Prey

سلام

من یه اشتباه لپی کردم.بازی Dreamfall از 1up نمره 4 از 10 گرفته بود.یادم بود یکی نمره 4 بهش داده بود ولی با IGN اشتباه کردم.من در این مورد معذرت می خوام.

منم که اقا فرزاد نگفتم چرا شما از گرافیک بازی دارین تعریف میکنین. منم نظرمو گفتم. در مورد بازی مثل NWN2 و اینکه برای بازی هایی که هنوز دمویی ازش نیومده اون مورد چی ؟؟؟ خوب من میشینم نقد سایت ها رو می خونم و لی در مورد بازی هایی که دموش اومده دیگه نقدی رو نمیخونم که از روی دمو گفته شده چون اونجا به ذهن من جهت میده.اگه من NWN2 رو نبینم و اون موقع نقدشو بخونم برا خودم تصوراتی میکنم که همیشه سعی میکنم در این مورد خیلی بد بین نباشم ولی در مورد اونایی که دموش هست خب نه.

بهتره اصلا دو تامون بازی رو انجام بدیم و کیفشو بکنیم که از بی اکشنی دارم CoD2 و SnowBlind بازی میکنم.:(( :(( :((

دیگه بهتره در بارش بحث نکنیم.خوب مگه ایرادی داره من و شما یکم نظراتمون با هم فرق میکنه.قرار نیست همه نظراتمون مثل هم باشه.اون وقت اینجا دیگه پستی نمی یاد و جوابی گفته نمیشه چون نه مخالفی هست و همه موافق ها هم باید بگن به به .

ممنون از اقا فرزاد گل.متشکرم.

خداحافظ

prey_demo_longmarquee.jpg

نوشته شده توسط HL2-GF:
محمد اقا شما از 10 نمره به دموي پري چند ميدي ؟:cheesygri به همه چيزش نمره بده
geafic=?
Gameplay=?
و 000

سلام

من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-" :-" :-" بزار یکم فکر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرافیک 8.5
صدا 7.5
گیم پلی 8.5
ارزش بازی 8
کل بازی : 8.1 تا 8.3

این نظر منه.شاید یکم روی صدا خوب ندادم.ولی باید برای صدای این بازی از یه کارت صدای خوب و پیشرفته استفاده کنیم.من نظرم اینه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-" :-" :-" بزار یکم فکر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرافیک 8.5
صدا 7.5
گیم پلی 8.5
ارزش بازی 8
کل بازی : 8.1 تا 8.3

این نظر منه.شاید یکم روی صدا خوب ندادم.ولی باید برای صدای این بازی از یه کارت صدای خوب و پیشرفته استفاده کنیم.من نظرم اینه.

خداحافظ
سلام
منم دموی بازی رو بازی کردم
منم اگه بخام نمره بدم همین نمره هایی که محمد رضا جان داد میدم ولی با یه تفاوت:cheesygri

گرافیک 9
صدا 7.5
گیم پلی 8.5
ارزش بازی 8
کل بازی : 8.2 تا 8.5

aga mitoni mano ozve gamewallpapers.com koni
چه ربطی به این تاپیک داشت:-"

نوشته شده توسط ranger_naval_usa:
اقا اين بازي جالب كي مياد لطفا به تقويم خودمون بگيد ممنون ميشم
حدود 15 روزه دیگه میاد دوست عزیز میشه 19 تیر اگه اشتباه نکنم

آخرین ویرایش:
مثل اينكه اين prey بازي خوبي كه هردوتون بهش 8 به بالا دادين ولي يه سوال ميشه بگين تو اين 5 مرحله چقدر تنوع صلاح داره؟
این بازی در کل طول بازی بیشتر از 8 سلاح نداره..
تاریخ انتشار این بازی هم میشه 20 تیر...

محمد اقا كه نظرش رو صفحه قبل نوشت در مورد دمو بازي حالا نوبت علي رضا هست كه كامل توضيح بده در ضمن بگو بازي چن ساعته تمام ميشه(هم 5 مرحله - وهم كل بازي )؟:cheesygri

ببخشید یک سوال
می خواستم بدونم از کی پروژهی ی Prey شروع شده >> کلنگش زده شده << و به عبارتی چه مدت روش کار شده..........
در ضمن گیم پلی های انتشار یافته با دمو یکی بودند >> از نظر گرافیک << یا نه چون پرنس که کمی فرق های گنده داشت×!!!
و آخرین سوال اینکه من در گیم پلی ها خیلی نو آوری دیدم (( مثل همون دریچه ها که از یک جا به جای دیگه منتقل می کنه آدم رو........جدا کردن روح از بدن.......شکار ارواح........جازبه های قابل تغییر و ....... اما در بعضی پست ها شنیدم نو آوری قالب ملاحظه ای نبوده کمی گیج شدم×!!!
سیستم مورد نیاز هم >> حد اقل << لطف کنید ممنون می شم
++++++
محمد رضا جان واقعا خسته نباشی وقتی پست ها تو دیدم یک خسته نباشید جانانه بهت بدهکار شدم

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
ببخشید یک سوال
می خواستم بدونم از کی پروژهی ی Prey شروع شده >> کلنگش زده شده << و به عبارتی چه مدت روش کار شده..........
در ضمن گیم پلی های انتشار یافته با دمو یکی بودند >> از نظر گرافیک << یا نه چون پرنس که کمی فرق های گنده داشت×!!!
و آخرین سوال اینکه من در گیم پلی ها خیلی نو آوری دیدم (( مثل همون دریچه ها که از یک جا به جای دیگه منتقل می کنه آدم رو........جدا کردن روح از بدن.......شکار ارواح........جازبه های قابل تغییر و ....... اما در بعضی پست ها شنیدم نو آوری قالب ملاحظه ای نبوده کمی گیج شدم×!!!
سیستم مورد نیاز هم >> حد اقل << لطف کنید ممنون می شم
++++++
محمد رضا جان واقعا خسته نباشی وقتی پست ها تو دیدم یک خسته نباشید جانانه بهت بدهکار شدم
1-تا اونجا که من شنیدم کلنگ این بازی از سال 1995 زده شده ولی نمیدونم چی شده که یه هو ساخت این بازی قطع شده فکر کنم 2 یا 3 سال پیش بود که دوباره گفتن قرار این بازی رو بسازن و از انجین و موتور گرافیکی دوم استفاده کنند(البته در این مورد فکر کنم محمد جان بهتر میتونه توضیح بده)
در کل این بازی حدود 12 سال که قرار ساخته بشه تازه الان تموم شده:cheesygri اونم از تقلید از یک بازی دیگه;) من بشخصه متاسفم:cheesygri
2-گیم پلی ها نسبتا یکی بودن کلا من هرچی ترایلر از بازی دیده بودم فرقی با دمو نداشتن
3-راستش من وقتی بازی کردم دموش رو خیلی نو آوری دیدم یکیش همین رو دیوار راه رفتن یکی دیگه همونی که روح از بدن جدا میشد ولی نمیشه گفت نوآوری فوق العاده ای بوده ولی در کل نو آوری زیادی داشته که طبیعی هم بوده خب بالاخره باید با دوم یه فرقی میکرده:cheesygri
4-همون سیستمی که برای دوم لازم بود با یکم تغییر برای این هم لازم است
اینم سیستم مورد نیاز

1.1 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

Intel Pentium 4 2.0Ghz or AMD Athlon XP 2000+ processor
512MB System RAM
100% DirectX 9.0c compatible 64MB video card with latest manufacturer drivers
8X CD-ROM (standard edition), DVD-ROM (Limited Collector's Edition)
2.2GB of uncompressed free hard drive space
100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
Microsoft Windows 2000 or XP with latest service pack installed
Mouse and keyboard
DirectX 9.0c (included)

1.2 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Intel Pentium 4 2.5Ghz or AMD Athlon XP 2500+ processor or higher
1GB System RAM
ATI Radeon X800 series
Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
Broadband internet connection or LAN required for multiplayer

1.3 SUPPORTED VIDEO CARDS:

ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon X300 series
ATI Radeon X550 series
ATI Radeon X600 series
ATI Radeon X700 series
ATI Radeon X800 series
ATI Radeon X850 series
ATI Radeon X1300 series
ATI Radeon X1600 series
ATI Radeon X1800 series
ATI Radeon X1900 series
NVIDIA GeForce 3/Ti series
NVIDIA GeForce 4/Ti series
NVIDIA GeForce FX 5800 series
NVIDIA GeForce FX 5900 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 7300 series
NVIDIA GeForce 7600 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 7900 series

Prey readme

محمد اقا كه نظرش رو صفحه قبل نوشت در مورد دمو بازي حالا نوبت علي رضا هست كه كامل توضيح بده در ضمن بگو بازي چن ساعته تمام ميشه(هم 5 مرحله - وهم كل بازي )؟
خب راستش من در صفحه قبل هم گفتم که با حرفهای محمد رضا کاملا موافقم
یعنی چی یعنی نظر من هم همون بوده
بازی که شروع میشه انگار داری دوم بازی میکنی با توجه به چند تا تغییر که همون نوآوری ها مثل از دیوار راه رفتن
وقتی از دیوار داری راه میری خیلی حال میکنی:cheesygri
موجودات بازی هم نسبتا جالب هستن تو این 5 مرحله فکر کنم یه5 تا جونور دیدم اگه اشتباه نکنم:cheesygri
من این 5 تا مرحله رو فکر کنم تو 1 ساعت و نیم تموم کردم البته از این 5 تا مرحله حدود 3 تا مرحلش خیلی کم بود
در مورد کل بازی هم شرمنده هنوز که کل بازی رو تموم نکردم:cheesygri
در کل بازی قشنگی است یک شاهکار نیست ولی میشه گفت ارزش بازی کردن رو داره درواقع بازم میگم هرکی با دوم حال کرده با این هم حال میکنه;)
ببخشید دیگه مثل محمد جان نتونستم توضیح بدم خیلی وقت نداشتم زیاد بگم
ولی همون چیزهایی که محمد گفت همشون درست است;)
یعنی این بازی یک تقلید است از بازی دوم و کوئک البته بجز گیم پلی بازی که نو آوری های زیادی داره نسبت به اون دو بازی
ولی بازم به همون نتیجه میرسیم اگه این بازی 2 سال پیش همراه با دوم 3 میومد خیلی بهتر بود تا اینکه الان بیاد شاید اون موقع یک شاهکار میشد مثل دوم3 و کوئک 4
بای

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or