Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

اگه از عاشقای:biggrin1: قدیمیه PoP باشین بازی در حد اشغال هم باشه تمومش میکنید:biggrin1: والا من از اوون نسخه 2 بعدی که روی کامپیوتر DX4 486 خودم داشتم تا آخرین نسخه همرو تموم کردم حتی به نسخه سگا اوون رحم نکردم اوونم با شبیه ساز رو گوشیم رفتم.یه نسخه 3d هم قبلنا اومده بود روی pc و dreamcast که هر کی بازی کنه میگه آشغاله ولی اوونم تموم کردم:biggrin1: تا بعدش که sands of time معروف اومدو...(عشق و حال:biggrin1::love:)
این ورژن 2008 هم از دید خیلیا بی ربط بود ولی من خوشم اومد تو 1 روزو نیم تموم شد.
این یکی که مطمئنم هر چی باشه از pop2008 جالب تر و قشنگ تره.

من امروز این بازی رو گرفتم و میشه گفت خیلی بیشتر انتظار داشتم . چون با دیدن شاهکاری مثل assassin creed که محصول یوبی سافت بود انتظارات از این بازی بالا رفته بود .
هر چند به نظر من نسبت به عناوین قبلی pop ضعیف تر بود اما من که خیلی راضی هستم و تا اینجا هم حدود 1 ساعتی هست که بازی میکنم .
فقط نکته عذاب آور نبود خون ریزی در بازی هست .

یعنی برا خود پرنس هم خون ریزی طراحی نکردن ؟
بقیه که یه مشت سرباز شنی و اسکلتین که خون ندارن اما اونا زورشون اومده برا خود پرنس هم خون ریزی طراحی کنن :eek::eek::eek:
یوبی سافت داره میکنتش مثه تام کلنسی
فردا میاد prince of persia : Rise of altair :laughing:

این پرنش هم دیگه شده مسخره بازی هر سری یکی میده بیرون:laughing: و هر یکی از اون قبلی به درد نخور تر حالا بیا 1 ساعت فکر کن که فلان راهو چطور پرش کنی بری اون طرف بعد هم با اون گاردها شمشیر بازی و تا اخر همینه :laughing: در کل خسته کننده هست :sick:

خوب دوست عزیز هر بازی سبک و سیاق خودشو داره دیگه
میخواستی مثلا sand box بسازن بعد بری سری 6 سوار شی باهاش تو خیابونای پارس(ایران) گاز بدی؟؟؟؟:biggrin1:

.
فقط نکته عذاب آور نبود خون ریزی در بازی هست .

یعنی برا خود پرنس هم خون ریزی طراحی نکردن ؟
بقیه که یه مشت سرباز شنی و اسکلتین که خون ندارن اما اونا زورشون اومده برا خود پرنس هم خون ریزی طراحی کنن :eek::eek::eek:
یوبی سافت داره میکنتش مثه تام کلنسی
فردا میاد prince of persia : Rise of altair :laughing:
Prince of Persia کِی خون داشته که حالا شما از نبودش ناراحتین!!!!؟

پرنس های قبلیو دوس داشتین اینو به هیچ وجه از دست ندین.تنها مشکلی که تو بازی دیدم انیمیشن های شخصیت اصلیه یه جوریه کمی تا اندکی خشک:biggrin1: ولی جو بازی همونیه که میخواستم شروع بازی هم از نظر من خیلی خیلی شبیه sands of time هست مخصوصا اوون قسمت های که رو دیوار از لبه باید رد بشین دیدم یه نفر گفته بود بازی combo زیاد نداره.خوب ببینم شما تو sands of time که تقریبا قشنگترین pop موجود هست چند تا کمبو دیدی؟ حالا باز شماره دوم یه چند تا کمبو داشت ولی کلا شماره اول که کمبو خاصی نداشت.اصلا احساس بدی به آدم دس نمیداد وقتی بازی میکردی.در کل بازی قشنگیه من که لذت بردم.

متاسفانه این بازی هم به مشکل Rainbow Six : Vegas 2 دچار شده و به شدت شبیه نسخه ی قبلی است که همین دلیل هم سهم عمده ای در یکنواخت شدن بازی داره ( دقیقا مثل Vegas 2 )

گرافیک تکنیکی بازی بد نیست ولی بازی هایی مانند GOW 3 آن چنان انتظارات رو بالا برده که دیگه این گرافیک نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه .

گیم پلی بازی هم همونطور که عرض کردم یک کپی از نسخه های قبل هست که البته گیم پلی نسخه های قبلی آن چنان جذاب بود که هنوز هم کشش داره .

یوبی سافت میبایست نه اونقدر نسخه ی چهارم رو تغییر میداد که POP رو به کلی دگرگون کنه و نه این شماره ی جدید رو اینقدر شبیه سه نسخه ی اول طراحی میکرد و اگه یه اعتدالی بین این دو برقرار میکرد موفق تر بود.

البته نباید این نکته رو هم فرامش کرد که شاهکاری به اسم GOW3 انتظارات رو به شدت بالا برده.
در کل به نظر من این بازی از هر نظر یه عنوان متوسط هست و نمرهای بین 7 تا 8 مناسب این بازی هست .

تو سه گانه قبلی کمی خون ریزی تو بازی بود( البته نه به اندازه Ninja Gaidenیا GOW )و درجه سنی بازی هم M بود ،گویا شما فراموش کردین!
درسته.الان چک کردم دیدم Blood تو درجه ی سنیش هست!!
ولی عجیبه با این حال باز هم جایی خون یادم نمیاد!!بیشتر دشمنا از شن بودن,وقتی میزدیشون خونی ریخته نمیشد!!!
ولی تو درجه ی سنی این شماره به جز Violence چیز دیگه ای نیست!!!

درسته.الان چک کردم دیدم Blood تو درجه ی سنیش هست!!
ولی عجیبه با این حال باز هم جایی خون یادم نمیاد!!بیشتر دشمنا از شن بودن,وقتی میزدیشون خونی ریخته نمیشد!!!
ولی تو درجه ی سنی این شماره به جز Violence چیز دیگه ای نیست!!!
شما مثل اینکه شماره دوم رو بازی نکردی که میگی خون نداشت. تو زمان خودش وقتی یارو رو از وسط نصف میکردی فواره خون میزد بیرون:biggrin1:

بنظرمن از POP 2008 خیلی خیلی بهتره.گرافیکش هم پیشرفته خوبی داشته. فقط مشکلی که داره اینه که خون در بازی وجود نداره و دشمنا هم همشون یک شکل هستن.
قیافه ی Prince هم خیلی سوسول شده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or