داداش من تو همون پستی که از من نقل قول کردی که اشاره کردم بعد از چک کردن دیدم که بله.خون هم داره!علاوه بر خون,Gore هم داره!مخصوصا همین شماره ی دوم.شما مثل اینکه شماره دوم رو بازی نکردی که میگی خون نداشت. تو زمان خودش وقتی یارو رو از وسط نصف میکردی فواره خون میزد بیرون:biggrin1:
اِ!!!نزن این حرفو...:biggrin1:شما مثل اینکه شماره دوم رو بازی نکردی
خون نداره که چی.... میخاید مثل گاد او وار 3 از اسکلت خون در بیاد
شما چی انتظار داشتید؟POP همیشه همین بوده و همیشه همین هم می مونه!یعنی مبارزات با دشمن ها و بعدش پلتفورمینگ و حرکات آکروباتیک وو بعضی جا ها هم معما!خوب دیگه چی کار باید بکنند؟مگه مثلا گیم پلی GOW با دو نسخه ی قبلیش تفاوت داشت؟مگه اصلا برمی دارن گیم پلی یک فرانچایز را عوض می کنند؟کجا همچین چیزی را دیدید که یهو بیان گیم پلی را عوض ککند؟اون pop2008 هم که می بینید قضیه اش جداست.چون اصلا یک سری دیگه از pop هست و آنهم به نوبه ی خودش اخرش نشون داد که یک فرانچایز خواهد بود.مثلا بعد از اینکه اون را دوباره ادامه بدهند یه سری میان بگن چرا دوباره گرافیکش کارتونی شد!آخه اون سری با این سری کلی فرق می کنه!من اصلا متوجه حرفتون نمی شم که گیم پلی مانند نسخه های قبل و تکراریه!خوب آخه همینه!پرنس باید اینجوری باشه!تازه وجود 4 جادو در بازی کلی می تونه متنوع تر کنه گیم پلی بازی را!متاسفانه این بازی هم به مشکل Rainbow Six : Vegas 2 دچار شده و به شدت شبیه نسخه ی قبلی است که همین دلیل هم سهم عمده ای در یکنواخت شدن بازی داره ( دقیقا مثل Vegas 2 )
گرافیک تکنیکی بازی بد نیست ولی بازی هایی مانند GOW 3 آن چنان انتظارات رو بالا برده که دیگه این گرافیک نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه .
گیم پلی بازی هم همونطور که عرض کردم یک کپی از نسخه های قبل هست که البته گیم پلی نسخه های قبلی آن چنان جذاب بود که هنوز هم کشش داره .
یوبی سافت میبایست نه اونقدر نسخه ی چهارم رو تغییر میداد که POP رو به کلی دگرگون کنه و نه این شماره ی جدید رو اینقدر شبیه سه نسخه ی اول طراحی میکرد و اگه یه اعتدالی بین این دو برقرار میکرد موفق تر بود.
البته نباید این نکته رو هم فرامش کرد که شاهکاری به اسم GOW3 انتظارات رو به شدت بالا برده.
در کل به نظر من این بازی از هر نظر یه عنوان متوسط هست و نمرهای بین 7 تا 8 مناسب این بازی هست .
مگه شما خون اشام هستيد كه براتان بودن يا نبودن خون مهم هست
یوبی سافت میبایست نه اونقدر نسخه ی چهارم رو تغییر میداد که POP رو به کلی دگرگون کنه و نه این شماره ی جدید رو اینقدر شبیه سه نسخه ی اول طراحی میکرد و اگه یه اعتدالی بین این دو برقرار میکرد موفق تر بود.
با شما کاملا" موافقمشما چی انتظار داشتید؟POP همیشه همین بوده و همیشه همین هم می مونه!یعنی مبارزات با دشمن ها و بعدش پلتفورمینگ و حرکات آکروباتیک وو بعضی جا ها هم معما!خوب دیگه چی کار باید بکنند؟مگه مثلا گیم پلی GOW با دو نسخه ی قبلیش تفاوت داشت؟مگه اصلا برمی دارن گیم پلی یک فرانچایز را عوض می کنند؟کجا همچین چیزی را دیدید که یهو بیان گیم پلی را عوض ککند؟

از نظر معمایی میشه بازی رو تا حدودی با تامب رایدر مقایسه کرد ولی اینجا شمشیر داری و اونجا تفنگ که فکر نکنم زیاد به هم ربط داشته باشه..:cheesygriمن این نسخه رو هنوز بازی نکردم، ولی از همه نسخه های pop خوشم میاد حتی 4 ، شاید شماره چهار با سه گانه قبلی فرق داشت ولی خودش بازی خیلی خیلی خوبی بود که گرافیک بی نظیری داشت و گیم پلی فوق العاده. من نمی دونم چرا همه میان pop رو با gow مقایسه می کنن، اینا چه ربطی بهم داره، فقط سبک گرافیکشون شبیه به همه، pop رو میشه تا حدودی با بازیهایی مثل تامب رایدر و ... مقایسه کرد. من به زودی این نسخه رو میگیرم و مطمئن هستم که ازش خوشم میاد، حتی بیشتر از gow که شما حی میگید. بازیهای مثل pop، splinter cell و فاینال فانتزی و ... اینا بازیهایی هستن که واسه گیمرها ساخته شدن و ... ادامه دارد:cheesygri