Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

بازی بسیار لذت بخش بود . خاطره پرنس رو زنده میکنه ولی الان که آخراشم نمی تونم بگم چیز تازه برای طرفداران آورده . گرافیک خوبه ( انتظاری نداشتیم ( مخصوصا با اون تریلراش ) ).
داستان هم تا اینجا که کشش داشته . البته من از علاقه مندایه پرنسم . هر چی باشه بازی می کنم.
خلاصه خوبه دستشون درد نکنه!!
چند ساعته بازی رو تموم کردی . میخوام وسط امتحانای خرداد تموم کنم .

بازی که بد نیست ولی بازم نتونسته خاطرات 1 و مخصوصا 2 رو یاد آوری کنه !
بازی از لحاظ کشنت دشمنا واقعا مسخره کار شده ! بسی جای تعصف داره ubisoft

ما هم امروز بازی رو گرفتیم.بازی به نظر من زیبا کار شده.یک کم مبارزه ها خشک کار شده که اصلاً از دشمن ها خون نمیاد و اونها به سختی پیش میاد که حرکتی برای مقابله با شما بکنن و مجذوب حرکات زیبای پرنس میشن و یادشون میره که باید حمله هم بکنن!
گرافیک بازی هم به نسبت سه گانه پیشرفت چشم گیری نداشته ولی پیشرفت داشته.شروع بازی یک کم(یک کم که چه عرض کنم) شبیه نسخه سوم هست ولی فرقش اینه که اسلحه دارید.
توی منوهای بازی هم به یک نکته جالب برخوردم که دیدم علاوه بر خود پرنس ezio هم به عنوان شخصیت قابل بازی هست ولی آزاد نیست و باید برید لایو و انگار توی چالنج ها شرکت کنید تا بازی بشه اگه اشتباه نکنم.
ما که فعلاً اینو بازی نمی کنیم و میزاریم برای 22 به بعد.بیشتر به درد اوقات بی بازی می خوره.نه وقتی که عنوانی مثل Red Dead Redemption توی بازار هست.

آخرین ویرایش:
توی منوهای بازی هم به یک نکته جالب برخوردم که دیدم علاوه بر خود پرنس الطایر هم به عنوان شخصیت قابل بازی هست ولی آزاد نیست و باید برید لایو و انگار توی چالنج ها شرکت کنید تا بازی بشه اگه اشتباه نکنم.
دوست عزیز مطمئنی Altair بود؟ برای من Ezio بود.

اینطور که معلومه باید بگم متاسفم برای Ubisoft که همچین IP ِ با سابقه ای بره زیر سایه ی Assassin's Creed
کیا به نظرم بازی خوبی شده ولی تنها مشکلش یک نواختی مبارزات هست. معماهای بازی مثل شماره های قدیمی شده که به شخصه خیلی خیلی میپسندم و یک منوی جدید هم برای آپگرید اومده که شبیه DI هست و خیلی مفصله:biggrin1: در کل تا اینجا به جز مبارزاتش همه چی خوب بوده.

اینطور که معلومه باید بگم متاسفم برای Ubisoft که همچین IP ِ با سابقه ای بره زیر سایه ی Assassin's Creed
کيارش من يه مقدار بازی کردم ، از نظر من زيادم بد کار نشده .... بلاخره قرار هم نيست که برای هميشه يک بازی اوّل باشه ......
AC هم بازی خيلی قوی هست و نبايد گفت که چون پرنس زير سايه اون قرار گرفته پس Ubisoft بد کار کرده .....

-
نداشتن کمبو
گارد و بدل زدن هم نداره !
حد اقل اول بازی دشمنها نباید غیب میشدن ( چون ادم بودن نه شن )
وقتی قابلیت جدید میگیرین انگار هیچی نگرفتین !
هوش مصنوعی 0
دشمن ها با 3 ضربه میمیرن , اصلا احساس نمیکنین که دارین میجنگین !
بیش از حد اسون شده
+
شبیه پرنس قبلیه
معما ها
استفاده از قابلیت های جدید
مشخص شدن بعضی از بخش های POP2 ( مثل : پرنس اون چیزی که وسط لباسش هست رو از کجا اورده بود . . . )
دیالوگ های فارسی
درکل بازی بد نیست اما به نظر من POP 2008 از این بهتر بود

کيارش من يه مقدار بازی کردم ، از نظر من زيادم بد کار نشده .... بلاخره قرار هم نيست که برای هميشه يک بازی اوّل باشه ......
AC هم بازی خيلی قوی هست و نبايد گفت که چون پرنس زير سايه اون قرار گرفته پس Ubisoft بد کار کرده .....

دوست عزیز چه فکری کردی نوشتی pop زیر سایه ac :eek::confused:

اقا كل بازي جكه :laughing: از اون اسم عربي مالك گرفته تا دختره كه سياه پوسته :laughing: چيزي نگيم بهتره :laughing:
به دور از شوخي من اين بازيرو انجام نميدم چون اعصابم خورد ميشه .

اقا كل بازي جكه :laughing: از اون اسم عربي مالك گرفته تا دختره كه سياه پوسته :laughing: چيزي نگيم بهتره :laughing:

باهات موافقم!!

بازی گرافیک بدی نداره معمولی رو به خوبه ! اکشن هاش بد نیست. تمشکل هم که زیاد داره دوستان ذکر کردن. اما متاسفانه نسبت به بازی Read dead اصلا کششی نداره! یعنی کسی که هر دو بازی رو داشته باشه عمرا بیاد سر این!!!

بجورایی تکراریه شدیدا!!! من طرفدار پر و پا قرص پرینس ام اما اصلا حال نکردم! جذابیت چیزی که این بازی نداره!

به دور از شوخي من اين بازيرو انجام نميدم چون اعصابم خورد ميشه .
راجبه سیاه پوستیه زنه ! ایرانی های اصیل پوستشون برنزه و چشمشون هم آبی هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or