Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

آخه اونجا که راتاش به اون غوله می گه فرزند سلیمان باید بمیرد به پرنس حمله ی کنه...
آره یادمه ولی اگه دقت کنی بعدش پرنس میگه که قوله فکر میکنه من پسر سلیمانم.
اسم پدر پرنس و مالک هم Sharaman هست که تو شماره ی اول هم حضور داشت.

آره یادمه ولی اگه دقت کنی بعدش پرنس میگه که قوله فکر میکنه من پسر سلیمانم.
اسم پدر پرنس و مالک هم Sharaman هست که تو شماره ی اول هم حضور داشت.
ok!الان یادم اومدن اول بازی هم که تو راه آزاد هست پرنس اسم شاه شارامان را میاره!

خوب من هم بازي رو امروز گرفتم , بعد 2ساعت بازي كردن : گرافيكش بد نيست , صداگزاري بعضي جاها انتهاي ضايست , افت فرين داشت يه جا , يه باگ ناز هم ديدم ! بازي فوق العاده آسون هستش !

گيم پلي به نظرم خوبه (تنها نكته مثبتي كه تا اينجا ديدم)(واقعا تا اينجا از گيم پليش لذت برم) , داستان هم بايد ببينيم چي ميشه , از همه مهمتر بازي خون نداره , دركل تا اينجا به نظر من استعداد كسب مقام بدترين بازي سال رو داره !...

گند بزنن به يوبي سافت كه روز به روز داره بيشتر رو بازي كار ميكنه !!!....:mad:

ولي از شوخي بگزريم اين بازيي نيست كه خيلي هارو جذب كنه چون خيلي ضعيف كار شده به نظرم ولي من شخصا همه ي شماره هاي پرنس رو دوست دارم و

تا اينجا از همشون لذت بردم حتي از همين شماره كه به نظرم ضعيف كار شده ...

[FONT=&quot]دوستان من یک جا گیر کردم ، فکر کنم آخرای بازی باشه اونجا که اون زنه قدرت محو کردن اشیا را به ما میده . کلی با زنه جلو رفتم و هر بار بعد از اینکه یه عده را میکشم و یا مقداری جلو میرفتم زنه میومد و یک دمو نشون میداد و بازی ادامه پیدا میکرد . اما یه جا میوفتادیم تو یه جای نسبتا گود و خیلی بزرگ که کلی اسکلت و دو تا از این غول های بزرگ هم هستند . [/FONT]
[FONT=&quot]هر کاری میشه کرد اون دو تا غول نمیمیرن . [/FONT]
[FONT=&quot]کسی میدونه چی کار باید کرد ؟ [/FONT]

خوب باز هم می گم,یوبی سافت داستان بازی را عالی درست کرده!واقعا نویشندگان قشنگی داره.به نظرم هر چیش بدتر از GOW3 باشه,هنوزم که هنوزه داستانش برتری داره.چیزی که از شماره ی اولش برتر بوده.
الان با این زاویه داستان خیلی حال کردم:
brother Vs brother
از این داستان شاه سلیمان هم می خوام سر در بیارم که با راتاش چی کار کرده!در کل داستانش آدم را می کشه شدید...

خوب باز هم می گم,یوبی سافت داستان بازی را عالی درست کرده!واقعا نویشندگان قشنگی داره.به نظرم هر چیش بدتر از GOW3 باشه,هنوزم که هنوزه داستانش برتری داره.چیزی که از شماره ی اولش برتر بوده.
الان با این زاویه داستان خیلی حال کردم:
brother Vs brother
از این داستان شاه سلیمان هم می خوام سر در بیارم که با راتاش چی کار کرده!در کل داستانش آدم را می کشه شدید...

آقا موافقم شديد , تو پست قبليم 2ساعت از بازي رو انجام دادم و يه سري چيزا كه دستگيرم شد رو

گفتم , داستان تنها چيزي بود كه ميشه گفت چيزي ازش متوجه نشده بودم , ولي الان با گذشت حدوده 5 ساعت از بازي

داستان واقعا جالب شده , هموني كه گفتي :

brother Vs brother

و ميشه گفت معما ها هم جزو نكات مثبت بازي هستش ...

همچنان گيم پلي خيلي لذت بخشي داره...

[FONT=&quot]دوستان من یک جا گیر کردم ، فکر کنم آخرای بازی باشه اونجا که اون زنه قدرت محو کردن اشیا را به ما میده . کلی با زنه جلو رفتم و هر بار بعد از اینکه یه عده را میکشم و یا مقداری جلو میرفتم زنه میومد و یک دمو نشون میداد و بازی ادامه پیدا میکرد . اما یه جا میوفتادیم تو یه جای نسبتا گود و خیلی بزرگ که کلی اسکلت و دو تا از این غول های بزرگ هم هستند . [/FONT]
[FONT=&quot]هر کاری میشه کرد اون دو تا غول نمیمیرن . [/FONT]
[FONT=&quot]کسی میدونه چی کار باید کرد ؟ [/FONT]

باید X او نگه داری تا شمشیرت نورانی بشه بعد بهش ضربه بزنی

داستان بازی بد نیست ولی اون نکته ای که گفتین از همون اول بازی میشه حدس زد. یعنی من که مطمعن بودم آخرش باید با کی مبارزه کنم!

داستان بازی بد نیست ولی اون نکته ای که گفتین از همون اول بازی میشه حدس زد. یعنی من که مطمعن بودم آخرش باید با کی مبارزه کنم!
البته ظاهرا قبل از اون هم به دیالوگ ها نگاه می کردید که پرنس به خودش می گفت,تنفرش ازش مشخص بود.یه جا راستی از فرح هم گفت,ولی راستشو بخوهید سریع رد شد نفهمیدم.فکر کنم گفت کاشکی فرح اینج بود.(انگلیسی بود.)
می گم این راتاش کلا انگلیسی حرف نمی زنه؟بنده خدا خارجی ها نمی فهمن چی داره می گه.زیر نویس انگلیسی هم که ناقصه و فارسی ها را نمی گه.نمی دونم چرا تو AC2 که اتزیو ایتالیایی حرف می زنه ترجمش را می نشوت.ولی اینجا راتاش فارسی حرف می زنه نمی گه.چرت و پرت هم نمی گه که بگیم لازم نداشته باشه کسی بدونه چی می گه,مثلا در مورد انتقام از سلیمان حرف می زنه...

ببینم دوستانی که بازی را تمام کردن راتاش اصلا انگلیسی حرف می زنه؟
راستی alimami راست می گی منظور راضیه از dijin جن بود.اونجا که قدرت پرواز را می ده به فارسی می گه:قدرت جن به تو توانایی پرواز می ده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or