فریدون جان پس علت اینکه یه سری بازی های دیگه مثل Geow و ... اینطوری نمی شن چی هست ؟ چرا یه سری احتیاج به تلویزیون WideScreen داره و یه سری نداره ؟TV ـه شما WideScreen باشه اون نوارهای مشکی بالا و پائین رو نخواید دید.
فریدون جان پس علت اینکه یه سری بازی های دیگه مثل Geow و ... اینطوری نمی شن چی هست ؟ چرا یه سری احتیاج به تلویزیون WideScreen داره و یه سری نداره ؟TV ـه شما WideScreen باشه اون نوارهای مشکی بالا و پائین رو نخواید دید.
بالاخره منم دیروز بازیرو تموم کردم فقط یک سوال
من اخره بازی درخت رو قطع کردم و جون الیکا رو برگردوندمو اهریمن برگشت خیلی زور داشت میخواستم ببینم پایان دیگه ای نداره؟
یه سوال؟
برای اینکه 540 light seed رو جمع اوری کنیم باید light seed های تمامی مناطق رو به طور کامل جمع کنیم؟

Offline دیگه!.نه فريدون من كد زدم اسكين باز شد![]()
زیاد نمیدونم. احتمالا وقتی میخواد تصویر رو برای STV ها دانلسکیل کنه اون خطها به وجود میان چون تصویر به اون بزرگی و پهنی باید یه جوری نمایش داده بشه.فریدون جان پس علت اینکه یه سری بازی های دیگه مثل Geow و ... اینطوری نمی شن چی هست ؟ چرا یه سری احتیاج به تلویزیون WideScreen داره و یه سری نداره ؟
چقدر خوشحال تشریف دارن که کد پیری اُردر رو انطوری طراحی کردنفریدون جان با این کد میشه فرح و پرنس رو باز کرد.
منم این کد رو تست کردم و جواب داد.
البته Altair رو من امتحان نکردم.
اگر حوصله تون نمیکشه همون 540 تا کافیه تا تمام قدرتها رو بدست بیارد. بقیه رو هم نگرفتید چیزی رو از دست نمیدید!. عملا سرکاریهتو هر قسمت نصف light seed ها رو هم جمع کنید کفایت میکنه .
چرا هر 100 تايي كه بگيري يك اچيومنت ميده تا كلشون رو بگيري!اگر حوصله تون نمیکشه همون 540 تا کافیه تا تمام قدرتها رو بدست بیارد. بقیه رو هم نگرفتید چیزی رو از دست نمیدید!. عملا سرکاریه.![]()
نمیدونم چرا بازیای جدید انتظاراتو برآورده نمی کنن.غیر از gow2 ولی یادش بخیر بازیایی که هنوز صدتای این افتضاحاتن.
gta4,dmc4,ac....

تو پايان اول اينجوري تموم ميشه كه Elika ميميره و اون شهر هم نجات پيدا ميكنه و پرنس هم ميره دنبال كارش. تو پايان دوم هم پرنس Elika رو نجات ميده كه پايان بسيار تخمي اي بود.
آره. درست ديدي. خودم بودم.:biggrin1::biggrin1::biggrin1: