سلامنوشته شده توسط SUPERMHR:اسلحه هاش همه با هم خیلی فرق دارن!!!
من از اون نارنجکها خوشم میاد!!!
اسم مرحله ای که توش گیرم Posseisson هستش.بعد از اینکه دختر بچه هه پسر بچه رو کشت میریم توی یدونه از اون پورتر ها.بعدش پرت میشیم پایین(جاذبه وارونه میشه)
میفتیم یه جایی که یه شارژر برای اسلحه مون هستش و سه تا چیز سبز هستش که ازشون بخار میاد بیرون که مشابهشون روی درو دیوار هستش.
اینم عکسش.
باتشکر......
و روح دختر بچه ها.در این بازی تا الان که من حدود 20 تا Auto Save بازی رو رفتم تنها 4 نوع دشمن دیدم.یکی که او حیونات گرد که بعد بازی میشن و میشن یک حیوان 4 پا.یک سری ادم های فضایی و یک سری حیون که مثل عروس دریایی میمونه (یا به شکل اون وسیله هادر فیلم ماتریکس) و یک ادم پرنده که زیرش حالتی موتور گونه داره و این دشمن دقیقا کپی برداری از بازی کوئک4 هستش.
3چند سیدی هست؟؟؟؟
نوشته شده توسط amir_driver:خیلی خیلی ببخشید . آخه تو شهر ما همدان بازیها خیلی دیر دیر میرسه . از تاریخ میلادی هم عقب افتاده بودم !
اقایون یک سوال این بازی برای Ati چه کارت گرافیکی ساپورت می کنه
گرافیک 8.5
صدا 7.5
گیم پلی 8.5
ارزش بازی 8
کل بازی : 8.1 تا 8.3
یعنی ما حتی وقتی مردیم و رفتیم به سرزمین روح ها .و باز با جسم خود برگشتیم به جای اولیه.پس ما کی توی این بازی میمیریم.کی به ما میگه Load کنم بازی رو؟؟؟ اصلا دکمه Load رو به جزء وقتی که وارد بازی میشیم کی میشه استفاده کرد ؟؟؟؟
اقا علی رضا میشه به من جواب بدی؟؟؟ یا اقا فرزاد گل جواب بده ؟؟؟
من نمیگم این بازی خیلی بده.و نکات مثبتی هم داره.ولی نکات منفی هم داره.شاید اون ایراداتی که به دوم3 گرفتن به این بازی هم بشه گرفت ولی من به نظرم دوم از این بازی سرتره
این که کاملا مشخصه که به دوم3 نمیرسه بازم میگم شاید اگه با دوم3 میومد خیلی بهتر بود نمره بالاتری میگرفت ولی برای سال 2006 نمیشه گفت که بازی خوبی است در کل بازی اصلا به دوم3 نمیرسه ولی چون منو یاد دوم3 میندازه بازیش میکنم:cheesygriخب. میشه خیلی راحت فهمید که این بازی سطحش از Doom3 خیلی پایینتره.
این هم امتیازهایی هست که من چند روز پیش به بازی دادم. شاید یه کم مهربانانه برخورد کردم.