Prince Of Persia - X360 Version

میثم جان:
متن پنهان:
اگه ممکنه لطف کم بگو چطور میشه پایان اولی که گفتی را دید و انجام داد؟

ممنون

اشكان گفت ، ولي خب اگر دقت كنيد دقيقا وقتي اليكا رو ميبريد بزاريد روي اون سنگ قبر نام تمامي سازندگان مياد و يك آهنگ خيلي خاص مياد و بازي تموم شده و حتي براي من اچيومنت تموم كردن بازي در كمتر از 12 ساعت رو هم داد!!! اگر اون بخش پاياني ادامه داشت مطمئنا اين اچيومنت رو قبل از اين كه برم درخت ها رو قطع كنم نميداد و شما ميتونيد خيلي راحت بريد و زندگيتون رو بكنيد يا اين كه تصميم ميگيريد برگرديد و اين پرنسس رو نجات بدين.
قدرت ها خریدنی نیستن ، باید Light Seed جمع کنی به مقدار لازم ، بعد باهاشون قدرت ها رو باز کنی .
Meisam جان شما بازی رو ناقص بازی کردی میگی بازی 2 تا پایان داره ! ، در اصل باید کارهایی که بعد از مردن Elika باید انجام بشه ، انجام بشه .
من بازي رو كامل تموم كردم فقط گفتم اگر دقيق دقت كنيد دوتا پايان داره دقيقا مثلHitman 4 كه اگر يادتون باشه كل تيتراژ ميرفت ...

همون مرحله ای که توسطhossain توتاپیکpersianwarriorچندتا تاپیک بالاترتو متن پنهان توضیح داده ولی خوب من سمت چپی رو انجام دادم.
متاسفانه يادم نيست چه كار ميكرديد چون من اين مرحله رو با چهار تا حركت خيلي راحت رد كردم!!!! كه خودم نفهميدم چيشد.

ولي چيزي كه يادم اين كه سمت راست چهار تاي اولي يعني اگر به صورت يك مربع حساب كني چهار تا مخزن اولي بايد پر بشن و دوتا مخزن جلو سمت چپ هم بايد پر بشن تا اون ميجات رو بريزه توي اون گودال در اصل بايد اون مايه ها رو راهنمايي كني تا از اون مخزن اول بياد بريزه تيو مخزن آخر تا با فشار آوردن به يك اهرم زمين بالا بياد.

اتفاقا اگر درست نگاه كنيد بازي دوتا پايان داره :

تو پايان اول اينجوري تموم ميشه كه Elika ميميره و اون شهر هم نجات پيدا ميكنه و پرنس هم ميره دنبال كارش. تو پايان دوم هم پرنس Elika رو نجات ميده كه پايان بسيار تخمي اي بود.

این پایان رو ایشون پیش خودش فرض کرده و گرنه همچین پایانی وجود نداره. اونجا که تصمیم می گیری بری دوباره درخت ها رو قطع کنی می تونی هم قطع نکنی و بازی رو خارج شی چون قبلشم یسری سازنده ها رو می نویسه. ولی این پایان به حساب نمیاد.

اقا بلاخره 2 تا پایان داره یا نه؟؟؟؟؟
اگر 2 تا داره باید کدوم مرحله رو بری که پایان اول رو نشون بده ؟؟؟؟
و کدوم رو بری که پایان دوم رو نشون بده؟؟؟

به خدا دو تا پایان نداره کی گفته پرنس میره سره زندگیش پرنس ما وقتی الیکا میبره رو سنگ قبر میزاره 4 تا از در ختهای زندگی به خاطر الیکا قطع میکنه و بعد ریشه اصلی زندگی بعد یه اچیومنت میده که بازی ادامه داره بابا این بازی هم 3 گانس دیگه

اره بابا يك پايان داره كشتيد من رو ، وقتي نميتونيد دوتا چيز رو تفكيك كنيد توضيح دادن واقعا مسخرس...

من هرچي ميگم اگر اون تيتراژ اول رو تا آخر ببينيد ديگه ادامه اي براي بازي نيست و وقتي پرنسس رو ميزاريد توي قبر بازي در اصل تموم ميشه مثل Hitman حالا دوست داريد ميريد درخت ها رو از بين ميبريد دوست هم نداشتيد اينكار نميكنيد در اصل شما بعد از اين كه اليكا رو ميزاريد روي سنگ قبر بازي به طور كامل تموم ميشه هم اچيومنت كه مربوط به تموم كردن بازي هست رو به شما ميده هم تيتراژ مياد.
به خدا دو تا پایان نداره کی گفته پرنس میره سره زندگیش پرنس ما وقتی الیکا میبره رو سنگ قبر میزاره 4 تا از در ختهای زندگی به خاطر الیکا قطع میکنه و بعد ریشه اصلی زندگی بعد یه اچیومنت میده که بازی ادامه داره بابا این بازی هم 3 گانس دیگه

خب منم نگفتم كه دوتا پايان كاملا مجزا داره گفتم پايان هاش مثل Hitman ميمونه! تازه اچيومنتي كه ميگه بازي ادامه داره وقتي كه اليكا رو ميزاريد رو قبر بهتون ميده يا حداقل به من وقتي اليكا رو گذاشتم روي سنگ قبر 2 تا اچيومنت داد نميدونم اگر بازي اينجا تموم نشد چرا پس اچيومنت تموم كردن بازي در كمتر از 12 ساعت رو داد! ميشه توضيح بدي به من؟

اره بابا يك پايان داره كشتيد من رو ، وقتي نميتونيد دوتا چيز رو تفكيك كنيد توضيح دادن واقعا مسخرس...

من هرچي ميگم اگر اون تيتراژ اول رو تا آخر ببينيد ديگه ادامه اي براي بازي نيست و وقتي پرنسس رو ميزاريد توي قبر بازي در اصل تموم ميشه مثل Hitman حالا دوست داريد ميريد درخت ها رو از بين ميبريد دوست هم نداشتيد اينكار نميكنيد در اصل شما بعد از اين كه اليكا رو ميزاريد روي سنگ قبر بازي به طور كامل تموم ميشه هم اچيومنت كه مربوط به تموم كردن بازي هست رو به شما ميده هم تيتراژ مياد.

خب منم نگفتم كه دوتا پايان كاملا مجزا داره گفتم پايان هاش مثل Hitman ميمونه! تازه اچيومنتي كه ميگه بازي ادامه داره وقتي كه اليكا رو ميزاريد رو قبر بهتون ميده يا حداقل به من وقتي اليكا رو گذاشتم روي سنگ قبر 2 تا اچيومنت داد نميدونم اگر بازي اينجا تموم نشد چرا پس اچيومنت تموم كردن بازي در كمتر از 12 ساعت رو داد! ميشه توضيح بدي به من؟
به نظر تو یعنی اون اسم کل سازنده ها بود ؟؟؟؟ ! :eek: توی تیتراژ اخر بازی ایقدر اسم زد ! که من حالم بهم خودر اومدم بیرون :sick: ولی در کل 1 پایان بیشتر نداره ! و اینیم که میگی برا قشنگتر شدن بازی بوده همین و بس ;)

خب حتما بازی رو تو 12 ساعت تموم کردی دیگه...چون به من نداد.!
اما خیلی دست و دلباز بود تو اچیومنت دادن...مخصوصا اون 80 تای آخر...جیگرم حال اومد.
ولی خودمونیما...جنگ با بابای دختره قسمت های فیلمیش...خیلی تکراری شد این آخریا...حالم و بهم زد.

راستی...کی با التایر بازی کرد؟
خیلی باحاله...لباس Assassin قیافه پرنس...
جهت اطلاع دوستانی که نیمیدونند : وقتی توی بازی به Ubi Soft متصل بشی،اسکین التایر باز میشه.

راستی...کی با التایر بازی کرد؟
خیلی باحاله...لباس Assassin قیافه پرنس...
جهت اطلاع دوستانی که نیمیدونند : وقتی توی بازی به Ubi Soft متصل بشی،اسکین التایر باز میشه.

دوست عزیزم اون التایر نیست الطیاره:biggrin1:
التایر = ال + لاستیکه ماشین ( تایر مثل ایران تایر) :biggrin1:

بازي واقعا عاليه . بهترين نسخه از بازيه كه دارم بازي ميكنم . شخصيت پردازي ها خوبن و گيم پلي بازي هم خيلي گسترده و عالي طراحي شده . گرافيك بازي در نوع خودش قابل ستايش و يكي از بهترين گرافيكهايي كه دارم تجربه ميكنم هست . بازي تنها ايرادش اينه كه گاها ادم احساس يكنواختي ميكنه توش .
اگه بخوام براي بازي امتياز بدم حدودهاي 9.2 هستش .

به نظر من باید یه کم به موجودات و دشمنان بازی تنوع بیشتری می‌دادند. این مکالمه‌هاشون را خیلی قشنگ کار کردن و شخصیت پرنس را هم به شخصیت‌هایی مثل دانته نزدیک‌تر کردن.

دوستان اون اچيومنت كه بايد در يك كمبو 14 حركت بزني رو چگونه ميشه گرفت؟
من اصلا اين بازيو انجام ندادم و اين سوال يكي از دوستانم بود كه دسترسي به اينجا نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or