Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

اما کاراکتر نسخه پی اس پی که فرقی با نسخه 360 نمی کنه !
اما خیلی دوس دارم ببینم چجوری این پرنس شعر میخونه
خیلی باحال بید :biggrin1:
فرق نمی کنهوداستانش هم تقریبا همونه ولی عین pop های قبلی پی اس پی هم نیست که از روی نسخه های دیگه برمی دارن و همونو با توجه به پی اس پی ساختند!(یعنی با گرافیک پایین تر)کلا بازی را دو بعدی ساختند!همینطور نسخه ی wii هم با این یکی فرق می کنه!
دوستان یکمی دیگر هم رفتم!در نهایت به نظرم نمره اش 8.5 است.اینم بگم که به نظرم پرنس 2 9.5 بود و پرنس 1 9 و پرنس 3 8 و 2008 هم 8!یعنی به نظرم از پرنس 3 بهتره!
در مورد مبارزه هاش هم شاید یکمی کمبو هاش کمه,ولی بدک نیست.من خودم از لگد تو مبارزه هاش استقبال کردم!و همچین یه کمبو ی مخصوص pop که اورجینال این بازی بود هم تو بازی هست که من عاشقشم!همون که از روی سر طرف می پری و از اون طرفش میای پایین و می زنش.اگر یادتون باشه تو پرنس 3 وقتی می خواستیم کالینا را به داخل اون شنها بکشونیم تا به زمان حال بیاد,با این تکنیک می پریم پشتش و هولش می دیم!
البته کاشکی یوبی بیشتر رو بازی کار می کرد .لی در هر حال,من یوبی را دوست دارم....:love:

من چون سطح انتظاراتم فوق العاده پایین بود، بازی به نظرم خوب میاد!
کلا تا اینجا که من بازی کردم(تا اولین باس-فایت بازی) به نظرم بازی خوب بوده. البته انیمیشن های واقعا افتضاح بدجوری تو ذوق میزنن ولی گرافیک کلا بد نیست. بخصوص طراحی هنری که یادآوره سه گانه ی شن ها ی زمان هست. CG ها هم که کلا توی بازیهای یوبی سافت عالین. البته پری رندرهاش!
گیم پلی تا اینجا که من بازی کردم 50% پلتفرمر بوده 30% اکشن بوده و 20% ادونچر! بخش های پلتفرمر شبیه سه گانه هستن ولی یه سری چیزا هم از نسخه ی 2008 اضافه شده! کلا بر خلاف بازی 2008 بخش های پلتفرمر دقیقا حس و حال بازیهای پرنس رو دارن و مثل اون بازی فوق العاده آسون هم نیستن که خیلی خوبه! به نظرم یوبی برای کار روی بخش های اکشن بازی وقت کافی نداشته. چند تا حرکت ساده(با انیمیشن های بسیار بد) طراحی شده و دشمنان هم به ساده ترین شکل ممکن حمله می کنند و به ساده ترین شکل ممکن می میرند. کاملا مشخصه که برای طراحی دشمنان وقت کافی گذاشته نشده و در عوض با زیاد کردن تعدادشون میخوان مبارزات جذاب بشه. البته این قابلیت های پرنس که به سبک darksiders میتونه بگیره (توی منوی آپگرید) باعث جذابیت میشه. بخش های ادونچر هم دقیقا شبیه سه گانه هستند که خیلی خوب و خاطره انگیزه.
موزیک های بازی هم خیلی قشنگه! در کل قطعا همه ی طرفدارای پرنس که کم هم نیستند باید بازیش کنند.
------------------------------------
دوستان به نظر من یوبی این بازی رو وقتی خراب کرد که نسخه ی 2008 رو داد. پرنس رو از یه بازی اکشن ادونچر پلتفرمر سخت و درگیر کننده تبدیل کرد به یه پلتفرمر بسیار ساده با یکم اکشن که اصلا اصالت پرنس رو نداشت. حتی گرافیک cell-shade هم علیرغم زیباییش باعث شد تا این بازی از اون رنگ بندی نسبتا تیره (قهوه ای) همیشگی (حتی تو نسخه های دوبعدی) به یه بازی شاد و رنگارنگ تبدیل بشه! وگرنه این بازی که فقط به خاطر فیلمش ساخته شده و مشخصه وقت کافی برای کار روش نبوده. امیدوارم فیلم و این بازی خوب بفروشن تا کلا بیخیال پرنس2008 بشن و یه reboot درست و حسابی برای این بازی با ویژگی های همیشگی پرنس انجام بدن.

من چون سطح انتظاراتم فوق العاده پایین بود، بازی به نظرم خوب میاد!
کلا تا اینجا که من بازی کردم(تا اولین باس-فایت بازی) به نظرم بازی خوب بوده. البته انیمیشن های واقعا افتضاح بدجوری تو ذوق میزنن ولی گرافیک کلا بد نیست. بخصوص طراحی هنری که یادآوره سه گانه ی شن ها ی زمان هست. CG ها هم که کلا توی بازیهای یوبی سافت عالین. البته پری رندرهاش!
گیم پلی تا اینجا که من بازی کردم 50% پلتفرمر بوده 30% اکشن بوده و 20% ادونچر! بخش های پلتفرمر شبیه سه گانه هستن ولی یه سری چیزا هم از نسخه ی 2008 اضافه شده! کلا بر خلاف بازی 2008 بخش های پلتفرمر دقیقا حس و حال بازیهای پرنس رو دارن و مثل اون بازی فوق العاده آسون هم نیستن که خیلی خوبه! به نظرم یوبی برای کار روی بخش های اکشن بازی وقت کافی نداشته. چند تا حرکت ساده(با انیمیشن های بسیار بد) طراحی شده و دشمنان هم به ساده ترین شکل ممکن حمله می کنند و به ساده ترین شکل ممکن می میرند. کاملا مشخصه که برای طراحی دشمنان وقت کافی گذاشته نشده و در عوض با زیاد کردن تعدادشون میخوان مبارزات جذاب بشه. البته این قابلیت های پرنس که به سبک darksiders میتونه بگیره (توی منوی آپگرید) باعث جذابیت میشه. بخش های ادونچر هم دقیقا شبیه سه گانه هستند که خیلی خوب و خاطره انگیزه.
موزیک های بازی هم خیلی قشنگه! در کل قطعا همه ی طرفدارای پرنس که کم هم نیستند باید بازیش کنند.
------------------------------------
دوستان به نظر من یوبی این بازی رو وقتی خراب کرد که نسخه ی 2008 رو داد. پرنس رو از یه بازی اکشن ادونچر پلتفرمر سخت و درگیر کننده تبدیل کرد به یه پلتفرمر بسیار ساده با یکم اکشن که اصلا اصالت پرنس رو نداشت. حتی گرافیک cell-shade هم علیرغم زیباییش باعث شد تا این بازی از اون رنگ بندی نسبتا تیره (قهوه ای) همیشگی (حتی تو نسخه های دوبعدی) به یه بازی شاد و رنگارنگ تبدیل بشه! وگرنه این بازی که فقط به خاطر فیلمش ساخته شده و مشخصه وقت کافی برای کار روش نبوده. امیدوارم فیلم و این بازی خوب بفروشن تا کلا بیخیال پرنس2008 بشن و یه reboot درست و حسابی برای این بازی با ویژگی های همیشگی پرنس انجام بدن.
خیلی نظرت خوب و دقیق بود!من هم گفتم,انجام این بازی را به تمام پرنس باز ها پیشنهاد می کنم!

به نظره من كه بازيش خيلي كند هست در ضمن وقتي دشمن ها را مي زني انگار داري پلاستيك را مي زني

اتفاقا به نظرم حرکات پرینس روی دیوار ها و اینور اونور خیلی زیادی سریع شده! یعنی شبیه به هر چیزی هست جز آدم! دیگه اون ظرافت نسخه 1 و 2 رو نداره حرکاتش.

البته در کل بازی بدی نیست. به طرفدارای پرینس حال میده و یکمم میزنه تو ذوقشون که چرا اصلا UBI رو این نسخه سرمایه گذاری درستی نکرده.

تنوع بازی ایجاد شده و تغییرات بازی نسبت به نسخه های قبل بیشتر تو زمینه ی حرکات پرش ها و طی کردن مسیر ها هستش نه تو مبارزه!

اقا من یه جا گیر کردم
اونجا که دو بار پسر عموشه فکر کنم:biggrin1: میزنی بعد پرت میشی پایین من تو یه فضای گرد هستم که یه عالمه سوسک رو میکشه بعد مجسمه پایین رو چرخوندم،راه پله درست شد به بالا اون یکی رو به هر چهت چرخوندم هیچ اتفاقی نمیوفته پایین اومدم اون مجسمه پایین هم دیگه تکون نمیخورد.
باید چیکار کنم اینجا؟

سلام من بازیو گرفتم و
یه جاشم که یه اهرم سمت چپه و دوتا اهرم سمت راست و باید اون چرخدنده کوچیکرو ببریم اونور میشه راهنمایی کنید؟(مثلا اول دو دور دومی بعد یه دور اولی)اینطوری راهنمایی کنین لطفا.

آخرین ویرایش:
خوب دوستان مقدار بیشتری از بازی را رفتم.
اول بگم که از اون تله های نسخه های سه گانه که دوباره به نسخه برگشتند استقبال می کنم!از جمله اون تیغ های روی زمین که وقتی از روشن رد می شی بلند می شن!دوم اینکه خوب یه ذره پلتفورمینگ بازی زیاد از حد شده ولی خوب لذت بخشه!سوم مبارزاتش اونقدر ها هم بد نیست,با اون جادو ها خیلی حال می ده!به خصوص آتیش که راه می ری و زمین را آتیش می زنی!در کل مبارزاتش به نسخه ی یک شبیه شده,و به نظرم 7.5 از 10 برای مبارزاتش!ولی پلتفورمینگش 9.5 از 10 که به نظرم از هر بازی هم سبک دیگری بهتر کار شده!
خوب همچنان یوبی سافت با کات سنس هاش می ترکونه!خیلی خوبه!به خصوص opening cinematic بازی!خیلی خوب بود...
خوب با وجود اینکه خیلی ها فکر می کنند که چون بازیه متوسطی,پس داستان قویی نداره,داستان خیلی جذب می کنه و یوبی داستان خوبی را به کار بوده و از همه مهمتر معمای مدال روی سینه ی پرنس را حل می کنه!قبل از این بازی همه ی دوستام می گفتند همون گردنبند فرحه که آخرای نسخه ی اول جاش می زاره!ولی من یادم بود که آخرین کات سنس بازی فرح گردنبندشو داشت!حالا معلوم شد من راست می گم و قضیه ی مدالش چیز دیگری بوده!
در ضمن<این فارسی حرف زدناشون خداست!راضیه که وردهاش عین الیکاست لهجه اش!مثلا وقتی می گه:به او قدرت کنترل شن ها را اعطا کن....!اون سکانسی که توی اتاق گنج ها هستیم و سربازهای دشمن دارن فارسی حرف می زنند هم خدا بود!یارو می گه:حالا می گذارم وزیر من شوی!
راتاش(بازی کنید می فهمید کیه!)هم جالب فارسی حرف می زنه!
راستی,یه سوال در مورد داستان بازی داشتم:
سلیمان کیه؟

سلام من بازیو گرفتم و
یه جاشم که یه اهرم سمت چپه و دوتا اهرم سمت راست و باید اون چرخدنده کوچیکرو ببریم اونور میشه راهنمایی کنید؟(مثلا اول دو دور دومی بعد یه دور اولی)اینطوری راهنمایی کنین لطفا.
سلام من pop4اولین popهست که میخوام تموم کنم و تازه به جمع popبازا پیوستم لطفا سریعتر راهنمایی کنید.:love::biggrin1:

بازیش یه کم خسته کننده است.حرکت روی دیوار ها و پریدن زیاد و تکراری
ولی در کل من باهاش حال کردم.
بازیه خوبیه گرافیک نسبتا خوبی داره

دوستان آخرای بازی فوق العاده جذاب میشه حتما بازی کنید! مخصوصا حرکات آکروباتیک تنوع و هیجان بسیار بالایی پیدا می کنند. اکشن ها هم همینطور.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or