Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

ببینم دوستانی که بازی را تمام کردن راتاش اصلا انگلیسی حرف می زنه؟
راستی alimami راست می گی منظور راضیه از dijin جن بود.اونجا که قدرت پرواز را می ده به فارسی می گه:قدرت جن به تو توانایی پرواز می ده!

راتاش اصلا انگلیسی حرف نمی زنه تا اخر بازی. جملاتش هم خیلی محدوده یعنی خیلی زود تکراری میشه!

ببینم دوستانی که بازی را تمام کردن راتاش اصلا انگلیسی حرف می زنه؟
راستی alimami راست می گی منظور راضیه از dijin جن بود.اونجا که قدرت پرواز را می ده به فارسی می گه:قدرت جن به تو توانایی پرواز می ده!
این یارو راتاش هم از جنس جنه فقط از نوع افریت یا اهریمنش.

هنوز هم فارسی خوب حرف نميزنه ها......منظورم اينکه هنوز لهجه داره
خیلی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده لهجه اش!حالا برو نسخه ی psp را بازی کن,اون اولش یه شعری می خونه که اون را معلومه یه نفر ایرانی خونده.چون کاملا لهجه نداشت....

یه سوال
داستان حضرت سلیمان و حکمرانیش بر جن ها فقط تو قرآن اومده؟ یا اینکه جای دیگه ای هم هست؟ تو داستانهای قدیمی ایران هم اومده یا نه؟
اگه فقط تو قرآن اومده باشه اشاره به این داستان قرآنی تو بازی نکته ی جالبیه و میشه گفت با عربی ترین داستان پرنس مواجه هستیم.

آخرین ویرایش:
بازی تموم شد ، به نظر من خوب بود
پیشنهاد میکنم کسایی که دو دل هستند که بگیرن یا نگیرن حتما بگیرن
قشنگ هستش
فقط این آخر بازی :
راضیه و قوله که هی با همدیگه صحبت اینا میکردن ! همون کل کل میکردن خیلی تابلو بود
انصافا راضیه که اصلا یه پا بچه کابل بود
اون قول قولک هم فکر کنم دو رگه ایرانی افغانی بود یه سری جمله هارو خوب میگفت آخه
در هر صورت کاشکی 4 تا دوبلر فارسی زبون درست حسابی انتخاب میکردن
هرچند 4 تا قول و 4 تا اژدها اینارو گزاشتن ایرانی حرف بزانه

از الان لحظه شماری کنید برا شــــوک...
بازی های رایانه ای ! شاهزاده ایرانی .... :eek:

منم بعد از تجربه کردن این بازی باید بگم این سری بعد از شماره دوم همینجوری رو به زوال رفته و واقعا بازیه ضعیفیه.یوبی هم که چرخه گند زدنشو داره کامل میکنه.

جالبه هيچكس سره بازي اسپلينتر سل كانويكشن كه بازي در مقايسه با شماره هاي قبلي واقعا افتضاح بود

نگفت يه مهره سوختس ولي سره اين بازي همه شمشيراشون رو از رو بستن !

(البته قبول دارم اين بازي علاوه بر راضي نكردن هواداران - امتيازات پاييني هم از سايتها گرفت ...)

ولي به هر حال نميشه درباره اين بازي اينطور بيرحمانه صحبت كرد - تا اونجايي كه يادمه بودن بازي هايي كه

افت كردن و دوباره به اوج برگشتن ....

بازی تموم شد. نظرات من:
داستان: 7
داستان بازی خوبه اما کاملا کلیشه ایه! در ضمن میتونست پرداخت خیلی بهتری هم داشته باشه. داستان هم خیلی عربیه. این نوید نگهبان پس اونجا چیکار میکنه؟
اینکه یه جن (راتاش) نتونسته حکمرانی یه انسان (سلیمان) بر جن ها رو تحمل کنه و با استفاده از قدرت شن ها شورش کرده و بعدا اونو اسیرش کردن و حالا یکی (مالک) اومده اونو آزادش کرده که کاملا کلیشه ایه. تقابل دو برادر و اینکه پرنس مجبوره به خاطر مردم برادرش رو بکشه هم کلیشه ایه. ولی ترکیب این دو تا جالبه. اما مشکل اینجاست که هیچکدومشون درست پرداخت نمیشن. مورد اول رو که رازیا تو 2 دقیقه برای پرنس تعریف میکنه مورد دوم هم اصلا اون بار دراماتیکی که باید داشته باشه رو نداره! فکر کنم آخر بازی میمردن اگه با یه CGدرست نشون میدادن رازیا چی شد.معلومه وقت زیاد نزاشتن یا نداشتن که بزارن
گیم پلی: 7
اکشن ضعیف که تو 1 ساعت آخر بازی بهتر میشه و پلتفرمر سخت،جذاب و عالی که 1 ساعت آخر بازی تکراری و رو اعصاب میشه! معماها هم خیلی کم و ساده هستند. مشکل دوربین که خیلی جاها اذیت میکنه. به غیر از باس آخر بازی همه ی باس ها مثل همن به طوری که اصلا نمیشه بهشون گفت باس و یه سری ایرادات ریز دیگه. کلا گیم پلی بازی خوبه ولی معلومه وقت زیاد نزاشتن یا نداشتن که بزارن.
گرافیک:7
خوب،بد، زشت. بعضی جاها خیلی خوب(مثل مرحله ی قلعه ی سلیمان که اون افکت شن خیلی قشنگه) و اکثر جاها بد و بعضی جاها هم زشت(کلا طراحی دشمنان بازی و رازیا! چی میشد اینو یه ذره خوشگلترش میکردن؟ مگه جن ها نمیتونن خوشگل باشن؟)
صدا:7
دوبله ی خیلی خوب پرنس، فارسی حرف زدن(فقط دشمنان فارسی حرف نمیزنن، رازیا هم فارسی حرف میزنه)، صداهای ضعیف دشمنان، آهنگ های بعضا قشنگ!
ارزش:6
حتی اگر عاشق سینه چاک پرنس هم باشید بعیده برای بار دوم بازیش کنید، خیلی مبارزات قشنگه چلنج مد هم گذاشتن(کاملا بی استفاده)، اچیومنت های مفت! کلا ارزش بازی پایینه
امتیاز کلی(میانگین):6.8
-------------------------------------------------
جذابیت: 8
بازیهای پرنس برای من جذابن. حتی ضعیفترینشون. حداقلش مثل POP2008 نیست! همه ی طرفداران پرنس باید بازیش کنن، ولی اگه احساس خاصی به این بازی ندارین بازیهای خیلی بهتری جدیدا اومده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or