Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

بد نیست

بازیه خیلی خوبه. گرافیک و گیم پلی اش هم بد نیست .تنها ایرادش اینه که مبارزاتش یکمی خشکه و حال نمیده در کل امتیاز 7/5 براش خوبه:(:(:(
ولی پرنس فقط همونی که تو سه گانه دیدید:love::love::love::love::love::love::love:

سلام
می خواستم بدونم سیستم جون این پرنس مثل سری قبل هست وبهد اخر هر مرحله باید بریم غول کوشی :laughing:
خوب اینها را از تریلر هم می شد فهمید.سیستم جانش به احتمال 99 درصد مثل قبل و با آب پر می شه!حالا باز دوستانی که بازی کردند بیان بگن.
غول هم تو بازی هست,زیاد هم هست,تو تریلر ها زیاد بودند!به نظر خوب هم طراحی شده اند!

من امروز سه چهار ساعتی بازی کردم و باید بگم واقعا داره لذت بخش میشه . نکته جالب هم حرف زدن فارسی غول های بازی هست .
کسی میدونه بازی چند ساعته تموم میشه ؟

بازی بسیار لذت بخش بود . خاطره پرنس رو زنده میکنه ولی الان که آخراشم نمی تونم بگم چیز تازه برای طرفداران آورده . گرافیک خوبه ( انتظاری نداشتیم ( مخصوصا با اون تریلراش ) ).
داستان هم تا اینجا که کشش داشته . البته من از علاقه مندایه پرنسم . هر چی باشه بازی می کنم.
خلاصه خوبه دستشون درد نکنه!!

من دیشب تمومش کردم ساعت که نمیزنه ولی فکر کنم 8 ساعتی طول کشید . راضیه وقتی ورد میخونه فارسی صحبت میکنه .راتاش هم فارسی صحبت میکنه.
در کل بازی متوسط روبه خوبی بود در حد 7.5 البته در حد سه گانه معروف پرنس نبود
اخرای بازی خیلی قشنگ تر میشه و از یکنواختی تا حدودی بازی درمیاد .

دوستان لطفا در مورد داستان بگید! هیچ کس از داستان چیزی نگفت! جذابیت پرنس (البته به چیزهای دیگش هم هست) به داستانشه! :biggrin1:

خط داستانی خوب در راستای سه گانه هست یا مثل 2008 فاصله گرفته؟

دوستان لطفا در مورد داستان بگید! هیچ کس از داستان چیزی نگفت! جذابیت پرنس (البته به چیزهای دیگش هم هست) به داستانشه! :biggrin1:

خط داستانی خوب در راستای سه گانه هست یا مثل 2008 فاصله گرفته؟
خوب عزیز این که معلومه دنباله ی سه گانه هست!دوست داری بیان برات داستانش را تعریف کنند؟خوب گفتند که قشنگه!داستان بین دو نسخه ی اول و دوم هست و ماجراهایی که برای پرنس در امپراطوری برادرش رخ داده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or