Doom3 or Prey
سلام
از فرزاد عزیز و اقا علی رضا ممنونم بابت زحماتشون در این تاپیک.
من دموی بازی رو دان کردم و البته چون خونه خودم نبودم با یه 5200 و 512 مگ رم و 2.8 سلرون دارم براتون از بازی میگم.به محض اینکه برم خونه خودم حتما با 7900GT و 1 گیگ رم و 3000 AMD 64 براتون در مورد جزئیات بیشتر توضیح میدم.
خوب برای شروع این جور میگم :
دوم3 یادتونه ؟؟؟
منوی اول بازی ؟؟؟ شما یک نما از سیاره مریخ رو میدید که با پس زمینه ای سرخ داشت به شما دوم رو معرفی میکرد.
خوب چرا من عنوان این تاپیک رو این طور انتخاب کردم به خاطر همین موضوعه . منوی اصلی بازی دقیقا مثل دوم3 طراحی شده.یک سیاره و البته این بار آبی و کمی مشکی.
از نظر طراحی منو خیلی به دوم3 شباهت دیده میشه.اصلا انگار دارین دوم 3 بازی میکنید اونم نسخه اضافه شونده 2مش.
این منو های بازی :
در مورد بازی :
شروع بازی از یک WC :blushing: :blushing: :blushing: هستش.شما در نقش تامی که یک سرخ پوست هستش دیده میشین.
بعد وقتی از اونجا خارج شدین وارد یک کافه مانند میشین.در اونجا با پدر سرخپوست و یک زن آشنا می شین و یکم بحق و تبادل نظر میکنین.
در اون کافه دو تا ادم وجود داره بعد از یک سری فعل و انفعال یک آچار دست شما می یاد و یهو اون دو تا ادم می خوان شما رو بزنن و یعد که شما ترتیبشونو دادین و با دعوای اون زن مواجه میشین.یهو آسمون رنگش سیز میشه و شما کشیده میشین به سمت یک سفینه.
اینم چند تا شات :
این زن رو نشون میده.
اینم سرخپوسته.
اینم عکس مرحله اول بازی.
شروع بازی کاملا بی خوده.یعنی همون طور که دوم3 شروع میشه این بازی هم شروع میشه.کوئک4 یادتونه ؟؟؟؟ اون جایی که در مرحله 6 بازی شما رو گرفتن و داخل یک سری وسیله قرار دادن و زدن با اره تیکه پارتون کردن.توی این بازی هم دقیقا همون دستگاه ها رو میبینین که شما و اون زن و سرخپوست و ما بقی افراد کره زمین توی اون ها سوارن.بعد یهو وقتی شما دارین حمل میشین به یک جا.یک بابایی می یاد یک بمب می زاره.قشنگ نشون می ده که یک بمب کنار یک سکو گذاشته میشه و یهو یک انفجار و شما از روی اون وسیله حملو نقل می یفتین و بازی شروع میشه.
به نظرتون این همون دوم نیست.یهو به شما یه آچار میدن و بازی شروع میشه و بعدم یکی جلوی شما سر در می یاره و میزنین با اون آچاره میکشینش و اسلحشو می گیرن.
این از شروع بازی.
اگه این بازی از سال 1995 در حال ساخت بوده که من به شخصه متاسفم.
اصلا شروع خوبی نیست.من انگار دارن دوم سال 2006 بازی میکردم.
خواهش میکنم این شات ها رو که از خود بازی گرفتم بزرگ کنین و ببینید.اگه غیر از دوم 3 و کوئک به شما چیز دیگری القا شد من بهتون جایزه میدم.
این شروع بازی در اون سیاره
در این بازی یک فندک تعبیه شده به جای لامپ برای مشاهده جاهای تاریک.
در بازی یک سری وسایل دایره مانند به رنگ بنفش گذاشته شده که جونتونو پر میکنه.
مرحله 3
لطفا به تکسچر عکس های بالا دقت کنید.شما چی میبینید ؟؟ دوم3 نیست؟؟؟؟
اینم عکس اولین اسلحه بازی :
در مورد نو آوری های بازی :
در بازی یک سری مکعب ها و نورهای بیضوی طراحی شده که به عنوان TelePort میشه بهش نام داد.یک وسیله که شما رو از یک جا میبره جای دیگه و تنها کارش همینه .از پشت که واردش بشین شما وارد یک محوطه دیگه میشین.
در بازی یک سری پل های نوری تعبیه شده که میتونین خلاف جاذبه حرکت کنین و شاید به جورایی مثل یک نردبون عمل می کنه.
صداگذاری بازی رو نمی شه بهش نوآوری گفت من توش چیز خاصی ندیدم.
در مورد حرکات لب و تطبیق اون با صداگذاری خیلی خوب کار نشده.
در کل :
من درسته از بازی دوم و کوئک به شدت لذت می برم.ولی اگه قرار باشه یک بازی تقلیدی محض از روی این دو بازی باشه.من ترجیح میدم برم بازی دوم3 و یا کوئک بازی کنم.
این بازی برای اوقات فراغت خوبه و توی این اوضاع بی اکشنی میشه ازش لذت برد ولی نمیشه از اون به عنوان یک شاهکار حرف زد.
البته تمام نظرات من بر اساس یک دموی 499 مگی هستش.شاید وقتی کل بازی رو انجام بدم نظرم عوض شه.
ولی فکر نمیکنم سایتی مثل GS نمره بالای 8.5 یا 8.7 به این بازی بده.چون به قول اقا بهزاد که نمیدونم کجا گفت:
این جور میشه برداشت کرد که :
این بازی اگر در زمان ارائه دوم3 و کوئک ارائه میشد شاید میشد گفت که بازی حرف نداره.ولی وقتی دو تا بازی هست که 2-3 سال پیش ارائه شده و همه جوره شبیه Prey هستش پس نمیشه انتطار داشت با یک شاهکار روبرو بشیم.وقتی بازی مثل HL2:EO رو داریم با اون گیم پلی و گرافیک شاهکار و یا همین کوئک و دوم 3 و یا ردیک چرا باید از Prey نام ببریم.
ولی در کل برای اوقات فراغت در تابستان خوبه.همین.
خداحافظ