Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام
بهزاد جان هنوز منتظر عکس هات با سايز اصلي هستم :exclaim:
اگه قفلش رو نشکنن با چکش و گوشت کوب هم که شده خودم ور ميدارم قفلش رو ميشکنم :exclaim:
بابا ما ايراني هستيم حق کپي رايت هم سرمون نمي شه فقط يک چيزي سرمون مي شه اونم Prince Of Persia که ناسلامتي Persia هم داره اونوقت مي شه قفلي بزارن که کرک نشه :exclaim:
يعني خودمون نتونيم پرنس خودمون رو بازي کنيم :razz:
چکنيم تو ذاتمون اوريجينال نمي ره اصلا زمان پرنس که اوريجينال موريجينال نبود که :exclaim:
گرچه من که دارم پول جمع مي کنم اوريجينالش رو سفارش بدم :o
به نظر شما چند مي شه؟
فرستادنش به ايران و اينارو رله کردم ;)

بچه ها من از امروز به مناسبت نزديکي پرنس 3 شروع به مرور اين سري کردم;)
فعلا دارم Prince Of Persia 3D بازي مي کنم ;)
به ترتيب مي آم جلو تا اينکه پرنس 3 رو بازي کنم(يا کرکش رو يا اوريجينالش رو)
آدم با يک کليه هم کارش راه مي افته اما با پرنسي که کرک نشه راه نمي افته :p

e6so00

بچه ها اين استديوي منترال در کانادا و بيش از ۲۵۰ اتاق داره!!!
انشالله اگه فرصت شود تمام کارکنان اصلي بازي پرينس را معرفي ميکنم

انشالله که اين طوري نميشه ولي اگه قفلي که رويه اسپيرينتر سل گذاشتن رو بزارن چه بلايي سر ما مياد بايد با قيمتي وحشتناک بازيرو تهيه کنيم البته ارزششو داره فکر کنم قيمت اورجينال بين ۲۰ تا ۳۰ توما باشه

سلام بچه ها
ببخشيد ديگه دارم هي پشت سر هم پست ميزنم :o
يک مقاله ي کامل از بازيکده رو مي خوام براتون بزارم که آقا وحيد زحمتش رو کشيدن:
اين مقاله از سايتهاي ignوgame spotجمع اوري شده و كمي از انها هم از صحبتهاي سازندگان نوشته شده و بخش نا چيزي از ان هم توسط اين جانب گنجانده شده

dm4cv4

او يك بچه باهوش اما خجالتي كه به كتابهاي طنز علاقه داشت او در نيويرك بزرگ شده و هم اكنون در لوس انجلس زندگي ميكند وقتي كه والدين اودر سن 15 سالگي براي او يك كامپيوتر اپل ميخرن او مشتاق بود تا كارهاي بزرگي انجام دهد او هرگز درباره طراح بزرگ بازي به طور جدي فكرنكرده بود او با ساخت بازي prince of Persia باعث شد تا بازي كنندگان اين سبك به سختي بازاي ديگري را بازي كنند كه در زمان خود به فروش 2 مليون نسخه بازي رسيده بود بعد از اين موفقيت نسخه دو و سوم بازي نيز عرضه شد و محبوبيت بازي شاهزاده فارس در ميان بازي كنندگان دو چندان شد جردن شروع به ساخت نسخه 3d شاهزاده كه با سبك بازي تام رايدر اميخته شده بود كرد ولي انچنان استقبالي از اين بازي نشد و او خودش را از صنعت بازي فاصله داد و شروع به ساخت فيلم مستندي در مورد يك مكزيكي در چاوز كرد او در نيمه پروژه فيلم سندي از طرف روئساي كمپاني يوبي سافت دعوت شد تا نسخه جديدي از بازي پرينس با همكاري تيم جديد ساخته شود واين موقعيت بسيار مناسبي بود تا شكست نسخه قبلي را جبران كند تيم جديد نياز به مديرت بسيار و قوي و كار كشته داشت بنابراين از يا نيس مالات دعوت شد
مالات قبل از امدن به كمپاني يوبي سافت در كشورهاي افريقايي به عنوان مشاور حقوقي و براي كمپاني ها كار ميكرد و سود دهي قابل تو جهي برايشركتها فراهم كرده بود شروع ساخت بازي مشکلات زيادي داشت و بسياري از اين مشکلات ناشي از اختلاف بين مالات و روساي سرکت يوبي سافت بود
مالات ناراحت از نتيجه جلسه با رؤساي اجرائي بود. اما به آساني او تسليم نشد. پس از خيلي بحث و جدال درباره آينده پروژه، بالاخره تيم ساخت بازي را پذيرفتند ناراحتي مالات از پشتيباني و تعغيير سبك بازي شاهزاده بود
مالات با 50كارمند ساخت بازي را شروع كرد و اتاق براي سازندگان در نظر گرفته شد
يانس بيشتر كارهاي شركت بر دوش او بود علاوه بر تهيه كننده او در نبود مكنرپروژه ساخت بازي را نظارت ميكند ودر كل نيمي از مشكلات بر دوش او گذاشته شده است
در يك ميز تحرير در ضلع اتاق مي‌نشيندو برنامه‌ توليد بازي را نظاره ميكند

dm4h3s

طور قابل تفهيم تيم ذوق‌زده بود. اما، در همان موقع همه درك كردند كه كار مشكل است گروه قصد داشتند يك بازي اكروباتيك شگفت انگيز بسازند شاهزاده خواهد پريد ديوارها را ادامه بدهد، تاب بخورد ما ميخواستيم يك بازي خلق كنيم كه بازي كننده را مجذوب كند و براي ادامه بازي تلاش زيادي بكند براي همين ماهها بر روي اين پروژه فكر و طرح ريزي كرديم ما طرحهاي زيادي داشتيم برگرداندن زمان- اسب‌سواري-چرخش به دور ستونها مثل يك توالي بود بازيكن جايي كه روي يك اسب سوار مي‌شود و با دشمنان مبارزه كند كه به خاطر مهدوديتها وخط داستاني شنهاي زمان از نسخه اول انداخته شد(ولي بخش از اين طرحها در نسخه سوم خواهد بود) ازجمله قاليچة‌ سحرآميز كه به نظر او و سازندگان بخشي از نماد مشرق زمين است و مالات ميگويد ما ميخواستيم از اسطوره و شخصيتهاي فرهنگ مشرق زمين در اين بازي استفاده كنيم و بازي كننده را مجذوب تاريخ و فرهنگ پارسها بكنيم و از موجودات افسانهاي استفاده كنيم به مانند ققنوس بگذاريد كمي در مورد اين پرنده افسانه اي توضيح دهم در افسانه ها آمده است که ققنوس مرغی است خوش رنگ و خوش آواز که منقار او سیصدو شصت سوراخ دارد و بر کوه بلندی در مقابل باد نشیند و صداهای عجیب از منقار او بر آید گفته اند که هزار سال عمر کند و چون سال هزارم بسر آید و عمرش به آخر برسد هیزم فراوانی گرد آورد و بر بالای آن بنشیند و شروع به خواندن بکند و مست گردد و بال بر هم بزند بدان گونه که آتشی از بال او بجهد و در هیزم افتد و آو در آتش خود بسوزد و از خاکسترش تخمی بیرون آید و از آن ققنسی دیگر به وجود آید . بین افسانه ققنس و سرگذشت ایران تشابهی میتوان دید ایران نیز بارها به مانند آن مرغ در آتش خود سوخته و باز از خاکستر خویش زائیده شده است. ایران سرزمین شگفت آوری است تاریخ او از نظر رنگارنگی و گوناگونی کم نظیر است-ديو-سيمرغ و هيولها و شخصيتهاي شاهنامه ولي محدوديتهاي زماني اجازه چنين كاري را نداد
ريشه وايده برگرداندن زمان از بازي Donald Duck( دونالد داك) بود به اختصارمالات ميخواست به بازي كنندگان اجازه بدهدتا پس از مردن بازي كننده بازي را برگرداند و چنيين ايدهاي با توجه به نوع داستان واقعا نياز بود البته ما از كارگردان اين بازي خواستيم تا دراين پروژه به ما كمك كند ولي اواين در خوست را رد كرد سرانجام برنامه نويسها تصميم گرفتند تكنلوژي جديد در موتور شاهزاده استفاده كنند و بلاخره برنامه نويسان موفق ميشوند موتور بازي شاهزاده را باز سازي و ارتقاع دهند البته تكنولژي جديد برگرداندن زمان به عقب با افكتهاي تصويري بي نظير بود و استفاده از اين افكتهاي تصويري در بازيهاي ماجرايي بي سابقه بود
يك شاهزاده بايد داري اندامي زيبا ورزيده و جنگجوي بسيار ماهر باشد و همچنين نوع مبارزه شاهزاده بايد با انجام حركتهاي سنگين اكروباتيك همراه باشدما از ديود دعوت كرديم تا رهبري اين قسمت از بازي را برعهده بگيرد او 24 ساله است و تجربه زيادي در اين زمينه دارد ما از او حركات اكروباتيك سنگين و حركتهاي كه تا حالا هيچ ورزشكاري انجام نداده بود ميخواستيم بنابراين او شروع به طرح ريزي و استفاده از حركات بند بازان كرد وبا تركيب حركتهاي عجيب كاري كرد كه ما در اوايل فكر ميكرديم كه در طرح ديود مفهوم جاذبه وجود ندارد ديود با ديدن فيلم جكي جان (فيلم پليس) راه رفتن روي ديوار را به شاهزاده هديه كرد (البته در ان فيلم جكي با استفاده از ريسه ها از كناره اتوبوس ميدود)ولي شاهزاده بدون هيچ كمكي رويه ديوار ميدود
بزرگترين مشكل ما زاويه دوربين بود كه بسيار افتضاح بود و ضربه بدي به كيفيت بازي مي زد
فيليپ مورينو ، طراح دوربين بازي، قبلاً او به عنوان يك دستيار كارگردان دوم فيلم‌هاي سينماي كار كرده بود و براي اين پروژه از او دعوت كرديم كه كمك بسيار بزرگي به ما كرد

dm4fwn

بخش طراحي بازي برعهده رافائل بود او طراحي هر سه قسمت بازي پرينس را برعهده او كار بر روي بازي شاهزاده فارس را بسيار زيبا ميداند و البته يه اصر هنري او ميگويد اگر پارسها (منظور كوروش ودوره هخامنشي) پاساگارد يا تخت جمشيد را بنا كردند ما هم بازي زيباي پرينس را خلق كرديم البته او قبل از كار بر روي بازي شاهزاده فارس بيشتر با معماري يونان باستان اشنا بود تا تا اين كه يانيس مالات با جمع اوري كتابهاي تاريخي ايران و نشان دادن عكسهاي بناهاو تاريخي ايران كه يادگار نياكان ما بود باعث شگفتي رافائل شد البته او به سبك معماري ايرانيان اشنا بود ولي موفق به ديدن خيلي از اثار خارقلعده سرزمين پارسها نشده بود البته در نسخه اول بازي بيشتر طراحي ها از دو كشور هند و مصر باستان بود

dm4g3l

قبلاً تيم مجبور كرد يك فكر عالي سطح طراحي بكند و. سبك خيلي متفاوت با نگاه واقعي بازي بود. معماري اسلام مرجع نبود، معماري عربي و هنر آرايشي عربستان. معماري خيلي افقي بود و كمبودهاي زيادي داشت. ولي در عوض معماري هند و مصر باستان و همچنين يونان بسيار غني بودندو ايدهاي مناسبي براي طرحهاي اوليه بودند ولي در كل با تلفيق معماري چند كشور به نتايج مثبي در بازي رسيديم البته در نسخه 3 بازي تيم از معماري قاهره در مصرومراكش بهره برديم به نظر رافائل طراحي برج اوج كار هنري در بازيهاي رايانه اي است بابل با چند برج جهان مقايسه شده(برج ايفل-برج دوقلو و...)البته شبيه سازي اين برج بسيار مشكل بود ولي نياز به شبيه سازي كامل و نبود ما ميخواستيم با استفاده از قوه تخيل خود برجي را بازسازي كنيم كه نماد شهر بابل بود و امروزه چيز از ان باقي نماده
مه در شنهاي زمان يك بخش خيلي مهم بازي بود: ما مه را در همان لحن‌هاي چراغها در يك تا حدي سبز مايل به آبي رنگ كرديم و با غلظت بازي كرديم تا ما احساس درست شد. مثل آب ما به خيلي از جزئيات اضافه كرديم افت مي‌كند، انعكاس‌ها، مه مربوط به اندازه‌گيري حجم، مشعلهاي وصل را مي‌تابد، آب پويا، خزه‌اي مي‌كند و غبار از سوراخ كردن را مي‌افتد. ما بيشتر شبيه به سعي كرديم باشيم(صنعتگران) ما وقتي كه محيطها را ساختيم. . سعي كرديم ما خطوط ها رابشكنيم و
آنها چيزي كه براي را داشتند هدف مي‌گرفتند." ما جزئيات بيشتر را مي‌خواستيم اضافه بكنيم يك كاخ بزرگ مجل و ثروتمند را به وجود بياوريم كاملاً با رنگها به اشباع‌شده نگاه بكنند. ما سعي كرديم يك نقاش-كه به تركيبات علاقه دارد احساس بكند ما يك شهر را پر از فرق‌ها به وجود آورده‌ايم: همه چيز از كاخ قوي تا خط فاظلابها خانهاي فقير جاه‌طلبي ما احساس آلي يك شهر خاورميانه‌اي را به بازيكنان قرار است تحويل بدهد
مسئول هنري (رافائل) كه طراحي كاركتر بازيها را برعهده داشت در مورد طراحي چهره و ظاهري شاهزاده اختلافات زيادي بين طراحان بود بسياري از طرحهاي ارئه شده بيشتر بر گرفته از چهره علاالدين بود و بيشتر شبيه به شاهزادگان مصر به نظرمي رسيد ولي پس از نشان دادن چهره شاهزاده به جردن كه خود يك طراح و كاريكاتوريست بود با مخالفت وي روبه رو شديم پس از جستجوي فروان رافائل و طراح كاراكتر شاهزاده. جردن از ما وتيم خواست يك شاهزاده اصيل با چهره زيبا با اندامي كشيده و ورزيده طراحي كنيم البته( شاهزاده جوان ما در شنهاي زمان بيشتر به اعراب باديه نشين شباهت داشت)ولي خوب ميدانيد كه ما هم براي خلق چنين شخصيتي انچنان وقت و زمان نداشتيم ولي در نسخه دو بر روي چهره شاهزاده كار كرديم و و احساس ميكنيم باز چهره او كمبودهاي دارد ولي در چهره او ميتوان شاهزاده بودن وجنگنجو بودن را حس کرد

اما روي زمان، سبك هنري بازي يك تاريكتر و بيشتر را به عهده گرفت نگاه بكند، كه الهام‌گرفته از كار نقاش‌هاي فرانسوي جين بود-لئون جروم و ديويد رابرتس ما ترجيح داديم مكانهاي وسيع و گسترده با نمايي خار قالعاده ايجاد كنيم جريانات نور و پارچه كه در باد مي‌توانست به آهستگي نوسان بكند. و ايجاد محيطهاي كه فقط در رويا ميتوان ديد البته اين چنين محيطهاي براي اين بازي نياز بود هر بازي كه در ارتباط با افسانه هاي مشرق زمين باشد بايد

برنامه‌نويس هوش مصنوعي ريچارد دوماس يكي ديگر از مرداني بود كه پروژه شاهزاده فارس مديون او بود

dm4djs

خوب كمي در مورد شخصيتهاي بازي در نسخه سوم صحبت كنم فرح در

شنهاي زمان يار و همدم شاهزاده بود ولي به خاطر داستان نسخه دوم اين

شخصيت كنار رفت و كالينا جايگزين او شد با اين تفاوت كه كالينا فقط به

شاهزاده راهنمايي ميكرد ولي فرح در بازي دست راست شاهزاده بود و پا

به پاي او با دشمنان ميجنگيد شما در دموي پاياني بازي شاهزاده فارس 2

ميبينيد كه او هم به دست نيروهاي اهريمني شنهاي زمان افتاده ولي

داستان كمي پيچيده به نظر ميرسد سازندگان بازي شاهزاده با اين دمو

خواستند كه بيننده را سر درگم بگذارند و در ذهن بازي كننده خط داستاني

ديگري را جايگزين كنند كه يكي ديگر از امتيازهاي خارق العاده اين بازي

همين سر درگمي در داستان و پيچيدگي ان است كشور هندوستان مورد

تاخت وتاز قرار گرفته و يك مهاجم بي رحم تمام هستي اين كشور ار به

نابودي كشيده و او هم به دست نيروهاي اهريمني دستگير شده بود ولي

بعد از اتفاقاتي كه باعث ميشود او از دست اين نيروهاي اهريمني فرار كند

و در بابل به دنبال انتقام و كينه توزي بود كه به يكباره با شاهزاده روبه رو

ميشود فرح با ديدن بدبختي و اشفتگي شهر بابل با شاهزاده در غم هم

شريك ميشوند و به دنبال انتقام از شنهاي زمان وارد عمل ميشوند وحالا

تعغيراتي كه در فرح به وجود امده شما ميدانيد كه 7 سال از ديدار شاهزاده

با فرح ميگذرد و در اين 7 سال فرح خيلي تعغير كرده او قدر ي مطمنئاتر

شده و با تجربه و بالقتر شده و مهارت او همچنان در كمان بينظير است

وكسي همتاي خود ندارد ولي باز از انجام حركات اكرباتيك عاجز است و با

همان بدن لاغر و كشيده ميتواند از جاهاي باريك بگذرد چهره او به كل تعغيير

كرده و حالا در چهره او ميتوان دختري را ديد او حالا دين خود را به شاهزاده

ادا خواهد كرد و شايد هم همسر شاهزاده شود معلوم نيست تمام جزئيات

داستان فقط در بازي مشخص ميشود

در مورد پيرمرد از اجايي كه پيرمرد از بچگي مراقب شاهزاده بود او را به مثل

پسر خود دوست دارد و او بعد از پيشگويي كه براي شاهزاده كرد و تمام

پيشگويي هاي او درست از اب درامده و نگران اينده شاهزاده است او بعد

از سفر شاهزاده به جزيره زمان همچنان به او وفادار مانده شاهزاده پس از

وارد شدن به شهر و ديدن ان ويرانگي سوال هاي بيشماري به ذهن

شاهزاده ميايد -آيا چه اتفاقبراي پيرمرد افتاده است؟ ايا هنوز او زندگي

مي‌كند؟ آيا تابعيت او باقي مي‌ماند؟ تمام جواب به اين سوالات فقط در بازي

و در طول بازي روشن خواهد شد

dm4dqu

شخصيت پيرمرد: پيرمرد بادقت و باهوش است-دنيوي و عاقل و از تمام اسرا پيشگويي اگاه است و خيلي چيزهارا از قديم تا زمان شاهزاده ميداند او مشاور حقيقي شاهزاده مي باشد و جمله معروف او(برو اي شاهزاده من اما اين را بدان تو نميتواني سرنوشت خود را تعغير دهي و هيچ كس و هيچ بشري نميواند)
كالينا:

dm4coj

ايا او از فرزند خدايان است:
او نازل شده از يک نژاد افسانه اي است و قابليت پيش بيني اينده را دارد همان طور که در جنگجويي دروني اينده خود را پيش بيني کرده بود و شاهزاده در صدد بود تا سرنوشت او را تعغيير دهد اما زمان گذشته بود و خيلي دير شده بود او امپراتور زمان ميباشد سرنوشت وپايان زندگي او نيز در دست شاهزاده ميباشد
شاهزاده تاريك
او كيست: او در واقع نسخه فاسد شاهزاده است كه به وسيله شنهاي زمان الوده شده او بي پروا بي ملاحظه و به شدت بي رحم است او در واقع شيطاني است كه بر روي شانه شاهزاده نشته و فوقلعاده بي ادب و جنگ طلب ميباشد وقتي شاهزاده به كمك كالينا ازاد مي شود در حالي كه خوشحال از نجات خود بود ولي در واقع خود هم دچار الودگي مي شود حياط شاهزاده تاريكي در دست چپ او مي باشد كه مكان الودگي و بقاي شنهاي زمان مي باشد ولي او بايد شاهزاده تاريكي را كنترل كند تا خود نيز از دست اين موجود موذي نجات پيدا كند و اگر چنين نشود او تباه خواهد شد بس كار او بسيار دشوار است چون بايد با هيولا ها و شنهاي زمان بجنگد و هم با نيمه تاريكي خود و هم در نجات مردم سر زمين خود باشد
در كل در انتظار داستاني بسيار پيچيده و جذاب باشيد در حين حال كه اين بازي پاياني بر داستان شنهاي زمان مي باشد
منبع : بازيکده
به نظر من که عالي بود
بچه ها Prince Of Persia 3D خيلي سخت هست :confused: و به نظر من خيلي هم قشنگ(گرچه هيچي Prince Of Persia WW نمي شه :exclaim: )
من پرنس 2 رو به خاطر انتقام,خشونت,داستان,هيجان فوق العاده بالاش عاشقش بودم
فکر نکنم هيچ بازي ديگه اي بتونه جاي اون رو براي من بگيره جز Prince Of Persia :TTW
البته يک چيز هم بگم يکي از دلايلي که SOT اين قدر گل کرد و اينا به خاطر اين بود که بدود تبليغات زياد و انتظارات و اينا بود و واقعا هم شاهکار بود!و به عبارت ديگه سورپريز بود :exclaim:
اما WW به نظر من مردم خيلي ازش انتظارات داشتن انتظار داشتن همون اندازه که تو قبلي سورپريز بشن بازم سورپريز باشه اما خوب نمي شد ديگه!يعني اگه WW هم مثل SOT نسخه ي اول بود طرفدارانش خيلي زياد مي شد پس از پرنس 3 اندازه ي پرنس 3 انتظار داشته باشين تا واقعا ازش خوشتون بياد نه اندازه ي يک سورپريز اگر اينجوري باشيد پرنس 3 براتون سورپريز مي شود :exclaim:
خوب باز هم من جو گير شدم مي خوام چند تا تريلر بزارم :exclaim: (چون سايت اصلي تريلر ها جديد گزاشته)
اما نه با اين پست با پست بعدي چون الان مي خوام پرنس 3D بازي کنم :cheesygri
يک نکته ي جالي هم کشف کردم اگر يادم بديد چجوري مي شه از مدياپلير عکس گرفت نشونتون مي دم خيلي جالب هست :exclaim:
نکته ي جالب اين هست که جريان چي هست تو هر تريلر لباس پرنس عوض مي شه؟
عکس هايي که اون اول ها پخش کرده بودن پرنس با ته ريش و شنل بود اما تو گيم پلي ها و عکس هاي جديد پرنس اون شنل نداره و فقط شلوار داره و شال دور کمرش(مثل آخر هاي SOT)ريش هم نداره :exclaim:
شايد تو اين نسخه هم تا آخر بازي لباس پرنس عوض مي شه :confused:
دست چپش هم خيلي باحال هست ;)
يک سوال :به نظز شما کي هست که تاج رو بر مي داره؟
يک سر به سايت اصلي هم بزنيد قسمت هاي Extra خيلي جالب هستند بعدا لينکش رو مي دم
خيلي سرتون رو درد اوردم تا خبر هاي جديد

روهام جان دستت بی بلا خیلی خیلی عالی بود
راستی این همهخ رو ترجمه ردی و تایپ کردی
76.gif

+++++++++++++++
در ضممن بچه ها من به دلم برات شده که این بازی سریعا کرک میشه و مشکلی نداره پس نگران نباشید انشا الله که سری کرک بشه در ضمن فکر نکنم یوبی دیگه از اون قفل استفاده کنه
فکر کنم اون خواست امتحانی این کار رو بکنه و نتیجه رو ببینه که شانس ما ازمایشش به اسپلینتر سل 3 خورد ولی عیبی نداره خدا بزرگه :mrgreen:

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
اگه 20-30 تومان باشه که حتما مي خرم!
اما متاسفانه فکر کنم حدود 50 تومان باشه!!!
مرسيو ممنون روهام جان مارو شرمنده کردي اين مقاله ادامه داره انشالله دو سه روز ديگه ادامرو همين جا ميزارم بازم دستت درد نکنه
ولي فکر نکنم به اون قيمتها باشه

آخرین ویرایش:
بهزاد جان عکسات خيلي زيبا بود اگه ميشه با سايز اصيلي شون بزار بيشتر با سايز ۱۶۰۰-۱۲۰۰ لطفا

سلام

چشم.احتمالا تا آخر شب مي ذارم

راستي روهام جان از مطالبي كه گذاشتي ممنون.خيلي جالب بود و همچنين از وحيد عزيز كه زحمت اونو كشيدن.

راستي در مورد قفل دار بودن بازي من در فرمها كه هنوز چيزي راجع به اين مسله نديدم.اگه خبري شد حتما مي ذارم..

فقط باز هم مي گم اگه بشه غير از اينجا هم يک جوري با تو و بقيه ي بچه هاي پروژه ارطبات بر قرار کرد کار خيلي راحت تر ميشه!

اگه چت روم سايت درست بشه بهترين جاست...

کم کم دارم به تاريخ علاقه مند مي شم!

در مورد تاريخ و همچنين اتفاقاتي قبل از ميلاد مسيح من دارم روش كار مي كنم....به مطالب جالبتري هم خواهيم رسيد.درمورد بازي و مكان بازي...

يعني ارسال سي دي به ديگر از طريق پست مثلا من کمي ازدموها و والپيپر بازيهارو دارم و که ميتونم براتون بفرستم خوشحال ميشم اگه شما ها هم قبول کنيد

ميگم كم كم داريم به يه جاهايي ميرسيم.باشه من براي هر دوتون پيغام خصوصي مي دم و نهوه كارها رو باهاتون هماهنگ مي كنم.

بچه ها کسي عکس از استديو يوبي سافت داره؟

به اونم مي رسم روهام جان

يه قسمت هم داشتم كه كاملا از داخل استوديوي ساخت عكس برداري شده و مراحل ساخت انميشن ها و خود بازي....پس عجله نكن.منم كلي درگير شدم ها....

روهام=رهام ;)
درس 2 ادبيات سال دوم دبيرستان جنگ رهام و اشکبوس:p
نگفتيد چجوري از مديا پلير عکس بگيرم
منتظر مي مونم بهزاد جان(حتي تا صبح و حتي اگه نتونم فردا برم مدرسه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or