Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

شما مثل اینکه شماره دوم رو بازی نکردی که میگی خون نداشت. تو زمان خودش وقتی یارو رو از وسط نصف میکردی فواره خون میزد بیرون:biggrin1:
داداش من تو همون پستی که از من نقل قول کردی که اشاره کردم بعد از چک کردن دیدم که بله.خون هم داره!علاوه بر خون,Gore هم داره!مخصوصا همین شماره ی دوم.
حرف من این بود که صحنه ی خون داری(:biggrin1:)رو یادم نمیاد!ناسلامتی 7-8 سال پیش بازی کردیما!!!!
شما مثل اینکه شماره دوم رو بازی نکردی
اِ!!!نزن این حرفو...:biggrin1:

متاسفانه این بازی هم به مشکل Rainbow Six : Vegas 2 دچار شده و به شدت شبیه نسخه ی قبلی است که همین دلیل هم سهم عمده ای در یکنواخت شدن بازی داره ( دقیقا مثل Vegas 2 )

گرافیک تکنیکی بازی بد نیست ولی بازی هایی مانند GOW 3 آن چنان انتظارات رو بالا برده که دیگه این گرافیک نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه .

گیم پلی بازی هم همونطور که عرض کردم یک کپی از نسخه های قبل هست که البته گیم پلی نسخه های قبلی آن چنان جذاب بود که هنوز هم کشش داره .

یوبی سافت میبایست نه اونقدر نسخه ی چهارم رو تغییر میداد که POP رو به کلی دگرگون کنه و نه این شماره ی جدید رو اینقدر شبیه سه نسخه ی اول طراحی میکرد و اگه یه اعتدالی بین این دو برقرار میکرد موفق تر بود.

البته نباید این نکته رو هم فرامش کرد که شاهکاری به اسم GOW3 انتظارات رو به شدت بالا برده.
در کل به نظر من این بازی از هر نظر یه عنوان متوسط هست و نمرهای بین 7 تا 8 مناسب این بازی هست .
شما چی انتظار داشتید؟POP همیشه همین بوده و همیشه همین هم می مونه!یعنی مبارزات با دشمن ها و بعدش پلتفورمینگ و حرکات آکروباتیک وو بعضی جا ها هم معما!خوب دیگه چی کار باید بکنند؟مگه مثلا گیم پلی GOW با دو نسخه ی قبلیش تفاوت داشت؟مگه اصلا برمی دارن گیم پلی یک فرانچایز را عوض می کنند؟کجا همچین چیزی را دیدید که یهو بیان گیم پلی را عوض ککند؟اون pop2008 هم که می بینید قضیه اش جداست.چون اصلا یک سری دیگه از pop هست و آنهم به نوبه ی خودش اخرش نشون داد که یک فرانچایز خواهد بود.مثلا بعد از اینکه اون را دوباره ادامه بدهند یه سری میان بگن چرا دوباره گرافیکش کارتونی شد!آخه اون سری با این سری کلی فرق می کنه!من اصلا متوجه حرفتون نمی شم که گیم پلی مانند نسخه های قبل و تکراریه!خوب آخه همینه!پرنس باید اینجوری باشه!تازه وجود 4 جادو در بازی کلی می تونه متنوع تر کنه گیم پلی بازی را!

مگه شما خون اشام هستيد كه براتان بودن يا نبودن خون مهم هست

ببین دوست عزیز مسئله به خوناشام و اینجور مزخرفات ربطی نداره ،نبودن خون یعنی به نوعی درجه سنی کم و این یکی از اشتباهات یوبی در مورد این بازی هست که به نظر من به کیفیت کار لطمه زده ،به هر حال اگر در حد متعادل و منطقی خون در بازی بود خوب مبارزات جلوه بهتری پیدا می کرد.
یوبی سافت میبایست نه اونقدر نسخه ی چهارم رو تغییر میداد که POP رو به کلی دگرگون کنه و نه این شماره ی جدید رو اینقدر شبیه سه نسخه ی اول طراحی میکرد و اگه یه اعتدالی بین این دو برقرار میکرد موفق تر بود.

تو رو به خدا اسم اون شماره مزخرف 2008 رو نیار که وقتی یادش می افتم اصلا" از بازی کردن سیر میشم .تعادل کدومه اون بازی اصلا" POP نبود فقط اسم POPرو به یدک می کشید و همچنین به گند!!
شما چی انتظار داشتید؟POP همیشه همین بوده و همیشه همین هم می مونه!یعنی مبارزات با دشمن ها و بعدش پلتفورمینگ و حرکات آکروباتیک وو بعضی جا ها هم معما!خوب دیگه چی کار باید بکنند؟مگه مثلا گیم پلی GOW با دو نسخه ی قبلیش تفاوت داشت؟مگه اصلا برمی دارن گیم پلی یک فرانچایز را عوض می کنند؟کجا همچین چیزی را دیدید که یهو بیان گیم پلی را عوض ککند؟
با شما کاملا" موافقم

شما چرا همش لیوان خالی بازی رو میبینید اگه اینطوریه که باید بگیم چرا مرده ها از رو زمین ناپدید میشن ....
هر بازی باسه خودش یه چیزایه خاص داره دلیل نمیشه که ایرادش باشه

متاسفانه وقتُ هزینه ای که UBI برای ساختنِ عناوینی چون AC میکنه , شاملِ حالِ POP نمیشه

شانس اوُردیم که UBI داره برای نسلِ بعد خودشو گرم میکنه وگرنه معلوم نبود , چه گ.. میخواست تحویل بده..lol polika
کلا از تمامِ حرکاتِ مُقطع مُقطع و رباتیک ِشمشیر زنیش تا تمامِ تیرهای بی هدف و سرگردانِ که تهدیدی برا پرنس در ارتفاعِ:sick::sick::sick:

تعجب میکنم که چرا تا یه چیزی به مزاج یه سری سازگار نیست ، میان میندازن تو هونگ و گوشت کوبیدش میکنن ؟؟؟ جالبه که یکی هم اومده میگه یوبی اشتباه کرده که درجه سنی بازی رو M قرار نداده!!
یه ضرب المثل چینی میگه : دونگ چی لا جومیسولی یعنی خوشت نمیاد ، بازی نکن ، بازی کردی ، قر قر نکن

من این نسخه رو هنوز بازی نکردم، ولی از همه نسخه های pop خوشم میاد حتی 4 ، شاید شماره چهار با سه گانه قبلی فرق داشت ولی خودش بازی خیلی خیلی خوبی بود که گرافیک بی نظیری داشت و گیم پلی فوق العاده. من نمی دونم چرا همه میان pop رو با gow مقایسه می کنن، اینا چه ربطی بهم داره، فقط سبک گرافیکشون شبیه به همه، pop رو میشه تا حدودی با بازیهایی مثل تامب رایدر و ... مقایسه کرد. من به زودی این نسخه رو میگیرم و مطمئن هستم که ازش خوشم میاد، حتی بیشتر از gow که شما حی میگید. بازیهای مثل pop، splinter cell و فاینال فانتزی و ... اینا بازیهایی هستن که واسه گیمرها ساخته شدن و ... ادامه دارد:cheesygri

من این نسخه رو هنوز بازی نکردم، ولی از همه نسخه های pop خوشم میاد حتی 4 ، شاید شماره چهار با سه گانه قبلی فرق داشت ولی خودش بازی خیلی خیلی خوبی بود که گرافیک بی نظیری داشت و گیم پلی فوق العاده. من نمی دونم چرا همه میان pop رو با gow مقایسه می کنن، اینا چه ربطی بهم داره، فقط سبک گرافیکشون شبیه به همه، pop رو میشه تا حدودی با بازیهایی مثل تامب رایدر و ... مقایسه کرد. من به زودی این نسخه رو میگیرم و مطمئن هستم که ازش خوشم میاد، حتی بیشتر از gow که شما حی میگید. بازیهای مثل pop، splinter cell و فاینال فانتزی و ... اینا بازیهایی هستن که واسه گیمرها ساخته شدن و ... ادامه دارد:cheesygri
از نظر معمایی میشه بازی رو تا حدودی با تامب رایدر مقایسه کرد ولی اینجا شمشیر داری و اونجا تفنگ که فکر نکنم زیاد به هم ربط داشته باشه..:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or