاتر...خودتونو براي سورپرايزي داغ آماده كنيد...
با عرض معذرت فكر كنم پست رو 2 بار ارسال كردم
هر كار كردم نتونستم پاكش كنم.شرمنده